Dodaj do ulubionych

odtwarzacze MP3 MP4 i....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:56
czy ktoś w Częstochowie sprzedaje tanio odtwarzacze mp3, mp4? - serwis?
gwarancja?
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:01
      Ten nick "audiofil" to chyba pomyłka :P Żaden audiofil nie będzie słuchał mp3
      !!! Ich jakość jest dramatyczna. Jedynie DVD-Audio SACD ewentualnie CD zapewnia
      dobrą jakość dźwięku ...

Jeżeli chcesz jednak kupić ten szajs to są markety mixe avanse tam jest tego na
      pęczki.
      • Gość: WWW Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: 213.199.204.* 24.01.06, 21:11
        Ty też na znawcę nie wypadłeś, skoro nie wiesz, że płyty Cd i DvD wcale nie są
        takim wspaniałym nośnikiem dźwięku!!!Gdyż błędy przy zapisie lub problemy z
        odczytem powodują duże zniekształcenia!! Prawdziwy audiofill wie, że najlepsze
        odwzorowanie dzwięku zapewniają płyty gramofonowe, TAK te stare, czarne kawałki
        plastiku!!!
        • Gość: do WWW Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 22:13
          W jednym z numerów Audio-Video był ciekawy test. Kilku muzyków słuchało tych
          samych nagrań z CD mp3 winylu i taśmy magnetofonowej w ich ocenie kolejność była
          następująca:
          1. CD
          2. Magnetofon
          3. Gramofon
          4. mp3
    • Gość: audiofil Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:58
      ok. "znawcy" i "koneserzy" dźwięku, niestety pytanie było troszkę inne. sieci
      typu avans (media) znałem już wcześniej, jeśli znasz kogoś, podaj namiary,
      a nie wymądrzaj się.
      • Gość: morning calm Re: odtwarzacze MP3 MP4 i.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 23:00
        Na allegro wiem, ze wystawia takie bajery firma z Czestochowy. Bodajrze nazywa
        sie ta firma darknet. Maja dosc spory wybor tych odtwarzaczy, musisz poszukac
        tam, albo poczekaj ze 2 dni to dam Ci namiar na pracownika tej firmy.

pzdr.
        • Gość: audiofil Re: do morning calm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:31
          wprawdzie znalazłem jedną firmę, ale poczekam cierpliwie na namiary od Ciebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka