t3d1 16.02.06, 15:45 Poszukuje jakiegos dobrego kreglarza bo musze isc na wizyte :| Jakies konkretne adresy jesli mozna i jelsi jest prywatnie to ile bierze :) Dziekuje, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprawdziłam Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:52 po wielu chodziłam... byli sadyści, byli naciągacze, byli czarnowidzący (operacja tylko może uratować), aż wreszcie wylądowałam u Andrzeja Auguściaka i od tego czasu moje problemy zniknęły. Namiary: PCK 8 tel. (034) 322-73-67, 372-27-30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 16.02.06, 16:11 kręglarz ?? hahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marado Re: Poszukuje Kreglarza IP: 194.242.42.* 17.02.06, 10:04 Tez sie pod tym podpisuje. Nastawia rewelka.Nie koniecznie musi strzlac i bolec. po prostu działa. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manjana Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.g.pppool.de 16.02.06, 16:21 do psychiatry też idz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piłkorz Re: Poszukuje Kreglarza IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:26 Znam jednego niemalże cudotwórcę-własnie doń wychodzę.Bierze śmieszne pieniądze-za godzinny masaż-20 pln i co najważniejsze-stawia na nogi. Lecz tę informację przekażę Ci na priva jesli zechcesz. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:32 Kiedyś kręgle były przy tramwaju na 1-ego Maja.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:36 najlepszy jakiego znam to Wasyl, pomógł mi ostatnio kiedy mnie ze szpitala wypisali ze strasznym bólem. zajmuje się też akuputnturą. a sziedziba jego na ostatnim piętrze w przychodni matki i dziecka, na sobieskiego. umawiać sie nie trzeba przychodzisz i wychodzisz jak nowo narodzona/y :) bierze niedużo- 3O ZŁ. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:29 też chętnie w kręgle zagram... Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: Poszukuje Kreglarza 16.02.06, 22:06 Ok sprawdze zeobacze moze ktos pomoze :) ja nie potrzebyje masazu ale musze miec nastawione kregi bo jakis czas temu sie wygiolem i cos mi sprzelilo i teraz przy wiekszym wysilku boli :| Do tych mniej inteligentnych: Kreglarz - lekarz ktory zajmuje sie nastawianiem kregow. i jesli to mialy byc dowcpiy to byly malo smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:49 drogi t3d1: jak podaje mały słownik języka polskiego pod redakcją S.Skorupki, H. Auderskiej, Z. Łempickiej, PWN, W-wa 1968 dla mniej inteligentnych kręglarz to człowiek grający w kręgle, kręgle- gra polegająca na przewróceniu 9 figur za pomocą kuli rzucanej z pewnej odległości, drewniane figury w kształcie słupków o butelkowatym kształcie, służące do tej gry... natomiast kręgarz, jak podaje ten sam słownik to leczący kręgarstwem, czyli rodzajem masażu z naciskaniem kręgów. Stosowany jest on w celach leczniczych jako metoda znachorska... z gorącymi pozdrowieniami dla wszystkich mało śmiesznych i autora wątku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:23 a chrostowski?na focha czy gdzieś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:44 Chrostowski Artur, nie polecam. Podobno jest dobrym kreglarzem, bez zastanowienia sie moze isc mezczyzna, kobieta rownież, ale pod warunkiem ze nie pojdzie sama...Jedna z kolezanek poszla sama, no i zastala niezle potraktowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:51 masz racje Dorotko. ja tez co nieco o nim wiem. powiem Wam dziewczyny ze jezeli szukacie przygody z jakims obcym facetem to mozecie sie do niego wybrac, jesli lubicie gdy obcy facet Was dotyka w miejsca ktore nie powinny byc dotykane podczas masazu to ten gosc jest w tym dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: połamany - kiedys Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:25 Polecam Andrzeja Dymka - adres znajdziesz w pkt, dodam ze ulica boczna od wręczyckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liga Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:03 Ta ulica to Kaszubska (chyba 5) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr. Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:18 a tak do wszystkich tu obolałych - pisze się kręgarz / człowiek leczacy kręgarstwem -masowanie kręgów,..,/ , kręglarz /człowiek grajacy w kręgle (9 butelek przewracanych kulą/.Pozdrowienia też czasami potrzebuję masażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:03 patrz post troszkę wyżej???!!;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Poszukuje Kreglarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:32 Do T3DI IDZ CHŁOPIE LEPIEJ DO LEKARZA SPECJALISTY!!! A NIE DO ZNACHORA!!! BO ZROBI CI TAK... ZE CI JUZ NIE STANIE ;) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś