Gość: Mirka IP: *.parkitka.prenet.pl 06.01.06, 21:15 Bardzo proszę o opinie na temat dr.Jarosława Strzelczyka. Jestem w ciązy i chce zmienić ginekologa, ktos mi go polecil. Pracuje podobno w szpitalu na Parkitce, może ktoras z Pań rodziła u niego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hermionas Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.man.czest.pl 11.01.06, 22:32 Świetny specjalista. Przemiły człowiek. Zawsze ma czas dla pacjentek. Nawet tych od "innych" lekarzy. Jest zastepcą ordynatora w szpitalu na Parkitce. Osobiście nie rodziłam u niego ale leżąc na Parkitce bardzo długo (przed porodem) poznałam większość ginekologów osobiście i wyrobiłam sobie o nich opinie. Dodam, ze poważnie zastanawiam się nad zmianą lekarza. I wlaśnie myślę o dr Strzelczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:41 Chodziłam do niego w ciąży, był przy mnie też przy porodzie-miał akurat dyżur. Nie chciałam specjalnie po niego dzwonić jakby się zaczęło,ale miałam szczęście, że był w pracy. Przyszedł też do mnie na drugi dzień i zlecił dodatkowe badania, bo byłam wyjątkowo blada. Miło go wspominam, ale ciąża i sam poród był bezproblemowy,więc pewnie z innym lekarzem też nie miałabym stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
shysheczek Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka 12.01.06, 08:29 Od kilku lat jestem pacjentką dr Strzelczyka i mogę go z czystym sumieniem polecić. Po nieudanym zakończeniu pierwszej ciąży u największego partacza w Częstochowie, trafiłam do dr Strzelczyka. Doprowadził moje hormony do normy. Następną ciążę prowadził od początku i oczywiście był przy porodzie. Po porodzie też miałam wspaniałą opiekę na oddziale, co też po części jest jego zasługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:05 swietny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas14 Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:18 a widzicie ja jestem jego pacjętka prawie 14 lat dwie ciąże prowadzone przez niego ,plus jedna nieudana (wtedy naprawde mi pomógł psychicznie) ja nie moge narzekac chociaż po drugim porodzie (cesarka ) anescezjolog do du....y 7 razy wkuwala sie mi w kręgosłup (ciesze sie że chodzę ) pokazal swoje oblicze . a polecilam go kolezance to ta dziewczyna cieszy sie ze zyje i ze zyje jej dziecko. nie przyjechal na porod .natrafila na zboczenca dr du.....o i zaczelo sie panika krzyki klotnie itp....bardzo mnie bolalo jak potraktowal moja kolerzanke i niewiem czemu uwazaj .ja mam uraz i nie chce narazie sie widziec z moim wieloletnim ginekologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 17.01.06, 14:10 Bardzo dziękuję Ci za wpis ale czy mogłabyś wyjasnić o co dokładniej chodziło bo albo nie zrozumiałam albo doktor "dobierał" się do Twojej koleżanki...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 13.01.06, 16:20 Podbijam temat. Równiez chcę się czegoś na jego temat dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:09 Nie polecam tego lekarza!!!!!Jak rodziłam miał akurat dyżur i mimo,że miałam swojego lekarza to Strzelczyk co chwilę przylatywał na porodówkę.Miałam wrażenie,że czeka na kaskę...Poród miałam trudny i jeszcze na dodatek kilkakrotnie zaczęło spadać tętno mojego maleństwa.Jednak dla szanownego doktorka nie miało to zbytniego znaczenia...Mimo braku postępu akcji porodowej jedyne co miał do powiedzenia to "jeszcze poczekamy"...Efektem tego mojemu dziecku przyznano tylko 5 pkt.po porodzie i groziła mu zamartwica.A wszystko dobrze się skończyło tylko dzięki mojemu lekarzowi.W odpowiedniej chwili potrafił sprzeciwić się Strzelczykowi i zrobił mi cięcie,które wg.Strzelczyka było zupełnie niepotrzebne...A dziecko było już bardzo sine i miało problemy z oddychaniem.Aż boję się pomyśleć co groziło mojemy maluszkowi przez tego konowała!No coments dla tego Pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:54 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.czest.enion.pl 17.01.06, 13:10 Nie wiem czy to ten sam dr Strzelczyk bo ten nasz :) pracuje na Mickiewicza i przyjmuje w przychodni na Orkana. Z żoną mamy same pozytywne opinie na jego temat. Jeśli to on, to naprawdę bardzo miły i ciepły człowiek, świetnie prowadził ciążę żony i nie oczekiwał niczego w zamian. Był obecny przy porodzie i pomagał nawet położnej. Ale ciąża była bezproblemowa więc faktycznie łatwa w prowadzeniu dla każdego lekarza. Jednak zdecydowanie na plus, szczególnie w porównaniu do lekarki która prowadziła poprzednią ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:19 Pisałam o Strzelczyku-zastępcy ordynatora na Parkitce.Podobno na Mickiewicza pracuje lekarz o identycznym nazwisku ale nie sądzę żeby to ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.21.pl / *.21.pl 17.01.06, 20:01 to dwóch , różnych pod każdym względem, lekarzy; ten z Mickiewicza ma bardzo pochlebne opinie, a na tym z Parkitki "psy wieszją" - jak w powyższych opisach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.21.pl / *.21.pl 17.01.06, 20:07 ten z Mickiewicza to TOMASZ STRZELCZYK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuz Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.parkitka.prenet.pl 24.01.06, 12:43 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:10 a jaka to była lekarka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Zdecydowanie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 16:33 Dr J. Strzelczyk prowadził moją ciążę i był też przy porodzie - jest moim zdaniem profesjonalistą w każdym calu. ZDECYDOWANIE POLECAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Zdecydowanie polecam IP: *.parkitka.prenet.pl 29.05.06, 20:13 proszę o więcej opinii i dziękuję za dotychczasowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:01 Nie polecam z całego serca!!!!!!!!!!!! Byłam jego pacjentka (prywatnie) przez wiele lat. Kiedy okazało sie że jestem w ciąży a za 3 dni od wizyty prawie już nie byłam nawet w szpitalu do mojego łózka nie podszedł. Miałam wrażenie , że na coś czeka.... Zmieniłam od razu lekarza i mam wspaniałego 3-tniego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:37 Ja równiez polecam dr J. Strzelczyka. Co prawda nie jestem w ciąży i nie mam doswiadczenia z porodówki, ale dr uratował mi jajnik,który inny lekarz chciał usować,od tamtej pory minęło 3 lata, a ja nadal do niego chodze i jestem bardzo z niego zadowolona a jak bedę w ciązy to napewno zgłoszę sie do niego. Mojej znajomej prowadził 2 ciąże i bardzo go chwaliła zarówno jako połoznika jak i lekarza dlatego tez do niego trafiłam i sie sprawdził Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka 30.05.06, 14:14 witam rodziłam 6msc temu na Parkitce i poniewaz jestem pacjentką dr Bińczyka, którego on nie znosi traktował mnie jak przedmiot. Zwracał się do mnie bezosobowo. Może gdybym była jego pacjentką było by inaczej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.net / *.flatpla.net 27.06.06, 12:01 Temat może trochę przebrzmiały, ale też coś dodam. Jestem pacjentką dr Strzelczyka od 5 lat, czyli od I ciązy. To dzięki Niemu mogłam urodzić naturalnie. Miałam ułożenie pośladkowe, a wiadomo, że u pierworódki kwalifikuje się to do cięcia. Doktor wykonał mi obrót dziecka (o czym wielu nie ma pojęcia)i dzięki temu mogłam urodzić siłami natury. Nadmienię, że rodziłam na Parkitce, nie usłyszałam żadnego niemiłego słowa, nie było żadnych insynuacji o jakiekolwiek pieniądze. Rodziłam tam dwa razy i nie kosztowało mnie to nawet złotówki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:35 kolezanka rodzila dwa razy- 1 raz -super-uratowal dziecko -2 raz- nie dostal kasy to olal sprawe...lubi kaske jest b. mily, ale przyjmuje tylko prywatnie, wiec skoro mu zaplacisz - nie potraktuje cie zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.net / *.flatpla.net 30.06.06, 22:20 An! A na jakiej podstawie piszesz, że olał sprawę? Przecież ja nic takiego nie napisałam. Czytaj dokładnie:)Ja z czystym sumieniem go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: 80.54.171.* 22.07.06, 07:02 To jest właśnie problem tego Pana. Przesadza z preferowaniem porodów naturalnych. Jeśli kobieta chce za wszelką cenę urodzić w ten sposób, to będzie zadowolona, jeśli chce natomiast bezpiecznego porodu i elastycznych decyzji w razie komplikacji, to raczej niech zmieni lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKa27 Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:34 Moja przyjaciółka chodziła do niego przez całą ciążę/zagrożoną/,a jak przyszło do porodu to się okazało,że parkitka jest zamknięta i nikomu jej nie przekazał. Poródna Tysiącleciu określiła -koszmar, a dziecko jechało do Warszawy na konsultację dotyczącą porażenia mózgowego.Zostawił ją na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:05 polecam ci tomasza strzelczyka tego z mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:37 Nie polecam tego lekarza nikomu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka do mama IP: *.prenet.pl 17.07.06, 13:26 Napisz dlaczego tak bardzo nie polecasz, proszę. Oddział na Parkitce w tym tygodniu będzie już podobno czynny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:15 pamiętaj tylko że na parkitce jest zamknięta porodówka i raczej nie szybko ją uruchomią więc zastanów się czy ma sens chodzić do lekarza a potem rodzić u zupełnie obcego w innym szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.net / *.flatpla.net 19.07.06, 23:01 a mnie się zawsze wydawało że to kobieta musi urodzić a nie lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:16 moj niepelnosprawny syn to wynik swietnej znajomosci sprwa poloznictwa przez pana Strzelczyka. porazenie 4 -konczynowe.nie mialam pieniedzy i pan mnie nie poznal!smyk i tyle .dzisiaj mnie omija gdy jade z dzieckiem na wozku l=inwalidzkim.nie zrobcie tego bledu co ktory ja zrobilam . albo placcie albo uciekajcie od konowala daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.prenet.pl 26.07.06, 21:05 Parkitka jest już czynna - od 24 lipca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Pacjentki dr. Jarosława Strzelczyka IP: *.prenet.pl 21.07.06, 23:47 podbijam temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś