Gość: heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:01 Co sądzicie o tym gimnazjum? Bo zamierzam tam iść... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Gimnazjum nr. 7 IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:04 Fajne, ale niestety w tym roku juz je koncze...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 Re: Gimnazjum nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:39 jestem absolwentka tego gimnazjum(wczesniej chodzilam do podstawowki w tym samym budynku i do zerowki),obecnie jestem w 2 klasie liceum w pobliskim prusie.moze towarzystwo na boisku nie jest dobre, ale ogolnie gimnazjum jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrusb_1 Re: Gimnazjum nr. 7 06.02.06, 16:00 Szkoła jest bardzo fajna, polecam :) Pozdrawiam Piotrek B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: Gimnazjum nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:18 Na jakiej ulicy jest to gimnazjum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wał. Re: Gimnazjum nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:20 a w cholere z tymi gimnazjami na ulicy leżącymi czy stojącymi -zawalidrogi walcem je potraktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia ;-) Siódemka najlepsza! IP: 212.244.80.* 08.02.06, 10:36 W tym roku zaczęłam uczęszczać do Siódemki i jej wybór był bardzo trafny. Wspaniała atmosfera, mili ludzie, nauczyciele z ogromnym poczuciem humoru i niebywałym podejściem do młodzieży, możliwość rozwijania swoich zainteresowań na różnych zajęciach dodatkowych... Na początku wahałam się tak jak Ty, ale teraz nie żałuję tego, że jestem uczennicą Gimnazjum numer 7! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa... Re: Siódemka najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:43 o jak ślicznie napisałas ,mamusia Ula to podyktowała? . mimo wszystko gimnazja nie są na ulicy lecz są zbudowane przy ulicy. prawdaz ULEŃKO? Odpowiedz Link Zgłoś