Dodaj do ulubionych

TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 20:38
Jak wyżej,jest zamieszany w jakąś afere.
Obserwuj wątek
    • Gość: do idioty aro Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:14
      precyzuj,a nie pomowienia. "zamieszany w jakas afere". Brzmi bardzo przekonujaco :). rozumu zycze pod choinka. TYLKO KURPIOS
    • Gość: aro Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 23:54
      Zamieszany jest w afere z twoją matką, chodzi o sex francuski chyba
    • Gość: ehgrtshj Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.trustnet.pl 25.12.05, 14:09
      pisząc takie bzdury powinni cię zidentyfikować złapać i zamknąć w pierdlu to co
      piszesz bez dowodów to oszczerstwo i pomówienie, osobiście nie darze lekarzy
      szacunkiem, uważam ich za złodzieji i łapówkarzy, podejrzewam że w/w lekarz nie
      różni sie niczym od innych kolegów po fachu, ale żeby pisac takie bezpodstawne
      oszczerstwa na forum publicznym to trzeba być kretynem.
    • Gość: aro Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:31
      jest zamieszany w śmierc pacjenta
    • Gość: XXL Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:48
      ZYCZE PIOTROWI KURPIOSOWI SUKCESU BO TO NAPRAWDE SUPER GOSC A TOBIE ARO TO
      TYLTO PAWULON !!!!
    • Gość: Hgon Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 22:56
      Panu dr Kurpiosowi życzę wygranych wyborów.
      Wszelkimi pomówieniami wolnorynkowych socjalistów nie przejmować się.

Wszystkich nie znających sprawy a opierających się na pomówieniach uprzejmie
      prosi się żeby dołączyli do szeregu ludzi zdenerwowanych i aby łyknęli sobie
      melisę na nerwy, ewentualnie poczytali sobie kojące artykuły senatora z
      Czeladzi(dość ciekawe czasami)i cieszyli się faktem,że już niedługo ten pan
      będzie miał więcej czasu na pracę redakcyjną.
      • Gość: Raf Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.81.* 26.12.05, 10:45
        A ja z panem Kurpiosem miałem doczynienia, kiedy leżał w szpitalu na Mirowskiej
        mój ojciec po wypadku. Tylko interwencja mojej ciotki uratowała tego
        skur....syna od rozwałki twarzy. Nie rozpoznał skrętu jelit, palant zasrany.
        Fachowiec z niego taki zajebisty, że jestem gotów uwierzyć, że coś spieprzył.
        PS. jestem wyborcą PO, ale jak go zobaczyłem na plakatach to mi się w środku coś
        zagotowało
        • Gość: konrad Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.12.05, 10:52
          I dlatego wlasnie na niego zaglosuje zeby juz nikogo nie leczyl!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka