Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Częs...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:49
Byłem na obu spotkaniach. Tusk był krócej ponieważ musiał jechać do Warszawy
spotkać się z Lechem Kaczyńskim. Mimo że nie popieram Tuska nie mogęmu nic
zarzucić. Zaprezentował się nieźle. Natomiast Kaczyński :/ Demagogia,
opozycji nie dopuszczono do głosu, co chwila wypowiadały się babcie w
moherowych beretach. Kompromitacja!
Obserwuj wątek
    • Gość: pisuary out Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:02
      jeszcze do niedawna mówiłem sobie "nie pójdę ! za chińskiego boga nie
      pójdę" .... ale po ostatnich cudnych wydarzeniach i pięknych spektaklach w
      radio i telewizji pójdę i już ! nie wiem na kogo zagłosuję ... ale wiem na kogo
      nie zagłosuję :) i radzę Wam zrobić to samo :) dwaj pankowcy pisowcy out !!
    • andr159 Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz 19.01.06, 21:16
      Gość portalu: kuba napisał(a):

> Byłem na obu spotkaniach. Tusk był krócej ponieważ musiał jechać do Warszawy
      > spotkać się z Lechem Kaczyńskim. Mimo że nie popieram Tuska nie mogęmu nic
      > zarzucić. Zaprezentował się nieźle. Natomiast Kaczyński :/ Demagogia,
      > opozycji nie dopuszczono do głosu, co chwila wypowiadały się babcie w
      > moherowych beretach. Kompromitacja!
      Ja też bylem i tego nie zauważyłem. Wniosek stąd że cosik z tobą jest nie tak.
      Więc może zmień ugrupowanie chłopcze ......... albo orientację !!!
      • Gość: junior Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:25
        Byłem wczoraj na Rokicie i dziś na Kaczorze.Ogólnie ciekawe klimaty.Obok tych
        dwóch panów prezentowali się senatorowie. Kurpios totalna żenada - przekonywał
        że chce zostać posłem, że jest lekarzem i to daje mu doświadczenie do bycia
        senatorem. Rokita mu wtórował: jeśli dobrze pamiętam, to mówił że Kurpios krwi
        się jako chirurg naoglądał i to mu się przyda w senacie.Że niby co, senat to
        masarnia?! Ryszka ostro zaatakowany Czeladzią przez jakiegoś młodego gościa,
        mądrze odpowiedział.Pokazał po co jest się senatorem.Facet ma klasę bez dwóch zdań.
        • Gość: Medalik Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:45
          Też byłem i widziałem ciebie jak zadawałeś to pytanie.
          Będziesz głosował na Ryszkę, jak większość Częstochowian.
          Mówię to ja, Medalik...
          • Gość: xx Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.icis.pcz.pl 19.01.06, 22:03
            A ja mam nadzieje ze Czestochowianie nie zaglosuja na Ryszke - w koncu mimimum
            instynktu samozachowawczego chyba mamy ? Chociaz kto wie.
    • andr159 Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz 19.01.06, 21:20
      i jeszcze jedno - kuba to ty z tym ciągłym zadartym kołnierzykiem ? Dałbyś juz
      sobie spokój z polityką. Nie lepiej rodzina i dom. Po co te nerwy.
    • andr159 Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz 19.01.06, 21:22
      i fajny musi być gościu od ubikacji. /out pisuary/ - aktywista -hihih - lubi
      te pisuary i stąd znowu dylemat: pod drzewko czy do muszli / nie mylić z
      pisuarem/
      • Gość: abc Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:31
        Kurpios sie po prostu przejęzyczył, nie każdy ma taki dar wymowy jak Rokita.
        Ryszka sie chce przypodobac częstochowianom, którym i tak pokazał gest
        Kozakiewicza interpelując w Senacie za wioska pod Czeladzią i Bielskiem-Białą
        • Gość: rzeźnik Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:48
          Dobre junior z ta masarnią - Kurpios do masarni!!!
          • Gość: q Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:55
            widze, ze mohery sie nauczyly korzystac z internetu...
            az strach, bo i tu bedziecie chcieli odebrac obywatelom w wolnym panstwie -
            prawo do wolnosci slowa, wypowiadania sie i do posiadania wlasnych przekonan
            wedlug was - jeden wodz "kwa kwa" zieg heil!!!
            Popieprzona sekta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kuba Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:59
      Nie no po prostu ja nie mam słów żeby to skomentować. Kurpiosa nie popieram,
      Tuska tam samo. Ale to co zaprezentował Pan Kaczyński... :| Nie, nie to już
      była przesada. Demagogia i jeszcze raz demagogia. Ta babcia na końcu, z
      tekstem: Nie dajcie się tym szujom! No żałosne... U Tuska czegoś takiego nie
      było, trzymał poziom. U Kaczyńskiego opozycja która siedziała z tyłu sali nie
      doszła do głosu. Patrze na to okiem człowieka który popierał w wyborach Lecha
      Kaczyńskiego ale nie dał sie do końca zaślepić.
      • Gość: Kangel Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:03
        No, ładnie, ładnie.
        A ten gościu, o ilę się nie mylę, co zadawał pytanie z Czeladzią to z PO był :)
        Opiekował się spotkaniami zarówno Rokity jak i Tuska. Wg. mnie zadał błyskotliwe
        pytania, a Kaczyński nawet na nie nie odpowiedział - fakt, mówił coś, ale
        odpowiedzi nie udzielił.
        • Gość: fanatyk Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:17
          ...ba przy Kaczyńskim nawet Raczek pokornieje. Zauważyliście, zadał to samo
          pytanie co rokicie... ale juz nikogo nie dziobnął.
          • Gość: Kangel Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:49
            Zauważyłeś może, że ta babka opiekująca się spotkaniem Kaczki podlazła do niego
            i starała się go udobruchać? Jak rozmawiał z moim tatą (ja obok niego stałem)
            przyznał się, że mu było trochę trudno.
            Ze względu na Wronę :)
    • Gość: kubek Częstochowski senator? IP: *.chello.pl 19.01.06, 22:23
      Jeśli mamy nie głosować na pana Ryszkę to może na szefa ZOMO i ostatniego
      pierwszego sekretarza KM PZPR w Częstochowie M.Lewandowskiego przedstawiajacego
      się jako kochającego Częstochowę. ( nie kochał tylko ludzi z Częstochowy,
      których biło kierowane przez niego ZOMO broniące jedynej słusznej partii-matki
      SLD i innych czerwonych odnóg). A Piotr Kurpios jeśli chce zostać posłem to
      może niech kandyduje, będzie jedynym kandydatem-wygra na pewno, nie będzie miał
      problemów z sobą jak przegrany Tusk.
    • politykier5 ZGADUJ ZGADULA ZGADUJ ZGADULA 19.01.06, 22:47
      Ile na sali z Kaczyńskim było członków PIS a ile byłych milicjantów?

odpowidż: 2 do 20, 3 do 25 , 7 do 28
      Podkresl własciwą odpowidż i wyslij SMS na numer .......jaki chcesz
      cyfra pierwsza oznacza członków PIS , cyfra druga milicjanci
      • Gość: Kangel Re: ZGADUJ ZGADULA ZGADUJ ZGADULA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:50
        7(PiSuarnicy)145(milicjanci) ?
        • Gość: rzeźnik Re: ZGADUJ ZGADULA ZGADUJ ZGADULA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:54
          drugie 145 zomowców stało w obwodzie, gotowi w każdej chwili uderzyć. Nie
          trzebabyło pic z tych pisuarów niczego. Teraz wam się roi w głowach
        • Gość: lutek jak Tusk może popierać tego niemotę Kurpiosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:56
          jakaś paranoja!
          • Gość: big Re: jak Tusk może popierać tego niemotę Kurpiosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:36
            a ja glosuje na Marka Lewandowskiego
    • Gość: Patriota Częstocho Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.21.pl 19.01.06, 23:36
      Byłem na spotkaniu z kaczyńskim żenada tyle takiego betonu w wydaniu mocherów
      nawet komuchy nie mieli tylko jeden goscu zadał sensowne pytanko dlaczego przy
      stole prezydjalnym siedzi facet który został wywalony z pisu za konszachty z
      komuchani Kaczyński stwierdził ze to jest wporządu co mochery skwitowały
      brawami Ludziska niech ten ryszka spada do swojej Czeladzi i tam sieje
      betonowy mocher Ludziska prosze was niedajmy zrobic z Częstochowy mocherowego
      zascianka idzcie do pabów i gdziesie da proscie znajomych niech pomogom
      wykopac Ryszke z powrotem do Czeladzi
      • Gość: czikolski Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.trustnet.pl 19.01.06, 23:48
        wypowiadający się tutaj sięgneli kanałów ściekowych, co za słownictwo, co za
        określenia i wyzwiska - szkoda słów
      • Gość: ZIELE Głosujcie na LASECKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ar.wroc.pl 19.01.06, 23:52
        Przynajmniej Włókniarzowi chce pomóc !!!!! Kurpios na polityka sie nie nadaje,
        lekarzem też jest chyba kiepskim skoro pcha sie w to polityczne bagno. A Ryszka
        dla Częstochowy nic nie zrobi, on będzie odwdzięczał sie przez całą kadencje
        klerowi za poparcie i tłmaczenie parafianom w niedziele na mszy żeby w lokalach
        wyborczych kierowali sie "prawem i sprawiedliwością". A Lasecki nikomu
        odwdzieczać sie nie musi, kasy ma dużo, więc nie idzie do senatu żeby sie
        wzbogacić. A za pomoc naszym juniorom można mu sie głosem odwdzięczyć !!!!
        • Gość: fr33 Re: Głosujcie na LASECKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:32
          zgadzam sie!

tylko LASECKI!...

nikt wiecej bo to same prostaki i prymitywy..
          • Gość: ania Re: Głosujcie na LASECKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:23
            Lasecki, zwolennik PIS-u, od kilku dni rozdaje swoje
            ulotki w II Alei, rozmawiałam z nim - stoi za PIS-em, jest zwolennikiem
            wcześniejszych wyborów i ma pretensje do Tuska że nie chciał być marszałkiem
            sejmu, poza tym w jego ulotce jest mowa o Koziagłowach i Lelowie , Częstochowa
            go po prostu nie interesuje
            wybierajmy Częsochowianina, po co nam senator z innej miejscowośi?
            Ja głosuję na Kurpiosa

• Gość: ZIELE Re: Głosujcie na LASECKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ar.wroc.pl 20.01.06, 17:38
              To jakaś prowokacja ?? Naprawde on popiera PiS ??

Jeśli to prawda to żaluje że napisałem post dwa piętra wyżej........
              • Gość: ania Re: Głosujcie na LASECKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:01
                to nie prowokacja, można sprawdzić stoi w II Alei z dwoma chłopakami i rozdają
                ulotki, rozmawiałam z nim!!!
    • Gość: Marcyś Gdzie był prezydent Wrona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:33
      Na którym spotkaniu był Prezydent naszego miasta bo na spotkaniu z Tuskiem go
      nie było.
      • Gość: Redakcja Re: Gdzie był prezydent Wrona? IP: *.czestochowa.agora.pl 20.01.06, 10:40
        Prezydent Częstochowy był na spotkaniu z Jarosławem Kaczyńskim. Jest widoczny
        na jednym ze zdjęć obok artykułu - siedzi w pierwszym rzędzie, pierwszy z lewej.
        Pozdrawiamy
        • Gość: speed Re: Gdzie był prezydent Wrona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:53
          Kaczyński powiedział prawdę to rokita i tusk nie mogą pogodzić się z przegraną
          i robią wszystko aby okłamać ludzi i odpowiedzialność obarcz PIS Tusk
          powinieneś się leczyć panuje grypa a o rozun już za późno
    • Gość: Mariusz Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.bis.top.pl 20.01.06, 10:50
      Zastanawiam się co po nowych wyborach. Przecież żadna partia, ani PO ani PiS
      nie osiągną takiej pozycji, by rządzić samemu. Znowu zacznie się tworzenie
      koalicji bez względu na to czy wygra PiS czy PO. Czyli czeka nas to samo. A
      potem czy kolejne wybory?!!!.A patrzcie tylko jak umacnia się lewica. W
      najnowszym sondażu już mięli 14% poparcia. U nas w wyborach do Senatu też się
      zjednoczyli. Tylko tak dalej, a znów będziemy mieć czerwoną Polskę.
      • Gość: porucznik Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:59
        Jak widać pasuje to tuskowi i rokicie wejdą z czerwonymi w koalicję i będą się
        cieszyć nie z gabinetu cieni tylko z premiera i stołków tak dalej brać czerwona
        z tuskiem i diabłem
    • Gość: gość lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:27
      Mm nadzieję że wczxeśniejsze wybory się odbędą i że Lewica powróci do czołówki.
      • Gość: Kangel Re: lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:54
        Przepraszam, kiedy ostatnio psychologa odwiedzałeś? Dobrze. W takim razie należy
        zmienić lekarza. Na psychiatrę...
    • Gość: Patriota Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:48
      CCcchyba dla Ciebie ukryty peowiaku
    • Gość: adrian Tylko PIOTR KURPIOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:22
      zadne tam mohery z czeladzi !!!

KURPIOS zadba o Częstochowę, nie o Czeladź czy też miasto Kozy k. Bielska-
      Białej!

www.kurpios.pl/
    • Gość: janusz Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:05
      Tylko Kurpios. Trzeba wylać kubeł zimnej wody na łeb kaczorom prącym do wyborów.
      Jak wygra Kurpios siądą na kuprach
      • Gość: robocop Re: Jarosław Kaczyński i Donald Tusk gościli w Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:56
        Kurpios - rzeźnik z Częstochowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka