Dodaj do ulubionych

czy dojade jutro do koniecpola

30.12.05, 19:45
czy dojade jutro do koniecpola bo jadziemy na sylwestra???
Obserwuj wątek
    • Gość: Wróżka Julita Re: czy dojade jutro do koniecpola IP: 212.160.108.* 30.12.05, 19:53
      Witam, jestem wszechwidzącą wróżką Julitą - tak jak reszta forumowiczów, których
      zapytałeś o zdanie. Przewidziałam w mojej kuli, że dojedziesz na 18 wyjeżdżając
      o 5 rano. Pozdrowienia.
      • Gość: Kola Re: czy dojade jutro do koniecpola IP: *.34.pl / 80.51.236.* 30.12.05, 22:39
        Gość portalu: Wróżka Julita napisał(a):

> Witam, jestem wszechwidzącą wróżką Julitą - tak jak reszta forumowiczów, któryc
        > h
        > zapytałeś o zdanie. Przewidziałam w mojej kuli, że dojedziesz na 18 wyjeżdżając
        > o 5 rano. Pozdrowienia.

Z resztą, jak nie dojedzie to ewentualnie dojdzie.
        Ponadto, jak nie w tym, to w następnym roku a dojdzie i postawi na swoim !!!
    • Gość: kasiaa Re: czy dojade jutro do koniecpola IP: *.trustnet.pl 30.12.05, 20:02
      Jesli pojedziesz pociagiem to raczej tak:P
    • Gość: max Re: czy dojade jutro do koniecpola IP: 80.51.233.* 31.12.05, 10:33
      Do Św. Anny na pewno bez problemów, dalej raczej też...
      • Gość: marek Re: czy dojade jutro do koniecpola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:40
        dzięki chociaż jedna sensowna odpowiedź wkurza mnie to ze zakłada człowiek
        wątek a tu pełno odpowiadających nie na temat i robiących sobie jaja
        pozdro
    • Gość: kfwefjw Re: czy dojade jutro do koniecpola - lepiej nie IP: *.trustnet.pl 31.12.05, 12:40
      omijaj koniecpol z daleka tam mieszkaja naprawdę podli ludzie.
      • Gość: marek Re: czy dojade jutro do koniecpola - lepiej nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:15
        ale ja ajde dzis tylko na sylwestra!
        pozdro i wszystkim życzeszczęśliwego Nowego Roku
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka