Dodaj do ulubionych

Piłka nożna. Czok odchodzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:43
No cóż. Szkoda. Raków pozbywa się zawodnika, któremu chyba najwięcej
zawdzięcza. Marcina też szkoda. Niedawno awans, radość. No.... ale kogo ma
trener Olbiński w zamian? NIKOGO. Na pewno nikogo lepszego. Żadnych
konkretnych wzmocnień. Aż się boję co będzie z Rakowem w rundzie wiosennej.
Obserwuj wątek
    • Gość: expert Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:12
      Czokowi potrzebne są przemyślane treningi indywidualne,po których byłby
      najlepszym snajperem w III ciej lidze.Szkoda,że odchodzi !
      • Gość: L Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:34
        Oddalem serce za Tomka Czoka ,oddalem za niego dusze swa...PDK
      • Gość: gosc Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.170-130-66.mc.videotron.ca 07.02.06, 17:26
        Tomkowi to by sie przydal indywidualny trening, ale w AA.
        • Gość: znam go Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:32
          Niestety masz rację, talent duży ale... Znam Czoka osobiście kiedyś kiedy nie
          był żonaty chodziliśmy razem na żużel. Przed meczem obowiązkowo bar u "Marysi"
          a po meczu gdzie taxi ...
        • Gość: mała Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:36
          Hahahha.Mądre słowa!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.02.06, 21:35
        A jak gra Dawid Jankowski? Kiedyś moja wielka miłość :-)))
        • Gość: mała Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:38
          Jak zawsze,jak gwiazdor, a gó.. umie,haaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
          • Gość: ja Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.02.06, 23:15
            czyli bez zmian :-))) a może cos wiesz więcej co u niego słychać, jak w życiu
            osobistym?
            • Gość: ja Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.02.06, 16:27
              może jednak cos wiesz...
              • Gość: mała Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:23
                wiem że ma dziecko z jakąś panną, o której różne opinie krążą,ale szczegółów nie
                będę zdradzać. zresztą dżana jak zawsze, lekkie podejście do życia i wielu
                spraw,nic dodać nic ująć........gwiazda po prostu;-)
                • Gość: L Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:12
                  Co wy ku.. szmaty je..e obgadywac to sobie mozecie ale nie na forum.Ciekawe
                  jakie wy wywloki jestescie?
                  • Gość: ja Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.02.06, 20:27
                    ale bez obelg, po co te nerwy...nic złego nie napisałyśmy. O to chodzi, że nie
                    wywłoki, dlatego trochę mi go szkoda, bo dobry chłopak z niego był.
                • Gość: ja Re: Piłka nożna. Czok odchodzi IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.02.06, 20:24
                  hmm, no własnie też tak slyszałam :)2-gie jego, a 1-sze nie ....zawsze lubiał
                  coś gorszego od lepszego.
                  Ale lekki sentyment mi pozostał....chodz nie lubie gwiazdorów :-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka