Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 01:14 gdzie spedzicie ,,samotne walentynki,,?macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liga Re: samotne walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 07:15 moja znajoma poznała kilka lat temu faceta przez internet -gadu gadu czy coś.w okresie walentynek , poznali sie pisali e-meile, a w sierpniu 2005byłam na ich weselu! łowa do góry przyjacielu! internet nie jest zły , tylko należy umiejetnie i rozsądnie z niego korzystac. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14 Re: samotne walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 08:26 "...tylko należy umiejetnie i rozsądnie z niego korzystac" Cześć Aniu mam na imię Wojtek i też mam 14 lat :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba 12 Re: samotne walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:18 Chyba 12 a nie 14 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: samotne walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:19 a co to wogóle są te walentynki i po co je spędzać? same miną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_emocji Re: samotne walentynki 09.02.06, 09:24 spędzę je tak samo jak każdy inny dzień :) po co celebrować święto, które mnie nie dotyczy, to święto zakochanych a ja zakochana nie jestem... zresztą bardzo komercyjne święto, choć miłe jak ma się kogoś :) Poza tym to dzień tygodnia więc będę w pracy, a my się tu owszem lubimy ale nie kochamy :D:D:D:D pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi bi Re: samotne walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:49 ja niesety takze samotnie.... w domku bede jak zwykle sie obijac ;/;/ a kazdy chyba potrzebuje tej drugiej polowki :) Odpowiedz Link Zgłoś