toberson 24.10.05, 11:24 kuzyni sa niewinni,wypuscie ich!!"!!musieli wziasc sprawe w swoje rece,bo policja jest nieudolna!!na zachodzie policjant musi sie wykazac ze kogos zlapal!!a u nas wszyscy spia!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: Oskarżenie za samosąd IP: *.hcz.com.pl 24.10.05, 14:52 policja to frajerzy a Basiński powinien dostać porządny omłot na ulicy to by się chłop zastanowił co mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Oskarżenie za samosąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:56 zgadzam się z tobą. Policja przyjeżdża poóźniej żeby nic nie zrobić!! Jak zwykle!! Jak nie Ci"kuzyni" to pewnie sprawcy nawet nie zostaliby zidentyfikowani!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Sądy się ruszyły, na policję poczekamy może 16 lat IP: *.111.inds.pl 24.10.05, 16:10 ...od komuny do komuny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Chuligan-konfident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:15 Klasyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba polnoc Re: Oskarżenie za samosąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:39 z tego co wiem to ten 47 letni mezczyzyna zostal bardzo dotkliwie pobity znam sytuacje i z trgo co mi wiadomo to ow stlamszeni w zemscie biedni ludzie to niezle ziolka reasumujac dobrze im tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z kuzynów Re: Oskarżenie za samosąd IP: *.filg.uj.edu.pl 24.10.05, 19:28 dzięki za słowa wsparcia - widać ktoś nas poparł. a tak w ogóle to artykuł w gazecie jest niekompetentny i mija sie z prawdą. ale tak już jest w tym "cywilizowanym" kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Oskarżenie za samosąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:54 podaj swoją wersję "kuzynie" - choć i tak popieram - policja by długo szukała bandziora i umożyła śledztwo z braku napadającego i niskiej szkodliwości czynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Oskarżenie za samosąd IP: *.filg.uj.edu.pl 25.10.05, 11:43 powiem tylko tyle - ten "pobity starszy pan" leżał w szpitalu 2 tygodnie i musiał później chodzić z protezą na szczęce. a ci nibi poszkodowani - jak jest w oskarżeniu sądowych mieli otarcia skóry i krwiaki. a za to że wsiedli do samochodu - żeby mógł ich rozpoznać poszkodowany(jeden zrobił to dobrowolnie i był chyba naśpany) - oskarżono nas o pozbawienie wolności. paranoja. ogołnie nic złego im sie nie stało, jeden nawet uciekł z obdukcji ze szpitala - jednak wiedzieli co może im grozić za pobicie, więc pierwsi sie zgłosili na polocje cwaniaki. ps. a prokurator wydawał sie taki miły, sku..syn - on zresztą prowadzi tą drugą sprawe, bardziej poważna - o pobicie członka mojej rodziny i mimo że podaliśmy im nazwiska głównego prowodyra - nic w tej sprawie nie robią. a ludzie często go widują na mojej dzielnicy. ja niestety nic nie moge mu zrobić, bo zamkneli by mnie napewno. żyjemy w pięknym kraju. nawet gazety nie piszą prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: Oskarżenie za samosąd IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:44 No wlasnie Panie Basinski, w cywilizowanym... Niestety Polski do takiego kraju nie mozna zaliczyc :/ Odpowiedz Link Zgłoś