Gość: psiara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:44 gdzie najlepiej i najtaniej przeprowadzic operację guza na brzuchu u dużego psa ile to kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: er Re: operacja psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:37 W Częstochowie rzeczywiscie jest dosyc drogo,ale chyba na Bór bedzie nalepiej bo cenowo weterynarze zbijaja.Gdybys miala mozliwsc w Żarkach miasto (dr.Grabowski) lub w Poraju(dr.Synowiec) to polecam a jesli nie to w lecznicy na Bór.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: operacja psa IP: 212.160.108.* 28.01.06, 10:58 Na Wałach Dwernickiego. Przy wjeździe głównym na cmentarz Kule.Jest niedrogo i obsługa jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: operacja psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:03 Też polecam Zwierzyniec na Wałach Dwernickiego. Mają rtg, swoje laboratorium (ale nie jestem pewna na 100%) a poza tym kobitki się znają i nie zdierają kasy. Naprawdę, szczerze polecam. Leczę tam swoje psy i koty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: operacja psa IP: 212.160.108.* 28.01.06, 12:34 Wszystko robią na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek Re: operacja psa IP: *.ar.wroc.pl 28.01.06, 13:27 Psiara - guz guzowi nierówny, więc twoje pytanie jest bezsensu. Jesteś psiarą i nie masz swojego stałego weterzynarza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tweety Re: operacja psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 14:31 Ja polecam Bór 33. Czytso schludnie i naprawdę mają serce dla zwierzaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: operacja psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 14:58 tylko i wylacznie lecznica na ul. kisielewskiego (za realem), oni uratowali mojego kotka ( gdzie indziej mial robiony zabieg i szwy mu 3 razy sie rozchodzily), rowniez moj pies staruszek zawdziecza im zycie (fachowe zajecie sie nim przez 2 godziny). Obie panie jak i pan sa rewelacyjni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też psiara Re: operacja psa IP: *.hcz.com.pl 30.01.06, 15:10 mojej suce również uratowali łapę (po pogryzaieniu przez innego psa).Leczenie trwało około miesiąca. Każda wizyta , oczyszczenie rany,zmiana opatrunku , antybiotyk, od 70 do 90 zł (wizyty dwa razy w tygodniu).Ale radość i oddanie psa jest tego warte. Odpowiedz Link Zgłoś