Gość: motylek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 06:58 Witam czy ktoś może wie gdzie można znalezc oferty pracy dla studentów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_r Re: Praca dla studentów IP: *.21.pl / *.21.pl 27.12.05, 21:02 Nie napisałeś jaka uczelnia, a to może dużo pomóc. Zainteresuj się Biurem Karier (zadziwiające, że niewiele kto zna taką instytucję. przyznaję się bez bicia, że poznałem dopiero na ostatnim roku studiów :) ). Jeśli nie chodzi Ci tylko o kasę, a o doświadczenie to może AISEC ? Dalej - gabloty na uczelni i oferty pracy/staży na ogłoszeniach, spotkania firm ze studentami (może to być wstęp do rozmów kwalifikacyjnych i pierwszej poważnej pracy/rozmowy z pracodawcą). A jeśli Ci chodzi głównie o kasę, pracując nieważne w jakiej profesji to OHP (jest na ul. Niepodległości, na I piętrze - trzeba się zarejestrować i od razu można zdobyć jakąś ofertę pracy w markecie, przy roznoszenu ulotek, itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Praca dla studentów IP: *.21.pl / *.21.pl 27.12.05, 21:06 Jeszcze zapomniałem o Workservice na ul. Kościuszki. Dla studentów jak znalazł. Kumpel pracował jeszcze z agencji pracy tymczasowej Worker, ale nie wiem czy mają siedzibę w Częstochowie. Oprócz ofert pracy potrzeba jeszcze trochę inicjatywy własnej i chęci, taki banał, ale nieraz zapominany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Praca dla studentów IP: 212.244.80.* 27.12.05, 21:30 W Czestochowie studenci i uczniowie moga szukac pracy przez Młodziezowe Biuro Pracy, które misci sie w al. Niepodległosci 20/22 na I pietrze. Sa to prace w Hipermarketach np. Tesco , Real, Auchan na kasie fiskalnej , wykładanie towarów, inwentaryzacje itd na nocki badz na dzienne zmiany.Do Tesco kieruje osoby chetne na kase i wykładanie towarów firma Lider Servis(siedziba Katowice i Kraków)a Work Serwis (Czestochowa al. Kosciuszki -brama obok fryzjera Gawrońskiego, wchodzi sie po prawej stronie po schodach na ostatnie pietro). Z Worka to kieruja do pracy na kasach fiskalnych do wszystkich hipermarketów, na inwentaryzacje, wykładanie towarów -Auchan. Sa to konkurencyjne firmy. Powiem, ze z Lider servis wieksza kasa jest ale niewiele. Pracowałam w Worku ale potem przeszłam do Lider Servis i tu bardziej mnie sie podoba. Powodenia w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzelek Re: Praca dla studentów IP: 80.51.57.* 27.12.05, 22:44 Czy ta firma Lider Service ma jakieś przedstawicielstwo w Częstochowie czy tylko Katowice/Kraków?Ewentualnie czy masz do nich jakieś namiary(zależy mi głównie o nasze miasto) Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś Re: Praca dla studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 11:30 zgłoś sie do ohp-u na niepodległosci, bo przedstawicielstwa swojego w cz-wie nie maja ale tam kieruja swoje wszystkie oferty. a pozatym to w oszołomie stawka za godzine u nich jest tragiczna 3,75zł brutto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pracowałem 3 lata po marketach i powiem wam tyle ze im mniejszy market tym lepiej (elea, obi). w tesco jest znośnie aczkolwiek teraz dyrekcja sie zmieniła więc troche się napięła sytuacja. najgorzej wspominam auchan. tam wszyscy począwszy od dyrekcji po menadźerów i kończąc na samych pracownikach są nastawieni do Ciebie negatywnie. pamietam jak kiedys pracownicy work service zarabiali więcej na godzinę od samych zatrudnionych w auchan. wtedy to była jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Praca dla studentów IP: 212.244.80.* 28.12.05, 22:02 Z firma Lider Servis mozna sie skontaktowac przez Młodziezowe Biuro Pracy.Trzeba po prostu zadzwonic do biura i spytac sie kiedy bedzie zebranie z Lider Servis dla nowych osób. Trzeba miec wazna ksiazeczke do celów sanitarno- epidemiologicznych. Oni kieruja do pracy w Tesco na kasy fiskalne i na wykładanie towaru( na nocki badz dzienne zmiany). Nr telefony do Młodziezowego Biura Pracy 363-30-58 w.45. Serdecznie pozdrawiam. Jesli macie pytania to przysyłajcie na maila: puchatek211@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Praca dla studentów IP: 212.244.80.* 28.12.05, 22:05 Stronka Lider Servisu www.leaderservice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzelek Re: Praca dla studentów IP: 80.51.57.* 28.12.05, 23:24 Wielkie dzięki za namiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Praca dla studentów IP: 212.244.80.* 29.12.05, 11:22 Ciesze sie bardzo, ze pomogłam. Znam jeszcze jedna firme , która zbiera CV nazywa sie POltrop i znajduje sie za Realem ale dokładnie nie wiem gdzie i adresu nie znam. Ale jak sie spytacie w MBP to powiedza Wam. Udanego dzionka i Szalonego Sylwestra Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Praca dla studentów IP: *.pmt.com.pl 29.12.05, 08:25 Merchandising i hostessy: www.pmt.com.pl Pozdrowionka z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś