Dodaj do ulubionych

Co z Uliseskiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:28
Tyle chłopiec pisał o remoncie stadionu i wszystko nage ucichło.
Ulisesku !
Czekamy na świeże wiadomości co tam na włókniarzu słychać.
Czy już wszystko zaorane :))))))
Chcemy nowe zdjęcia i relacje :))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ZZ Kubisiu ???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:45
      co to Kubisiu zmieniłeś płeć ??????????
      narząd nieżuwany obumiera, odpadł, urwano ci ?
      kto to uczynił czyżby "psiapsiółki" wirtualne by zaspokoić swoje niskie żądze ?
      Czy tylko zawsze udawałeś...bardzo mnie to zafrapowało
      • Gość: Bartek W. Re: Kubisiu ???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:26
        Przecież wątek założyna Karen nie jakiś kubiś.
        Ślepy jesteś czy głupi?
        • Gość: ZZ Re: Kubisiu ???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:42
          Bartku no właśnie przeczytaj :))..ale uwaznie, tak skup się ...byleby nie za
          mocno...;-)
          to karen, która kiedyś była kubisiem :)))...ale chce poznać przyczynę :).
          przyczyny twego postu wybacz alę nie będę dociekać :)...zostawię ciebie na deser
          :)))
          • Gość: Bartek W. Re: Do ZZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:57
            Nie mam zamiaru rozmawiać z kimś kto wszystkich opluwa.
            • Gość: ZZ Re: Do kokietki Bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:05
              to po cholera rozmawiasz kokieto :)))))
              badz konsekwetny zamknij buzke ...i dobranoc
              bawi mnie takie kokieteryjne pisanie nie mam ochoty a..pisze :) Samoobrona :) to
              malo....
              ja ciebie nie zapraszalem do rozmowy klaunie :))
              > Nie mam zamiaru rozmawiać z kimś kto wszystkich opluwa.
              a na dodatek hipokryzja to takie nasze prowinconalne cz-wskie maniery :)))
              ....czwska "ferajna" cwana ? nie prosta jak kij a jak latwo nia manipulowac :)))))
              pozdrawiam dewiant robal, cham prostak jednym slowem ZZ :)))
              • Gość: Karen Re: Do kokietki Bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:40
                > pozdrawiam dewiant robal, cham prostak jednym slowem ZZ :)))

O widzisz:)))Tutaj nareszcie zaczynasz pisać logicznie:)))i
                Czyżby samokrytyka :)))cham i prostak to bardzo pasuje :))))
                Musiałeś długo nad sobą myleć:)))
                Bartek ma więcej kultury i widocznie też lepszych protoplastów:))))
                Twoi traktowali cię chyba jako prototypa haha:))))
                • Gość: ZZ Re: Do kokietki Bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:49
                  o odezwało się Kubisiątko mówisz sopranem czy altem...tutaj nie mowa o logice
                  tylko o tobie..
                  odpadły urwano nie zmieniaj tu tematu i zamydlaj oczu (o mnie już tyle pisałeś i
                  nie tylko ty :) twoje wirtualne matki również, a k..wa matkę ma się jedną-jak to
                  Jasiu mówił) :))))
                  czy będziesz tera robił za Farineliego (cóz odmienię)
                  ...a jak teraz będziesz bidoku czynności fizjologiczne wykonywał ?:)))
                  czynności jak czynności ale tu chodzi o testosteron też pozbyłeś się go z
                  klejnotami rodzinnymi ? :) (orzeszki czy arbuzy)
                  sprzedaj info przecież ty taki ekschibicjonista :)))
                  Domyślam się, że inspiracja był(a) Miriam :)))...Kubiś ale zgłoś się do TVN
                  pieniążki wyczeszsz w nowym reality :)))
                  Kilka sposobów mam na twoja nową przypadłość :)))
                  robal, psychol ZZ :)))..(ale z jajami :)))
                • Gość: Karen Re: Do kokietki Bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:03
                  Ty naprawdę jesteś idiotą!
                  I ten kubiś ciągle musi ci się śnić po nocach|:))))
                  Kubiś:)))Kubiś :)))) Kubiś:)))) Kubiś:))))
                  A może ty jesteś o niego zazdrosny ????Pedałek ????
                  I ubliżasz nam bo go kobitki lubią hahaha
                  głupiś ty jak kubiś :))))
                  • Gość: ZZ Kareniątko :)))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:37
                    > Ty naprawdę jesteś idiotą!
                    zgadles :)))))

> A może ty jesteś o niego zazdrosny ????Pedałek ????
                    zazdrosny, bo obcielo mu jaja ??:))))) ej gdzie tu logika na, ktora sie
                    powolujesz :)..i jak moglbym byc pedalem skoro teraz Kubius zmieniles plec
                    ?:)....jestes przeciez panienka :)...jedynie mozna byloby mnie w tym przyapdku o
                    pedofile oskarzyc :)))
                    > I ubliżasz nam bo go kobitki lubią hahaha
                    ale rozczaruje ciebie Karen alias Kubis (zagubiles sie bidoku :))) to nie zmiana
                    plci tylko rozdwojenie jazni ??:) "ubliżasz nam" -czyl wam Kubisiowi i siedzacej
                    w twym ciele Karen ..ok..rozumiem...mozemy o tym porozmawiac :))))))))
                    ...Rozczaruje nie jestem zadzroosny raczej zaintrygowany ta metamorfoza...teraz
                    juz zupelnie nie znam genezy, urwalo jaja czy rozdwojenie ?:))))

• Gość: Olka Re: Do Karen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:09
                      Nie dyskutuj z tym debilem bo to chore na umysł.
                      Choroby psychiczne się często dziedziczy i tak też jest w jego przypadku.
                      Inaczej nie opluwałby wszystkich jak leci.
                      • Gość: ZZ do Oli - urwanej ze Strażackiej :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:44
                        :))) hahahaha
                        urwałaś się ze strażackiej ?:))) droga Olu :)))
                        bo coś o lataniu piszesz :)))
      • Gość: Zaglądacz Re: Kubisiu ???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 00:03
        Kubisiu, czy jak Ci tam... Złap frajera, i na solo. Mimo, iż nie podzielam
        Twoich poglądów, to baranek juz zaczyna , że tak napiszę - denerwować.

Te, bohatejros, przestań się wreszcie napinać i dawaj "twarzą w twarz". Nie
        ptrafisz, je... odtwarzaczu, PRL-owski patafianie. Kubisiu, nie znam Cię (i nie
        chcę poznać) nie daj się tej internetowej cip...!

• ulisses_czwa Odpowiadam... 01.12.05, 23:04
      Nie wiem czy to prowokacja, ale na to wygląda... Gdybyś uważnie sledziła forum to zauwazyłabyś zapewne temat >>> WWW.STADIONCKM.COM <<< , gdzie zamieszczam wszelkie informacje na temat prowadzonych prac na obiekcie CKM'u... Tu link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=28938595 Oczywiście możesz sprawdzic wszystko bezposrednio na stronce www.stadionckm.com ... Wczoraj wrzuciłem nowe zdjęcia i dwa nowe filmiki (pod jednym linkiem spakowane rarem)... Oczywiście prowadzimy konkurs na oficjalną nazwe obiektu - szczegóły na naszej stronie... Może niebawem przyłączy się do akcji GW w Częstochowie... Wszystko zmierza w dobrym kierunku...
      Pozdrawiam i życze miłego czytania/oglądania

P.s. Dziekuję za wyrażoną troskę, ale ten "chłopiec" (jak piszesz) prosiłby o nie zakładanie następnych wątków o nim... Również o moją sytematyczność i kolegów proszę być spokojnym... Strona nie upadnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka