Gość: eryk IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:04 co wiecie o firmie budowlanej krupa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eryk Re: krupa IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:12 z kiedrzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: krupa IP: *.trustnet.pl 27.10.05, 13:04 a dlaczego jestes zainteresowany tą firmą - prowadzi ją były pracownik fizyczny podobno murarz, ludzie u niego zarabiają grosze jak wszędzie, ale kilka lat temu bodajże budował hale produkcyjne na terenie huty, teraz zdajsie jest tam firma berger, ogólnie wydaje mi sie że facet ma układy - ALE OGÓLNIE JA MAM TO W DUPIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: krupa IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:37 pytam dlatego ze chce sie do niego przyjasc i nie wiem czy warto........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: krupa IP: *.grosz.prenet.pl 27.10.05, 18:02 "przyjąść" ? chcesz stawiać mury zgodnie z prawami fizyki i matematyki , a nawet pisać nie umiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: krupa IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:21 wiem jak sie pisze palancie jak jestes taki madry zauwazyl bys ze nie pisze ogonkow Odpowiedz Link Zgłoś