Gość: xx IP: *.fbx.proxad.net 09.12.05, 22:12 Wreszcie sprawa jest pewna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Centrum Badawcze TRW !!!! 09.12.05, 22:18 Czego Tobie, sobie i nam wszyskim życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Centrum Badawcze TRW !!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.12.05, 22:23 Dzieki za zyczenia - kupili teren i buduja juz. Byla obawa ze moga przeniesc je gdzies indziej. Pisze oty GW. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Centrum Badawcze TRW !!!! 09.12.05, 22:27 Przeciż juz od pół roku cos tam budują, byłam tam w sierpniu jak walcowali kamienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Centrum Badawcze TRW !!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.12.05, 22:31 Nikt oficjalnie nie powiedzial ze to centrum wlasnie. Centrum to nowa jakosc. Nie zwykla rozbudowa zakladu produkcyjnego. Co do Centrum caly czas byla niepewnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Centrum Badawcze TRW !!!! 09.12.05, 22:32 No, jak się mieszka w Częstochowie, to w końcu czas na cuda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Centrum Badawcze TRW !!!! IP: *.fbx.proxad.net 09.12.05, 22:29 P.S. Dla mnie to obok pomyslnego rozwiazania spraw Huty poczatek wyjscia Czestochowy z zastoju jesli chodzi o inwestycje z zewnatrz. Inwestycje miejskie ruszyly juz wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re: Centrum Badawcze TRW !!!! 09.12.05, 23:20 Z tej nowej inwestycji jestem dumny . To miło usłyszeć że TRW rozwija inwestycje w naszym mieście . Mam również nadzieję że nowi niezdecydowani inwestorzy wybiorą nasze miasto na inwestycje ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś