Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:11 Szukam dobrego i niedrogiego solarium. Polećcie coś prosze ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Solarium przy Sportowej 67 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:35 Polecam 1 min. kosztuje 1zł, są karnety po 48zł za 60 min.,wtedy wychodzi 80gr. Jest to solarium turbo, mocne lampy , naprawdę polcam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Solarium przy Sportowej 67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:51 ja mam złe doświadczenia z tego solarium. Panie nie sprzątają po każdym kliencie i jest po prostu nie miło położyc się na brudnym łóżku, to jest karygodne. Poza tym może i rzeczywiście turbo ale żeby było turbo to trzeba czasem lampy wymienić a oni tam po prostu tego nie robią. szkoda pieniędzy żeby tam iść. lepiej poszukać jakiegoś noweg soalrium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: solarium ! IP: *.21.pl / *.21.pl 02.12.05, 14:13 fajne nowe solarium jest w megasamie na 2 pietrze ceny od 80 gr bardzo mocne lampy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: solarium ! 02.12.05, 23:45 a ja polecam solarke na BC "slonce' ceny od 90gr za minute.Faktycznie sprzataja po kazdym kliencie jest stojace i lezace solarki ale jesli ktos chce sie przy tym zrelaksowac to polecam w Stacherczaku na Dabrowskiego, mozna sobie zafundowac aromaterapie i bryze morska no i masaz wyszczuplajacy na dupke i nogi:) cena jest wyzsza ale od czasu do czsu warto sobie pofolgowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: solarium ! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.12.05, 08:40 dajcie spokój....nie idzcie na to solarium w megasamie to jakieś antyki, znam się trochę na tym, gdyż dwa lata pracowałam na solce i tam jest katastrofa! Polecam Kilińskiego (chyba tam sie nazywa ta ukica koło kwiaciarni, po jakieś amerykańskiej knajpce lokal) i polecam w bramie koło Flascha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: solarium ! IP: *.21.pl / *.21.pl 03.12.05, 12:47 hm to ja lubie takie antyki:D maja bryze i ustawienie mocy lamp poza tym z malo ktorego solarium wychodzi sie od razu tak ladnie opalonym po 5 minutach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: solarium ! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.12.05, 15:50 to Ty chyba na solce z bryzą nie byłaś....zwykla woda chlapie z niego, a bylam na nim na 15min i jakos nic nie bylo widać, tylko mi pupę przypiekło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: solarium ! IP: *.21.pl / *.21.pl 03.12.05, 21:14 bylam na nie jednym solarium a to mi najbardziej odpowiada :) po tym stojacym opalenizne widac na drugi dzien ja osobiscie wole lezace bo efekt jest natychmiastowy musisz duzo czasu sprzedzac w solarium skoro opalasz sie przez 15 minut moze juz nie ma co Ci sie opalic dlatego efektu nie bylo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: solarium ! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.12.05, 21:44 wyobraż sobie, że chodzę do 10 razy w roku- nigdy niewięcej! Ja nie neguję co Tobie odpowiada, tylko pisze co mnie tam nie odpowiada. Nie muszę chodzić na solkę, bo Bozia obdarowała mnie bardzo ciemną karnacją, a najcześciej chodzę zimą aby się po prostu lepiej poczuć-brak słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tratero Re: solarium ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 22:27 Zgłoś się do biura Samoobrony (ul.Wolności przed PKP)oni napewno będą wiedzieć. Muszą to wiedzieć,którz jak nie przewodniczący Lepper wzorzec nr 1 polskich solariów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: solarium ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 14:41 no wlasnie jakie polecacie solarium zeby po pierszej wizycie bylo widac opalenizne:) podajcie cene i miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: solarium ! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.12.05, 15:51 już wyżej polecałam, min 1zł co do kosztów i w jednym i drugim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Re: solarium ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:26 Witam Was. Macie może numer do solarium w megasamie?Jak tak to proszę, podzielcie się bo ponoć są tam straszne kolejki i najlepiej się umówić. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya Re: solarium ! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 28.12.05, 12:43 mnie tez odpowiada najbardziej to w megasamie.ja tez lubie takie antyki.tez mam ciemna karnacje wiec chodze by sie jeszcze bardziej przyciemnic-jestem nuiesamowicie zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: solarium ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:17 A chodzcie sobie na solarium pozniej fajnie sie oglada wasze fotki na necie jak sie wylegujecie na golaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: solarium ! IP: 195.116.81.* 30.12.05, 01:28 nie sugerujcie sie tanim solarium, najlepsze w czestochowie jest w budynku Jantar na ul. Dabrowskeigo, regularnie wymieniane lampy dzieki czemu nie poparzycie sie bo to jest mozliwe tylko w momencie kiedy lampy sa stare i minely juz ich godziny uzytkowania, spory wybór łóżek jak na solarium w czestochowie Odpowiedz Link Zgłoś
liilia Re: solarium ! 30.12.05, 09:14 tak, zgadzam się z Tobą, chodzę tam od 2 m-cy, ale najbardziej mi sie spodobało to, że juz po 1 wizycie byl widoczny efekt-a przy mojej jasnej karnacji to naprawde sukces. Cena niejest najważniejsza, tylko jakosc, bo czasem jest tak ze za tą niższą cene trzeba chodzic dluzej niz za wyzsza i sie opalac krócej. naprawde polecam bo warto, niewiem jak jest na innych solariach w cz-wie ,ale chyba to jest bezkonkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś