Dodaj do ulubionych

Dziwne to forum...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 16:07
Zawsze jak czytam jakis ciekawy (lub bulwersujacy) artykul mam tez nadzieje na
to, ze przeczytam rownie ciekawe wypowiedzi. Niestety zawsze musze sie
rozczarowac. Nie wazne czy jest mowa o drogach czy o babci z kiosku i tak
zawsze jest to samo: "towarzysze", "komuchy", "mochery", "czerwoni" prawica,
lewica i cholera wie co jeszcze. Ludzie! Nie mozna normalnie? Nie wazne kto
rzadzi teraz czy kto rzadzil kiedys. Wiec moze zamiast co 2 watek jechac sobie
od "komuchow" czy "mocherow" zaczniecie w koncu DYSKUTOWAC?
Obserwuj wątek
    • Gość: lsd Re: Dziwne to forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:00
      czestochowska lewica jaka jest widac na tym forum - nawet szkoda tracić czasu
      na jakąś analizę. przeciez to widać po kazdym poście jakie ci ludzie maja
      problemy, co soba reprezentują (albo raczej czego nie reprezentują) to jest
      prymitywne petactwo. trudno sie dziwić ze ludzie im odpisuja na ich poziomie.
      ide na pizze.
      • Gość: DD Re: Dziwne to forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:45
        i to właśnie jest taki przykład - piszący te słowa kolega @lsd znów widzi gdzieś
        lewicę - skrajny debilizm ...
        • Gość: PeQ- Re: Dziwne to forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:51
          Dokladnie, szczegolnie, ze moj post jak i caly temat jest calkowicie
          apolityczny. Zreszta jak wiekszosc tutaj ale i tak musza sobie powyzywac od
          komuchow nawet jak chodzi o babcie z pietruszka ;)
      • Gość: kornik Re: Dziwne to forum... IP: *.czestochowa.agora.pl 10.02.06, 17:57
        lsd ale to właśnie tacy jak ty są zakałą tego forum. Na przykład w wątku o
        Kwaśniewskim wypisujesz kolejne posty sam do siebie zmieniając tylko nicki.
        Może od tej polityki zacząłeś już mieć rozdwojenie jaźni. Niestety, podobnych
        tobie nie brakuje ani na lewicy, ani na prawicy i tylko pozostali na tym cierpią
    • Gość: m Re: Dziwne to forum... IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 10.02.06, 18:45
      racja... tylko ze jak ja cos podobnego napisalem w pewnym temacie stalem sie od razu komuchem ... jestem ciekaw za ile ciebie to spotka ;P

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka