man_sapiens 12.11.08, 07:28 "na gali pojawili się Aleksander Kwaśniewski wraz z małżonką, Józef Oleksy, Jarosław Kaczyński." Nic (nikogo) dodać, nic (nikogo) ująć. Impra polskich bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Sami swoi 12.11.08, 07:31 I: 'Wśród gości jest również były premier Tadeusz Mazowiecki. Do Teatru Wielkiego przybyła także prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz- Waltz.' Kreujesz rzeczywistość. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5905227,Lista_gosci__kto_przyjal_zaproszenie_i_przybyl_na.html Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Sami swoi 12.11.08, 07:43 Zaproszenie Oleksego i wyproszenie Wałęsy jest dla mnie jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Sami swoi 12.11.08, 08:24 man_sapiens napisał: > Zaproszenie Oleksego i wyproszenie Wałęsy jest dla mnie jednoznaczne. Dla mnie nie jest takie jednoznaczne. Trzeba jeszcze sprawdzic czy byl Milczanowski lub as wywiadu ktorego nie pamietam nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Sami swoi 12.11.08, 08:22 man_sapiens napisał: > "na gali pojawili się Aleksander Kwaśniewski wraz z małżonką, Józef Oleksy, > Jarosław Kaczyński." > > Nic (nikogo) dodać, nic (nikogo) ująć. Impra polskich bolszewików. > Ja bym polemizowal z twoja teza. A gdzie przyjaciel prezydenta Kwasniewskiego i premeiera Millera Adam Michnik ? Czyzby znowu jakis Rywin cos nawywijal. Odpowiedz Link Zgłoś