Gość: audiofil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:56 czy ktoś w Częstochowie sprzedaje tanio odtwarzacze mp3, mp4? - serwis? gwarancja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:01 Ten nick "audiofil" to chyba pomyłka :P Żaden audiofil nie będzie słuchał mp3 !!! Ich jakość jest dramatyczna. Jedynie DVD-Audio SACD ewentualnie CD zapewnia dobrą jakość dźwięku ... Jeżeli chcesz jednak kupić ten szajs to są markety mixe avanse tam jest tego na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: 213.199.204.* 24.01.06, 21:11 Ty też na znawcę nie wypadłeś, skoro nie wiesz, że płyty Cd i DvD wcale nie są takim wspaniałym nośnikiem dźwięku!!!Gdyż błędy przy zapisie lub problemy z odczytem powodują duże zniekształcenia!! Prawdziwy audiofill wie, że najlepsze odwzorowanie dzwięku zapewniają płyty gramofonowe, TAK te stare, czarne kawałki plastiku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do WWW Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 22:13 W jednym z numerów Audio-Video był ciekawy test. Kilku muzyków słuchało tych samych nagrań z CD mp3 winylu i taśmy magnetofonowej w ich ocenie kolejność była następująca: 1. CD 2. Magnetofon 3. Gramofon 4. mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audiofil Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:58 ok. "znawcy" i "koneserzy" dźwięku, niestety pytanie było troszkę inne. sieci typu avans (media) znałem już wcześniej, jeśli znasz kogoś, podaj namiary, a nie wymądrzaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 23:00 Na allegro wiem, ze wystawia takie bajery firma z Czestochowy. Bodajrze nazywa sie ta firma darknet. Maja dosc spory wybor tych odtwarzaczy, musisz poszukac tam, albo poczekaj ze 2 dni to dam Ci namiar na pracownika tej firmy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audiofil Re: do morning calm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:31 wprawdzie znalazłem jedną firmę, ale poczekam cierpliwie na namiary od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś