Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnie samochodów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:04
Wypożyczaliście samochody 9-osobowe? Napiszcie gdzie i jak się przedstawiają
ceny takiej przyjemności.
Obserwuj wątek
    • mtechnology Re: Wypożyczalnie samochodów 28.10.14, 20:01
      Ceny są różne. Wypożyczalnia samochodów 9 osobowych Warszawa ma w swojej ofercie Renault trafic, czy fiat scudo, albo Ford transit. Autka dobrze wyposażone, sprawdzone i bezpieczne. Ceny - no tu jest różnie - w zależności od długości najmu ceny od 160 - 280 zł. Akurat do Częstochowy to nie wiem czy się opłaca bo pewnie znajdziesz bliżej wypożyczalnie, ale tak ceny się kształtują.
    • yen20 Re: Wypożyczalnie samochodów 29.01.16, 10:59
      Wypożyczalnia samochodów Gdynia - korzystałam razem z rodziną i polecam.
    • wojtek_19811 Re: Wypożyczalnie samochodów 05.04.16, 15:59
      Ja wypożyczałem samochód z Tripcar.pl cena była dobra dobra , samochód w bardzo dobrym stanie i bez problemu chłopaki podstawili do Gliwic , naprawdę polecam
    • wojtek_19811 Re: Wypożyczalnie samochodów 05.04.16, 16:10

Ja wypożyczałem samochód z Tripcar.pl cena była dobra , samochód w bardzo dobrym stanie i bez problemu chłopaki podstawili do Gliwic , naprawdę polecam
    • lovelaz Re: Wypożyczalnie samochodów 13.04.16, 18:19
      jak chcecie tanio i profesjonalnie to nie ma lepszej oferty niż abacuscars
      Oddział:
      C.H. Galeria Turzyn,
      70-342 Szczecin,
      Al. Bohaterów Warszawy 40

Godziny pracy biura:
      poniedziałek ? piątek, godz. 8.00 ? 17.00

Tel. kom. +48 798 990 088 (Numer czynny całą dobę).
    • tonmasz24 Re: Wypożyczalnie samochodów 05.05.17, 10:41
      Polecam osekrent.pl/wynajem-samochodow/gliwice
      Spora flota pojazdów oraz profesjonalna obsługa i przygotowanie.
    • okti984 Re: Wypożyczalnie samochodów 29.03.22, 13:28
      Jak interesuje Cię wynajem samochodu dostawczego to polecam bardzo firmę Citybus.pl tutaj ich strona : www.citybus.pl/ Mają bardzo dobry cennik, a same samochody naprawdę zadbane. Wyglądają jak nowe i w pełni sprawne. Mają dwa modele Reanult Master i Renault Trafic. Ja akurat potrzebowałem większego więc wybrałem Mastera.
    • okti984 Re: Wypożyczalnie samochodów 29.03.22, 15:29
      Jak interesujecie się wynajmem samochodów dostawczych to polecam bardzo firmę Citybus.pl.
      Posiadają samochody dostawcze - busy dostawcze na wynajem. Tutaj ich strona: www.citybus.pl
      Cennik jest dostępny na stronie internetowej można sprawdzić.
      Mają bardzo dobry cennik, a same samochody naprawdę zadbane. Wyglądają jak nowe i w pełni sprawne. Posiadają dwa modele Reanult Master i Renault Trafic. Polecam tą firmę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka