Dodaj do ulubionych

Brak słów;/

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:35
W dzisiejszej GW przeczytałam artykuł "Senatorzy tną" i jestem
zdruzgotana!!!!Ludzie jak jeszcze ktoś powie mi, że cieszy, że głosował na
PiS-uar i jest dumny, że takie coś rządzi Polską to chyba ręcę opadną mi do
samej piwnicy!!!!Polecam serdecznie lekturę o zmniejszeniu funduszy na
modernizację ogrzewania na polibudzie bo ważniejsza okazała się Świątynia
Opatrzności Bożej???!!Co to ma być???Co to za kałmuki są w rządzie, w
senacie???Przecież to woła o pomstę!!!Kasiura dla Czę-wy i okolic przy dobrych
wiatrach zostanie zmniejszona jedynie o połowę;/to jest żenujące co ci ludzie
robią z tego kraju!!!!Wybierany przeze mnie niezależny kandydat na senatora
chce się skumplować z jełopami z PiS-u..nie w takiej Polsce chcę żyć, rozwijać
się, kształtować swojąprzyszłośc...Ojciec Rydzyk, radio Maryja, PiS to jest
mieszanka wybuchowa;/dojdzie do tego jeszcze Giertych i chodząca reklama
solarium-Lepper.. w Polsce jeszcze nigdy tak źle nie było, politycy zachowują
się jak obrażalskie dzieci, w żywe oczy kłamią, wygadują takie bzdury, że
słuchając naprawdę szczerze się wszystkiego odechciewa;/...ile to jeszcze
potrwa??Kiedy zacznie się coś zmieniać na plus??Jak na razie to tylko
strasznie dużo się gada a dla ludzi robi się wielkie nic..najbardziej zryta
droga do koryta!!!!Precz z kaczorami!!!!!Kaczory WON!!!!!!!Rydzyk żeby ciebie
tak ktoś zniszczył i Twoje radio dla fanatyków i moherów...;/
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Brak słów;/ IP: 195.117.153.* 02.02.06, 18:39
      ludzie chcieli PIS_u to teraz mają :( .... jak dla mnie to paranoją jest
      odbieranie pieniędzy regionom na budowę Świątyni ...ale widać tu wpływ Rydzyka ...
      • Gość: Krystyna Re: Brak słów;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:55
        To jest śmieszne i straszne jednocześnie bo aż się boję pomyśleć co jeszcze mogą
        wymyśleć!!Już tyle milionów przeznaczone zostaje na kancelarie takie i srakie,
        wiele za dużo a nikt się nie czepia, nic się nie robi a źle było, gdy rządził
        Kwaśniewski bo on to dopiero pieniędzy zmarnował na swoją kancelarię!!!!Ludzie
        gdzie my żyjemy??!!Co za motłoch wybrał na rządzących ludzi, którzy niczego
        pozytywnego sobą nie reprezentują i robią z Polski takie pośmiewisko???!!!W
        jakim innym kraju jakiś Rydzyk czy inne jełopy pseudo kapłani mają decydujący
        głos w sprawach państwa??!!Żałosne to jest...
        • Gość: gość Re: Brak słów;/ IP: *.grosz.prenet.pl 02.02.06, 19:19
          historia lubi się powtarzać...
          ...WIELKA EMIGRACJA ?
          • Gość: migrant Re: Brak słów;/ IP: 85.134.151.* 02.02.06, 19:44
            Jestem na emigracji, na zielonej wyspie (Irlandia). Nie uciekalem przed
            Rydzykiem i innymi, kocham Polske i kochac bede - wierze, ze Tam wroce.
            Wyjechalem bo zmusilo mnie do tego zycie: ciezka, slabo oplacana praca, brak
            perspektyw...norma. Zastanawia mnie jedno, wiekrzosc rodakow - tak wynika z
            docierajacych zewszad opinii, jest przeciwna prezydentowi, rzadowi, Rydzykowi,
            Jankowskiemu, innym - TO KTO ICH, QVA, WYBRAL?! Jak to mozliwe, zeby mawet
            kilkuset, ba tysiac!, pseudo politykow, wodzilo za nos bezmala 40 milionowy
            narod? Jestem, za takiego sie uwazam, patriota. Zrobilbym dla Ukochanej
            Ojczyzny wiele (wszystko?), tylko nie wiem co. Bo co moze pojedynczy obywatel,
            nawet cala ich zjednoczona rzesza, bez prawdziwego przywodcy?! Brak nam
            odwaznych, gotowych na wszystko patriotow. Czasy wspanialego Marszalka
            Pilsudskiego przyponimaja nam jedynie ulice i pomniki.
            • Gość: pingwin albinos Re: Brak słów;/ IP: *.trustnet.pl 02.02.06, 19:52
              Widzę że masz syndrom bycia na obczyżnie - bardzo powszechne zjawisko wśród
              większości emigrujących. Przejdzie ci ok 6 mcy po powrocie.
              Lub nie przejdzie nigdy- i wtedy będzież urzyteczny dla swego kraju.
              A co do tego jak obecna ekipa znalazła się u władzy.....
              ... to czy pamiętasz może takie polskie słowo - OSZUSTWO -????
              Bo to właśnie ma miejsce!!!
              • Gość: Krystyna Re: Brak słów;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:13
                Dla mnie to jest niepojęte!!!!!Mnie się to w głowie nie mieści, że nikt nie jest
                w stanie nic z tym zrobić;/...przed chwiląoglądałam wiadomości i co
                widzę??trzech dupków daje sięfilmowaćpseudo telewizji trwam i najświeższe wieści
                pyną do słuchaczy radia Maryja....bez komentarza...
                • Gość: kamil Re: Brak słów;/ IP: 195.117.153.* 02.02.06, 20:26
                  prawda jest taka moi drodzy, że nikt z obecnych polityków nie chce podskoczyć
                  Rydzykowi...pewnie ma na nich jakieś "haki" ... nikt głośno nie manifestuje
                  sprzeciwu :( ... teraz pozostaje nam czekać na stworzenie jakiejś nowej parti ,
                  która mogłaby werbować młodych ludzi... i zmienić oblicze polskiego rządu ...ale
                  czy to możliwe??
                  • Gość: Tola tola Do kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:05
                    • Gość: Tola Tola Re: Do kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:06
                      Kamil, to właśnie Ty możesz byc tym, kótry założy nową partię:D
              • Gość: migrant Re: Brak słów;/ IP: 85.134.151.* 02.02.06, 20:38
                Nie wiem czy chciales mnie obrazic, osmieszyc?.. Wyjechalem 2 lata temu ale
                zawsze myslalem podobnie. Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Mam ciagly kontakt z
                Polska, bywam Tam tak czesto jak to mozliwe. Nic mi nie przechodzi ani wchodzi.
                A jesli wiesz cos o "oszustwie" to zloz donos, moze tak ich zalatwimy. No nie
                wstydz sie, ZALATW ICH!
            • Gość: marcin_r Re: Brak słów;/ IP: *.21.pl / *.21.pl 05.02.06, 09:04
              Gość portalu: migrant napisał(a):

> Jestem na emigracji, na zielonej wyspie (Irlandia). Nie uciekalem przed
              > Rydzykiem i innymi, kocham Polske i kochac bede - wierze, ze Tam wroce.
              > Wyjechalem bo zmusilo mnie do tego zycie: ciezka, slabo oplacana praca, brak
              > perspektyw...norma. Zastanawia mnie jedno, wiekrzosc rodakow - tak wynika z
              > docierajacych zewszad opinii, jest przeciwna prezydentowi, rzadowi, Rydzykowi,
              > Jankowskiemu, innym - TO KTO ICH, QVA, WYBRAL?!

To że większość jest przeciwna to jedna sprawa. Druga to iż ten sprzeciw trzeba
              wyraźić w głosowaniu (i tu jest sedno sprawy). Następnie jeszcze trzeba
              zrozumieć, iż wielu obudziło się dopiero po fakcie i zobaczyło, że
              niegłosowaniem też można głosować. Wiemy jak było - większość myślała "co ma być
              to będzie" i "mój głos i tak nic nie zmieni", na drugim biegunie był o. Rydzyk i
              po jego stronie nastąpiła wielka mobilizacja moherowych beretów. Teraz niech
              każdy, kto popierał PIS czeka na darmowy zasiłek i mannę z nieba od ukochanych
              polityków. Nie zapomnijcie również o regularnym wspomaganiu datkami pineiężnym
              Radia Maryja, wszak to jedyne medium głoszące prawdę.
    • Gość: :) Re: Brak słów;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=36101706
      • Gość: grzesznik Re: Brak słów;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 02:49
        Migrant......nie mow ze wrocisz do Polski jak zakorzenisz sie za granica.
        A jeśli to nieprędko,raczej na stare lata.
        A wtedy nie bedziesz juz tu potrzebny, bo niczego nie dokonasz, poza wydawaniem
        kasiory zarobionej poza granicami.
        Nie będzie u nas zmiany dokąd jak pisze poprzednik nie zawiąże sie jakaś partia
        młodych, ktora poderwie naród i obali tą polityczną klerową sekte.
        A raczej się na to nie zanosi.
        Kaczory w podwójnej sile zniosą resztki demokracji i państwa świeckiego.
        Mniejszość z inną wiarą może być przegnana z kraju, a Ci co zostaną będą
        oglądać wybudowane stosy do palenia niewiernych.
        Rydzykowce i moherowce będą siłą popartą rządem nie do pobicia.

Amen

• Gość: Tola Tola Re: Brak słów;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 10:28
      A ja życzę Wam, którzy głosowaliście na PiS, Wy kótrzy popieracie "guru"
      Rydzyka, wierzycie w kłamliwe uśmiechy Giertycha i Leppera, żeby Wasi wybrańcy
      nie zostawili na Was suchej nitki, żebyście najdotkliwiej i najboleśniej odczuli
      skutki ich politycznej walki o stołki. Żeby to wszystko co tak ślepo popieracie
      odbiło się na Was boleśnie. Nie macie własnego rozumu, nie umiecie rozsądnie
      myśleć, łatwo Was omamić prostymi obiecankami - kiedyś to się przeciw Wam obróci.
      Pozdrawiam
      • Gość: majka Re: Brak słów;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:58
        Prawda jest taka, że do polityki pchają się zawsze ci co mają dobrą gadkę i
        dwie lewe ręce do roboty.
        Życzę im z całego serca żeby się zesrali w trumnie. Amen.
        • Gość: AdaśMickiewicz to MOJE słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:54
          O Polsko!
          Pawiem narodów byłaś i papugą,
          a teraz bedziesz RYDZYKOWĄ
          SŁUGĄ
        • Gość: Ja Re: Brak słów;/ IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.06, 23:45
          Powiem krotko...zamiast przekonywac i podawa argumenty np.tym co glosowali na
          PiS to im zle zyczycie;/ a jak zyczycie im to rowniez calej Polsce:/ i Jak ma
          byc dobrze skoro anwet wy dzielicie Narod...a wedlug mnie to tzreba jednoczyc i
          pokazywac bledu i przekonywac co jest dobre a co zle dla POlski...bo takim
          sposobem to nigdy nei bedzie ,jak kazdy ebdzie siedizla cicho i mowil..w
          duchu...niech pozaluja, inech zobacza jaki blad zobili etc..jak dla mnie to to
          tez jest bezsens;///
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka