Dodaj do ulubionych

Jubiler ??????????????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:25
Chce kupic lancuszek z wisorkiem dokladnie nie wiem jeszcze jaki , gdzie jest
duzy wybor oczywiscie nie za wysokie ceny :] oraz gdzie potrafia ladnie
grawerowac !!bo to jest dla mnie wazne . Z gory dziekuje za odpowiedzi ;]

Obserwuj wątek
    • Gość: mama3 Re: Jubiler ?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:48
      Wszędzie tylko nie do Kruka. Drogo i tandetnie.
      • Gość: steff Re: Jubiler ?????????????? IP: *.pcz.pl 25.11.05, 23:06
        nieprawda!swietna bizuteria za niewygorowana cene
    • Gość: piwo Re: Jubiler ?????????????? IP: 212.87.240.* 25.11.05, 23:56
      Na krakowskiej, niedaleko strazackiej, są 2, nie wiem który to ten który polecam
      ale warto do obu zajrzeć. Zrobią wszystko co się chce, naprawde miło.
    • nie_kupuje_w_jubitom Re: Jubiler ?????????????? 17.12.14, 17:02
      Odradzam zakupy biżuterii w firmie Jubitom. Mają wiele punktów w centrach handlowych i galeriach, przypuszczam że w całej Polsce. Ja osobiście najczęściej kupowałem w trójmiejskich sklepach JUBITOM. Bylem zadowolony do pierwszego razu gdy chciałem naprawić zerwaną bransoletkę (dziecko pociągnęło i po sprawie) - otóż FIRMA ZOSTAWIA KLIENTA BEZ ŻADNEJ POMOCY. Tak szanowni Państwo. Ich własny wyrób który uwaga DO DZISIAJ JEST W SPRZEDAŻY nie może zostać naprawiony. Nawet panie sprzedające były zdziwione bo jak przyjmowały bransoletkę poinformowały tylko, że to prosta naprawa (wypadł tzw. teleskop łączący ogniwa) i będzie kosztować ok. 90PLN + koszty materiału (np. teleskopu). Ucieszyłem się jednak na drugi dzień już zostałem poinformowany że NIE MA MOŻLIWOŚCI naprawy!!! Produkt który ciągle leży w gablotach jest sprzedawany klientom i nie są oni informowani że w przypadku uszkodzenia mogą wyrzucić złom do śmieci. Bransoletka ta akurat jest dosyć kosztownym złomem z białego i żółtego złota aktualnie w cenie ok 1350PLN. Ze swojej strony na pewno będę szukał pomocy u rzecznika konsumentów bo dla mnie to skandaliczne żeby tak zostawić klientów. Dodam że w tych sklepach wydałem dziesiątki tysięcy na zegarki i biżuterię na szczęście jeszcze wszystkie pozostałe nabytki są ok. A co jeżeli Certina czy Tissot też nie będą naprawialne choćby wysiadła tylko bateria?
      Oczywiście pozostawiam decyzję w Państwa rękach, ale moim zdaniem takie podejście do klienta zasługuje na dezaprobatę. Dla kontrastu pierścionek z białego złota który kupiłem w innym salonie stracił jedną z cyrkonii i w tym samym salonie za DARMO sprawa została rozwiązana. Wstyd dla JUBITOM'u ja już tam na pewno zakupów nie zrobię!
    • sosssna Re: Jubiler ?????????????? 31.12.14, 15:28
      Tutaj robią super grawery: www.jubiler-zietek.pl/. Jako jedni z nielicznych mają grawer ręczny- taki zrobili nam na obrączkach. Na prawdę mogę ich polecić :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka