Dodaj do ulubionych

Praca dla studentów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 06:58
Witam czy ktoś może wie gdzie można znalezc oferty pracy dla studentów?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin_r Re: Praca dla studentów IP: *.21.pl / *.21.pl 27.12.05, 21:02
      Nie napisałeś jaka uczelnia, a to może dużo pomóc. Zainteresuj się Biurem Karier
      (zadziwiające, że niewiele kto zna taką instytucję. przyznaję się bez bicia, że
      poznałem dopiero na ostatnim roku studiów :) ). Jeśli nie chodzi Ci tylko o
      kasę, a o doświadczenie to może AISEC ? Dalej - gabloty na uczelni i oferty
      pracy/staży na ogłoszeniach, spotkania firm ze studentami (może to być wstęp do
      rozmów kwalifikacyjnych i pierwszej poważnej pracy/rozmowy z pracodawcą).
      A jeśli Ci chodzi głównie o kasę, pracując nieważne w jakiej profesji to OHP
      (jest na ul. Niepodległości, na I piętrze - trzeba się zarejestrować i od razu
      można zdobyć jakąś ofertę pracy w markecie, przy roznoszenu ulotek, itd.).
      • Gość: marcin_r Re: Praca dla studentów IP: *.21.pl / *.21.pl 27.12.05, 21:06
        Jeszcze zapomniałem o Workservice na ul. Kościuszki. Dla studentów jak znalazł.
        Kumpel pracował jeszcze z agencji pracy tymczasowej Worker, ale nie wiem czy
        mają siedzibę w Częstochowie.
        Oprócz ofert pracy potrzeba jeszcze trochę inicjatywy własnej i chęci, taki
        banał, ale nieraz zapominany.
      • Gość: Pysia Re: Praca dla studentów IP: 212.244.80.* 27.12.05, 21:30
        W Czestochowie studenci i uczniowie moga szukac pracy przez Młodziezowe Biuro
        Pracy, które misci sie w al. Niepodległosci 20/22 na I pietrze. Sa to prace w
        Hipermarketach np. Tesco , Real, Auchan na kasie fiskalnej , wykładanie
        towarów, inwentaryzacje itd na nocki badz na dzienne zmiany.Do Tesco kieruje
        osoby chetne na kase i wykładanie towarów firma Lider Servis(siedziba Katowice
        i Kraków)a Work Serwis (Czestochowa al. Kosciuszki -brama obok fryzjera
        Gawrońskiego, wchodzi sie po prawej stronie po schodach na ostatnie pietro).
        Z Worka to kieruja do pracy na kasach fiskalnych do wszystkich hipermarketów,
        na inwentaryzacje, wykładanie towarów -Auchan. Sa to konkurencyjne firmy.
        Powiem, ze z Lider servis wieksza kasa jest ale niewiele. Pracowałam w Worku
        ale potem przeszłam do Lider Servis i tu bardziej mnie sie podoba. Powodenia w
        pracy
        • Gość: Orzelek Re: Praca dla studentów IP: 80.51.57.* 27.12.05, 22:44
          Czy ta firma Lider Service ma jakieś przedstawicielstwo w Częstochowie czy
          tylko Katowice/Kraków?Ewentualnie czy masz do nich jakieś namiary(zależy mi
          głównie o nasze miasto) Z góry dziękuję.
          • Gość: pracuś Re: Praca dla studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 11:30
            zgłoś sie do ohp-u na niepodległosci, bo przedstawicielstwa swojego w cz-wie nie
            maja ale tam kieruja swoje wszystkie oferty. a pozatym to w oszołomie stawka za
            godzine u nich jest tragiczna 3,75zł brutto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            pracowałem 3 lata po marketach i powiem wam tyle ze im mniejszy market tym
            lepiej (elea, obi). w tesco jest znośnie aczkolwiek teraz dyrekcja sie zmieniła
            więc troche się napięła sytuacja. najgorzej wspominam auchan. tam wszyscy
            począwszy od dyrekcji po menadźerów i kończąc na samych pracownikach są
            nastawieni do Ciebie negatywnie. pamietam jak kiedys pracownicy work service
            zarabiali więcej na godzinę od samych zatrudnionych w auchan. wtedy to była jazda.
          • Gość: Pysia Re: Praca dla studentów IP: 212.244.80.* 28.12.05, 22:02
            Z firma Lider Servis mozna sie skontaktowac przez Młodziezowe Biuro
            Pracy.Trzeba po prostu zadzwonic do biura i spytac sie kiedy bedzie zebranie z
            Lider Servis dla nowych osób. Trzeba miec wazna ksiazeczke do celów sanitarno-
            epidemiologicznych. Oni kieruja do pracy w Tesco na kasy fiskalne i na
            wykładanie towaru( na nocki badz dzienne zmiany). Nr telefony do Młodziezowego
            Biura Pracy 363-30-58 w.45. Serdecznie pozdrawiam. Jesli macie pytania to
            przysyłajcie na maila: puchatek211@tlen.pl
            • Gość: Pysia Re: Praca dla studentów IP: 212.244.80.* 28.12.05, 22:05
              Stronka Lider Servisu www.leaderservice.pl/
              • Gość: Orzelek Re: Praca dla studentów IP: 80.51.57.* 28.12.05, 23:24
                Wielkie dzięki za namiary :)
                • Gość: Pysia Re: Praca dla studentów IP: 212.244.80.* 29.12.05, 11:22
                  Ciesze sie bardzo, ze pomogłam. Znam jeszcze jedna firme , która zbiera CV
                  nazywa sie POltrop i znajduje sie za Realem ale dokładnie nie wiem gdzie i
                  adresu nie znam. Ale jak sie spytacie w MBP to powiedza Wam. Udanego dzionka i
                  Szalonego Sylwestra Pozdrowionka
    • Gość: Poznaniak Re: Praca dla studentów IP: *.pmt.com.pl 29.12.05, 08:25
      Merchandising i hostessy: www.pmt.com.pl

Pozdrowionka z Poznania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka