Dodaj do ulubionych

TYTAN-MISTRZ!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:57
jeśli ktoś jeszcze nie słyszał to TYTAN wygrał mecz wyjazdowy ze "Stalówką"
83:74...i kibice powinni docenić ten fakt nie tylko przez wzgląd na samą
wygraną, co jest wyczynem samym w sobie, bo Stal przewodziła w tabeli i mecz
był u nich, ale ważne jest, że całe 40 minut grali w pięciu!!!...
www.pzkosz.pl/rozgrywki/statistic.php?id_meczu=1386&id_home=9&id_visit=1
do przemyśleń dla sceptyków i niedowiarków...mam nadzieję do zobaczyska na
niedzielnym meczu przy super dopingu dla chłopaków...choć tyle im się
należy;)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bricks Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.trustnet.pl 15.01.06, 00:53
      Kukuczka nie robił zamieszania
      Trepka nie robił strat
      i wygrana jest normalną rzeczą
      szkoda że Nogalski nie grał wtedy wygrali by wyżej
      pozdro dla pierwszej 5tki
      • Gość: .... Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 10:32
        czy przez to mam rozumieć, że uważasz, że są to mało wartościowi zawodnicy-
        Kukuczka, Trepi??? idź sobie strzel baranka!!!jesteś mało rozgarnięty...
    • Gość: smok Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:19
      Super chlopaki-kuku nie gral za technika,a dlaczego nie grali trepi i nogal
      • Gość: bricks Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.trustnet.pl 15.01.06, 13:27
        najpierw sie jakos podpisz ośle a dopiero potem komentuj
        a baranka strzel swojemu staremu
        Kukuczka to łajza jakich mało a Trepka pomimo sporego juz
        doswiadczenia czasami gra jak zupełny rookie
        • Gość: Spec Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 13:41
          Nie ma to jak konstruktywna krytyka-bez pozdrowien
    • Gość: .... Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:14
      bricks jesteś jełop jakich mało...aż żal czytać co piszesz...wiesz, po takich słowach to się odechciewa grać dla takich kiboli jak ty;/...chyba niedokładnie śledzisz statystyki i poczynania sportowe Tytan-a, może ze wszystkimi nie wygrają ale zwycięstwa z Łańcutem i Stalą no chyba zasługują na szacunek...pozdro dla wszystkich Tytan-owców i prawdziwych kiboli;)
    • zyzyzyryksy Re: TYTAN-MISTRZ!!! 15.01.06, 15:54
      Bricks to pewnie jakiś boiskowy amator. Szkoda słów na takich prymitywów. Jeśli
      ktoś ocenia zawodników na podstawie zdobytych pkt...
      Kolego w drużynie potrzebni są zawodnicy do wszystkiego...Jedni rzucają punkty
      inni popisują sie efektownymi akcjami, ale są też Ci od "czarnej roboty", którzy
      robią swoje w obronie tylko, że Ty oglądasz tylko zawodnika z piłką...
      Br...jesteś żałosny, to najlepsze podsumowanie!
      • Gość: bricks Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.trustnet.pl 15.01.06, 16:30
        W tej drużynie jest 4(słownie czterech)zawodników godnych występów
        na parkietach pierwszej ligi są to :Ecka,Milewski,Nogalski i Saran.
        Trepka ma przebłyski ale na to koleś najwyżej na 2lige(czyli 3)
        reszta to poziom A klasy i przyszkolnych boisk(i bynajmniej nie
        chodzi tu o te nowojorskie)
        puknij sie w łeb amatorzyno i zobacz to chłodnym okiem
        • Gość: gość Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:15
          staram się spojrzeć Twoimi oczyma, ale nie potrafię tak zimno, wyniośle i
          przemądrzale;/ bo mało tu obiektywizmu...faktu, że podziwiam ich grę to nie
          zmieni...każdy chce żeby wygrywali i wiadomo, że to radocha kiedy się tak
          dzieje, ale takim jak ty nawet to się nie podoba, bo jeden to łajza a inny, że
          niby dopiero zaczął pogrywać...zajeżdżasz zawiścią...każdy z nich coś wnosi do
          gry i w sumie ty tez coś wniosłeś - smród, siejesz ferment...
          • Gość: bricks Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.trustnet.pl 15.01.06, 20:54
            ej czy ty przypadkiem nie jestes tą panienką co na meczu
            z Łancutem cały czas wykrzykiwała jakieś bzdety z trybun
            swoimi postami podpadasz mi pod nią,takie samo zacięcie
            wrogość emocje ale niestety merytorycznej wiedzy zero
            • Gość: xxx Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.pcz.pl 15.01.06, 22:01
              Studiuje w Cze-wie, a jestem z Tarnobrzega stalowki nie lubie, a Siarka i tak
              tytana pojedzie :D:D
            • Gość: .... Re: TYTAN-MISTRZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:25
              koszykarski znawco, nie wiem, czy to Cie zmartwi ale nie jestem "tą panienką"...
              wiesz, mierzi mnie jak czytam takie rzeczy jak napisałeś;/dobrze się komentuje i
              krytykuje...chodzisz na mecz??okaż trochę szacunku bo Oni na boisku są też dla
              Ciebie...ja wiem, że to nie są roboty, zawsze wygrywać nie będą a ten post miał
              być tylko i wyłącznie dla niedowiarków, którzy wieszali psy na Tytanie, a
              przecież w ubiegłą środę i wczoraj coś pokazali...i nie mów, że jeden to "łajza"
              a drugi czy inny rookie, gdyby się nie nadawali to chyba nie widziałbys jak
              śmigają po boisku...a może ty się tam pojawisz??to nie złośliwość, tylko jeśli
              tak mocny jak w gębie jesteś na boisku to na mój doping możesz liczyć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka