Dodaj do ulubionych

TYLKO PRAWICA!!!!!!

IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 17.01.06, 01:11
a ja jestem zdania ze tylko prawica ma sens w Czestochowie!!odkad jest
prawicowy prezydent odrazu lepiej sie oddycha w miescie:) nie ma 'czerwonego
dymu' :)
i odrazu pisze....mam w d.... co Czerwone ryjki napiszecie pod tym postem :)
Obserwuj wątek
    • harry1983 Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! 17.01.06, 02:09
      Oszołom, czy prowokator ??

Z Wrocławia piszesz, i myślisz, że mnie wzruszysz??
      Urzekła mnie Twoja historia.

Jeszcze Ci ta prawica bokiem wyjdzie, i to szybciej, niż myślisz.

Proponuję mniej słuchać dyktatury w radiu, tv, dzienniku oraz co niedzielę, i wreszcie przejrzeć na oczy.
      Ale widać chyba już za późno na leczenie...

Pozdrawiam.
      • Gość: jurek Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 03:41
        chłopczyku, jak dotychczas bokiem wychodzi tylko lewica. afery, afery i tylko
        afery . i kłamstwa na forum. wy tylko jeszcze strzelac w potylice potraficie.
        tak nas uczy historia
        • harry1983 Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! 17.01.06, 04:07
          Oni wszyscy są tacy sami - lewica, prawica, środek - jedna banda złodziei, partie zmieniają jak rękawiczki, byle się tylko dorwać do żłoba - zmienia się tylko idea, wg której kradną. Tak nas uczy życie.
          • kubiss Re: TYLKO STUDENT!!!!!! 17.01.06, 09:04
            Polityka to gra .
            Gra za moje podatki .
            Więc jeśli polscy politycy się bawią to niech to robią profesjonalnie a nie
            amatorsko . Zobaczysz chłopcze jeszcze nowe afery które wyjdą za kilka lat .
            Będą dziełem tej "Prawicowej" elity którą tak zachwalasz . Studencik nie
            przynosi państwu dochodów chyba że chla polską wódkę i płaci w ten sposób akcyzę .
            Więc marnie przykłada się do rozwoju własnego kraju zwłaszcza że gdy się
            wyspecjalizuje w jakiejś dziedzinie za ciężkie oszczędności rodziców to spieprza
            z kraju przyczyniając się w ten sposób do rozwoju gospodarki obcego państwa .
            Polityka to gra za nasze pieniądze i obojętnie kto który gracz jest u szczytu
            każdy traktuje ludzi jak ciemny motłoch któremu trzeba pozamykać gęby zwłaszcza
            te krytykujące .
            Więcej mi się nie chce pisać no i nie mam czasu bo pracuję .....Kubiś
        • Gość: Soso Re: TYLKO LEWICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:48
          Tylko lewica!!!! Jedyne ugrupowanie które charakteryzuje się wrodzoną
          wrażliwością i wyczuleniem na biede maluczkich. Żadnych afer nie było...to
          tylko prowokacje prawicowych frustratów, którzy zazdroszcząc lewicy ogromu
          sukcesów szkalują ją ponad miarę. Ale jeszcze pociągi z sądami doraznymi
          przejadą się po kraju tam i nazad.
          • Gość: Student Re: TYLKO LEWICA IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 17.01.06, 15:06
            Soso napisal:Tylko lewica!!!! Jedyne ugrupowanie które charakteryzuje się
            wrodzoną
            wrażliwością i wyczuleniem na biede maluczkich. Żadnych afer nie było...to
            tylko prowokacje prawicowych frustratów, którzy zazdroszcząc lewicy ogromu
            sukcesów szkalują ją ponad miarę. Ale jeszcze pociągi z sądami doraznymi
            przejadą się po kraju tam i nazad.

Student pisze:buahahahahahaha jak to nie bylo afer??????a rywin?a nawalony
            prezydent na grobach polakow w charkowie?a lapowki,sobotki i inne?nie no
            chlopie wez poczytaj czasem cos wiecej oprocz biuletynu wyborczego SLD.
    • Gość: lolo Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 09:10
      jaka prawica ?! PiS to przecież socjaliści !!!
      • Gość: Janosik tylko nie prawica!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:19
        Jakby byli socjalistami to nalezaloby sie z tego tylko cieszyc , ale niestety
        tak nie jest...
        • Gość: lolo Re: tylko nie prawica!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 13:33
          a jak ich nazwiesz? kapitalistami co rozdają podatki osób pracujacych !!!
          • Gość: Janosik Re: tylko nie prawica!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:39
            to sa po prostu politycy, po tych sporach miedzy pis-po i reszta widac jak
            zalezy im na nas... a jesli chodzi o nasze podatki to cos z nimi trzeba
            zrobic...przeciez nie wplacimy ich na jakąś lokatę... trzeba pomogac biednym...
    • Gość: zwierzu Student z baru Miś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:38
      A to przepraszam Uniwersytet Wrocławski I szy rok polonistyki. Mieszkasz we
      Wrocławiu więc wiesz jak powinno się promować miasto tam nie zaprzestaje sie na
      pokazywaniu buzi P. Dutkiewicza. Wiem to bo mieszkałem tam kilka lat.
      Moherowego beretu nie można naciągać na oczy.
      • Gość: Student Re: Student z baru Miś IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 17.01.06, 15:12
        o co za blysk elokwencji?mama pomagala tym razem?chlopaczku t15 to akademiki
        Politechniki i kazdy kto mieszka we wro chocby rok wie o tym:)a ty nie....
        ale dzieki za przytoczenie dobrego przykładu:Wroclaw od zawsze jest
        prawicowy..ewentualnie centroprawicowy jak teraz..i jak na tym wychodzi?jedno z
        najbogatszych i najlepiej prosperujacych miast w Polsce.co zrobili komunisci w
        czestochowie?wielgachne straty w kasie miasta i potezne pozyczki i zadłuzenia:)
        takze zwierzu...lec do mamy moze cos nowego wymyslicie...cos bardziej z sensem
        prosze...

• Gość: zzz Student z polikliniki IP: *.nso.pl 17.01.06, 23:29
          a wy tam na politechnice to sie nie goliciefuj cały grunwald obsiadły mocherowe
          zrosty studentow politechniki. Po twoim wigorze kontestuje ze musisz łykac
          jakies prochy i pakujesz na siłowni. Ocknij sie zbałamucony prawicowo
          studenciaku. Pa spij ksiaże.
          • Gość: Studenciak Re: Student z polikliniki IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 18.01.06, 00:16
            do zzz:smierdzisz :)
            do normalnego studenta:prawica to nie tylko kosciol.ale skad ty to masz
            wiedziec?
            ostatni raz powtorze:wole prawice ktora mota sie z zamknieciem budzetu na nast
            rok niz lewica ktora kradnie i wyglada jak swiniaki wiozone do ubojni:)
            daleko szukac...oleksy...daleko szukac...glowny prawnik poprzedniego
            prezydenta...nazwiska nie trzeba chyba wymieniac...pan Kalisz?:) Ci to sie
            dopiero nawpierd.... przy korycie co?tak to nazywacie?
            i afera za afera :)

btw to nie lewica ktora byla komunistami wyciagnela nas z lap ruskich tylko
            prawica?bo do tej pory bys siusal w majtochy tetrowe jeden z drugim!
            a prZciez lewica to postkomunistyczna partia chyba nie powiecie ze nie?

tak naprawde to ja sam tocze dyskusje z cala wasza banda i wygrywam.nie macie
            zadnych argumentow...czerpie z tego satysfakcje...ze nawet na smiesznym forum
            lezycie na ziemi...tak jak i w kraju...tak jak i w czestochowie :) mam
            wieeeeeelka satysfakcje.
            nie jest dobrze kopac lezacego?moze i tak...ale ja kopie zeby juz nie wstal bo
            i po co....:)

probujcie dalej mnie przekonac...ale szkoda waszych klawiatur

AVE
    • Gość: gęś Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:09
      to widać,słsłychać i czuć po tym twoim ostatnim liście, że jesteś studentem
      filologii polskiej z Wrocławia
      • Gość: Morning Calm Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.06, 14:32
        Cale szczescie, ze takich oszolomow we Wroclawiu nie jest wielu. Zdecydowanie
        swobodniej sie tutaj oddycha i zyje anizeli w Czestochowie posrod koscielnych
        rzadow, choc do Czestochowy mam niesamowity sentyment i lubie wracac w rodzinne
        strony.
        Co do tej niby prawicy, prawda jest taka, ze pis, ktory sie tak przed wyborcami
        przedstawial jest typowo populistyczna partia, ktora po osiagnieciu celu wypina
        sie na wyborcow i nagle zaczyna wiazac sie z socjalistami. Coz, koryto okazalo
        sie najwidoczniej wyjatkowo pelne.

www.moheroweberety.net
        www.spieprzajdziadu.com
        Pzdr.
        Student lecz nie polonistyki:)
        • Gość: Student Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 17.01.06, 15:19
          oszołomem mozesz nazywac ciebie cfaniaczku.Prawica to nie tylko PIS z ktorym
          mnie identyfikujecie.kaczka?Ja go na prezydenta nie chcialem...gdyby wiekszosc
          mlodych prymitywow poszla do wyborow w 2 turze moglo by byc zupelnie
          inaczej.poza tym powiedz mi panie Wroclawianin jaki jest stosunek prawa do lewa
          we Wroclawiu?bo chyba nie oczytales sie tego w Metropolu?
          czasem to jest mi wielki wstyd ze tyle .....(daruje sobie epitet) mieszka w
          czewie...bo to moglo by byc calkiem fajne miasto.a tak jak czytam te fora...to
          nie chce mi sie tam wracac....
          co populistyka moze zrobic z czlowiekiem.
          • Gość: lolo Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 15:23
            PiS to partia socjalistyczna !!!
            • kubiss Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! 17.01.06, 17:43
              Zobaczycie jeszcze jak za niedługo kilkunastu posłów z platformy przejdzie do PiS
              I co powiecie wtedy ??? Że to są zdrajcy platformy ???
              Polityków nie interesuje naprawa kraju i praca dla własnego kraju i dla wyborców .
              To tylko zasłona dymna której celem jest pozyskać motłoch który odda głos .
              Większość posłów interesuje dojście do jak największych układów i znajomości na
              najwyższych szczeblach władzy , co zapewni im i ich bliskim spokojny byt na
              długie lata . Partia z jakiej startują nie ma tu większego znaczenia .
              Przypomnijcie sobie w ilu partiach był Pan MARIA JAN ROKITA ???
              Chyba teraz jest w siódmej :-) . Czy to mu w czymś przeszkadza ???
              Nie ważne w co się wierzy i jakie reprezentuje się poglądy .
              Liczy się skutek i właściwe podejście do " Szanownych wyborców " .
              A te niektóre posty krytykujące czy to pis czy platformę ubawiają tych na górze.
              Pod warunkiem że czytają te wszystkie wypociny a nie jadą akurat na spotkanie z
              dyplomatami i businessmanami z innych egzotycznych krajów ..... Kubiś
              • Gość: Student Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 17.01.06, 18:07
                racje prawisz....ale ja nie oponuje za PiSem w zadnym wypadku!chodzi mi tylko o
                rzady na stopniu regionalnym.w cze wie kibicuje Wspolnoscie i tylko to mnie
                ineteresuje!a w panstwie to sie herezje dzieja...inna sprawa ze wole takie
                herezje niz te poprzednie za panowania Millera i spolki!
                no nie powiecie mi ze bylo lepiej?
                no nie mozna miec takich klapek na oczach???????
    • Gość: Al from Raków Re: TYLKO PRAWICA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:08
      Student jestem tego samego zdania co Ty.Tylko Prawica jest w stanie coś zmienić
      w naszej kochanej Częstochowie.Czas Czerwonych już się skończył moi drodzy.Już
      dość narobili złego u nas.Tylko Prawica drodzy Częstochowianie!
      • Gość: Student normalny Re: TYLKO LWICA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:24
        Prawica ma jedną wielką wadę przez co jest bardziej niebezpieczna niż lewica !
        P R A W I C A = K O Ś Ć I Ó Ł = R Y D Z Y K

Moje poparcie dla lewicy bierze się z niechęci do FUNDAMENTALISTÓW KATOLICKICH
        którzy są w każdej prawicowej partii.
        Jak skończę studia i wyjadę do Anglii to mogą tutaj nawet osiem lat rządzić
        tylko partie chrześcijańskie typu LPR PIS i wszystkie inne prawicowe.
        Szczęść Boże
        • Gość: Student Re: TYLKO LWICA!!!!!! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 18.01.06, 00:14
          do zzz:smierdzisz :)
          do normalnego studenta:prawica to nie tylko kosciol.ale skad ty to masz
          wiedziec?
          ostatni raz powtorze:wole prawice ktora mota sie z zamknieciem budzetu na nast
          rok niz lewica ktora kradnie i wyglada jak swiniaki wiozone do ubojni:)
          daleko szukac...oleksy...daleko szukac...glowny prawnik poprzedniego
          prezydenta...nazwiska nie trzeba chyba wymieniac...pan Kalisz?:) Ci to sie
          dopiero nawpierd.... przy korycie co?tak to nazywacie?
          i afera za afera :)

btw to nie lewica ktora byla komunistami wyciagnela nas z lap ruskich tylko
          prawica?bo do tej pory bys siusal w majtochy tetrowe jeden z drugim!
          a prZciez lewica to postkomunistyczna partia chyba nie powiecie ze nie?

tak naprawde to ja sam tocze dyskusje z cala wasza banda i wygrywam.nie macie
          zadnych argumentow...czerpie z tego satysfakcje...ze nawet na smiesznym forum
          lezycie na ziemi...tak jak i w kraju...tak jak i w czestochowie :) mam
          wieeeeeelka satysfakcje.
          nie jest dobrze kopac lezacego?moze i tak...ale ja kopie zeby juz nie wstal bo
          i po co....:)

probujcie dalej mnie przekonac...ale szkoda waszych klawiatur

AVE
          • Gość: Tez PWr Re: TYLKO LWICA!!!!!!<---SLD NIE UMIE PISAC :) IP: 156.17.231.* 18.01.06, 02:52
            niezly kabaret w wykonaniu bujczucznych malolatow z Czestochowskiej
            mlodziezowki:)

ja moge tylko dodac maly humor z www.joemonster.org.....teraz hitem jest chuck
            norris....a wiec:

nawet Chuck Norris nie jest w stanie przez caly okres zycia zrobic tylu afer
            ile zrobilo SLD w ciagu kilku lat:)

aaaa i jeszcze:jak chuck norris ma zatwardzenie to oglada komisje d/s rywina:)
            bo poslanki sld kojarza mu sie z....

no a reszte poczytajcie na stronce :)
            • Gość: inż Mamoń Studenci polibudy Wr to straszne ciemniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:46
              Co wy tam palicie na tej polibudzie smyki małe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka