Dodaj do ulubionych

Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 20:49
Myślałem, że moja misja skończyła się na forum z dniem ostatecznego
zwycięstwa Narodu Polskiego i uzyskania wotum zaufania przez rząd premiera
Kazimierza Marcinkiewicza. Ale po usłyszeniu, że Kwaśniewski uhonorował
najwyższym odznaczeniem kontrowersyjnego polityka ekonomistę L Balcerowicza
musiałem się odezwać. To jest profanacja najwyższego odznaczenia
Rzeczypospolitej Polskiej. Otrzymuje je człowiek o niejasnych powiązaniach z
… Jego szesnastoletnia działalność przyniosła w najlepszym wypadku tyle samo
szkody co pożytku. Człowiek który był odpowiedzialny za Polską gospodarkę
doprowadził do jej upadku w wyniku tego pozostawił ogromny problem (zerowy
wzrost gospodarczy, 3 mln. bezrobotnych, kilkaset tysięcy emerytur
pomostowych) dla rządu IV Rzeczypospolitej Polskiej. A ten stan rzeczy można
tylko zmienić przez uzyskanie znacznego wzrostu gospodarczego powyżej 5%.
Odznaczając Balcerowicza, Kwaśniewski ujawnił to co było
tajemnicą „Poliszynela”, że istniała zmowa i ciche przyzwolenie na działania
Balcerowicza przez wszystkie dotychczasowe rządy. Balcerowicz jest symbolem
zdrady interesu Narodu Polskiego. Kwaśniewski na koniec zakpił sobie z Tego
Narodu. Naród Polski Was rozliczy przed Trybunałem stanu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wlodek Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.vf.shawcable.net 12.11.05, 21:05
      A jak u ciebie z temperatura???
      I czy lekarz juz byl z misja???
    • Gość: dn Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.prenet.pl 12.11.05, 21:33
      "...Balcerowicz jest do dzisiaj najzajadlej atakowanym politykiem, demonem dla
      populistów i demagogów. "

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3011708.html
    • Gość: xx Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.icis.pcz.pl 12.11.05, 21:50
      Mozna nie lubic Balcerowicza ale ten facet w 1989-90 roku tak naprawde uratowal
      Polske od katastrofy gospodarczej.
      • Gość: manili "xx" ma to do siebie ze zachwyca sie gównem!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:21
        Ty masz chyba coś z głową jak widze na forum zachwycają Cie gówna(w pzrypadku
        Balcerowicza trafne okreslenie , w przypadku Twoich fascynacji takze)....ale
        swój do sewgo ciągnie...
        • Gość: xx Re: "xx" ma to do siebie ze zachwyca sie gównem!! IP: *.icis.pcz.pl 12.11.05, 23:30
          Tu nie chodzi o fascynacje - to sa obiektywne fakty - przezylem to na wlasnej
          skorze - wiec wiem o czym pisze. Np. to ze mamy teraz normalne pieniadze to w
          duzym stopniu zasluga Balcerowicza - przed jego reformami zlotowka byla warta
          nieduzo wiecej niz papier na ktorym byla wydrukowana. Po otrzymaniu wyplaty
          trzeba bylo natychmiast leciec do sklepu, zeby kupic cokolwiek bo pod koniec
          miesiaca wartosc tej wyplaty spadala juz dwukrotnie.

A W Twoim przypadku chcialem dac Ci rade - sam zrob najpierw cokolwiek w zyciu
          zanim bedziesz obrzucal innych pomyjami i wyzwiskami.
          • Gość: Wlodek Re: "xx" ma to do siebie ze zachwyca sie gównem!! IP: *.vf.shawcable.net 13.11.05, 00:38
            Odpowiadasz na :
            Gość portalu: xx napisał(a):

> Tu nie chodzi o fascynacje - to sa obiektywne fakty - przezylem to na wlasnej
            > skorze

Xxie Szanowny!
            Jestes w tej niedogodnej sytuacji, ze Balcerowicz moze ODEJSC, a Lepper juz
            calkiem powaznie sie szykuje do WEJSCIA.
            Ten, ktory Cie zaczpia dopieo ma szanse poznac "gowno", ktoregosmy
            doswiadczyli PRZED Balcerowiczem.
            Tobie moge wspolczuc...
            Jemu chcialbym zyczyc, zeby sam sprobowal, ale szkoda mi bo wielu przyzwoitych
            Polakow znow musialoby sie meczyc jak za Jaruzela i Rakowskiego.

• Gość: ZZ argumenty rzeczowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 00:53
              to ciekawe dlaczego tak spontanicznie atakujemy Balcerowicza, czy to forma
              odruchu stadniego ?
              Za czasow komuny hipnotycznie reagowano na hasla chodzcie z "nami dzis nie
              bija", potem trendy bylo skandowanie bezwgledu na rzeczywista orientacja
              polityczna "precz z komuna" (pomimo, ze obiekt "skandowanego ataku" byl tak np.
              w PO)
              Tak teraz znowu "tredny" jest odejscie Balcerowicza....
              A przeciez Bank Swiatowy go ceni...dlaczego w takim razie musi odejsc ?
              • Gość: xkx Re: argumenty rzeczowe IP: *.org / *.org 13.11.05, 08:14
                Dlatego ze go własnie ceni. Jesli zwyciezy opcja populistyczna i trzeba bedze
                sie rozliczyć z tego co sie naobiecywało to moze sie skonczyc tym zre ... ...
                ze brakne kasy a wtedy ktos w "wybitnych" ekonomistów z pod znaku Samoobrony
                lub LPR moze doradzic mnieszosciowemu rzadowi PiS a co sie bedzemy przejmoewac
                jkims bankiem swiatowym jakas UE czy czymkoliek innym zawsze mozne sie wypiac
                zabrac swoje zabawki i stwerdzic ze my sie z wami nie bedzemy bawili i po
                prostu dodrukowac kasy (wystarczy na wszsystkie potrzeby) kto by sie tam
                martwił inflacja czy czymkolwiek innym.Opodatkujmy markety podatkiem
                solidarnsciowym dolorzymy zagrnicznym bnaka i firma niech placa budrzet
                potrzbuje kasy na rzodawanie. Wiec najlepij aby w odpowiednich miejscach byli
                ludze ktorzy bez slowa zaakceptuja taka sytuacje. Balcerowicz gotow powiedzec
                nie wiec .... ... wiec musi odejsc.
                • Gość: atybal Re: argumenty rzeczowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 08:43
                  I odejdzie. Nawet Wasza obrona mu nie pomoże.
        • Gość: ZIELE Manili - spadaj stąd !!!!!!!!!! xx - !00% racji IP: *.ar.wroc.pl 13.11.05, 15:44
          Po takich postach widać ilu mamy wielbicieli pana Leppera i jemu podobnych.
    • Gość: tomi Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:18
      mój drogi gdyby nie
      Balcerowicz to nawet nie wiedziałbys jak wygląda komputer a co dopiero do czego
      słuzy. pozdrawiam i proponuje mocno palnąć się w główeczke o ile posiadasz tam
      móżdzek gdyz wnioskuję czytają Twój post iż chyba posiadasz tam pewne braki.
    • Gość: blake puk puk IP: *.21.pl 13.11.05, 14:17
      Gdzieś TY człowieku wyczytał, że mamy zerowy wzrost gospodarczy?? "pozostawił
      ogromny problem (zerowy
      wzrost gospodarczy, 3 mln. bezrobotnych, kilkaset tysięcy emerytur
      pomostowych" ZApewne jest też winien Twojej głupocie? I temu, że piesek Ci sie
      pochorował? Komuno wróć? Takich jak Ty powinno się leczyć. ZAmykać w zakładach
      i dokształcać na siłę.
      • Gość: osa Re: puk puk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:28
        Masz rację.Takich co oczerniają Balcerowicza należy wysłać na Białoruś.Jeżeli
        pisowcy przez cztery lata porządza,to przekonamy sie jakim zbawieniem dla
        Polaków był Balcerowicz.OBiecać można,ale z czego dawać leniom i obibokom bo
        takich w naszym kraju jest" pod dostatkiem".Owszem ,nalezy pomagać,ale tylko
        tym którzy nie z własnej winy są biedni-a takich chyba jest mniej.Komuna
        nauczyła niektórych dziadostwa,a teraz populiści z PS zrobia to samo.Przykro -
        cztery lata stracone.
    • Gość: ZIELE SZACUNEK DLA BALEROWICZA PROSTAKI !!!!!!!!!!!! IP: *.ar.wroc.pl 13.11.05, 15:50
      Wszyscy którzy na niego napadacie z Lepperwm na czele nie jesteście nawet godni
      żeby mu buty czyścić !!!!!!!!!!!!!!
      • henryczek-czewa Re: SZACUNEK DLA BALEROWICZA PROSTAKI !!!!!!!!!!! 13.11.05, 16:05
        co wy wiecie o ekonomii???Balcerowicz jest fachowcem-proste?nie studiowałem ekonomii więc nie mądrze się.Za to Lepperoni i jego elektorat zna sie na wszystkim czyli na niczym
      • Gość: dd Re: SZACUNEK DLA BALEROWICZA - to gnojek IP: *.du.simnet.is 13.11.05, 16:43
        debilu balcerowicz to gnoj, i to co pisze na wstepie o tej kanali to prawda
        szkoda ze nie wszyscy to rozumieja,
        • Gość: a kuku Re: SZACUNEK DLA BALEROWICZA - to gnojek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:58
          Ty masz chyba sieczke w glowie !, piszac takie dyrdymaly...
          Gdyby nie Balcerowicz mozna my Polske zaliczyc do krajow 3 swiata!
          Czapki z glow przed Nim ! lisy i inne matoly !
        • Gość: ZIELE Re: SZACUNEK DLA BALCEROWICZA !!!!!!!!!! IP: *.ar.wroc.pl 13.11.05, 17:21
          Jakby wszyscy tak rozumowali jak Ty dd to Samoobrona miałaby 100% głosów w
          sejmie................na szczęście tak nie jest, jakaś niewielka częśc Polaków
          używa mózgu. A gnój to Ty jesteś.
        • Gość: helmoot Re: SZACUNEK DLA BALEROWICZA - to gnojek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:03
          a wszystkie jego działania były i są inspirowane przez syjonistyczny spisek,
          którego celem jest starcie Polski z mapy.....(PiS of shit}
    • Gość: Anty Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.iplus.com.pl 14.11.05, 07:51
      Ludzie olewajcie wpisy lisa, NIE KARMIĆ TROLLA a z głodu sam zdechnie
      • Gość: rapsik Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 09:18
        Dla mnie to i tak polityka nie ma żadnego znaczenia.
        Tak samo jak polska - 0% patryjotyzmu. Kolejne rządy doprowadziły do tego że nie
        chce sie nawet identyfikowac z polska.
        Jeśli dalej tak będą robić to.....

Moje nastawienie do polityków i "kraju naszego" jest takie jak do moczu który
        oddaje przy każdej wizycie w WC

• Gość: xx Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.icis.pcz.pl 14.11.05, 19:46
          A ja sobie nie wyobrazam zycia poza Polska - nazwe naszego kraju pisze sie z
          duzej litery.

Rzady rzadami, a Polska jest Polska. Szkoda ze tego nie rozumiesz.
          • Gość: rapsik Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:19
            Niestety ale ja postrzegam polske inaczej.

Ja niestety nie mam za co zjeść, o każdy grosz muszę walczyć !!!

A reprezentujący polskę politycy niestety przyzwyczaili mnie do takiego widoku i
            Polskę traktuję jak polskę :(
            • Gość: xx Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.icis.pcz.pl 15.11.05, 19:49
              Pewnie nawet nie wiesz w jakim kraju zyjesz - bo takiego kraju jak polska nie
              ma na mapie swiata. Tak samo jak niemcy czy francja.

Jest owszem Polska.
            • Gość: xx Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.icis.pcz.pl 15.11.05, 19:50
              Na marginesie - nie masz za co zjesc, ale na dostep do Internetu Cie jednak
              stac ?
    • vikingzpomorza Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! 14.11.05, 15:30
      Jaka tam profanacja to odznaczenie od samego poczatku bylo kontrowersyjne i
      takim widac jest do dzis ustanowione zreszta przez kontrowersyjnego krola
      Augusta II Sasa zwanego Mocnym , za czasow carskich kiedy Polska byla pod
      zaborami order byl nadany ponad 1000 razy, Order Orla Bialego byl odznaczeniem
      ktorego mozna bylo kupic za pieniadze specjalizowal sie w tym minister Heinrich
      von Brühl odznaczeni nim byli min.August II mocny , August III Sas,Chirac (ten
      co mowil zebysmy cicho siedzieli), Geremek, Kwasniewski,Philippe
      Pétain,Rydz-Smigly czy Aleksander Suworow ktory dokonal rzezi Pragi po zdobyciu
      Warszawy.
    • Gość: RED! Re: Profanacja "ORDERU ORŁA BAIAŁEGO"!!! IP: *.com.pl 15.11.05, 22:04
      To wielki nietakt ze strony Prezydenta, ze nie skonsultował z Tobą kandydatury
      Balcerowicza....!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka