Dodaj do ulubionych

Dymisja prezesa AZS-u

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:09
K***a miało być dobrze a zaczyna się p*******ć =/ jak kasa zaczyna mieszać w
zarządzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wisimulacha Abdul Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 02.12.05, 22:30
      Walić to! i tak w tym roku nikt ze Skrą nie wygra, a bycie pierwszym przegranym
      to kicha taka sama jak bycie ósmym.
      • Gość: Zielony Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: 82.160.246.* 02.12.05, 23:32
        nigdzie nie pisze nic konkretnego, więc pewnie o kase poszło........ KTOŚ COŚ
        WIE????
        • Gość: AZS CZ-WA Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 02:11
          Co to znaczy ze o kase poszlo?Mnie sie wydaje ze tu chodzi o usuwanie tych
          ludzi"niewygodnych" przez tych ktorzy naprawde maja cos do powiedzenia i rzadza
          w tym klubie...Kiszka.
          • Gość: gość Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: *.grosz.prenet.pl 03.12.05, 09:29
            viceprezesem został dziennikarz Pakosz ,
            teraz prezesem zostanie Iwanicki .

NIECH MNIE KTOŚ USZCZYPNIE !
            • Gość: zabus Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:11
              i dobrze ze wachowiak skonczyl swe panowanie ja go niecierpie a co to ten
              iwanicki czy jak mu tam bo pakosza to znam...
              • Gość: kibol Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: *.man.czest.pl 03.12.05, 12:19
                Iwanicki to autor tego artykułu
              • Gość: bolo Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: *.man.czest.pl 09.12.05, 13:51
                Szewin prezesem ale kicha nastepny jelen
              • Gość: bolo Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: *.man.czest.pl 09.12.05, 13:53
                szewin prezesem ale kicha kolejny jelen
            • Gość: jorguś Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: *.parkitka.prenet.pl 04.12.05, 18:34
              oj z tym moze miec problem, bo nie ma wujka we Wkretmecie!!
    • Gość: zabus Re: Dymisja prezesa AZS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:25
      hehehe ale co za osobowosc mi chodzilo nio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka