Dodaj do ulubionych

do kierowców

23.11.05, 09:39
mam apel do kierowcow - odśnieżajcie swoje auta zanim ruszycie na ulice - a nie wczasie jazdy - nie wymagam myślenia od blondynek jeżdzących autami ( użyłem sformułowania jeżdzących - na wyrost w przypadku blondynek) - ale apeluje do innych kierowców - POMYŚLCIE O KONSEKWENCJACH JAZDY ZE ŚNIEGIEM NA DACHU , MASCE OD SILNIKA I W WIELU PRZYPADKACH - NA SZYBIE
Obserwuj wątek
    • t3d1 Re: do kierowców 23.11.05, 13:32
      HaHa dzisiaj jadac tramwajem patrze sobie na ulice i co widze !! jedzie sobie
      jakis koles ktos pomysli cow tym dziwnego alez caly samochod byl zasniezony
      tylko przednia szyba odsypana i to chyba tylko wycieraczkami !! Tylna szyba cala
      zasypana sniegiem warstwa kolo 5cm sniegu !! Jejq jak tam mozna jechac przeciez
      to jest zagronienie dla niego ale przedewszytskim dla innych kierowcow !! Czy
      tak trudno wziasc miotelke i 5min odsniezyc cale auto ?
      • Gość: rafik Re: do kierowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:35
        Święta prawda. Debili i ludzi bez wyobraźni nie brakuje, a jazda zaśnieżonym
        autem świadczy o próżniactwie oraz o tym, że po prostu nie używają lusterek.
      • Gość: bryczkarz Re: do kierowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:00
        Jejq jak tam mozna jechac przeciez
        > to jest zagronienie dla niego ale przedewszytskim dla innych kierowcow !!

nie kapuje, jakie to stwarza zagrożenie ? ;/
        • ywon1 Re: do kierowców 23.11.05, 15:30
          podwójne zagrożenie
          - dla siebie - spróbuj jechac ze śniegiem na dachu lub masce i gwałtownie zahamuj
          - dla innych kierowców - jedź z atakim nieodsnieżonym - to się przkonasz
        • dudi_82 Re: do kierowców 23.11.05, 15:31
          A takie, że jak cały śnieg z dachu auta nagle się zsunie, to może przestraszyć
          innego kierowce albo spaść mu na przednią szybę. Pomijam fakt że kierowca, który
          jeździ z zasypanymi szybami nie powinien się nazywać kierowcą.
      • dudi_82 Re: do kierowców 23.11.05, 15:39
        OOO przepraszam ... odśnieżenie mojego auta trwa 10 minut :D
        A temat jak najbardziej popieram. Codziennie w drodze do pracy i z pracy widzę
        przynajmniej z 10 takich kolesi jadących wozami opancerzonymi. Ale zasypane
        szyby to nic ... najlepsze jest to, że niektórym nie chce się nawet świateł
        stopu odśnieżyć a jak mu wjadę w d... to oczywiście będzie moja wina:/. Ale jak
        wymagać od kogoś by odśnieżał auto, skoro on w listopadzie jeszcze o światłach
        nie pamięta. GDZIE JEST POLICJA???? Też śpi??
        • Gość: Gość Re: do kierowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:55
          Gorsze zagrożenie sprawia lód na naczepach ciężarowych samochodów .
          Takie bryły lodowe ważące niejednokrotnie po pięć kilo często odrywając się
          spadają na chodnik.
          TO JEST REALNE ZAGROŻENIE A NIE ZASYPANY SAMOCHODZIK ! !

Nie macie sie czym zająć i piszecie bzdury
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka