Dodaj do ulubionych

chcialabym pogadac

IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 31.10.02, 13:47
Jestem za granica i chcialabym pogadac,ale niestety nie moge wejsc na
czat,moze w ten sposob tez sie da i moze ktos chcialby ze mna pogadac na
forum?
Obserwuj wątek
    • Gość: W.Grabałowski Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 17:49
      Nie wiem czy będę odpowiednim wiekowo gadułą dla Ciebie.(przed chwilą w necie
      ktoś nazwał mnie jurajskim dziadkiem).Mam za to szerokie horyzonty i szerokie
      zainteresowania i jako tako znam świat.Napisz co Cię interesuje i na jaki temat
      chętnie porozmawiasz.Co lubisz a czego nie lubisz (muzyka książka,film itp)
      może grasz na jakimś instrumencie ?.Zwykle podpisuję się nazwiskiem ale dla
      gadu gadu mogę pozostać przy imieniu.Pozdrawiam.Wojciech.
    • Gość: mieszkaniec Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 18:47
      ja też chętnie pogadam ... tylko o czym? ... o Częstochowie?
      pozdrawiam...
      • Gość: pesti Re: chcialabym pogadac IP: *. / *.MA1.srv.t-online.de 31.10.02, 19:12
        tez jestem na zachodzie. i mnie tez nie dzialaja normalne czaty, np. interia.
        ale dziala polchat, nie wiem zreszta czemu. sprobuj!
    • Gość: fsh Re: chcialabym pogadac IP: *.czest.pl / 192.168.1.* 31.10.02, 21:16
      zglaszam sie jako ochotnik
      • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 31.10.02, 22:31
        JA ROWNIEZ MIESZKAM BARDZO DALEKO 22.TYS. KILOMETROW OD CZESTOCHOWY !
        PROSZE PRZYJAC DO WASZEJ GRUPY "CHCIALBYM-POGADAC".KAZDY TEMAT MNIE INTERESUJE.
        OBECNIE BARDZO SIE INTERESOWALEM WYBORAMI DO SAMORZADU W POLSCE I W
        CZESTOCHOWIE .DRUGA CZESC JEST TEZ BARDZO CIEKAWA ?JA TEZ JESTEM GOTOW SIE
        PODZIELIC Z INFIRMACJAMI Z KRAJU GDZIE OBECNIE ZAMIESZKUJE .BARDZO WAS
        POZDRAWIAM I CZEKAM NA PIERWSZE KROKI !
        MIECZYSLAW !
        • Gość: Wlodek Re: chcialabym pogadac IP: proxy / *.vf.shawcable.net 04.11.02, 05:35
          Gość portalu: MIECZYSLAW napisał(a):

> JA ROWNIEZ MIESZKAM BARDZO DALEKO 22.TYS. KILOMETROW OD CZESTOCHOWY !
          > PROSZE PRZYJAC DO WASZEJ GRUPY "CHCIALBYM-POGADAC".KAZDY TEMAT MNIE
          INTERESUJE.

No to pochwal sie gdzie mieszkasz. Po kilometrach sadzac, to albo kiwi
          chodujesz, albo sie z kangurami ganiasz ....:)) Ale moge sie mylic.
          Tu jak zauwazylem nikt nie pisze podania o przyjecie, a i grupa jest calkiem
          roznorodna i dosc rozlegla i pod wzgledem zainteresowan, i wiekowo tez, i tez w
          paru dosc odleglych od Placu Bieganskiego dzielnicach mieszkamy .
          Sklad zreszta sie dosyc zmienia. W zaleznosci od tematu....
    • Gość: tak Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 02.11.02, 18:33
      czekam na wiecej zgloszen !jest nas 6 osob .prosze o sygnal start .mam program
      naszego portalu .bedzie bardzo ciekawy .uzgodnimy wszyscy razem .
      pozdrawiam !!!
      • Gość: Gosia Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.um.gov.pl / localhost 26.11.02, 13:47
        Nie ma sprawy , ja chętnie z tobą porozmawiam, tylko o czym???
        Jest wiele tematów, wybierz coś
    • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 04.11.02, 01:33
      NINO DOPISZ SIE DO NASZEJ LIUSTY PONIEWAZ ZACZYNAMY NASZ PROGRAM OD WTORKU
      (5.10 .2002.r. )PROGRAM JEST BARDZO CIEKAWY !
      MOCNO POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NASTEPNE OSOBY !!!
      MIECZYSLAW !!!!
    • Gość: tauranga Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 19:34
      witam! jak się macie? mam nadzieje że spx i usmiech nie zanika!czego kazdemu z
      osobna zycze.mam imie tak jak mam, jestem marzycielem, ale bardzo ubogim
      romantykiem. wychowywałem sie w czestochowie na dzielnicy, której mieszkać za
      żadne skarby bym niechciał tam wrócić.powodem mojego negatywnego podejscia do
      miejsca gdzie kiedyś był mój dom jest panująca tam agresja oraz nienawiść
      młodych mieszkańców do życia,tak słyszałem. mój ziomal, najlepszy przyjaciel z
      którym dorastałem został TAM zabity........................................
      Przepraszam za wprowadzenie nieprzyjemnej atmosfery.
      aha!przeglądając tematy forum można zauważyć, iż goście są różni, jak to w
      życiu, tematów jest wiele do rozmowy i nietrudno odnaleźć coć dla siebie.
      Niewiem oczym chciałabyś pogadać, może o polityce? -chyba nie, może o sporcie? -
      tak EXTREM, może o miłości? -nie jestem pewien, a może o zdobywaniu wiedzy? ten
      temat wydaje mi się bardzo interesujący, ale niewiem czy zdołam lub mam na tyle
      wiadomości by zaspokoić Twoje i Wasze oczekiwania.tak więc sport!
      Snowboarding jest czymś czego nieuda mnie bynajmniej opisać w kilku
      słowach,więc jeśli nieprubowaliście to polecam ponieważ filing latania i
      lądowania jest poprostu niesamowity.jazda na desce w puszystym sniegu czujesz
      się jak w wodzie-adrenalina i te sprawy są jak najbardziej naturalne jak do
      tego jeszcze swieci słneczko nad nami w górach czujesz się niepowtarzalnie
      great życze każdemu by przeżył przygode z deską, (najlepiej w górach)
      Latania jest jak pływanie jeszcze nielatałem, ale soon mam nadzieje.troche
      strach, ale czego się nierobi dla szczescia.
      !!!NIGDY NIE BIERZ NARKOTYKÓW I NIESPOŻYWAJ ALKOHOLU W CZASIE GDY MASZ ZAJAWKĘ
      NA SPORT TAKi LUB INNY!!!szanuj to co rodzice Ci dali!
      pozdrawiam
      • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 06.11.02, 12:41
        MIALEM MALA AWARIE W SYSTEMIE !MOZEMY ROZPOCZAC NASZ PROGRAM !MIESZKAM W
        AUSTRALI .JESTEM W SREDNIM WIEKU . MIESZKAM W AUSTRALI 22 LATA .INTERESUJE MNIE
        KAZDY TEMAT ZWIAZANY Z POLSKA I SWIATEM .TO ZNACZY SPORT ,
        POLITYKA ,INWESTYCJE I ZYCIE KAZDEJ KLASY SPOLECZNEJ .PIERWSZY TEMAT NA KTORY
        CHCIALBYM ROZPOCZAC , TO CZESTOCHOWEA I OKOLICE .MUSZE SIE ZAPYTAC RESZTY GOSCI
        PORTALU O ZGODE NA TEN TEMAT .PROSZE O WYRAZENIE OPINI .
        MOCNO POZDRAWIAM .- MIECZYSLAW-
        • Gość: mieszkaniec Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 15:51
          częstochowa i okolice -----
          • Gość: W.Grabałowski Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 20:42
            Dwadzieścia dwa lata to szmat czasu.Okolice i sama Częstochowa przez ten czas
            nieco się zmieniły.Szczególnie okolice Huty.Walcownia blach grubych dziś już
            prawie upadłej Huty zajęła spory kawał terenu który był pomiędzy Kusiętami a
            Rakowem i Korwinowem.Teraz stanęła tam nowoczesna Huta szkła floatowego.
            Zmienił się i rozbudował Olsztyn.Jest bardziej kolorowy i bardziej
            skomercjalizowany.W samej Częstochowie wyrosły nowe osiedla mieszkaniowe
            Parkitka wraz z ogromnym kombinatem Szpitala i osiedla Północ dla
            kilkudziesięciu tysięcy ludzi.W koloryt miasta wtopiły się też nowoczesne
            supermarkety.Jest ich kilka a pono władze chcą budować jeszcze jeden.Tradycyjna
            oś miasta została przecięta (zupełnie niepotrzebnie) osią komunikacyjną
            południe - północ łączącą osiedla na Rakowie i Błesznie z osiedlami na północy
            aż do Kiedrzyna.Koncepcyjnie,urbanistycznie,naszemu miastu nadal brak jest idei
            przewodniej konsekwentnie realizowanej przez lata i sporo u nas urbanistycznego
            haosu.Ale w ostatnich latach wykonano sporo dobrych nowoczesnych połączeń
            komunikacyjnych i objazdów.Z utęsknieniem czekamy na wyłączenie śródmieścia z
            ruchu kołowego i zrobienia z Aleji traktu spacerowego.Może wtedy wróciły by tam
            wiewiórki które tam karmiłem z ręki jako dziecko.Potrzebny jest też remont
            Ratusza bo niedługo się rozpadnie.A może pełnić pożyteczną funkcję.Oby tylko
            ktoś nie zaprojektował tam tej rozbudowy jako szkaradziejstwa ze szkła i stali.
            Uwielbiam secesję.Stary Wrocław,Gdańsk,Łódż,Kraków,Poznań mają swoje
            niezapomniane uroki i piękno.Nawet Amerykanie zaczęli to doceniać.
            W Australii mam rodzinę.Niedawno zmarła tam moja kuzynka pozostawiając córkę i
            wnuki.Nie zdążyłem Jej odwiedzić choć bardzo zapraszała.To spory wydatek a i
            czasu trzeba na taką podróż.A ja w ostatnich latach nie miałem jednorazowo
            więcej urlopu jak dwa tygodnie.A propos.Wymarzyłem sobie,że jeżeli wybiorę się
            w końcu tam w odwiedziny to wolałbym przynajmniej w jedną stronę płynąć
            statkiem.To też byłby dobry kawałek urlopu.Może słyszałeś o takich "wariatach"
            i połączeniach,i "Liniach" które takie wariackie marzenia spełniają ???
            Sztuka pisania listów zamiera.Szczęściem jest "net" i można tą tradycję
            podtrzymać.Pozdrawiam.
            • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 06.11.02, 23:29
              BARDZO DZIEKUJE ZA WYPOWIEDZ . BYLA WSPANIALA I OCZEKUJE WIECEJ NA TEN
              TEMAT .JA MIESZKALEM NA RAKOWIE A POZNIEJ NA TYSIAC-LECIU .BYLY TO PIEKNE LATA.
              JA ROWNIEZ W DRODZE REWANZU JESTEM GOTOW ODPOWIADAC NA PYTANIA NA TEMAT
              AUSTRALI .W CALEJ AUSTRALI MIESZKA 120 TYS. POLAKOW .JA MIESZKAM W MELBOURNE .
              Z CALEGO SERCA POZDRAWIAM . DO USZLYSZENIA !
              MIECZYSLAW .
    • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 07.11.02, 07:35
      JESTEM JUZ W DOMU. JEST 7 LISTOPAD GODZINA 17.25 PM.JEST CIEPLO 31 STOPNI
      PLUS . JUTRO ZMIANA POGODY I TYLKO 24 STOPNI .W AUSTRALI MAMY BRAK OPADOW
      DESZCZOWYCH .JEST TO SUSZA .MAMY OSZCZEDNOSC WODY !KLESKA W
      ROLNICTWIE .ZAPOMNIALEM ZAZNACZYC ZE W AUSTRALI OD 1 WRZESNIA MAMY WIOSNE A OD
      1 GRUDNIA LATO .CZAS 10 GODZIN DO PRZODU .
      POZDRAWIAM !
    • anita271 Re: chcialabym pogadac 07.11.02, 10:59
      Pracujesz czy uczysz się?
      • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 07.11.02, 11:28
        PRACUJE I UCZESZCZAM DO SZKOLY !PROSZE O DALSZE PYTANIA !
        POZDRAWIAM CIEBIE ANITO Z DALEKIEJ ASTRALI !!
        • anita271 Re: chcialabym pogadac 07.11.02, 11:33
          22 lata to znaczy ,że Twój wyjazd miał coś wspólnego ze stanem wojennym?
        • anita271 Re: chcialabym pogadac 07.11.02, 11:34
          Dzięki za pozdrowienia i vice versa
        • anita271 Re: chcialabym pogadac 07.11.02, 11:49
          Piszesz, że czekasz na następne pytania to proszę powiedz jak odnaleźć SIEBIE
          po to aby być szczęśliwym, nawet nie wystarczy że będę zadowolona z daru życia.
          Jak złamać w sobie brak wiary we własne siły, jak uwierzyć że jestem coś warta.
          Jak zebrać się do aktywnego działania, żeby poczuć że żyję, bo ja osobiście to
          po wnikliwej obserwacji swojej osoby stwierdzam że wegetuję. Ukończyłam w tym
          roku uczelnię, od jakiś 8 lat pracuję. Fakt, kompletnie nie spełniam się
          zawodowo. Zawsze chciałam pomagać innym, ale jak już próbuję coś zrobić to
          kończy się na chęciach, brak mi wsparcia i chyba osoby która by umiała mnie
          wesprzeć. Z drugiej strony, ktoś powie że dziwne żeby ktoś miał mnie
          "napędzać". Jednak obawiam się że Tatko skutecznie ze mnie wyplewił całą radość
          życia i dawania sobie rady z codziennymi problemami. Jak jestem w sytuacji
          problemowej w dodatku nie dotyczącej mnie bezpośrednio to owszem umiem doradzić
          i pomóc. A jak przychodzi mi radzić sobie z codziennością to zaczynają się
          przysłowiowe schody.... Przepraszam za markotny temat, ale nie jestem dzisiaj
          smutna, tylko mam taki życiowy dylemat , a Ty chciałeś następne pytanie, a o
          Australii to juz trochę wiem bo poznałam kiedyś na GG Janusza, który ma firmę
          zajmującą się hm.... kładzeniem parkietów? nie pamiętam czym no nie ważne.
          NO CIEKAWA JESTEM CO TY NA TO....
          • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 07.11.02, 12:47
            SZANOWNA ANITO !WYJECHALEM 1 ROK PRZED STANEM WOJENYM.A CO DO TWOJEJ OSOBOWSCI
            TO MAM KILKA PYTAN .JAKIE STUDIA UKONCZYLAS ? W JAKIM ZAWODZIE PRACUJESZ ?CZY
            OBECNIE MIESZKASZ Z RODZICAMI?W JAKIEJ DZIELNICY MIESZKASZ ?W JAKIM MIESCIE
            AUSTRALI MIESZKA POZNANY PRZEZ CIEBIE JANUSZ ?CZY MASZ RODZENSTWO ?JAKIE MASZ
            ZAINTERESOWANIA ?JEZELI OTRZYMAM OD CIEBIE ODPOWIEDZ NA KAZDE ZADANE PYTANIE TO
            MOZE ZNAJDZIEMY ODPOWIEDZ NA TWOJE SCHODY W ZYCIU !!!
            POZDRAWIAM - MIECZYSLAW -
            • Gość: Normalny Ktoś tu kantuje IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 13:53
              Osoba podpisująca się Mieczysław oraz już chyba kilkunastoma innymi na różnych
              wątkach forum gazety nie jest z Australii. Pisze z Częstochowy z adresu
              203.36.162*.
              Człowieku opamiętaj się !!! Jeżeli masz kłopoty z osobowością to idź do lekarza
              najlepiej do psychiatry.
              Skończyłeś z poemami na część niespełnionego kandydata Grabałowskiego, później
              jakieś bzdury o oszustwach wyborczych, o niskiej frekwencji która nie pozwoliła
              wygrać Grabałowskiemu (ciesz się, że była niska, bo przy wyższej jego rezultat
              byłby mizerny), a teraz jesteś w Australi.
              Daj już spokój. Proszę !!!!!!
              • Gość: MIECZYSLAW Re: WYJASNIENIE-SPRAWY!!! IP: 203.36.162.* 07.11.02, 22:15
                JESTEM W KROPCE .WIEDZIALEM ZE MOZE KTOS ZAKLOCAC NASZ DIALOG .NIE MASZ RACJI
                SZANOWNY CZLOWIEKU .PODPISUJAC SIE "normalny " . MOGE CIEBIE O TYM PRZEKONAC
                JEZELI MASZ ZYCZENIE .LEKARZ JEST DLA KAZDEGO CZLOWIEKA .NIE BADZ
                NIEGRZECZNY .PIERWSZY SPOSOB TO MAM SKRZYNKE I ADRES WYJASNI WSZYSTKO .ALE TO
                POTEM .MAM PROGRAM "- gadu - gadu " .JAK WIDISZ MOGE PROWADZIC DYSKUSIE A TY
                NIE BEDZIESZ MIESZAL !MAM NADZIEJE , ZE PRZEKONALEM CIEBIE I INNYCH . ZAPRASZAM
                DO TEMATU NA PORTALU . PROSZE O PRZEMYSLENIE SPRAWY .
                MOCNO POZDRAWIAM !
              • Gość: zax Re: Ktoś tu kantuje IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.11.02, 01:46
                Cóż,zadałem sobie troche trudu i sprawdziłem to co piszesz.No i faktycznie pan
                Mieczysław cierpi na co najmniej rozdwojenie jaźni a ilosci swoich nicków
                pewnie już sam nie pamieta.Tyle że nie pisze z częstochowy.Adres IP ma z
                Australii.Kto nie wierzy niech zobaczy choćby wątek "pozdrowienia dla Wojciecha
                Grabałowskiego".Jego nicki jak widać
                to :WYBORCY,jestem,MIECZYSŁAW,CZAS,MIESZKANIEC.
                W kolejnym wątku "Re: RE.CZY PRAWIDLOWO ODBYLY SIE WYBORY CZESTOCHOWSKIE" MA
                DWA NICKI : TAK I WYBORCA
                W kolejnym wątku "RE.DLACZEGO W CZESTOCHOWIE GLOSOWALO 29.8 %" mamy
                ciekawostkę,nick PRZYCZYNA i TAK ten sam człowiek sobie odpowiada,ale miło.
                No i ostatni wątek (nie chce mi sie więcej szukać)"RE. DLACZEG0 SLD W
                KATOWICACH PRZEGRALO ?" nicki WYNIK, czy i tak. Pan MIECZYSŁAW vel WYNIK
                zadaje pytanie a Pan MIECZYSŁAW vel czy odpowiada,acha i rozmawiają jeszcze z
                panem MIECZYSŁawem vel tak,hmmmmmmmm....
                Jeśli jeszcze kogoś nie przekonały powyższe przykłady to polecam
                wątek "Grabałowski na prezydenta Czestochowy",nicki to
                Czestochowianin,obywatel,MIESZKANIEC,PAN,WYBORCA, oraz my wy oni,do tego
                jeszcze EDWARD,AH czyli pan MIECZYSŁAW o tysiącu twarzy.
                Jeszcze lepszą komedię odprawił pan Grabałowski sam sobie pisząc posty z tego
                samego IP pod różnymi nickami.Ręce opadaja na taką amatorszczyznę.
    • Gość: Tadeusz Re: chcialabym pogadac IP: *.czes.gazeta.pl 07.11.02, 15:31
      Ująłeś mnie. a ponieważ znam ten ból, ślę pozdrowienia
    • Gość: PRZYJACIEL Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 09.11.02, 01:32
      CO SLYCHAC ?
    • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac - KONKURS Z NAGRODAMI ! IP: 203.36.162.* 09.11.02, 04:22
      KONKURS Z NAGRODAMI !KTO PIERWSZY UDZIEL PRAWIDLOWYCH ODPOWIEDZI OTRZYMA
      NAGRODE Z AUSTRALI .PIERWSZA NAGRODA D.V.D.Z KONCERTU ZESPOLU
      AUSTRALIJSKIEGO .DRUGA NAGRODA TO MISIU KOALA . TRZECJA NAGRODA TO NAGRODA
      NIESPODZIANKA .PIERWSZE PYTANIE KTO JEST PREMIEREM AUSTRALI ?DRUGIE PYTANIE :
      JAKIE MIASTO JEST STOLICA AUSTRALI ? TRZECIE PYTANIE :JAKA RZEKA PLYNIE W
      MELBOURNE ?ZYCZE WESOLEJ ZABAWY . CZEKAM NA ODPOWIEDZ.NAGRODY WYSLE POCZTA .
      POZDRAWIAM -MIECZYSLAW -
      • Gość: Halina Re: chcialabym pogadac - KONKURS Z NAGRODAMI ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 17:24
        stolica: Canberra
        rzeka : Yarra......premiera niestety nie pamiętam,ale zmusza to do wertowania
        lektury ....i to juz wiele.Jak docieknę ...to dostukam.Pozdrawiam Halina
    • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 09.11.02, 21:12
      SZANOWNA HALINKO .JESTES KROK OD WYGRANIA PIERWSZEJ NAGRODY . ZA ODWAGE MASZ
      NAGRODE NIESPODZIANKE !CZEKAM NA 3 ODPOWIEDZ .
      MOCNO POZDRAWIAM - MIECZYSLAW -
      • Gość: Halina Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 15:03
        Tułał mi się po głowie Paul Keating,ale już wiem (oj!powertowałam stronę
        Australia),że to John Howard.
    • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 11.11.02, 11:22
      SZANOWNA HALINKO WYGRALSAS KONKURS. PROSZE O ADRES.PODAC MOZESZ NA PORTALU .
      MOCNO CIEBIE POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA W ZYCIU PRYWAYNYM .
      MIECZYSLAW.
    • Gość: NAGRODA Re: chcialabym pogadac >NAGRODA ! IP: 203.36.162.* 12.11.02, 08:38
      HALINKO NAGRODA CZEKA > PODAJ ADRES .!
      • Gość: Halina Re: chcialabym pogadac >NAGRODA ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 09:28
        H.Zurek 42-200 Tarnowskie Góry ul.Wodociągowa 21
    • Gość: mieszkaniec Re: chcialabym pogadac !juz - teraz! zapraszamy ! IP: 203.36.162.* 14.11.02, 04:20
      zachecam do dalszej rozmowy na portalu .kazdy temat mile widziany .
      pozdrowienia !
    • Gość: mieszkaniec Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 14.11.02, 21:13
      jestem bardzo ciekawy jaka kawiarnia w czestochowie jest mlodziezowa ?
      pozdrawiam .
      • Gość: Wojciech Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 23:15
        "Gruszka" w oficynie bramy za "Cottonfieldem" idąc w stronę Kościoła "Zygmunta
        po prawej stronie,miejsce z charakterem,dobrą wszechstronną muzyką i
        stałymi,miłymi bywalcami.To inteligentni i fajni ludzie,można pogadać i mają
        dobre zimne piwko.Jedno z niewielu miejsc gdzie podają dobrą kawę,ciekawe
        drinki.Polecam !!!
        • Gość: JJ Re: chcialabym pogadac IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 17:04
          czyżby p. Wojciech reklamował knajpke córki!!!!!!!!!!
    • Gość: MIECZYSLAW Re: chcialabym pogadac , ale brak was ! IP: 203.36.162.* 16.11.02, 20:43
      SZANAWNA HALINKO NAGRODA ZOSTJE WYSLANA !MOCNO CIEBIE POZDRAWIAM .
    • Gość: tak Re: chcialabym pogadac z wami !!! IP: 203.36.162.* 18.11.02, 21:42
      ja tez chcialbym pogadac!!!
    • Gość: tak Re: chcialabym pogadac -gdzie na "Andrzejki ? IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 22.11.02, 04:02
      Gdzie idziemy na "Andrzejki "?
      Tak!!!
      • Gość: Wojciech Re: chcialabym pogadac -gdzie na 'Andrzejki ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 21:47
        Czy reklamowanie kawiarenki Córki to internetowy grzech? szczególnie gdy chwali
        się ludzi których tam można spotkać ? (no i zimne piwo - ale przecież bez
        marki !!!) Pozdrawiam.
    • Gość: m. Re: chcialabym pogadac IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 06.12.02, 12:18
      To ja jestem m. i to ja chcialam pogadac...
      Wcale mi sie nie podoba jak to wszystko sie rozwinelo,pan Mieczyslaw,czy jak
      kto woli,rzadzi sie tu jak szara ges,a moze powinnam napisac szary koala?Panie
      Mieczyslawie,smiem przypuszczac,ze za bardzo napatrzyl sie pan na
      film "Wodzirej".A po co mieszac jeszcze w to wszystko polityke?Ani to mile,ani
      nie podnosi na duchu.Bardzo dziekuje wszystkim,ktorzy przejeli sie moim
      losem,czuje sie juz zdecydowanie lepiej.Mam nadzieje,ze jeszcze ktos
      napisze.Obiecuje,ze bede tu zagladala czesciej i pamietajcie:Ja po prostu
      chcialabym pogadac...
      • Gość: ja!!! Re: chcialabym pogadac IP: 203.36.162.* 06.12.02, 20:43
        Dziekuje " m" za podsumowanie .Ogladam duzo filmow ,ale moge dyskutowac na
        kazdy temat i z kazda osoba .Chociaz jestem politykiem to sport i inne tematy
        sa dla mnie ciekawe .Mocno pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego .
        Ja !
    • Gość: zax Re: chcialabym pogadac IP: *.range217-43.btcentralplus.com 07.12.02, 02:26
      M zainstaluj sobie Gadu Gadu jeśli jeszcze nie masz.Ja też jestem za granicą i
      często używam tego proga żeby pogadać z ludźmi.Mój numer GG 2224273

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka