Dodaj do ulubionych

MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE??????????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:31
MOZE POLACZYMY W KONCU SILY I SPOTKAMY SIE RAZEM W JAKIMS FAJNYM MIEJSCU
PROPONUJE CANTRUM ZABAW NA PRZECIWKO PLYWALNI KB :-) NO MAMUSKI DO DZIELA JA
MAM SYNKA MA 2 I Pół ROCZKU JA AM 23 LATA DAJCIE ZNAC :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: barbi Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.g.pppool.de 16.01.06, 20:54
      ok, kazda przynosi flaszke ;)
    • matusia77 Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? 16.01.06, 22:52
      Witam
      Chętnie i zawsze ;)
      Czekam na odzew innych mam.Moja 2,8-letnia córcia też. Byle prędko ;o)
      Magiczna Kraina /tak to się chyba nazywa/- jak najbardziej.
      Pozdrawiamy
    • Gość: lawinia Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.scout.pl 17.01.06, 08:28
      Witam!
      Mam synka 2,4 jesteśmy chętni na takie spotkanie. Może w weekend?
      • Gość: m Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:15
        Ja proponuje czwartek albo piatek co wy na to?
    • Gość: joas14 Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:25
      witam mamusie juz kiedyś taka akcja była i robila ją jedna z was i co z was
      wielu przyszedł tatuś córeczką i tez był w szoku że taka ilośc was się
      umawiała .Spotkanie miało by się odbyć w Niebieskich Migdałach w bardziej
      kameralnym miejscu niż magiczna kraina która zresztą jest droga(oczywiście nie
      dla wszystkich)Jężeli naprawde wkońcu się wszystkie umówicie to napiszcie
      zarezerwuje dzień i przyjdziecie z dzieciakami poznamy sie i dzieci.
      • Gość: m Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:47
        ja nadal proponuje magiczna kraine wcale nie jest drogo a moim zdaniem o wiele
        lepiej niz w niebieskich migdalam poza tym zalozylam watek nie po to by ktos go
        komentowal tylko po to aby mamy z dziecmi sie w koncu spotkaly!!!!!!!!!! mnie
        pasuje kazdy dzien najlepiej ok 12 :-)
        • r.kruger Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? 17.01.06, 14:13
          magiczna kraina jest ok
          niebieskie migdał-co tam jest i gdzie to jest?
        • Gość: joas14 Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:50
          zalezy dla kogo nie drogo! a bylas kiedys w niebieskich migdalach że je
          krytykujesz ?
    • Gość: lawinia Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.scout.pl 17.01.06, 14:19
      Nadal jestem za z tym że w tygodniu pasuję mi późniejsze godziny, bo pracuję.
      Miejsce obojętne byle dzieciaki mogły się pobawić.
      • Gość: m Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:37
        No dziewczyny to gdzie sie w koncu umawiamy o ktorej i kiedy???Nam pasuje kazdy
        dzien i godzina!proponuje MAGICZNA KRAINE :-)
    • matusia77 Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? 17.01.06, 20:48
      Ja też jestem za popołudniem.Obojętne gdzie ale ważne żeby się spotkać ;)
      Może rzeczywiście piątek?!
      • Gość: ania Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:53
        Ja też jestem za piątkiem i też w magicznej krainie na Niepodległości.
        Pozdrawiam mame Marzene i Oliwera
    • Gość: emi Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:36
      I jak? Bo piatek już jutro? O której i gdzie? I ile chęnych jest?
      Ja "na bank"!
      A WY?
      • Gość: MAMA Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:16
        Ja z synkiem tez tylko napiszcie o ktorej bo ze magiczna kraina to juz wiemy :-)
    • Gość: AGA Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:53
      Witam wszystkie mamy. Mam troje fajnych synalków i chętnie się umówie na
      spotkanie ale najpierw chętnie was poznam.Bardzo lubię pogawędki internetowe a
      moim ulubionym miejscem w sieci jest www.erodzice.com Zapraszam do rozmów :)
    • matusia77 Re: MAMY 2,5 LATKóW JESTEśCIE?????????????????? 20.01.06, 09:59
      MAMY 2,5 latków i co z dzisiejszym dniem?
      Spotykamy się? O której????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka