Gość: oszrany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:34 wyrzucenie pieniedzy w bloto, a mozna by cos pozytecznego zbudowac Co za glupota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alinak idę na wybory żeby nie wygrał przekrętacz Leasecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 01:57 dosyć tych krętactw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bej Re: idę na wybory żeby nie wygrał przekrętacz Lea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 07:11 Trzeba iść na wybory bo o takie wybory walczyliśmy od 1945 r. Czy ktoś proponuje inne demokratyczne rozwiązanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: idę na wybory żeby nie wygrał przekrętacz Lea IP: 83.16.120.* 17.12.05, 12:59 ja wole isc zeby nie dostal sie przekret z Czeladzi czyli były senator Czesław Ryszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia-samosia Ryszka z Czeladzi wygral w Czewie i zajmuje sie .. IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 17.12.05, 20:52 Ryszka z Czeladzi wygral w Czewie i zajmuje sie sprawami ze wsi Kozy lezaca pod Bielsko Biala.. www.senat.gov.pl/k6/senat/senator.htm super senator.. tyle robi dla regionu ze az mnie krew zalewa.. Lasecki to jeszcze spoko bo dziala dla Wlokniarza i Rakowa.. widac ze mu na kasie z rzadu nie zalezy i to sie ceni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio Maryja Re: Ryszka z Czeladzi wygral w Czewie i zajmuje s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:06 A czytaliscie "blyskotliwe" felietony Ryszki w "Tygodniku Katolickim" Niedziela!? Ten facet to maksymalny BETON radiomaryjny. Chlopski filozof i ekonomiczny majsterkowicz. Skrajnie populistyczne poglady gloszone w Radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: NO MORE RYSZKA ... LASECKI + KURPIOS IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.12.05, 09:48 Pan Ryszka niestety musi opuscic czestochowe.. niech sobie za 4 lata wystartuje w bielsko bialej i napewno poparcie ludzi ze wsi Kozy juz ma ;-) .. niezly kretacz z niego.. te oswiadczenia co napisal to sa pisane na spolke z jakims innym kolesiem tez z drugiego konca polski :P .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka_stalowa LINKI DO OSWIADCZEN SENATORSKICH IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.12.05, 09:52 jak by kogos interesowalo to link do oswiadczen Ryszki jest tutaj--> www.senat.gov.pl/k6/dok/sten/oswiad/ryszka/index.htm rzeczywiscie --> paranoja to co on tam stworzyl Lasecki to jeszcze jako tako mysli o nas i chwala mu za to www.senat.gov.pl/k6/dok/sten/oswiad/lasecki/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixiński Ryszka - wynocha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 10:11 Ryszka! kończ waść panie, wstydu oszczędź! nie chemy Cię! Panie Jarku L. i Piotrku K. - panowie się nie boją! 3/4 Częstochowy za panami murem stoja :) Precz z Czeladnikiem! Mamy szansę na poprawe naszej sytuacji! Nie zmarnujmy tego i pokazmy, ze ten milion złotych nie poszedł w błoto na wybór kolesia, który ma Częstochowe w d...! Ryszka - wracaj do domu! Nawet PiS ci nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca z oswiadczen wynika ze NOWY SENAT 2005 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:02 Widac ze Pan Lasecki sie stara cos zrobic. Przeczytalem te oswiadczenia i widac ze Ryszka ma nas gdzies. W jesiennych wyborach nie glosowalem na Laseckiego bo go nie znalem ale zapoznajac sie blizej z jego sylwetka dam mu moj glos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła LASECKI - NOWY SENAT 2005 IP: 83.16.120.* 18.12.05, 13:39 ja pamietam jak po nie waznych juz dzis wyborach po miescie jezdzil samochod Laseckiego z napisem DZiekuje za glosy. Dla nie to bylo cos nowego wiec pojde i znow zaglosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: idę na wybory żeby nie wygrał przekrętacz Lea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 08:25 Popieram, ale nie nie Ciebie alinak-u, ale pozostałych częstochowiaków: Lasecki - moze choćby zeby wstydu sobie nie robić zrobi coś dla CKM-u i sportu ogólnie, a Ryszka? - toż to wiejski cwaniaczek i to na dodatek nie z naszych stron (po wyborach pół polski się śmiało z Cz-wy, że miasto obcego chłopka wybrało) Ja pójdę na wybory jeszcze raz - mam niedaleko do lokalu wyborczego ;- ) i bede miał nadzieję, ze tym razem Ci co też pójdą bardziej przemyslą swój głos. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.21.pl / *.21.pl 17.12.05, 08:54 To okazało się że głosujemy na partię, a nie na kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Kto pójdzie na nowe wybory? 17.12.05, 09:32 Nie nie otakie wybory Nie są demokrayczne Z listy krajowej wchodza ludzie których często wyborcy nie chcą I to oni rządzą posłami Ci na których głosujemy są maszynami do głosowania Po za tym nie chcemy oszustów a tych jest w sejmie pełno Jeżeli ktoś fałszuje listy wyborcze tz że nie ma mandatu społecznego itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:52 Nieświęty Mikołaju - listy krajowej nie ma już od dwóch kadencji czyli od 2001 r.- zlikwidowano. Teraz wszyscy kandydaci podlegają wyborom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata nie idę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:02 nie idę na wybory. w ogóle nie pójdę już na żadne!. A obecnej farsy nie zamierzam popierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskoligacony Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:27 Rodzina LasOckich rychło wytoczy LasEckiemu proces za przywłaszczenie herbu "Dołęga". Umieścił go bezprawnie na bramie do zamku Bobolice, który chce przerobić w luksusowy burdelik dla biznesmenów. Dobrze poinformowany, choć nie skoligacony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: 83.16.120.* 17.12.05, 12:53 ogolnie pojda pewnie tylko partyjniacy na wybory a szkoda bo znow do senatu wejdzie ktos kto nei ma pomyslow na nasz region Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:19 prawie byly senator lasecki w swojej kampani wspominal cos o rozwoju regionu. Jeszcze nie zdazyl sie sprawdzic a juz go ktos chce wykurzyc. Osobiscie dam mu szanse jeszcze raz. Co do drugiego to mysle nad kurpiosem. Odpowiedz Link Zgłoś
student225 Re: Kto pójdzie na nowe wybory? 22.12.05, 14:54 Ja pójdę głosować na Laseckiegoo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: 83.16.120.* 17.12.05, 12:54 ja bym zostawil Laseckiego i wybrał do tego Polakową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McFly Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: 83.16.120.* 17.12.05, 12:57 ciekawe ciekawe naprawde bardzo ciekawe na zlosc SLD i UP nie wybrał bym Danuty. Lasecki OK i np. Kurpios niech Platforma tez ma cos do powiedzenia w regionie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patataj.. Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 21:02 dokładnie! Lasecki i ostatecznie Kurpios Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek z SLD Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 12:03 ...też Danuty bym nie wybrał ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p dlaczego, biedni ludzie wybraliście Kaczyńskiego? IP: *.21.pl / *.21.pl 17.12.05, 13:12 No przecież do cholery szlag mnie chce trafić, jak słyszę o warszawskim Rondzie Dudajewa (Czeczena zabitego przez Rosjan), które zostało tak nazwane za kadencji Kaczyńskiego. Czy chcemy, czy nie, jesteśmy na łasce i niełasce Rosji i powinniśmy żyć z nimi jak najlepiej. Czy sądzicie, że jak Rosjanie odetną nam gaz to nasza rodzina EU solidarnie z nami przestanie go importować z Rosji? Jedni złodzieje przestali rządzić, wybraliście oszołomów. Ot, demokracja - sytem, gdzie jak tu ktoś niedawno świetnie napisał 2 meneli spod monopolki ma więcej władzy niż profesor uniwersytetu (co też niestety często jest wątpliwym wyznacznikiem wartości i kompetencji człowieka, patrząc po niektórych doktorach naszych uczelni). Dlaczego ja mam płacić podatki, które idą między innymi na okupację Iraku, z której korzyści (oprócz kilku złodziei na szczycie) nie ma żadnych, a straty będą ciągnąć się za nami wiele lat ? Niestety mleczko już się rozlało i jedyne co można robić, to w następnych wyborach nie głosować na żadną partię, ani żadnych ludzi, którzy do tej pory byli w sejmie lub senacie. Jeśli byłby ktoś naprawdę uczciwy, chciał i umiał zrobić porządek, wierzcie mi, że nawet gdyby był to zwykły poseł, było by o nim głośno - tyle jest różnych skandalicznych, wprost nonsensownych! ustaw i przepisów. Niestety koledzy i układy są dla nich ważniejsi, a (tu epitet) społeczeństwo i tak ich wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baster Re: dlaczego, biedni ludzie wybraliście Kaczyński IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.12.05, 16:25 1. dlaczego biedni ludzie wybrali Kaczynskich? sam sobie odpowiedziales - bo sa biedni, najczesciej bez wyksztalcenia i logicznego spojrzenia na swiat, kierowali sie psychologia tlumu i tym co im inni powiedzieli. wyborcy Kaczynskich wg statystyk to bezrobotni, ludzie z marnym wyksztalceniem, wiesniaki (pod wplywem Leppera) i sluchacze radia Maryja 2. jak zrobic zeby na przyszlosc ćwoki nie decydowaly o losie Polski? Kaczynscy jak sa za prosocjalna polityka powinni im teraz nadac nowy przywilej: niech maja prawo przechodzic na czerwonym swietle. 3. straty z Iraku ? wojsko w Iraku to nie tylko straty ale tez rozwoj Polski pod wzgledem militarnym a jak dobrze wynegocjujemy to takze gospodarczym na wiele lat. wojsko polskie zrobilo przeskok do przodu o conajmniej 20lat, wojsko ktore przez 50 lat siedzi w koszarach i chla wóde to nie wojsko tylko zgraja żuli. zgadzam sie ze korzysci jest za malo ale to kwestia negocjacji odpowiednich powinni sciagnac do polski amerykanskie bazy bo to poprawi bezpieczenstwo polski i finansowo tez wyjdzie korzystnie, wspolpraca sluzb specjalnych tez wplynie korzystnie na jakosc polskiego wywiadu. a co wojsko potrafilo do tej pory zrobic? zlikwidowac GROM bo im sie nie podobalo ze mamy dobra jednostke specjalna niezalezna od starych generalow 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: dlaczego, biedni ludzie wybraliście Kaczyński IP: *.21.pl / *.21.pl 18.12.05, 12:36 Z punktem 1 i 2 zgadzam się bezapelacyjnie, są dość oczywiste. Z punktem 3 nie do końca. Wszystko to, co napisałeś jest prawdą, ale niestety raczej w teorii. W praktyce nasi żołnierze dalej chleją i robią przekręty, z tą różnicą, że w Iraku, na czym pewnie osobiście nieźle wychodzą (oczywiście nie wszyscy). Na pewno realne warunki okupacji/wojny wpływają korzystnie na wyszkolenie naszej armii, ale... nie jestem pewien, czy chcę, aby po polskich ulicach chodziło setki wyszkolonych do zabijania półdebili ze zrytą na wojnie psychiką. To chyba średnia przyjemność. Bo fajnie jest dopóki mają kasę, zarobioną w Iraku. A jak im się skończy, to może być mniej fajnie, chodzi mi o tych zwolnionych do cywilia. No i najważniejsze, na razie sporo dopłacamy do tej wojny, są jakieś zapowiedzi, że ma się to zmienić, jednak zapowiedzi mają to do siebie, że może je wydać każdy. Grom to super sprawa, pod warunkiem, że dobrze wykorzystana. Społeczeństwo płaci miliony na ich wyszkolenie i utrzymanie, niech łapią uzbrojonych bandytów w Polsce, mają do tego przecież predyspozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:53 No i znowu okazało się że ktoś dał dupy a my musimy za to zapłacić!! Co ta komisja wyborcza robi ? Wywalić wszytkich z roboty i niech oni opłaca nowe wybory!! Przecież to oni zajmowali się listami wyborczymi czyli to oni spieprzyli robotę i powinni ponieść tego konsekwencje!! Ale co ? Nikt nic nie zrobi bo przecież to się stało w małej częstochowie o której nikt nie wie że istnieje, co oznacza że przekrętów można robić ile tylko się zechce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.grosz.prenet.pl 17.12.05, 14:08 czy można oskarżyć tamtą komisję o zmarnowanie pieniędzy publicznych ? oczywiście nie społecznie tylko przed sądem . i niech odpracują ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Nie ma tego złego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 15:19 co by na dobre nie wyszło! Mamy okazję naprawić swoje błędy z ostatnich wyborów. Państwo polskie i tak wyda pieniądze na zorganizowanie nowych, nic na to nie poradzimy. Ale jako częstochowianie możemy przy pomocy kartki wyborczej pokazać nowej władzy co teraz myślimy. Ja wykorzystam okazję! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nie ma tego złego... 17.12.05, 15:22 Niczego nie zmienimy O naiwności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.k. Jest bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:56 Tak! Pojde na wybory i zagłosuje na Kurpiosa i Laseckiego. Tez wykorzystam ta bron. Panu ryszce dziekujemy. Niech wraca do Czeladzi. Niech Gazeta nie sugeruje, ze ryszka nie musi sie martwic o mandat! G... prawda! On straci ten mandat! I dobrze, ze powtarzaja wybory:) Poza tym krzyczycie, ze to milion zmarnowane. A wcale nie! Tego miliona i tak by Czestochowa nigdy nie zobaczyła, a tak te pieniądze trafią do naszego regionu -> do ludzi z komisji wyborczych i do samorzadu na przygotowanie wyborów. Super sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygan Re: Jest bardzo dobrze! IP: *.21.pl 17.12.05, 18:34 Wybory wyborami ale faktycznie za błędy na listach wyborczych powinna odpowiedzieć prawnie oraz finansowo komisja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr33 Pojde zaglosowac na LASECKIEGO .. IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 17.12.05, 20:57 Do wyborow pojde bo za moja kase sa to chociaz sobie skresle "czyims" dlugopisem na "czyjes" kartce ;-) wyboru nie zmienie.. Lasecki + .. hm.. tutaj jeszcze nie wiem .. moze oskarzony Piotr K.? .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk8_is_gr8 .. a do senatu LASECKI -- fajny ten banner mieli:D IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 17.12.05, 20:59 ciekawe czy zobaczymy znowu na miescie ten banner:D podobalo mi sie jak lazili z nim po lawkach w alejach. luzni goscie z nich:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: .. a do senatu LASECKI -- fajny ten banner mi IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 17.12.05, 23:46 tych reklam to az za duzo bylo ale widac to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortalion Kurpios i Lasecki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:50 Tylko Kurpios i Lasecki. Ryszka na bruk! wielkie g...o z niego mamy! Potrzeba nam rozsądnych ludzi! Czestochowa za nimi stanie murem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztruks Re: Kurpios i Lasecki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:38 Co ty bredzisz?!Ściągaj Ortalion tą kurtkę, może to schłodzi twoje polityczne fantazje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robocop nie idę głosować na Laseckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:41 ...i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorfan Jarek Lasecki i Piotrus Kurpoisek IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:39 jatam na nich pojde i zaglosuje! CKM Wlokniarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___jakub Jarek moze i tak ale .. oskarzony Piotr niebardzo. IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.12.05, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztruks w życiu nie zagłosuję na Laseckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:45 ...i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihaha Re: w życiu nie zagłosuję na Lewandowskiego IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:51 co Ci ten biedny lasecki zrobil? uzyslal najwiecej glosow w wyborach wiec chyba ludzie maja zaufanie do niego. mysle ze LASECKI jest jeszcze najlepszym rozwiazaniem z calej listy kombinatorow i ludzi chcacych sie nachapac kasy ile wlezie! .. Sztruks = mocher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3_wieszaki Re: w życiu nie zagłosuję na Laseckiego - why? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:57 to na kogo Pan Sztruksomocher zaglosuje? Pan Ryszka z Czeladzi majacy w pupie Czestochowe? Pani Polakowa - totalna pomylka - Pani sie poprostu do nieczego nie nadaje Pan Piotr K.? - ostatecznie z calego syfu z listy jeszcze obleci.. Lasecki? - w miare rozsadny gosc sie wydaje. kase ma wiec idzie tam zeby cos zrobic - pomaga Wlokniarzowi a i Rakow nie jest dla niego obojetny. Podaj mi kogos kto cokolwiek robi dla czestochowy a jest na liscie do senatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztruks Re: w życiu nie zagłosuję na Laseckiego - why? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:26 Nie rób(cie) z ludzi idiotów. Lasecki wygrał bo kasę wyłożył. Na plakaty, reklamy i... bezpartyjność kandydatów (pamiętacie plakaty?) Gdyby nie kasa Laseckiego, to byś(cie) nawet nie wiedzieli kto to jest.Koniec dyskusji. Pójdę głosować na "sztruksmocher", wy ortaliony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: a ja pojde IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:32 wygral bo kase wylozyl? glupota! on wyszedl do ludzi! sam go spotkalem w alejach jak stal i rozmawial z ludzmi. pokaz mi jeszcze kogos kto poswiecil swoj czas wyborcom? nikogo takiegonie bylo! no i chocby kase wylozyl to co? po to zebys go wlasnie poznal! co z tego ze by startowal i nic w tym kierunku nie zrobil zeby go ludzie poznali. Wiesz tyle o Kurpiosie, Blaszczeciu, Ryszce co o LASECKIM? NIE!! bo.. oni nawet sie nie postarali zeby sie wyborcom przedstawic a chca zeby na nich glosowac! Panie Sztruks masz skrzywione postrzeganie tego co sie dzieje. Obudz sie zanim za pozno nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztruks Re: a ja pojde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:39 Co wiem o Laseckim? Że się kształcił za granicą, że drzewa sadzi, że festyny sponsoruje, a strażakom wozy funduje, jest bezpartyjny i mieszka na Jurze. Prawda nie wiedział bym tego, gdyby nie jego kasa. Ale czemu robi to od roku? Co robił dwa lata temu, cztery, dwadzieścia... Za kasę można ubrać nawet kozę i zrobić z niej Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: a ja pojde IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.12.05, 13:42 Z tego co piszesz to nic o nim nie wiesz. Akcje tego typu to robi nie od roku ale juz od kilkunastu. Jak sie ma kase i dobre serce to duzo mozna. Jarek duzo moze i .. to robi. Dzieki wielkie mu za to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztruks Re: a ja pojde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:50 Sieć tu dalej na tym forum i pilnuj dobrze Jareczka, idę przewietrzyć swój sztruks po zatęchł od ortalionów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LATEX Re: zagłosuję na LASECKIEGO IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.12.05, 13:35 ...i już Odpowiedz Link Zgłoś
student225 Re: .. a do senatu LASECKI -- fajny ten banner mi 22.12.05, 14:52 Lasecki to człowiek sukcesu wykształcony który idzie do polityki żeby coś zrobić a nie jak inni sie dorobić. Jest stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc chcecie glosowac na Laseckiego tego KRETACZA IP: *.man.czest.pl 18.12.05, 11:56 Ludzie wy jestescie poje..i ,odjelo wam rozum chcecie glosowac na kretacza Laseckiego,a ten Kurpios niezna sie na polityce!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: chcecie glosowac na Laseckiego tego KRETACZA IP: *.czestochowa.agora.pl 18.12.05, 12:23 A ty nie znasz się na ortografii. Całe szczęście, ze nie kandydujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera Laseckiego bym kretaczem nie nazwal.. IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.12.05, 12:41 kretaczem bym nazwal tych co kombinuja z wyborami czyli ... tych co bardzo chcieli sie dostac do senatu a im nie wyszlo.. mowa tu o Polakowej, Kurpiosie i Blaszczeciu - KRETACZE jakich malo .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewi Ja glosuje tylko na bezpartyjnych (LASECKI) !!! IP: 83.16.120.* 18.12.05, 13:37 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaebak Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:28 odpowiadam na pytanko w artykule: NIKT , nikt sie nieruszy poza rodzinka artystow na tych listach i masa dewotek po mszy niedzielnej hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robocop Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:44 Pójdzie ten kto będzie chciał.Ty też idz! Czy może wykombinowałeś sobie, że jak pójdziesz to jesteś dewot??? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr33 OLAC PARTYJNIAKOW!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.12.05, 12:47 ja pojde i sie za dewote nie uwazam. uwazam ze za moja kase sa te wybory i moge isc i zaglosowac jeszcze raz zeby sobie pisuarowcy i peowcy nie mysleli ze moga cos kombinowac! to wszystko przez partyjniakow bo im zal dupe sciska ze sie nie dostali! szukaja dziury w calym wysylajac osoby prywatne do sadu zeby skladali skargi. sami sie boja pojsc zeby nie bylo ze to od partii wyszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robocop OLAĆ PARTIĘ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:16 ...i dobrze, idź! Podniesiesz frekwencję! Ale tr...ajerskie brednie o krętactwie nowej władzy to sobie odpuść. Epoka Eseldyzmu, z definicji naznaczona permanentnym krętactwem i kolesiostwem właśnie się skończyła. Nie warto już ich miary przekóładać na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr33 Re: OLAĆ PARTIĘ!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.12.05, 13:24 w jakim swiecie Ty zyjesz? myslisz ze ta "pomylka" z tymi listami byla taka "pomylkowa"? totalny kreyn moglby sie dopuscic czegos takiego? (byc moze ta osoba jest totalnym kretynem) w naszym okregu pojawila sie nowa, dosc niebezpieczna, twarz dla tej calej "czerwonej" rasy czestochowskiej. komuna komune pogania czerwonym batem po czerwonej dupie! przestraszyli sie i wykombinowali cos takiego! wiadomo ze teraz nie pojdzie do wyborow tyle ludzi co jesienia ale.. pojdzie caly elektroat czerwonych golodupcow i Ci co te czerwone baty trzymaja i leja swoich ziomkow. jednym slowem - PARANOJA - pojde i na Jarka Laseckiego zaglosuje.. trzeba stawiac na bezpartyjnych bo tylko oni moga powiedziec to co naprawde mysla i nikt im nie mowi co maja mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportoweic najlepsza promocja regionu jest sport IP: 83.16.120.* 18.12.05, 13:34 jako kibic zuzla i pilki noznej poznalem juz Laseckiego jako kogs kto chociaz czasami cos pomaga Wlokniarz skompletowal silnyh sklad z duza pomoca tego czlowieka a Rakow nie jest juz tak olewany wsrod moznych naszego miasta. Jak bedzie spoko pogoda to pojde i zaglosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.icis.pcz.pl 18.12.05, 13:09 Pojde i zaglosuje na Laseckiego. Juz widac ze jest aktywny, ze Czestochowa jest dla niego wazna. Moim zdaniem juz ten krotki okres potwierdzil ze warto na niego glosowac. No i nie jest zwiazany z zadna partia - to tez plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: 83.16.120.* 18.12.05, 13:16 ja tez pojde glosowac na LASECKIEGO!! z uwagi na to ze gosc faktycznie interesuje sie Naszym regionem, wiele juz zrobil dla Naszego regionu a jeszcze wiecej zrobi!! ===>> Byl bedzie jest RAKÓW RKS!!! <<=== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:20 ...te kolesie odpuście sobie poszywanie się pod kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSafo Lasecki - czemu nie IP: 83.16.120.* 18.12.05, 13:27 kiedys mu nei wierzylem jednak zobaczylem z ciekawosci oswiadczenia jakie LAsecki i Ryszka zlozyli w senacie do tej pory. Moja opinia: LASECKI - o sprzedaży HUTY CZESTOCHOWA (zeby zainwestowac ta kase w naszym regionie) RYSZKA - o jakims malzenstwie w Kozach pod BIelsko Biala Paranoja jakas z tym Ryszką kto to k...wa wogole jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk ja pojde potwierdzic moje glosy = LASECKI+KURPIOS IP: 83.16.120.* 18.12.05, 13:30 bezpartyyjny Lasecki cos moze przynajmniej zrobi dla regionu a Kurpios przynajmniej jest z Czestochowy i reprezentuje partie ktora zasluguje na sznase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek L A S E C K I L A S E C K I L A S E C K I IP: 83.16.120.* 18.12.05, 13:43 nie dam szans na zwyciezstwo innym naprawde ludzie raczej wiedza kto naprawde im sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwa Re: L A S E C K I L A S E C K I L A S E C K I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:43 Lasecki bezpartyjny - na głowę upadliście. Na Jurze milera przyjmował i innych czerwonych, w PRL studia na zachodzie robił... Kto ma rozum to i kuma o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co2 Re: L A S E C K I L A S E C K I L A S E C K I IP: 83.16.120.* 18.12.05, 18:07 ja tam uwazam ze czas na nowych ludzi Lasecki, Kurpios Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: L A S E C K I L A S E C K I L A S E C K I IP: 83.16.120.* 18.12.05, 18:11 ja uwazam ze ci ktorzy nei wygrali wyborow we wrzesniu powinni sie wycofac i wtedy Lasecki i Ryszka zostali by dalej senatorami a panstwo zaoszczedzilo by pieniadze !!! jesli naprawde kazdemu tak zalezy na dobrze ludzi to niech sie poswieca zeby nie bylo powtorki osmieszajac w ten sposob polskie prawo i debili kotrzy nei dopilnowali wyrduku je..ych kart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EsidFG trzeba umiec przegrywac IP: 83.16.120.* 18.12.05, 18:23 kto?dlaczego? te pytania zawsze pozostana bez odpowiedzi jednak na jedno pytanie sami mozecie wywnioskowac odpowiedz. kto chce niech pojdzie i zaglosuje jak uwaza. wyniki pokaza wlasciwa odpowedz i utra nosa tym ktorzy kombinuja cale zycie. spoleczenstwo wyczerpalo juz chec demokracji w postaci wyborow na conajmniej rok i to naprawde nie ma sensu. aczkolwiek zawsze beda jakies dziwne zagrywki jednak to napewno nie jest przykladna europejska postawa. po prostu bez dalszych zastanowien. jak ciemnosc piekielnych odlchani rysuje sie obraz filmu ktory dal sie poznac z kazdym odcinkiem jako calkowicie przesadzony i neidorzeczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenon sztruks zagłosuje na goscia z czeladzi. "Brawo"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:02 sztruks idioto! własnie tacy jak ty ciagna to miasto w dol. Masz co najwyzej zawodowe - tego mozna byc pewnym! Idz głosuj na faceta co sie zajmuje sprawami czeladzi i bielska. Liznij mu du**ko! Takich jak ty i ryszka mamy gdzies. Wygra Kurpios i Lasecki! Cała moja rodzina i znajomi ida głosowac na tych dwóch. Reszta jest G*** warta! Odpowiedz Link Zgłoś
student225 Re: sztruks zagłosuje na goscia z czeladzi. "Braw 22.12.05, 15:03 Masz rację gość z Czeladzi ma reprezentować Częstochowę? to bzdura! Były Pan Senator sprzedaje swoje książki po kościołach czy to przystoi ? Ja głosuje na człowieka sukcesu Laseckiego sprawdził się w biznesie i może wiele zrobić dla regionu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmirek Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.telnet.krakow.pl 21.12.05, 22:49 jestem w szoku, przecież mamy senatorów wybranych w wyborach, czemu jest mi sugerowana opcja polityczna ja wybrałem chce dać szanse niech się okaże czy czestochowski region jest pod dobra opieka. TWIERDZE ZE WARTO WYBRANYM ZAUFAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aristo Re: Kto pójdzie na nowe wybory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:19 To są jakieś wybory jeszcze, myślałem że wybraliśmy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt253 Re: Kto pójdzie na nowe wybory? 22.12.05, 14:32 Popieram kondydaturę p.Laseckiego i oddam na niego głos.Od samego początku zaczął działać dla okręgu częstochowskiego. Jest jedyna gwarancją poprawy naszego losu, w przeciwieństwie do innych kandydatów.Były senator p. Ryszka, zarabia nawet na swoich wyborcach sprzedając swoje publikacje w kościele (Myszków).Ryszka nie jest z naszej ziemi i na pewno nie poprzemy go ponownie! Odpowiedz Link Zgłoś