Gość: Marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:21 Kto wie gdzie moge znależć spis zajęc sportowych w których mogą uczetniczyć studenci AJD. Chodzi mi o o uprawianie sportu rekreacyjne ( np. basen godziny korzystania z plywalni itd) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spec Re: do studentów AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:47 Na Armii Krajowej-wydział Matematyczno-Przyrodniczy, czyli tam gdzie sa sale sportowe , sa gabloty gdzie i o ktorej sa zajecia-bogaty spis.Na koncu korytarza za szatniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsl Re: do studentów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:42 To chyba będzie gablota na AK 13/15 pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: do studentów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:11 Tak wiem że tam w gablotach sa podane te informacje. Ale zapewne wszytskie sa juz pozajmowane pzrez studentow ktorzy muszą zaliczyć Wf. A kto wie gdzi esa wolne miejsca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdurka Re: do studentów AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:23 Spisu na nowy semestr jeszcze znając życie i naszą uczelnie nie ma. Jeśli będzie (na poczatku przyszlego) to rzucą się na miejsca rzeczywiście ci, którzy mają obowiązkowy wf. Jakieś 2 tyg po rozpoczęciu zapisów będzie wywieszona lista gdzie są wole miejsca ( przynajmniej tak było do tej pory,a ja na szczeście już mam z głowy stanie w ogroooomniej kolejce aby się zapisać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś