Dodaj do ulubionych

do studentów AJD

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:21
Kto wie gdzie moge znależć spis zajęc sportowych w których mogą uczetniczyć
studenci AJD. Chodzi mi o o uprawianie sportu rekreacyjne ( np. basen godziny
korzystania z plywalni itd)
Obserwuj wątek
    • Gość: Spec Re: do studentów AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:47
      Na Armii Krajowej-wydział Matematyczno-Przyrodniczy, czyli tam gdzie sa sale
      sportowe , sa gabloty gdzie i o ktorej sa zajecia-bogaty spis.Na koncu
      korytarza za szatniami.
      • Gość: dsl Re: do studentów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:42
        To chyba będzie gablota na AK 13/15
        pzdr.
        • Gość: Marta Re: do studentów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:11
          Tak wiem że tam w gablotach sa podane te informacje. Ale zapewne wszytskie sa
          juz pozajmowane pzrez studentow ktorzy muszą zaliczyć Wf. A kto wie gdzi esa
          wolne miejsca??
          • Gość: bzdurka Re: do studentów AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:23
            Spisu na nowy semestr jeszcze znając życie i naszą uczelnie nie ma. Jeśli
            będzie (na poczatku przyszlego) to rzucą się na miejsca rzeczywiście ci, którzy
            mają obowiązkowy wf. Jakieś 2 tyg po rozpoczęciu zapisów będzie wywieszona
            lista gdzie są wole miejsca ( przynajmniej tak było do tej pory,a ja na
            szczeście już mam z głowy stanie w ogroooomniej kolejce aby się zapisać ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka