Gość: m. IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 31.10.02, 13:47 Jestem za granica i chcialabym pogadac,ale niestety nie moge wejsc na czat,moze w ten sposob tez sie da i moze ktos chcialby ze mna pogadac na forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W.Grabałowski Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 17:49 Nie wiem czy będę odpowiednim wiekowo gadułą dla Ciebie.(przed chwilą w necie ktoś nazwał mnie jurajskim dziadkiem).Mam za to szerokie horyzonty i szerokie zainteresowania i jako tako znam świat.Napisz co Cię interesuje i na jaki temat chętnie porozmawiasz.Co lubisz a czego nie lubisz (muzyka książka,film itp) może grasz na jakimś instrumencie ?.Zwykle podpisuję się nazwiskiem ale dla gadu gadu mogę pozostać przy imieniu.Pozdrawiam.Wojciech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 18:47 ja też chętnie pogadam ... tylko o czym? ... o Częstochowie? pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesti Re: chcialabym pogadac IP: *. / *.MA1.srv.t-online.de 31.10.02, 19:12 tez jestem na zachodzie. i mnie tez nie dzialaja normalne czaty, np. interia. ale dziala polchat, nie wiem zreszta czemu. sprobuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsh Re: chcialabym pogadac IP: *.czest.pl / 192.168.1.* 31.10.02, 21:16 zglaszam sie jako ochotnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 31.10.02, 22:31 JA ROWNIEZ MIESZKAM BARDZO DALEKO 22.TYS. KILOMETROW OD CZESTOCHOWY ! PROSZE PRZYJAC DO WASZEJ GRUPY "CHCIALBYM-POGADAC".KAZDY TEMAT MNIE INTERESUJE. OBECNIE BARDZO SIE INTERESOWALEM WYBORAMI DO SAMORZADU W POLSCE I W CZESTOCHOWIE .DRUGA CZESC JEST TEZ BARDZO CIEKAWA ?JA TEZ JESTEM GOTOW SIE PODZIELIC Z INFIRMACJAMI Z KRAJU GDZIE OBECNIE ZAMIESZKUJE .BARDZO WAS POZDRAWIAM I CZEKAM NA PIERWSZE KROKI ! MIECZYSLAW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: chcialabym pogadac IP: proxy / *.vf.shawcable.net 04.11.02, 05:35 Gość portalu: MIECZYSLAW napisał(a): > JA ROWNIEZ MIESZKAM BARDZO DALEKO 22.TYS. KILOMETROW OD CZESTOCHOWY ! > PROSZE PRZYJAC DO WASZEJ GRUPY "CHCIALBYM-POGADAC".KAZDY TEMAT MNIE INTERESUJE. No to pochwal sie gdzie mieszkasz. Po kilometrach sadzac, to albo kiwi chodujesz, albo sie z kangurami ganiasz ....:)) Ale moge sie mylic. Tu jak zauwazylem nikt nie pisze podania o przyjecie, a i grupa jest calkiem roznorodna i dosc rozlegla i pod wzgledem zainteresowan, i wiekowo tez, i tez w paru dosc odleglych od Placu Bieganskiego dzielnicach mieszkamy . Sklad zreszta sie dosyc zmienia. W zaleznosci od tematu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 02.11.02, 18:33 czekam na wiecej zgloszen !jest nas 6 osob .prosze o sygnal start .mam program naszego portalu .bedzie bardzo ciekawy .uzgodnimy wszyscy razem . pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.um.gov.pl / localhost 26.11.02, 13:47 Nie ma sprawy , ja chętnie z tobą porozmawiam, tylko o czym??? Jest wiele tematów, wybierz coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 04.11.02, 01:33 NINO DOPISZ SIE DO NASZEJ LIUSTY PONIEWAZ ZACZYNAMY NASZ PROGRAM OD WTORKU (5.10 .2002.r. )PROGRAM JEST BARDZO CIEKAWY ! MOCNO POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NASTEPNE OSOBY !!! MIECZYSLAW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tauranga Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 19:34 witam! jak się macie? mam nadzieje że spx i usmiech nie zanika!czego kazdemu z osobna zycze.mam imie tak jak mam, jestem marzycielem, ale bardzo ubogim romantykiem. wychowywałem sie w czestochowie na dzielnicy, której mieszkać za żadne skarby bym niechciał tam wrócić.powodem mojego negatywnego podejscia do miejsca gdzie kiedyś był mój dom jest panująca tam agresja oraz nienawiść młodych mieszkańców do życia,tak słyszałem. mój ziomal, najlepszy przyjaciel z którym dorastałem został TAM zabity........................................ Przepraszam za wprowadzenie nieprzyjemnej atmosfery. aha!przeglądając tematy forum można zauważyć, iż goście są różni, jak to w życiu, tematów jest wiele do rozmowy i nietrudno odnaleźć coć dla siebie. Niewiem oczym chciałabyś pogadać, może o polityce? -chyba nie, może o sporcie? - tak EXTREM, może o miłości? -nie jestem pewien, a może o zdobywaniu wiedzy? ten temat wydaje mi się bardzo interesujący, ale niewiem czy zdołam lub mam na tyle wiadomości by zaspokoić Twoje i Wasze oczekiwania.tak więc sport! Snowboarding jest czymś czego nieuda mnie bynajmniej opisać w kilku słowach,więc jeśli nieprubowaliście to polecam ponieważ filing latania i lądowania jest poprostu niesamowity.jazda na desce w puszystym sniegu czujesz się jak w wodzie-adrenalina i te sprawy są jak najbardziej naturalne jak do tego jeszcze swieci słneczko nad nami w górach czujesz się niepowtarzalnie great życze każdemu by przeżył przygode z deską, (najlepiej w górach) Latania jest jak pływanie jeszcze nielatałem, ale soon mam nadzieje.troche strach, ale czego się nierobi dla szczescia. !!!NIGDY NIE BIERZ NARKOTYKÓW I NIESPOŻYWAJ ALKOHOLU W CZASIE GDY MASZ ZAJAWKĘ NA SPORT TAKi LUB INNY!!!szanuj to co rodzice Ci dali! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 06.11.02, 12:41 MIALEM MALA AWARIE W SYSTEMIE !MOZEMY ROZPOCZAC NASZ PROGRAM !MIESZKAM W AUSTRALI .JESTEM W SREDNIM WIEKU . MIESZKAM W AUSTRALI 22 LATA .INTERESUJE MNIE KAZDY TEMAT ZWIAZANY Z POLSKA I SWIATEM .TO ZNACZY SPORT , POLITYKA ,INWESTYCJE I ZYCIE KAZDEJ KLASY SPOLECZNEJ .PIERWSZY TEMAT NA KTORY CHCIALBYM ROZPOCZAC , TO CZESTOCHOWEA I OKOLICE .MUSZE SIE ZAPYTAC RESZTY GOSCI PORTALU O ZGODE NA TEN TEMAT .PROSZE O WYRAZENIE OPINI . MOCNO POZDRAWIAM .- MIECZYSLAW- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 15:51 częstochowa i okolice ----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.Grabałowski Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 20:42 Dwadzieścia dwa lata to szmat czasu.Okolice i sama Częstochowa przez ten czas nieco się zmieniły.Szczególnie okolice Huty.Walcownia blach grubych dziś już prawie upadłej Huty zajęła spory kawał terenu który był pomiędzy Kusiętami a Rakowem i Korwinowem.Teraz stanęła tam nowoczesna Huta szkła floatowego. Zmienił się i rozbudował Olsztyn.Jest bardziej kolorowy i bardziej skomercjalizowany.W samej Częstochowie wyrosły nowe osiedla mieszkaniowe Parkitka wraz z ogromnym kombinatem Szpitala i osiedla Północ dla kilkudziesięciu tysięcy ludzi.W koloryt miasta wtopiły się też nowoczesne supermarkety.Jest ich kilka a pono władze chcą budować jeszcze jeden.Tradycyjna oś miasta została przecięta (zupełnie niepotrzebnie) osią komunikacyjną południe - północ łączącą osiedla na Rakowie i Błesznie z osiedlami na północy aż do Kiedrzyna.Koncepcyjnie,urbanistycznie,naszemu miastu nadal brak jest idei przewodniej konsekwentnie realizowanej przez lata i sporo u nas urbanistycznego haosu.Ale w ostatnich latach wykonano sporo dobrych nowoczesnych połączeń komunikacyjnych i objazdów.Z utęsknieniem czekamy na wyłączenie śródmieścia z ruchu kołowego i zrobienia z Aleji traktu spacerowego.Może wtedy wróciły by tam wiewiórki które tam karmiłem z ręki jako dziecko.Potrzebny jest też remont Ratusza bo niedługo się rozpadnie.A może pełnić pożyteczną funkcję.Oby tylko ktoś nie zaprojektował tam tej rozbudowy jako szkaradziejstwa ze szkła i stali. Uwielbiam secesję.Stary Wrocław,Gdańsk,Łódż,Kraków,Poznań mają swoje niezapomniane uroki i piękno.Nawet Amerykanie zaczęli to doceniać. W Australii mam rodzinę.Niedawno zmarła tam moja kuzynka pozostawiając córkę i wnuki.Nie zdążyłem Jej odwiedzić choć bardzo zapraszała.To spory wydatek a i czasu trzeba na taką podróż.A ja w ostatnich latach nie miałem jednorazowo więcej urlopu jak dwa tygodnie.A propos.Wymarzyłem sobie,że jeżeli wybiorę się w końcu tam w odwiedziny to wolałbym przynajmniej w jedną stronę płynąć statkiem.To też byłby dobry kawałek urlopu.Może słyszałeś o takich "wariatach" i połączeniach,i "Liniach" które takie wariackie marzenia spełniają ??? Sztuka pisania listów zamiera.Szczęściem jest "net" i można tą tradycję podtrzymać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 06.11.02, 23:29 BARDZO DZIEKUJE ZA WYPOWIEDZ . BYLA WSPANIALA I OCZEKUJE WIECEJ NA TEN TEMAT .JA MIESZKALEM NA RAKOWIE A POZNIEJ NA TYSIAC-LECIU .BYLY TO PIEKNE LATA. JA ROWNIEZ W DRODZE REWANZU JESTEM GOTOW ODPOWIADAC NA PYTANIA NA TEMAT AUSTRALI .W CALEJ AUSTRALI MIESZKA 120 TYS. POLAKOW .JA MIESZKAM W MELBOURNE . Z CALEGO SERCA POZDRAWIAM . DO USZLYSZENIA ! MIECZYSLAW . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 07.11.02, 07:35 JESTEM JUZ W DOMU. JEST 7 LISTOPAD GODZINA 17.25 PM.JEST CIEPLO 31 STOPNI PLUS . JUTRO ZMIANA POGODY I TYLKO 24 STOPNI .W AUSTRALI MAMY BRAK OPADOW DESZCZOWYCH .JEST TO SUSZA .MAMY OSZCZEDNOSC WODY !KLESKA W ROLNICTWIE .ZAPOMNIALEM ZAZNACZYC ZE W AUSTRALI OD 1 WRZESNIA MAMY WIOSNE A OD 1 GRUDNIA LATO .CZAS 10 GODZIN DO PRZODU . POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 07.11.02, 11:28 PRACUJE I UCZESZCZAM DO SZKOLY !PROSZE O DALSZE PYTANIA ! POZDRAWIAM CIEBIE ANITO Z DALEKIEJ ASTRALI !! Odpowiedz Link Zgłoś
anita271 Re: chcialabym pogadac 07.11.02, 11:33 22 lata to znaczy ,że Twój wyjazd miał coś wspólnego ze stanem wojennym? Odpowiedz Link Zgłoś
anita271 Re: chcialabym pogadac 07.11.02, 11:34 Dzięki za pozdrowienia i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
anita271 Re: chcialabym pogadac 07.11.02, 11:49 Piszesz, że czekasz na następne pytania to proszę powiedz jak odnaleźć SIEBIE po to aby być szczęśliwym, nawet nie wystarczy że będę zadowolona z daru życia. Jak złamać w sobie brak wiary we własne siły, jak uwierzyć że jestem coś warta. Jak zebrać się do aktywnego działania, żeby poczuć że żyję, bo ja osobiście to po wnikliwej obserwacji swojej osoby stwierdzam że wegetuję. Ukończyłam w tym roku uczelnię, od jakiś 8 lat pracuję. Fakt, kompletnie nie spełniam się zawodowo. Zawsze chciałam pomagać innym, ale jak już próbuję coś zrobić to kończy się na chęciach, brak mi wsparcia i chyba osoby która by umiała mnie wesprzeć. Z drugiej strony, ktoś powie że dziwne żeby ktoś miał mnie "napędzać". Jednak obawiam się że Tatko skutecznie ze mnie wyplewił całą radość życia i dawania sobie rady z codziennymi problemami. Jak jestem w sytuacji problemowej w dodatku nie dotyczącej mnie bezpośrednio to owszem umiem doradzić i pomóc. A jak przychodzi mi radzić sobie z codziennością to zaczynają się przysłowiowe schody.... Przepraszam za markotny temat, ale nie jestem dzisiaj smutna, tylko mam taki życiowy dylemat , a Ty chciałeś następne pytanie, a o Australii to juz trochę wiem bo poznałam kiedyś na GG Janusza, który ma firmę zajmującą się hm.... kładzeniem parkietów? nie pamiętam czym no nie ważne. NO CIEKAWA JESTEM CO TY NA TO.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 07.11.02, 12:47 SZANOWNA ANITO !WYJECHALEM 1 ROK PRZED STANEM WOJENYM.A CO DO TWOJEJ OSOBOWSCI TO MAM KILKA PYTAN .JAKIE STUDIA UKONCZYLAS ? W JAKIM ZAWODZIE PRACUJESZ ?CZY OBECNIE MIESZKASZ Z RODZICAMI?W JAKIEJ DZIELNICY MIESZKASZ ?W JAKIM MIESCIE AUSTRALI MIESZKA POZNANY PRZEZ CIEBIE JANUSZ ?CZY MASZ RODZENSTWO ?JAKIE MASZ ZAINTERESOWANIA ?JEZELI OTRZYMAM OD CIEBIE ODPOWIEDZ NA KAZDE ZADANE PYTANIE TO MOZE ZNAJDZIEMY ODPOWIEDZ NA TWOJE SCHODY W ZYCIU !!! POZDRAWIAM - MIECZYSLAW - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Ktoś tu kantuje IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 13:53 Osoba podpisująca się Mieczysław oraz już chyba kilkunastoma innymi na różnych wątkach forum gazety nie jest z Australii. Pisze z Częstochowy z adresu 203.36.162*. Człowieku opamiętaj się !!! Jeżeli masz kłopoty z osobowością to idź do lekarza najlepiej do psychiatry. Skończyłeś z poemami na część niespełnionego kandydata Grabałowskiego, później jakieś bzdury o oszustwach wyborczych, o niskiej frekwencji która nie pozwoliła wygrać Grabałowskiemu (ciesz się, że była niska, bo przy wyższej jego rezultat byłby mizerny), a teraz jesteś w Australi. Daj już spokój. Proszę !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: WYJASNIENIE-SPRAWY!!! IP: 203.36.162.* 07.11.02, 22:15 JESTEM W KROPCE .WIEDZIALEM ZE MOZE KTOS ZAKLOCAC NASZ DIALOG .NIE MASZ RACJI SZANOWNY CZLOWIEKU .PODPISUJAC SIE "normalny " . MOGE CIEBIE O TYM PRZEKONAC JEZELI MASZ ZYCZENIE .LEKARZ JEST DLA KAZDEGO CZLOWIEKA .NIE BADZ NIEGRZECZNY .PIERWSZY SPOSOB TO MAM SKRZYNKE I ADRES WYJASNI WSZYSTKO .ALE TO POTEM .MAM PROGRAM "- gadu - gadu " .JAK WIDISZ MOGE PROWADZIC DYSKUSIE A TY NIE BEDZIESZ MIESZAL !MAM NADZIEJE , ZE PRZEKONALEM CIEBIE I INNYCH . ZAPRASZAM DO TEMATU NA PORTALU . PROSZE O PRZEMYSLENIE SPRAWY . MOCNO POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zax Re: Ktoś tu kantuje IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.11.02, 01:46 Cóż,zadałem sobie troche trudu i sprawdziłem to co piszesz.No i faktycznie pan Mieczysław cierpi na co najmniej rozdwojenie jaźni a ilosci swoich nicków pewnie już sam nie pamieta.Tyle że nie pisze z częstochowy.Adres IP ma z Australii.Kto nie wierzy niech zobaczy choćby wątek "pozdrowienia dla Wojciecha Grabałowskiego".Jego nicki jak widać to :WYBORCY,jestem,MIECZYSŁAW,CZAS,MIESZKANIEC. W kolejnym wątku "Re: RE.CZY PRAWIDLOWO ODBYLY SIE WYBORY CZESTOCHOWSKIE" MA DWA NICKI : TAK I WYBORCA W kolejnym wątku "RE.DLACZEGO W CZESTOCHOWIE GLOSOWALO 29.8 %" mamy ciekawostkę,nick PRZYCZYNA i TAK ten sam człowiek sobie odpowiada,ale miło. No i ostatni wątek (nie chce mi sie więcej szukać)"RE. DLACZEG0 SLD W KATOWICACH PRZEGRALO ?" nicki WYNIK, czy i tak. Pan MIECZYSŁAW vel WYNIK zadaje pytanie a Pan MIECZYSŁAW vel czy odpowiada,acha i rozmawiają jeszcze z panem MIECZYSŁawem vel tak,hmmmmmmmm.... Jeśli jeszcze kogoś nie przekonały powyższe przykłady to polecam wątek "Grabałowski na prezydenta Czestochowy",nicki to Czestochowianin,obywatel,MIESZKANIEC,PAN,WYBORCA, oraz my wy oni,do tego jeszcze EDWARD,AH czyli pan MIECZYSŁAW o tysiącu twarzy. Jeszcze lepszą komedię odprawił pan Grabałowski sam sobie pisząc posty z tego samego IP pod różnymi nickami.Ręce opadaja na taką amatorszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: chcialabym pogadac IP: *.czes.gazeta.pl 07.11.02, 15:31 Ująłeś mnie. a ponieważ znam ten ból, ślę pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZYJACIEL Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 09.11.02, 01:32 CO SLYCHAC ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac - KONKURS Z NAGRODAMI ! IP: 203.36.162.* 09.11.02, 04:22 KONKURS Z NAGRODAMI !KTO PIERWSZY UDZIEL PRAWIDLOWYCH ODPOWIEDZI OTRZYMA NAGRODE Z AUSTRALI .PIERWSZA NAGRODA D.V.D.Z KONCERTU ZESPOLU AUSTRALIJSKIEGO .DRUGA NAGRODA TO MISIU KOALA . TRZECJA NAGRODA TO NAGRODA NIESPODZIANKA .PIERWSZE PYTANIE KTO JEST PREMIEREM AUSTRALI ?DRUGIE PYTANIE : JAKIE MIASTO JEST STOLICA AUSTRALI ? TRZECIE PYTANIE :JAKA RZEKA PLYNIE W MELBOURNE ?ZYCZE WESOLEJ ZABAWY . CZEKAM NA ODPOWIEDZ.NAGRODY WYSLE POCZTA . POZDRAWIAM -MIECZYSLAW - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: chcialabym pogadac - KONKURS Z NAGRODAMI ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 17:24 stolica: Canberra rzeka : Yarra......premiera niestety nie pamiętam,ale zmusza to do wertowania lektury ....i to juz wiele.Jak docieknę ...to dostukam.Pozdrawiam Halina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 09.11.02, 21:12 SZANOWNA HALINKO .JESTES KROK OD WYGRANIA PIERWSZEJ NAGRODY . ZA ODWAGE MASZ NAGRODE NIESPODZIANKE !CZEKAM NA 3 ODPOWIEDZ . MOCNO POZDRAWIAM - MIECZYSLAW - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 15:03 Tułał mi się po głowie Paul Keating,ale już wiem (oj!powertowałam stronę Australia),że to John Howard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 11.11.02, 11:22 SZANOWNA HALINKO WYGRALSAS KONKURS. PROSZE O ADRES.PODAC MOZESZ NA PORTALU . MOCNO CIEBIE POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA W ZYCIU PRYWAYNYM . MIECZYSLAW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAGRODA Re: chcialabym pogadac >NAGRODA ! IP: 203.36.162.* 12.11.02, 08:38 HALINKO NAGRODA CZEKA > PODAJ ADRES .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: chcialabym pogadac >NAGRODA ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 09:28 H.Zurek 42-200 Tarnowskie Góry ul.Wodociągowa 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: chcialabym pogadac !juz - teraz! zapraszamy ! IP: 203.36.162.* 14.11.02, 04:20 zachecam do dalszej rozmowy na portalu .kazdy temat mile widziany . pozdrowienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 14.11.02, 21:13 jestem bardzo ciekawy jaka kawiarnia w czestochowie jest mlodziezowa ? pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 23:15 "Gruszka" w oficynie bramy za "Cottonfieldem" idąc w stronę Kościoła "Zygmunta po prawej stronie,miejsce z charakterem,dobrą wszechstronną muzyką i stałymi,miłymi bywalcami.To inteligentni i fajni ludzie,można pogadać i mają dobre zimne piwko.Jedno z niewielu miejsc gdzie podają dobrą kawę,ciekawe drinki.Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 17:04 czyżby p. Wojciech reklamował knajpke córki!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac , ale brak was ! IP: 203.36.162.* 16.11.02, 20:43 SZANAWNA HALINKO NAGRODA ZOSTJE WYSLANA !MOCNO CIEBIE POZDRAWIAM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: chcialabym pogadac z wami !!! IP: 203.36.162.* 18.11.02, 21:42 ja tez chcialbym pogadac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: chcialabym pogadac -gdzie na "Andrzejki ? IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 22.11.02, 04:02 Gdzie idziemy na "Andrzejki "? Tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: chcialabym pogadac -gdzie na 'Andrzejki ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 21:47 Czy reklamowanie kawiarenki Córki to internetowy grzech? szczególnie gdy chwali się ludzi których tam można spotkać ? (no i zimne piwo - ale przecież bez marki !!!) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: chcialabym pogadac IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 06.12.02, 12:18 To ja jestem m. i to ja chcialam pogadac... Wcale mi sie nie podoba jak to wszystko sie rozwinelo,pan Mieczyslaw,czy jak kto woli,rzadzi sie tu jak szara ges,a moze powinnam napisac szary koala?Panie Mieczyslawie,smiem przypuszczac,ze za bardzo napatrzyl sie pan na film "Wodzirej".A po co mieszac jeszcze w to wszystko polityke?Ani to mile,ani nie podnosi na duchu.Bardzo dziekuje wszystkim,ktorzy przejeli sie moim losem,czuje sie juz zdecydowanie lepiej.Mam nadzieje,ze jeszcze ktos napisze.Obiecuje,ze bede tu zagladala czesciej i pamietajcie:Ja po prostu chcialabym pogadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja!!! Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 06.12.02, 20:43 Dziekuje " m" za podsumowanie .Ogladam duzo filmow ,ale moge dyskutowac na kazdy temat i z kazda osoba .Chociaz jestem politykiem to sport i inne tematy sa dla mnie ciekawe .Mocno pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego . Ja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zax Re: chcialabym pogadac IP: *.range217-43.btcentralplus.com 07.12.02, 02:26 M zainstaluj sobie Gadu Gadu jeśli jeszcze nie masz.Ja też jestem za granicą i często używam tego proga żeby pogadać z ludźmi.Mój numer GG 2224273 Odpowiedz Link Zgłoś