Dodaj do ulubionych

ANDERS WYGRAŁ TURNIEJ SIATKÓWKI

• Gość: lodzika1 :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:16
      witam:)"...wiosna..." ale nie za oknem:( tylko u mnie:)
      • Gość: Wujek Re: :) IP: *.fanatyk.com 21.03.06, 15:00
        No nie powiem ale dzisiaj pogoda jest doje..a!!Tak jak na pierwszy dzien
        wiosny przystalo:)Co z tego ze pogoda fajna jak nuda w ch...Wogole bola mnie
        kolana jak japie..,wiec szkoda gadac.Powoli zaczynam dostrzegac zarys
        naszego boiska,wiec czekac trzeba az ten snieg stopnieje i bedzie elegancko:P
        Pozdro for all:*
        • angumene Re: :) 21.03.06, 15:20
          Matka natura odjeb*** kawal dobrej roboty dzisiaj:D Oby tak dalej jej szlo i
          bylo cieplej bo juz mi teskno za plaza woda kocykiem drinkami i rozgrzanymi
          mezczyznami uwodzacymi swoimi pol nagimi cialami:P hahaha i w dodatku motylki
          mnie zaatakowaly :D buziole dla wszystkich i dziekuje skarbie za dzisiejszy
          spacerek:*

@->--
          • Gość: lodzika1 Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 19:04
            spacer byl super i jeszcze ta pogoda..ehh wiosna to jest to :)<:*>pozdro for all
          • Gość: lodzika1 Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:26
            wiecie co Wam powiem KOCHAM WAS:*
            • Gość: Wujek Re: :) IP: *.fanatyk.com 21.03.06, 22:57
              No i co chlopaki,pierwszy dzien wiosny dobiega konca:( Powiem wam,ze tylko
              okolice poludnia i wczesne popoludnie byly fajne a pozniej to jak zawsze zimno.
              Dzisiaj caly dzien byl MEGA nudny,nie bylo wogole co robic.Dawidku wiesz
              powinienes kochac tylko jedna osobe,bo bedzie pozniej zazdrosna.Pozdro for all
              P.S>Jutro wybieram sie popatrzec jak gra p.Miarka:)
              • angumene Re: :) 22.03.06, 00:06
                Po pierwsze to jest tu tez pewna pani wiec <wujek> zwrot typu chlopaki mnie
                obraza:/ a po drugie Dawidek kocha was inaczej tak po przyjacielsku przynajmniej
                mam taka nadzieje:P Ide lulu narescie :D i zycze wszystkim dobrych snow...
                Dobranoc i pozdro
                • Gość: Wujek No i ch.. po wiosnie:( IP: *.fanatyk.com 22.03.06, 16:29
                  No i pogoda sie spie..la,szkoda gadac:( Wiosne to bylo widac ale tylko
                  wczoraj chyba:( Dzisiaj noc i dzien ciezki byly no ale co zrobisz:( Zaczyna sie
                  o mnie i o Mastera choroba pytac ale nie damy sie jej.Mega zmeczony po ciezkich
                  2 WF w szkole!!,szkoda gadac. Pozdro for all<szczegolnie dla Ciebie Moniczko
                  zebys sie na mnie nie obrazila>
                  • Gość: Wujek Re: No i ch.. po wiosnie:( IP: *.fanatyk.com 22.03.06, 22:04
                    No juz jestem w domku,a nawet po kolacji:D:D Dzisiaj poznalem przeurocza
                    sympatie nasze Dawidka i jestem zaskoczony poztywnie.Bardzo mila,no i przede
                    wszystkim spokojna dziewczyna,ale troche za duzo klnie:D Ku.. jak narazie
                    wychodzi,ze na piatek nie bedzie skladu wiec mozna sie wku..c<dzisiaj juz to
                    zrobilem na .........>Cos trza bedzie z Masterem wymyslic. Co robic jak ciagla
                    nuda jest:( Pozdro for all:*
                    • Gość: Wujek Siema siema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 08:48
                      Widze,ze ostatnio tylko ja pisze posty na tym forum!!Wlasnie jestem w szkole na
                      infie i jak zawsze sie nudze.Kolesie z klasy robia za mnie cwiczenia wiec chyba
                      nie jest tak zle.Dzisiaj zapowiada sie nuda,nuda,nuda i jeszcze raz nuda,no ale
                      co zrobisz:( Moze jutro bedzie sklad na mecz ale to zalezy od Mastera.Pozdro
                      for all<jeszcze 6-7 godzin w szkole:(>
                      • angumene Re: Siema siema 23.03.06, 19:05
                        widzisz tylko ty masz czas pisac tutaj...:D inni zajmuja sie pozytecznymi
                        zajeciami jak nauka itd:P Caly dzien smialam sie z tego okreslenia,,spokojna"
                        dobry ze mnie kameleon i dobra barwe do sytuacji przybralam ale wierz mi na
                        slowo ze to jeden z wielu okreslen ktore totalnie do mnie nie pasuja:D A jutro
                        pieklo mnie czeka przez 3 h bede pisala badanie wynikow z polaka:/ pozdro dla
                        wszystkich <master>usmiechnij sie :D
                        • Gość: Wujek Re: Siema siema IP: *.fanatyk.com 23.03.06, 20:12
                          Wow ktos napisal posta oprocz mnie na tym forum:> Jutro zapowiada sie
                          bardzo,ale to bardzo ciekawie:D Jak narazie wszystko jest na dobrej mysli zeby
                          mecz sie jutro odobyl<czyzby znow jakies ploty o Dream Team-ie:)>Po raz kolejny
                          dzisiaj sie w siatke nagralem<ostatnio zdaza mi sie to prawie codziennie>Pozdro
                          for all<szczegolnie dla Mastera,bo nic na forum nie napisal od niedzieli no i
                          chlopak sie uczyc zaczyna>
                          • Gość: lodzika1 Re: Siema siema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 23:17
                            witam wszystkich:)sorki Wujek ze malo pisze ale wiesz jak jest...!ja wlasnie wrocilem z grania i bylo fajnie:)ide zaraz spac bo juz jestem READY:)jutro z
                            <:*>idziemy na mecz wiec bedzie fajnie:*
                            • Gość: Wujek No i znowu mamy weekend:D IP: *.fanatyk.com 24.03.06, 16:01
                              Widzicie ludzie i ludziska,znowu mamy weekend.Najpiekniejsze dni tygodnia dla
                              tych co sie ucza:D:D No Master spisal sie na 5+ i zamotal sklad,wiec dzisiaj
                              gramy Dream Team-em<Gacek bedzie naszym Guru,naszym Coach-em>Zapowiada sie wiec
                              bardzo ciekawie.Pozniej co weekendowy wypadzik do Tevere na zimne,duze
                              piwko<cos pieknego po meczu> Pozdro for all:*
                              • Gość: lodzika1 Re: No i znowu mamy weekend:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:29
                                i co tam slychac?ja wlasnie wrocilem:Dbylo super :* jutro Sosnowiec!!!dzisaj mecz z Garmondem ogladalem z ławki:)(mega)mecz przegrany 2-0:) pozdro for all <:*><MASTER><GACEK><GRAJOCH><MLODY>
                                • angumene Re: No i znowu mamy weekend:D 24.03.06, 21:37
                                  kilka razy wpuscili Cie na boisko wiec nie narzekaj:D ale mecz byl mega tlumy
                                  bijace brawa okrzyki i ten wspanialy doping:Dhahaha az mnie rece od klaskania
                                  bola:( jestem tak zmeczona jakbym sama tam grala taka byla atmosfera:D pozdro :*
                                  • Gość: Wujek Re: No i znowu mamy weekend:D IP: *.fanatyk.com 24.03.06, 22:44
                                    Wlasnie wrocilem do domku.W Tevere bylo MEGA!!,ja wypil only 3 piwka:( na meczu
                                    nie bylo zle,dzisiaj gralem jak Mlody Bog<w ataku w nie do zatrzymania
                                    praktycznie>,mozna powiedziec Pan Gwozdziu.Jutro moich friendosow czeka wyjazd
                                    do Sosnowca,mam nadzieje,ze wygraja.Pozdro for all P.S> Jutro mecz AZS-
                                    u,wygraja pewnie jak dzisiaj ich imiennicy z Olsztyna:P
                                    • Gość: lodzika1 Re: No i znowu mamy weekend:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:01
                                      jaki tu ...na na na nic sie niee ...na na na"D piszcie cos na tym forum!!!
                                      • Gość: master Re: No i znowu mamy weekend:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:34
                                        To prawda nic sie nie dzieje i w duzej mierze to przeze mnie bo tu zadko pisze
                                        ale nie mam weny by pisac codziennie. Dzisiejszy dzien stoi pod znakiem
                                        siatkowki, na poczatku wyjazd do Soznowca gdzie mialem swoj debiut na pozycji
                                        wystawiacza :D ( na poczatku mnie sie to za bardzo nie podobalo ale z seta na
                                        set bylo coraz lepiej) pozniej ogladalem troche siatkowki w tv a przed chwila
                                        wrocilem z meczu AZS a zaraz wybieram sie do <Wujka>. Jutro znowu mecz
                                        Drogremu, ciekawe jaka pozycja mnie czeka ? Pozdro dla tych co pisza na forum
                                        <Wujek> <Monika> <Dawidek> <Master> i dla tych co nie pisza <Gacek i Mlody> <i
                                        reszta> P.S Staram sie caly czas usmiechac i byc wesolym na co dzien :)
                                        • Gość: Wujek Re: No i znowu mamy weekend:D IP: *.fanatyk.com 25.03.06, 21:07
                                          No ale Master posta odpie..l<chyba jego najdluzszy na tym forum>No zaraz
                                          wlasnie z moim best friendsem Masterem zaczynamy co sobotonie picie:) Sobieski
                                          to jednak jest to.No mecza AZS-u mozna by dlugo zalowac,ale stalo sie i jakos
                                          trzeba im to wybaczyc,jutro bedzie lepiej.Pozdro dla tych co nie moga!!
                                          • Gość: lodzika1 Re: No i znowu mamy weekend:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:33
                                            ja wlasnie wrocilem z biegania byo super:)nogi bola jak nigdy:)jutro damy rade!!!mysle Grajoch ze bedziesz?teraz ide gadaz z<:*>pozdro for <MASTER><GRAJOCH:*><GACEK><MLoDY>
                                            • angumene Re: No i znowu mamy weekend:D 25.03.06, 22:41
                                              Ja zamiast gadac z Dziubkiem pisze tutaj ale widze ze juz sapie ze go olewam:P
                                              Kurde ale <master> wyplodzil posta dlugoscia chce odkupic winy ze zapomina o nas
                                              :P Ja wlasnie wrocilam z baru bylam na piwku i pograc w pilkarzyki jak zawsze
                                              rozwalilismy wszystkich bo team sklad <losiek i gacus> jest najlepszy na
                                              swiecie:D A jutro urodzinki ale ja juz stara jestem :P i zwali mi sie na glowe
                                              cala rodzina:( ale moze to przezyje... pozdro dla wszystkich i milego wieczoru:*
                                              • Gość: lodzika1 Re: No i znowu mamy weekend:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:08
                                                wrrrrr hrrrrrr rrryyy tak wlasnie sapie !!!
                                              • Gość: Wujek Re: No i znowu mamy weekend:D IP: *.fanatyk.com 26.03.06, 00:41
                                                No przed chwila poszedl wlasnie Master.Fajnie bylo,ale 0,5L na dwoch jakos nie
                                                dalo swoich efektow chociarz nie bylo tak zle:) Niestety musze przyznac,ze
                                                oprocz fajnych panienek "Hostel",jest bardzo przecietnym filmem.Nie moge sie
                                                doczekac "Epoki Lodowcowej 2-Odwilz>Bedzie bardzo fajnie i ciekawe
                                                towarzystwo:) Pozdro for all,and for You<......>:*
                                                • Gość: Wujek Weekend powoli dobiega konca IP: *.fanatyk.com 26.03.06, 08:55
                                                  Witam wszystkich:)Jakos ta zmiana czasu troche mnie przerazila i rano jak sie
                                                  obudzilem bylem troche zagubiony.Kurde wczoraj>dzisiaj ta polowka nie
                                                  zadzialala jak trzeba.Jak wstalem ani mnie nie smazy,ani nic; trzeba zrobic
                                                  powtoreczke za tydzien:) Pozdro for all:* P.S>Wszystkiego naj,naj dla Ciebie
                                                  Moniko w dniu 18-tych urodzin:*
                                                  • angumene :D 26.03.06, 10:48
                                                    Dziekuje za zyczenia:* Oooołłłeee jeeee a mi sie weekend zaczyna o 14 pierwsza
                                                    partia gosci i ciezka biba sie rozpoczyna;P Ale szczerze mowiac jak rano wstalam
                                                    tez mialam zagubiona orientacje czasowowa ale wyszlam z opresji:D A ja lece
                                                    robic sie na bostwo:D pozdrowionka i buziaczki:*:*:*
                                                  • Gość: lodzika1 Re: :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:24
                                                    ja dzsiaj spalem tylko 3 godz:(cos mnie dreczy .....ale tak to juz jest :*pozdro for all:*
                                                  • Gość: lodzika1 Re: :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:45
                                                    Wszystkiego najlepszego Kochanie Moje:*
                                                  • angumene Re: :D 26.03.06, 12:01
                                                    Chachulek ja z Toba oszaleje!!!Dreczyc to ja Cie najwyzej moge w nocy:P Masz sie
                                                    niczym nieprzejmowac i pamietac co Ci powiedzialam:* TY i tylko TY i przepraszam:*
                                                  • Gość: lodzika1 Re: :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:06
                                                    <:*> wiesz ze ja Ciebie...:*
                                                  • Gość: Wujek Re: :D IP: *.fanatyk.com 26.03.06, 12:23
                                                    Widze,ze na naszym forum jakies malzenskie klotnie wybuchaja:) Nom,kurde jak
                                                    ten czas szybko biegnie,juz mamy poludnie:( Niedlugo chlopaki beda sie na mecz
                                                    zbierac,a ja dopiero pozniej na AZS.Dzisiaj chlopaki musze wygrac,bo nie widze
                                                    innego rozwiazania.Pozdro for everyone
                                                  • angumene Re: :D 26.03.06, 12:45
                                                    To sie nazywa kryzys malzenski:P Jak dzisiaj nie wygraja to im dokope wlasno
                                                    noznie:P
                                                  • Gość: Wujek Weekend juz niedlugo sie skonczy:( IP: *.fanatyk.com 26.03.06, 20:19
                                                    No cos widze,ze nikt posta nie napisal od poludnia.No musze wam powiedziec,ze
                                                    AZS dzisiaj zawiodl na calej lini,ale wierze w chlopakow na meczu w
                                                    Jastrzebiu.Teraz ogladamy sobie na video mecz Drogremu<hahaha> Jakos weny nie
                                                    mam zeby cos szmiesznego napisac.Jutro mam zawody w ringo,wiec bedzie bardzo
                                                    smiesznie:D Pozdro for all:*
                                                  • angumene Poniedzialek 27.03.06, 09:06
                                                    wow mam 18 lat i jeden dzien hehe(fajne uczucie):P Oczywiscie dzisiaj zrobilam
                                                    sobie wolne i stwierdzilam ze pojde na zakupy z Dziubkiem zastanawia mnie jedno
                                                    jak on to przezyje???Napewno bo kilku godzinach lazenia po sklepach dostanie
                                                    urazu psychicznego:P Niestety zaczal sie tydzie znowu szkola i obowiazki:(
                                                    pozdrawiam <wujka><mastera><dawidka> i reszte :D

@->--
                                                  • Gość: Wujek Re: Poniedzialek IP: *.fanatyk.com 27.03.06, 14:36
                                                    Hehe ja wiem,ze miec 18 lat fajne uczucie:> Niedawno wrocilem z zawodow w
                                                    ringo.Tak,tak zgadza sie w ringo:D:D Powiem wam,ze fajne i smieszne widowisko.
                                                    Troche sie potluklem no,ale da sie przezyc:) Dzisiaj jeszcze trening Drogremu i
                                                    dzien bedzie spelniony.Z tego co wiem to Master nigdy nie jest smutny,wiec nie
                                                    wiem czemu piszecie zeby sie usmiechnal:) Pozdro for all <Master><Gacek><Monika
                                                    i Chachul>:*
    • Gość: Wujek Re: Poniedzialek IP: *.fanatyk.com 27.03.06, 19:37
      No to ludzie mamy chyba juz dosc jasna sytuacje.Doszlismy do wniosku<na
      spotkaniu wielkiej rady>,ze do kina idziemy w sobote<jeszcze nie wiadomo na
      ktora>Prosze wybrac pore i dac propozycje 19,21,22. Kto chce isc rowniez musi
      to napisac!! Bede mial z Masterem wycieczke w sobote daleka chyba:)
    • Gość: lodzika1 :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:41
      :* witam jak tam dzien mija ?mnie na niespodziankach :)
    • Gość: Wujek Wtorek IP: *.fanatyk.com 28.03.06, 15:00
      Widz,ze w ch.. osob napisalo jakiegos posta od wczoraj.Przed chwila wrocilem
      mega zmeczony ze szkoly.Kto by pomyslal,ze nauka moze az tak meczyc:( Dzisiaj
      dzien zapowiadal sie bardzo interesujaco,ale niestety bedzie troche gozej:(
      Wogole jak dla mnie pogoda byla MEGA doje..a,ale ciekawe jak dlugo tak bedzie:
      ( Pozdro for all my friends:*
    • Gość: Wujek Czwartek<juz jutro piatek>:D:D IP: *.fanatyk.com 30.03.06, 15:32
      Siemano wszystkim:) Wlasnie ze szkolki wrocilem i tak mnie natchnelo zeby posta
      splodzic:) Pogoda jednym slowem oceniajac jest cudowna:D:D,no zajebista az sie
      prosi na spacer z kims bliskim wyjsc:).W siatke sie nagralem nieziemsko na
      WF,no jak nigdy:) No ale sa tez minusy tego pieknego dnia:(,musze napisac 3
      referaty na chemie RECZNIE i to mnie boli jak sam ch..:( Jutro piatek wiec
      dzien wyczekiwany przez tych wszystkich ktorzy sie ucza i pracuja:) Pozdro for
      all:*
      • Gość: lodzika1 Re: Czwartek<juz jutro piatek>:D:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:51
        plecy bola:(wiecie co KOcham Was
        • Gość: Wujek Re: Czwartek<juz jutro piatek>:D:D IP: *.fanatyk.com 30.03.06, 21:46
          hehe no nie widzielismy tego jeszcze:D:D Zaglebie frytkowe to jedna ze
          slawniejszych czesci naszego miasta,czesto odwiedzanego przez pielgrzymow i nie
          tylko:)Dzien jak co dzien powoli sobie mija.Referaty juz prawie skonczone ale
          jeszcze jutro lekkie poprawki.Master sie maty uczy i Kylie pod nosem nuci:D:D U
          mnie Pakito-Living on video leci:P Jutro mecz sie szykuje,nasza ekipa w koncu
          ich zdominuje.Oj cos nie czuje ostatnio jak rymuje:( Pozdro for all:*
          • angumene Piatek<jupi> 31.03.06, 15:21
            I oto nastal PIATEK dzien wolnosci,dzien rozpoczynajacy wielkie
            imprezowanie,dzien w ktorym kazdy odpoczywa i relaksuje sie a szkole ma gleboko
            w powazaniu... ja zaczne go od drzemki:P a pozniej jakas imprezka ze znajomymi<o
            ile pogoda dopisze wrrr> pozdro...........................................
            • Gość: Wujek Re: Piatek<jupi> IP: *.fanatyk.com 31.03.06, 16:52
              Nareszcie mam czas zeby cos napisac:) Niedawno wrocilem ze szkolki i musialem
              sobie pierozki ugotowac:D:D Dzisiaj dzien zapowiada sie ciekawie:)Niedlugo mamy
              wypadzik na mecz,wiec trzeba wygrac.Pozniej musze cos wymyslic bo Master ma
              jakichs gosci wiec nie bede go meczyl:) Pozdro for all:* P.S>Wieczorem sie
              odezwe:)
              • Gość: Wujek Re: Piatek<jupi> IP: *.fanatyk.com 31.03.06, 21:16
                No i juz jestem w domeczku:) Dzisiaj udalo sie wygrac mimo,ze sklad nie byl
                najlepszy,ale wszyscy zagarali rowno i bylo oki.Niestety Wujek sie troche
                poobijal na ringo i dzisiaj odnowily mu sie bole miednicy i barku,ale jakos
                trzeba zyc.Dawidek dzisiaj bil z czego tylko sie dalo i zdobyl wiele
                punktow.Gacus,Master i Dawid mieli rowniez swoje serie na zagrywce po 5
                serisow:) Pozdro for all:*<Mega zmeczony jestem,ale musze "Oszukac
                Przeznaczenie" obejzec:)>
                • Gość: Pati Re: Piatek<jupi> IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:14
                  Pozdrowienia hehe trzymajcie tak dalej a bedzie giittt:D:D:D
                  • Gość: lodzika1 Re: Piatek<jupi> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:17
                    Pati to kolezanka z Katowic!!!!!!!!
                    • angumene piatek/sobota 01.04.06, 00:04
                      zazdrosna jestem:P
                      • Gość: lodzika1 Re: piatek/sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 00:22
                        spokojnie Pati to tylko dobra kumpela:)ona ma Rafalka i Pantere
                • Gość: Pati Re: Piatek<jupi> IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:43
                  Małe sprostowanie Dawidku ja nie mam Rafałka hehe tylko kogoś innego:P U nas pogoda tez jest fajna ale napewno posuje się w czasie dnia jak zwykle.Pozdrawiam papa
                • Gość: Pati Re: Piatek<jupi> IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:45
                  Chłopaki dajcie czadu na meczu macie wygrac licze na to.DAJCIE Z SIEBIE WSZYSTKO!!!!!!!!!!
                  • Gość: lodzika1 do Pati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 13:05
                    zobaczymy jak to bedzie ale damy rade
                • Gość: Pati Re:elo IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:05
                  Hej widocznie musiało tak byc nie zawsze się wygrywa ale może następnym razem bedzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich papa
                • Gość: Pati Re: nuda IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:57
                  Nie wiem jak tam u was ale nas już zasypało śniegiem i zamiast Świąt Wielkanocnych ponownie będziemy mieć wigilię:D:D i zamiast lać się na lany poniedziałek to będziemy się rzucać śnieżkami:D:d Dawid staram się wracać do zdrowia dziennie wcinam po 10 tabletek.A co do trenowania to już DAWID(brat)i Rafał mnie trenuje i zobaczysz że jak cię tylko dorwe w wakacje to będzie zacięta walka:D Pozdrawiam wszystkich papa:)
                  • Gość: Wujek Re: nuda IP: *.fanatyk.com 05.04.06, 19:51
                    Witam wszystkich forumowiczow:* No jak mnie nie ma to wszyscy jakos nagle
                    posty pisza:( Coraz czesciej na naszym forum pisze Pati wiec moze mimo by ja w
                    koncu poznac.Dzsiaj dzien mega nudny i pracowity:( Cos mi sie we stope stalo i
                    boli juz ze 2 miesiace wiec do lekarza trza sie wybrac.Pozdro dla wszystkich:)
                    P.S>Juz w piatek AZS!!
                    • Gość: Pati Re: Do wujka IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:55
                      Jestem z Katowic więc trudno mnie będzie poznać osobiście, ale miło mi:)U nas pogoda się poprawia.Mam nadzieje że w koncu odejdzie ta mroźna zima i przyjdzie do nas najwspanialsza wiosna:)Dobra koniec tego marzenia uciekam przepisywać zeszyty bo mam sporo zaległości po chorobie:)pozdrawiam wszystkich trzymajcie się ciepło papa.
                      • Gość: Wujek Czwartek IP: *.fanatyk.com 06.04.06, 16:43
                        Ah nareszcie Home Sweet Home:) Juz mam dosc tej szkoly,ale to juz
                        niedlugo,jeszcze troche.Dzisiaj trzeba zrobic 3 prezentacje w PP wiec wieczor
                        juz zje..y:( No wiesz Pati problem zeby do Katowic jechac nie jest zbyt duzy
                        bo wsiadam w samochod biore Dawidka i juz mozemy sie poznac:P:P Zaraz z
                        Masterem na maly wypadzik uderzamy:) Cos trzeba robic zeby sie nie zanudzic:)
                        Szkoda tylko,ze Master postow nie pisze,nie wiem zakochal sie albo cus:D:D
                        Pozdro for everyone:*:*
                        • Gość: Pati Re: Czwartek IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 17:26
                          Ja serdecznie Was zapraszam. Dawidek zna już bardzo dobrze Katowice po ostatnich wypadach ;D:D więc stracić to się chyba nie stracie. pozdrawiam wszystkich papa
                          • Gość: Wujek Re: Czwartek IP: *.fanatyk.com 06.04.06, 22:13
                            Ladnie mnie juz w puchy wali:( Musialem kurde Masterowi prace w pp zrobic a
                            swoich nawet nie zaczalem.Dobrze,ze Cola stoi obok i jakos mnie przy zyciu
                            trzyma:)Jutro dzien pelen przygod wiec nic tylko na niego czekac.Moze Katowice
                            odwiedzimy juz niedlugo,wszystko sie zobaczy. Pozdro dla tych co jutro nie
                            moga:D:D
                            • Gość: Pati Re: Czwartek IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:41
                              Powodzenia w pisaniu pracy.Jesli sie nie uda napisac to zawsze jeszcze jest wyjście a mianowicie wagray hehe.dobranoc wszytskim papa. Ps.LEPSZA OD COLI JEST KAWA:)
    • Gość: Wujek Sobota IP: *.fanatyk.com 01.04.06, 09:32
      Witam wszystkich i kazdego z osobna:P Dzisiaj znowu zapowiada sie piekny
      dzien,pogoda juz jest wspaniala wiec ciekawe co bedzie w poludnie:) Ale mnie
      wszystko boli,ladnie jestem poobijany,no masakra,trzeba jakos zyc.Dzisiaj mecz
      w Klomnicach wiec trzeba zbierac ekipe wyjazdowa:D:D,a pozniej propably jak
      wszystko dobrze pojdzie Portier jest nasz,wiec bedzie sie dzialo. Pozdro for
      all<Master-wczoraj gral jak Grzesiu:P:P>
      • Gość: lodzika1 Re: Sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:40
        od fryzjera wrocilem !ale mam fryzure ku.. normalnie masakra
      • Gość: Wujek Re: Sobota IP: *.fanatyk.com 01.04.06, 14:02
        Widze,ze nowa osoba zaczelas sie udzielac na naszym forum.Bardzo mi milo tylko
        szkoda,ze zna Cie tylko Dawid.Dzisiaj bestie nakarmilem,ale Borek nie wzial
        aparatu i nie mamy dowodow.Tak jak mowilem wczesniej ekipa wyjazdowa jest i
        chyba bedzie ciekawie.Propably Drogrem Poczesna Team win the mecz,a pozniej
        zabawa w Portierze:) Pozdro for all:*
        • Gość: pati Re: Sobota IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 18:45
          Witam!!Noop zna mnie tylko Dawid ale to chyba nic nie szkodzi.Ps miłej zabawy do rana.
    • Gość: Wujek Niedziela<ostatni dzien weekendu> IP: *.fanatyk.com 02.04.06, 09:44
      Witam was kochani:* Nie bede ukrywal,ze dzisiaj za duzo nie pospalem:( ,ale
      warto bylo.Z Masterem mielismy taka faze,ze szok,no szos pieknego:P:P W glowce
      ciagle slysze te rytmy i dlatego troche mnie boli:D Dzisiaj gra AZS i
      Drogrem.Oczywiscie wybieram AZS,a z drugiego meczu bede mial relacje:) Pozdro
      for all:*
      • Gość: lodzika1 Re: Niedziela<ostatni dzien weekendu> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 10:56
        ja wlasnie wstalem:Dchlopaki jak wczoraj dzwoniliscie to tylko muzyka z tela byla slyszalna:)widzimy sie pozniej :* pozdro for <:*><LESIU><PATI><MASTER><WUJEK><GACUS>
    • Gość: Wujek Niedziel<ostatni dzien weekendu> IP: *.fanatyk.com 02.04.06, 17:17
      No i szo to sie stalo.Nasz najukochanszy klub,nasz AZS polegl w Jastrzebiu:(
      Widocznie tak musialo byc,ale wyjebal byl jednego zawodnika z naszego skladu w
      pizdu<wszyscy wiedzia o kogo chodzi> Niestety chlopaki z Drogremu tez ulegli we
      wlasnej hali siatkarzom z Poraja:( Trzeba cos wymyslic na wieczor bo nuda sie
      wkrada,a pogoda jest zajebista:) Pozdro for all
    • Gość: Wujek Weekend juz sie prawie skonczyl:( IP: *.fanatyk.com 02.04.06, 22:25
      No i jak co tydzien niedzielny wieczor jest smutny,a to dlatego ze weekend
      dobiega konca:(Nie pozostaje nam nic innego jak moje i Mastera motto
      zyciowe "Byle do piatku" Master ma gosci i dzisiaj musielismy sie wczesniej
      zawinac z naszego ulubionego lokalu.Coz puchy juz sie o mnie pytaly a ja nie
      mam dzisiaj sily z nimi gadac.Jutro luzny dzien w szkole,wiec nie bedzie chyba
      tak zle.Pozdro for all:*:*
      • angumene Re: Weekend juz sie prawie skonczyl:( 02.04.06, 22:52
        Poraj gora:D hahaha ale cieniarze z was;P nie ma to jak pochodzic z porzadnej
        wsi z dobrymi siatkarzami:P ale po uszach dostane za te slowa:D ja wlasnie
        wrocilam od mojego kochanego Dawidka(ten wieczor byl boski:* dziekuje
        Dziubku)kurde a jutro znowu ta jeb*** szkola :/ Ide w kimono bo rano nie wstane:P

,,wszyscy jestesmy pokoleniem Jana Pawla II"
        • Gość: lodzika1 Re: Weekend juz sie prawie skonczyl:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:21
          to ja dziekuje bylo ssssuuper:)a Porajowcy farta mieli i tyle :P pozdrawiam wszystkich i zycze dobrej nocki <KOCHAM CIE>:* no dobra <WAS TEZ:*>
    • Gość: Wujek Poniedzialek IP: *.fanatyk.com 03.04.06, 14:21
      Witam wszystkich:) Dzisiaj dzien calkiem poztywny.Moze by jakis meczyk zagrac
      albo co?Inaguracja sezonu powinna sie juz chyba rozpoczac bo szkoda czas
      tracic.Pozdro for all:* P.S>Byle do piatku:D:D
      • Gość: Wujek Re: Poniedzialek IP: *.fanatyk.com 03.04.06, 20:35
        Ah czuje sie cudownie:) Sezon ruszyl i bylo bardzo,ale to bardzo smiesznie:D:D
        Niestety z forma brak i troche boiska nie czujemy,ale wszystko da sie nadrobic.
        Pozniej cudny spacer z ......<nigdy sie nie dowiecie>. Jutro luzny dzien w
        szkole wiec nic tylko do niej chodzic.Pozdro for all:* P.S>Szkoda,ze tylko ja
        pisze posty:(
        • Gość: lodzika1 Re: Poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:35
          ja zaraz wybywam biegac,bo smutno w domu:(na dachu bylo super tylko slonce cos malo dawalo czadu:)pozdrawiam wszystkich<:*>z kim TY tam na spacery chodzisz ha?
          • angumene Wtorek 04.04.06, 09:12
            hellooo ale lipna pogoda dzisiaj:/ przyzwyczailam sie do sloneczka a tu brak
            zoltej kuleczki dajacej szczescie.Nawet nie moge sie wylansowac po alejach w
            oksach:P i tak z porannym wstaniem przyszla mi mysl ze moze dzisiaj jakies
            ,,wagary" zobaczymy jak sie ulozy:D pozdrawiam i przesyla sloneczne
            buziaki:*:*:* <dla wszystkich>
            • Gość: lodzika1 Re: Wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:29
              za 30 min.godzina zero!chachulek wybywa na basen.....plum plum
              • Gość: Wujek Re: Wtorek IP: *.fanatyk.com 04.04.06, 18:07
                Wiem,ze pisze troszke pozno ale wczesniej nie umialem czasu znalezc.Dzisiaj
                dzionek calkiem niezly,nawet pogoda popoludniu znacznie sie poprawila.Niestety
                odczuwa sie juz koncowke naszego roku szkolnego,gdyz trzeba sie troche uczyc:
                (<ale nie za bardzo sie chce:P> Przez to wszystko musialem odwolac wyjazd na
                mecz:( Pozdro for all :*:*
                • angumene Sroda 05.04.06, 09:05
                  widze ze o forum zapominaja ludzie:( przykre:P w sumie nie ma co pisac jak
                  codzien nudy dzisiaj znowu mam na 11 z jednej stron dobrze bo sie wyspalam a z
                  drugiej zle bo wroce po 18 :( ide sie ogarnac i do szkoly:| zycze milego dnia
                  wszystkich i pozdrawiam:*
                  • Gość: Pati Re:nuda IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:19
                    Pogoda u nas do bani, ale z jednej strony to dobrze bo nie jest mi żal że musze leżeć w łózku przynajmniej nie trace słoneczka.Ale mam nadzieje że jak wyzdrowieje to znowu bedzie ładna pogoda.Pozdrowionka papa
                    • Gość: lodzika1 Re:nuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:19
                      Papa wracaj do zdrowia(musisz trenowac zeby jakos sie tam bic w Koszecinie ze mna:P oczywiscie:P) pozdrowienia dla Katowic i dla Moniki:*
    • Gość: Wujek Piatek = Weekend IP: *.fanatyk.com 07.04.06, 15:11
      No i jest,nareszcie,najlepsze dni tygodnia wlasnie sie rozpoczely.Na ten dzien
      czekaja wszyscy,starzy i mlodzi<szczegole ja z Masterem:)> Juz niedlugo
      wypadzik na mecz,oj bedzie sie dzialo.Dzisiaj nasz kochany AZS napewno
      wygra,wszyscy w to wierza.Pozdro dla tych co ida z nami i dla tych co nie
      moga:) Jest ZAJEBISCIE!!
      • malarz2 Re: Piatek = Weekend 07.04.06, 17:40
        s4.bitefight.pl/c.php?uid=74054
    • Gość: lodzika1 ł jak łikend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:54
      fajnie bylo :):* pozdro for <Monika><EWKA><KAROLINA><MASTER><GRAJOCH>
      • angumene Re: ł jak łikend 08.04.06, 09:40
        Fajnie bylo ale sie skonczylo:P Musze przyznac ze mialam wypasiony powrot do
        domu pociagiem wiozlam zwloki kumpla ale ubaw byl po pachy:D Dzisiaj mialam
        wyskoczyc gdzies na bans ale brzuch mnie boli tabletki mi nie pomagaja i jak
        narazie moje wieczorne perspektywy sypia sie a w dodatku mam w ... nauki:/
        caluski i usciski dla <ewki><karolci><grajocha(ola hahaha)><mastera>[DAWIDKA:*]
        • Gość: Wujek Re: ł jak łikend IP: *.fanatyk.com 08.04.06, 19:47
          Ladnie mnie tu nie bylo:) Niedawno wrocilem z meczu AZS-u.Dzisiaj chlopaki
          znowu doznali porazki,ale fajnie bylo bo mialem zajebiste towarzystwo:P:P A
          dzisiaj rzecz nieslychana,Drogrem wygralm mecz<impossible is nothing>:) Nie
          wiem tylko co ja bede robil dzisiaj wieczorem:( Pozdro for all
          <Ewa:*><Chachul><Moniki-Oli:D><Mastera><Karoliny?>:* P.S>Wczoraj bylo
          zajebiscie!!
          • Gość: Wujek Niedziela IP: *.fanatyk.com 09.04.06, 10:17
            Witam wszystkich:) Jakos dzisiaj taki nie za bardzo wyspany jestem:( Wczoraj z
            Masterem ladnie sie nachodzilismy zeby piwka w spokoju sie napic:) Dzisiaj
            dzien zapowiada sie ciekawie,pogoda coraz ladniejsza no ale mam tez przykre
            chwile<2 prezentacje musze zrobic:(> no i znowu dobre ........ Moze dzisiaj
            tez cos sie zagra,wiec bylaby gitara.Pozdro for all
            <Ewa><Master><Chachul><Monika><Gacek><Mlody>:)
            • Gość: Wujek Re: Niedziela IP: *.fanatyk.com 09.04.06, 21:10
              Widze,ze dzisiaj nikomu sie niechcialo postow pisac oprocz mnie:( Wlasnie
              jestem w trakcie robienia prezentacji na infe,juz mnie nosi,tak mi sie
              niechce!! Dzisiaj znowu rozegralismy sobie meczyk no i coraz wiecej osob
              zaczyna z nami grac co jest bardzo budujace:) Ten tydzien<3 dni>beda chyba
              najgorszymi w tym roku szkolny,musza oceny wystwaic na swiadectwo
              maturalne,zapowida sie wojna!! Pozdro for all:*:)
              • Gość: Wujek Poniedzialek IP: *.fanatyk.com 10.04.06, 16:43
                Widz,ze chyba tylko ja pisze ostatnio posty na tym forum wiec wychodzi,ze
                niedlugo przestanie istniec bo samemu sobie posty pisac to chyba troche
                poje..e.Dzisiaj dzien MEGA ciezki w szkole byl,no ku.. masakra.Jutro ostatni
                raz i bede mial spokoj,mega wielki spokoj!! Pozdro for all<nawet dla tych co
                ostatnio nic nie pisza>
                • Gość: lodzika1 Re: Poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:47
                  juz pisze juz juz:)dzien mega 4 z angola na koniec!!u u <Moniki>piekne chwile:* pozdro for <MONIKA:*><MASTER><WUJEK><MLODY><GRAJOCH>
                  • angumene wtorek 11.04.06, 09:21
                    Zal mi Ciebie <wujek> wiec tez cos napisze na tym forum ale co hmm? Umie moze
                    ktos francuski z osob tutaj zgromadzonych moze ty wujek?:P bo musze napisac
                    jakas glupia pocztowke:/ A tak wogole lapie mnie jakas choroba leb mnie boli jak
                    po dobrym melanzu:( a teraz ide sie ogarnac i ,,do szkoly ida woly" PS Dawid
                    przestan:p pozdrawiam wszystkich:*
                    -
                    @->--
                    • Gość: lodzika1 Re: wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:47
                      no co?:P
                      • angumene Re: wtorek 11.04.06, 17:51
                        Losiek Cie Dawidku nazwal,,batonem" hmmm czy was laczy jakies
                        braterstwo(kakaowce) hahahaha ^^ Pyta sie czy ladny wierszyk ci wyslal??? nawet
                        nie wiem co ci napisal:( pozdrawia wszystkich :*
                        • Gość: Wujek Re: wtorek IP: *.fanatyk.com 11.04.06, 19:14
                          No znowu ludzie posty zaczeli pisac,wszystko wraca do normy.Dzisiaj dzien
                          zakrecony,ale ostatecznie happy.Dzisiaj byl wiekszy przyplyw gotowki,z czego
                          bardzo sie ciesze.Szkola coraz szybciej zbliza sie ku koncowi.Jutro dzien
                          zapowiada sie jeszcze lepszy.Pozdro for all:*
                          • Gość: master Re: wtorek IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.04.06, 20:05
                            To ja tez cos napisze :P Jak dobrze zauwazyl <Wujek> szkola powoli dobiega
                            konca i nic tylko czekac na matury, jutro zapowiada sie ciekawy dzien, w szkole
                            chwila prawdy na matematyce a potem mecz i Ice Age 2... Pozdro for all...
                            • Gość: Wujek Re: wtorek IP: *.fanatyk.com 11.04.06, 20:54
                              Master cos napisal,ladnie go wali.Chyba sie troche nudzi w tym domu skoro az
                              posta napisal.Mnie tez sie nudzi i nie ma co robic.Jutro dzien z przygodami,no
                              i w koncy "Ice Age 2"!!! Pozdro dla for all:)
                              • Gość: lodzika1 Re: wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:30
                                master napisal posta!!!!czerwona kartka !!!!!
    • Gość: Wujek Sroda-dzien pelen przygod:D:D IP: *.fanatyk.com 12.04.06, 23:31
      No wlasnie wrocilem do domku.Najpierw bylismy z Masterem na meczu Rakowa,a
      pozniej with ekipa<Gacus,Monika,Dawid> urzderzylismy do Cinema City na
      movie "Ice Age 2".Spotkalismy naszych kochanych chlopakow<Krzysia G. i
      Gacka>,nawet chcialem im piatke przybic ale gdzies znikneli pozniej.Na samym
      koncu udalismy sie do Da Grasso na pizze<szkoda,ze Chachul z nami nie
      poszedl>,tam nas ladnie rozdylo:) Jutro dzien zapowiada sie ciekawie,zobaczymy
      jak wyjdzie,tylko zeby pogoda dopisala:) Pozdro for all:*
      • Gość: Wujek Czwartek :-) IP: *.fanatyk.com 13.04.06, 10:47
        Witam wszystkich:) Nom dzisiaj dzien zapowiada sie cudnie,tylko zeby pogoda sie
        nie spie..la!! Niestety musze sprzatac co nie jest mi zbytnio na reke:(,ale
        nie juz nieduzo:D:D Niedlugo z Masterem wypadzik<in da city>:) Popoludniu
        prawdopodobnie meczyk w siatke,wiec nic tylko czekac.Pozdro for all
        <Master><Gacek><Mlody><Chachul><Monika>Wielki Kisior dla was:* :D:D
    • Gość: Pati Czwartek IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:09
      Hej odezwałam sie po dłuższej przerwie wiadomo nauka:(, a do tego jeszcze straciłam link do tej stronki. No ale już jestem dzisiaj zapowiada się ciekawy dzień mały wypadzik do centrum Katosów z paczką, a potem być może nocne zwiedzanie hołdy:D:D:D pozdrowienia dla wszystkich papa
      • angumene Re: Czwartek 13.04.06, 16:02
        A mnie dzisiaj rozlozylo goraczka katar i kaszel ale ja sie nie poddam i na
        wieczor wypad ze spoldzielnia :p na sciezke zdrowia i na kilka meczykow w
        pilkarzyki:D pozdro dla wszystkich:D
        • Gość: Wujek Re: Czwartek IP: *.fanatyk.com 13.04.06, 22:12
          Przed chwila wrocilem z Tevere:) Ludzi jak zawsze w ch..!! Dzisiaj nie gralo
          sie zle,ale to nie bylo to,choc jest coraz lepiej:) Jeszcze nie wiem co bede
          jutro robil,ale pewnie cos sie wymysli:D:D Moze jakis wypadzik<in da city>
          Pozdro for all:* Dopiero jutro cosik napisze:P
          • angumene Re: Czwartek 13.04.06, 23:04
            uuu ciezko dzisiaj jest ze mna...:) wlasnie wrocilam z lesnej drozki mielismy
            libacje przezdluzyc ale nam wszystkie monopolki zamkneli:( a najlepsza byla gra
            w pilkarzyki wogole pileczki nie widzialam i moj zawodnik tez raczej nie...
            jutro powtorka z rozrywki:)pozdro dla wszystkich :*
            • Gość: lodzika1 Re: Czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:36
              ja troszku gralem w siate ale forma spada na leb na szyje:(jutro sezon otwieramy !!!
              • angumene Re: Czwartek 14.04.06, 09:02
                OmG czuje sie jakby czolg po mnie przejechal... ide lezec a pozniej dalej wracam
                do porzadkow swiatecznych:( pozdro
    • Gość: Wujek Piatek IP: *.fanatyk.com 14.04.06, 15:58
      Widze,ze przygotownia do swiat pelna para ida,bo nikt postow nie pisze:) Dzien
      mega nudny,wogole nie ma co robic,i nic sie niechce<jak zawsze przed swietami>Z
      Masterem byl maly wypadzik do miasta,ale nic ni ma:( Pogoda tez w kratke!!
      Pozdro for all :*:*
      • angumene Re: Piatek 14.04.06, 20:02
        Kto jak kto ale ja pisze:P u mnie za to byl jak zawsze zajeb*** dzien bo
        spedzony z Dziubkiem:* i mam nadzieje ze wieczor bedzie taki sam:) jeszcze kilka
        minut i ide pograc w pikarze i rozwalic mieczakow:D pozdro dla Dziubka,mastera i
        reszty...
      • Gość: Pati Re: Piatek IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:09
        No niestety okres przed Świętami jest najgorszy bo trzeba wszystko szykować i sprzątac, wole nie myśleć co dzisiaj mnie jeszcze czeka a jest jeszcze tego sporo. a już nie czuje nóg:/.Lepsze są Święta jak się tylko je słodkości i inne dobre rzeczy.Wesołych Świąt dla wszystkich.Pozdrawiam pa
        • Gość: lodzika1 Re: Piatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 01:00
          kto TY jestes?
          -jajeczko
          jaki znak Twoj?
          -zolteczko
          skad TY jestes?
          -ze skorupki
          skad pochodzisz?
          z kurzej dupki:)WESOŁYCH ŚWIĄT zyczy (kurczaczek) Chachulek
          • Gość: Wujek Sobota - Święta tuż,tuż IP: *.fanatyk.com 15.04.06, 09:32
            No i co ludziska,juz niedlugo,juz za chwile bedzie jajek w kolo tyle.Swieta
            zblizaja sie wielkimi krokami.No i ja co co roku duzo lania bedzie od samego
            rana,stoly cale zastawione i dziewczyny juz gotowe. My niedlugo z Masterem
            nawet sie do kosciola wybieramy:) Pozdro dla wszystkich no i Wesolego
            Alleluja:*
            Wesołego zająca, co śmieje się bez końca, szczerbatego barana, co beczy od
            rana, pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzień polewania
            • Gość: lodzika1 super dzien (ku.. mac) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:24
              witam i zegnam:Pjutro cos napisze
              • Gość: Pati sobota IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:28
                o widze że Dawid się rozpisła.Ogromnego posta napisał ze hejD:D.Ja dzisiaj miałam fajny dzień najpierw kościółek i święcenie potraw potem domek a wieczorkiem nocny spacerek :D:D pozdrawiam wszystkich pa
                • angumene NiEdZiElA 16.04.06, 13:00
                  I nastala niedziela najgorszy dzien tygodnia bo zawsze sie nudze...:( Zjadlam
                  sniadanko w rodzinnym gronie a teraz czekam an obiad... przerwe miedzy posilkami
                  umilam sobie gra w ogame:D A na wieczor jakas mala impreza przyjezdzaja znajomi
                  wiec trzeba im pokazac jak sie Poraj bawi:P pozdro for all:*
                  • Gość: lodzika1 a nie bo juz za 4 min poniedzialek:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:57
                    ale WAS zleje jutro :P
                  • Gość: lodzika1 no i ....mamy poniedzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 00:04
                    witam .............psik psik polalem Ciebie woda :P ale mi palma odbija:P
                    • angumene lejemy:P 17.04.06, 10:23
                      Tobie palma to zawsze bije tylko dzisiaj masz nasilone objawy moze to z
                      przejedzenia:P:* nie ma to jak pobudka w wannie pelnej zimnej wody jak zawsze
                      jak co roku nie zdarzylam uciec:( ale kto by to zrobil o 6 rano?:/nie moge byc
                      gorsza wiec ide po kurtke przeciwdeszczowa i idziemy lac znajomych mam nadzieje
                      ze beda okna otwarte bo drzwiamy kicha wchodzic w smingusa musi byc przeciez
                      zrobione to z zaskoczenia:)pozdrawiam:D
                      • Gość: Pati lany i mokry poniedziałek IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 22:04
                        Hej nie ma to jak dzisiejszy dzień już z samego rana oberwałam ze strzykawki potem potraktowano mnie całą butelką z wodą mineralną a no dodatek żeby nie było mało dwa razy wylądowałam w wannie z zimną wodą.Kocham po prostu lany poniedziałek i moją rodzinkę:D:D pozdrowienia pa
                        • Gość: Wujek Re: lany i mokry poniedziałek IP: *.fanatyk.com 17.04.06, 22:40
                          Ladnie mnie tu nie bylo.Wlasnie wrocilem z Tevere i zlapalem troche fazy bo
                          powtorka byla jeszcze na lawce.Szkoda,ze Mastera nie bylo ale niedlugo wraca
                          Rzek.Swieta,swieta i po swietach.Fajnie bylo ale sie skonczylo.Jutro kolejny
                          fajny dzien,wiec zapowiada sie niezle:D:D Pozdro for all:*
                          • Gość: lodzika1 Re: lany i mokry poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:22
                            o ile wiem to Master teraz do portera zmierza bo klasa 3f sie tam dzisiaj bawi:)podobno:P master czekam na relacje
                            • grecki17 wtorek 18.04.06, 15:35
                              Czesc wam wszystkim i kazdemu z osobna, wypada cos po swietach napisac a wiec
                              biore sie do roboty, wiec: Swieta Swieta i po swietach, dobrze ze chociaz wolne
                              od szkoly. W Wielkanoc nie ma takiej atmosfery jak w Boze Narodzenie ale co sie
                              zrobi:P Wczoraj wybralem sie do Portera ale uwierzcie LIPA to malo powiedziane,
                              wiecej ludzi bywa na domowych imprezach :D pozniej przenieslismy sie do
                              ProFormy i tam sie bawilem duzo lepiej :) ale niestety dzis strasznie ciezko
                              sie wstawalo, zaczelo mnie smazyc a tu zadnego napoju nie bylo:/ dobrze ze
                              <Wujek> byl taki dobry i przyniosl Cole :) ( mowie wam cos pieknego, szkoda ze
                              juz nie ma :( ) A juz za pare chwil wznawiamy sezon po przerwie swiatecznej,
                              ciekawe jak z forma ? ( trzeba byc ready na Turniej w Jaskrowie) Wieczorem
                              wypad na dzielnie ( ale jestem elo-mlodziezowy, co nie :) )i do naszej kochanej
                              TEVERY na konferencje prasowa :) Jutro znowu do szkoly...i tak moglym pisac i
                              pisac ale podczas pisania tego posta jem obiad i juz jest troche zimny;/ Pozdro
                              for <Wujek> <Dawidek i Monika:)> <Gacek> <Mlody> <Pati> < i reszta> 3mta
                              sie :*
                              • Gość: master Re: wtorek IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.04.06, 15:37
                                to pisalem ja MASTER :) zapomnialem sie wylogowac
                                • Gość: Wujek Re: wtorek IP: *.fanatyk.com 18.04.06, 17:18
                                  Master chyba splodzil posta zycia:D:D Wlasnie siedzi u mnie i ciagle jakies
                                  pierdoly popychamy:) Niedlugo kolejny mecz w PLSnŻ.Zapowiada sie wspaniale
                                  widowisko gdyz pogoda dopisuje:D:D Pozniej jak to moj "best friend" napisal
                                  konferencja prasowa w Tevere,przy ozezwiajacym piwku:D:D Zostaje jeszcze mecz
                                  LM,wiec na ten czas rowniez trzeba bedzie cos wymyslic.Dzisiaj ostatni dzien
                                  wolnego,wiec trza zalac smutki zwiazane ze szkola.Czeka nas ciezka i dluga
                                  noc:D:D "Niestety" szkoly bede tylko 2 dni,wiec piatek i sobota znowu nasza,ale
                                  zeby o tym pisac trzeba jeszcze poczekac.Pozdro for all <Master><Dawid i
                                  Monika><Gacus><Mlody>.Wielki kisior dla was:*
                                  • Gość: lodzika1 Re: wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:21
                                    o jasny ch.. ale chlopaki maja wene jak nigdy:) mnie tez milo dzien mija:)tylko mam straszna ochote zagrac w siate (myslalem ze niee mam ale jednak TAK ):( bo az mnie rozrywa,iwec jak cos to czekam na oferty(w niedziele turniej to trzeba cos tam trenowac)pozdrawiam wszystkich<:*><MASTERA><GACKA><PATI><GRAJOCHA>i wszystkich
                                    • Gość: Pati Re: wtorek IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:23
                                      HEJ wszystkim ja właśnie uciekam do spania jutro czeka mnie okropny dzien nie ma to jak iść do szkoły.Ech jak mi się nie chce a na dodatek dwa sprawdziany, ale ide na ryzykanta może nie dostane dwóch kap odrazu:D:D.Dzisiaj miałam zaj.... dzień ale niestey już się skończył. Ech jak ja bym chciała jeszcze święta ale naszczęscie już niedługo majówka.Dobranoc wszystkim.Pozdrowienia <Wujka> <Dawida><Moniki><Mastera>i wszystkich których nie wymieniłam buziaki pa
    • Gość: Wujek Środa IP: *.fanatyk.com 19.04.06, 08:05
      Elo,elo 3-2-0 :D:D NOm dzisiaj dzionek zapowiada sie cudnie:P Pogoda taka jak
      trzeba i szkola powoli dobiega konca<umiecie sobie wyobrazic ze za 2 tygodnie
      matura? :)> Wczoraj byl ten z tych lepszych dni:) Najpierw genielany mecz w
      siatke,a potem wypad na mega zimne piwko i pizzuche,no nic tylko spedzac tak
      kazdy dzien.Pozdro dla wszystkich<Pati><Master><Monika i Dawid><Gacek><Mlody>:)
      • Gość: lodzika1 Re: Środa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:44
        dzisiaj sie szlagier:)dzien zajebisty mam 4 z geci i jeszcze ten meczyk w siate miodzio:)pozdro for all <:*><PATI><MASTER><GACEK><GRAJOCH>
    • Gość: Wujek Re:Środa IP: *.fanatyk.com 19.04.06, 20:10
      Niedawno wrocilismy z meczu.Ale bylo ku.. mega zajebiscie!!Nareszcie chlopaki
      z Zeroma<Gacek i Wujek>,pokonali kolegow z Andersa<Master i Dawid> 4:3.Mecz byl
      naprawde dobrym widowiskiem,ale nie o bylo sie bez sprzeczek<nawet miedzy
      nami>Zmeczony jestem ladnie i nic juz mi sie niechce.Jutro propably ostatni
      dzien w szkole:) Pozdro for all players :)
      • Gość: lodzika1 Re:Środa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:28
        no no no ale sie dzialo:)fajno bylo ale boisko troszku dziwne:)Kocham WAS
    • Gość: Wujek Czwartek = Koniec szkoly!! IP: *.fanatyk.com 20.04.06, 22:39
      No i zajebiscie!!Nareszcie koniec szkoly,ale nie moge uwierzyc ze za 2 tygodnie
      bede juz po maturze z polaka.Wrocilem niedawno z Masterem z Tevere i nie bylo
      zle.Jutro chyba sie na zakupy wybiore,juz mam cos upatrzone.Pozdro dla
      wszystkich:D P.S>Zapraszam wszystkich do Portera w sobote:D:D
    • Gość: Wujek Piatek:) Tygodnia koniec i poczatek:) IP: *.fanatyk.com 21.04.06, 11:23
      Ah i juz mamy piatek.Najlepszy dzien w tygodniu<dla nas juz nie ma to
      znaczenia:)> Niedlugo z Masterem wybieramy sie to <town> for a shoping:)
      Dzisiaj dzionek zapowiada sie bardzo ciekawie,a pogoda wyje..a jest w kosmos!!
      Popoludniu meczyk jak co piatek<prawie zawsze>,a na wieczor trzeba cos
      wymyslic.Pozdro for all:)
    • Gość: Pati <lol>:) IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:54
      i już weekend jak ja się ciesze.Jutro przez cały dzien czekają mnie zakupy z Olką i Pawłem czyli oj będzie się działo.Potem mały wypadzik do Katowic na małe poprawienie urody, a potem imprezka urodzinowa przy ogniskuD::d Oby była pogoda:) Za niedługo majówka i kolejny wolny czas tylko Wam się to pewnie nie usmiecha bo macie mature, ale będe za wszystkich mocno trzymać kciuki.Pozdrawiam wszystkich buźki wielgachne :* papa
      • Gość: eRBi / radek Turniej w Jaskrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:54
        Witam
        podobno sa jakies problemy z organizacja turnieju i niewiadomo czy on w ogole
        sie odbedzie. ostatecznie wszystko bede wiedzial jutro o 9.00 rano i wtedy Wam
        napisze :)

pozdrawiam
        • Gość: lodzika1 Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:11
          Oo
          • Gość: radek Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 09:14
            nie mam dobrych informacji.
            podobno turniej jest odwoloany. info od prezesa.
            wyslalem sms-a Michalowi zeby on zadzwonil tam gdzie sie zapisywal i sie
            dowiedzial czy faktycznie tak jest.
            Cos nie chce mi sie wierzyc zeby dzien przed odwolali.
            Jak tylko Michal napisze to dam znac.
            • Gość: lodzika1 Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:15
              sluchaj Radek mam info ze turniej jest i to info jest pewne bo od kumpla co mieszka w Jaskrowie(przyp.CAMPUSA)czyli jednak ktos w ch..a leci ??a teraz Lesiu pisze ze jest na 300% wiec jedziemy
              • Gość: radek Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 14:29
                no jak jest turniej to jedziemy.
                tylko nie wiem jak z transportem?
                • Gość: Wujek Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.fanatyk.com 22.04.06, 15:09
                  Radziu,nie wiesz czy pan z Krasic moglby po nas przyjechac swoja czerwona
                  strzala<fordem transitem> tak jak ostatnio??To bylaby optymalna i najlepsza
                  opcja.Tylko ty masz do niego kontakt wiec moze da rade:) Pozdro dla playerow:)
                  • Gość: radek Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:14
                    no to wlasnie ten pan z Krasic mowil, ze turnieju nie ma :)
                    oczywiscie pogadam z nim, moze jakis transport zalatwie.
                    jak zwykle tutaj dam Wam znac czy cos wymotalem :)
                    • Gość: Wujek Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.fanatyk.com 22.04.06, 19:05
                      Chlopaki jest jeszcze jedna opcja.Mozemy jechac 2 samochodami<Radziu wezmie
                      swoj i jak cos Andriu nas zawiezie>,ale musimy wiedziec czy bedzie Tournament
                      na bank,czy jak pojedziemy pocalujemy klamke.Chyba,ze macie jeszcze inna opcje.
                      • Gość: radek Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:57
                        z busu raczej lipa.
                        co do samochodow, to ja niestety nie moge go wziac bo brat jedzie do krakowa i
                        musza go rodzice czyms zawiezc :/
                        moze magic wezmie samochod?
                        nie no Dawid pisal, ze turniej jest na bank?
                        dobra ja wybywam na piwko itp.
                        jak wroce i bede mial jakies newsy to napisze.
                        • Gość: Wujek Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.fanatyk.com 22.04.06, 20:19
                          Ch..nia z grzybnia!! Ku.., ku.., ku..!! Powiem wam tak; nie mamy MEGA pewnej
                          informacji,ze turniej jest na bank.Ja wiem Dawidku,ze Campus Ci mowil,ze jest
                          na bank ale on nic nie traci bo ma 10min a my mamy 15min ,ale samochodem i
                          jeszcze trzeba go miec.Ku.. trzeba zdecydowac czy jedziemy czy nie:!!!
                          • Gość: lodzika1 Re: Turniej w Jaskrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:39
                            no jest turniej na 100% wiec musimy jechac panowie
                            • Gość: Wujek Radek czekamy na Ciebie!! IP: *.fanatyk.com 22.04.06, 22:48
                              Wejdz na gg jak tylko bedziesz w domu:)
                              • Gość: lodzika1 Re: Radek czekamy na Ciebie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 01:06
                                panowie PKs jest o 7.45 wiec jak robimy pks czy autami?
    • Gość: lodzika1 o kur.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 01:28
      dales dypy grajoch:Pdaj mi rano znac co i jak robimy!!!!
      • Gość: Wujek Re: o kur.... IP: *.fanatyk.com 23.04.06, 06:11
        Wiem ku..,ze dalem i jest mi z tego powodu bardzo zle!!Ale wieczorem i tak bym
        nie zalatwil nic!! Bedzie drugi samochod,zawiezie nas moj starszy i Borka
        starszy!!Wiec moze nam sie jednak uda!!!!!!!!!
        • Gość: lodzika1 Re: o kur.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 07:41
          o jak mi sie chce spac to masakra:(ale jak raz pilka w ryj dostane to bedzie gitara :)
        • angumene Niedziela 23.04.06, 08:45
          Niedziela czyli moj zywioł...:D poniewaz jade na zlot motocyklistow do
          czewy<jupi> mielismy jechac motorem ale ktos zapomnial naladowac akumulator wiec
          wiatr nie bedzie rozwiewal moich wlosow chyba ze wyjme glowe za okno auta:)Ale
          dzien zapowiada sie bosko:) powodzenia chlopaki:) pozdro dla wszystkich :*
          • angumene Re: Niedziela 23.04.06, 12:46
            Ten zapach widok i dzwiek poprostu super:) najlepszy zjazd jaki do tej pory byl
            w czestochowie pozniej zahaczylam o skalki w Olsztynie i powrot do domku akurat
            na obiad:)pozdrawiam
            @->--
            • Gość: Wujek Re: Niedziela IP: *.fanatyk.com 23.04.06, 18:20
              Nareszcie w domu!!!Juz nie moglem sie doczekac!!Wlasnie zaczynam buszowac obiad
              bo mocy brak na wszystko.Dzisiejszy turniej mozna uznac za porazke,gdyz
              zajelismy tylko 3 miejsce:(,ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.To
              3 miejsce to tez jednak sukces,gdyz motalismy sklad od 6 rano i udalo sie na
              ostatnia chwile.Wielki dzieki chlopaki za dzisiejsza
              gre<Magic><Radek><Master><Gacek><Dawidek>,bylo niezle,ale moglo byc jeszcze
              lepiej.Niedlugo wypad na piwko do Tevere,ktorym trzeba uczcic zwyciestwo:)
              Pozdro for all:)
              • Gość: lodzika1 Re: Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:59
                no panowie mimo wszystko gralo sie fajnie!!!<brawo>dla Grajocha ktory gral mimo skreconej kostki:)i dla wszystkich <MASTERA(gral na wielkim kacu )<GACKA><MAGIca><RADKA> no i AP naszych rywali
                • Gość: radek Re: Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 00:43
                  Niestet AP przegral final (tak mi napisal Michal - tlumaczyl to zmeczeniem po
                  polfinale z nami :) ). szkoda, ze w finale nie gralismy z AP, bo moglo byc
                  naprawde ciekawie. mimo wszystko srednia dobra: 2 turnieje: 1 i 3 miejsce.

ps. ale to wszystko przez pierwszy mecz i zamote przed turniejem (w roli
                  glownej moja skromna osoba :) )
    • Gość: lodzika1 poniedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:41
      wiecie co ...?PiOna chłpoaki !!!
      • Gość: Wujek Re: poniedziałek IP: *.fanatyk.com 24.04.06, 12:44
        PIONA!!!:D ,Borek mowi,ze tez PIONA!!:D
        • Gość: master Re: poniedziałek IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 24.04.06, 14:16
          <PIONA PIONA> Wlasnie z <Wujkiem> toczymym zaciety pojedynek w Snookera, na
          razie jest przerwa i pomyslalem ze ja wykorzystam na napisanie posta. Dzien
          wczoraj bradzo udany, 3 miejsce nie jest zle nic tylko pogratulowac naszym
          rywalom z AP ale jeszcze im pokazemy ze to tylko wypadek przy pracy ;) ( bardzo
          udany-przy pracy, czujecie ten Czestochowski rym ? :>) , oczywiscie trzeba bylo
          to uczcic, kazdy na swoj sposob ( grill, Tevera) Dzieki wielkie chlopaki za
          wszystkie <PIONY> a szcegolne podziekowania dla <Magica> za to ze zamotal mi
          tabletke od bolu glowy <Magic> <PIONA> wielka dla Ciebie :) POZDRO for ALL i
          <PIONA>
          • Gość: radek Re: poniedziałek IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 24.04.06, 19:04
            no tak grill byl udany. jedzonko pierwsza klasa. musielismy motac jeszcze
            chleb, bo chleb z grilla byl mega mega dobry...
            poza tym chlopaki w jakiego gracie snookera? bo jezeli WSC 2004 lub 2005 to
            mozna pograc na necie :)
            pozdro
            • Gość: lodzika1 wtorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:43
              no i mamy wtorek do matury zostalo 9 dni wiec jaki z tego morał???
              • Gość: Wujek Środa IP: *.fanatyk.com 26.04.06, 14:47
                Elo Elo:) Ladnie dlugo nie pisalem.Moze zaczne od "ale <PIONA>!!:D" Dzisiaj
                dzionek mega fany,nic tylko isc do przodu.Musimy sobie kupic z
                Masterem "klamki" bo duzej tak nie moze byc.Pozdro for all:)
                • Gość: lodzika1 Re: Środa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:46
    • Gość: Wujek Niedziela= 4 dni do Matury:):) IP: *.fanatyk.com 30.04.06, 22:36
      Eno PIONA!!:D Ladnie mnie tu nie bylo.Zlozylo sie na to wiele aspektow,ale
      dzieki temu Master znowu zaczal posty pisac:) W piatek bylo zakonczenie roku,no
      szos pieknego,teraz tylko Matura<Matura to BZDURA>!! Wczoraj sie spie..la
      pogoda na weekend ale nie bylo tak zle.Wieczorem oblewalismy 18-naste urodziny
      pana Toborkowskiego.Najpierw byla zaprawda w Tevere a poznie przenieslimy sie
      do mnie na poprawke.Juz dawno sie w tym domu tyle wodki nie przelalo,no ale
      jakos trzeba bylo to uczcic:D:D Gorzej bylo rano bo mnie strasznie leb
      napie..l,no ale takie sa skutki picia wodki.Caly dzien dzisiaj spedzony z
      Masterem.Od kiedy sie tylko obudzilem juz byl u mnie:D:D,pozniej mecz na
      Polonii,a jeszcze pozniej mecz na boisku u nas.Trzyma nas jak w "ruskim
      termosie",no ale ogolnie fajnie bylo:D:D Jutro trzeba cos wymyslic bo mozna sie
      zanudzic.Jeszcze zuzla nie bylo,przez co wiele osob sie bardzo wku..lo,jednym
      slowem sedzia zajebal mecz.Pozdro dla wszystkich,bo zycie zyciem,a my musimy
      isc dalej do przodu:)
      • angumene Odpoczynek 01.05.06, 09:57
        I po co pisales o tym zuzlu???:/przeczytalam i sie wkurzylam z rana.Ci ludzi
        zajmujacy sie tym to downy wpuszczaja wszystkich ludzi a pozniej ku.. po ponad
        godzinie marzniecia mowia ze odwolane wszystko:/Ale w sumie co sie dziwic tylko
        w czewie zawsze jakis wal musi odejsc:( i jeszcze na dodatek pogoda mnie dobija
        chociaz dzisiaj nie jest tak bardzo zle wiec licze na jakis maly meczyk w kosza
        z ekipa:)a pozniej mile rozkoszne chwile z Dziubkiem:) pozdro
        @->--
        • Gość: Wujek Re: Odpoczynek=Poniedzialek=3 dni do matury IP: *.fanatyk.com 01.05.06, 15:05
          PIONA!!:D Kurde myslalem,ze dzisiaj sie pogoda poprawi a tu ciagle lipa:( Z
          meczyku na bank nici:( Trzeba cos z Masterem wymyslic bo sie chyba zanudze:(
          Powoli zaczynam przygotowania do Matury:) PIONA musi byc:D:D
          • Gość: master Wtorek=2 dni do matury IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.05.06, 23:37
            <PIONA>!! Cos chyba znudzilo sie juz pisanie postow :) Dzisiaj dzien pod
            znakiem sportu, na poczatku Pool i Snooker z <Wujkiem> ktory chyba nie jest w
            formie :) ale <PIONA> dla niego, po obiedzie mecz w pilke nozna, po meczu punkt
            kulminacyjny tego dnia czyli meczyk w siatke a na koncu pierdoly na lawce. I
            jeszcze z ostatniej chwili, jeden z tematow matury pisemnej: ''Motyw miotły w
            Harrym Potterze '' tylko cicho ! <PIONA> for all i DAMY RADE :)
            • Gość: lodzika1 Re: Wtorek=2 dni do matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:42
              no damy damy tylko zeby niee dupy :Ptaki zarcik Kocham WAS
    • Gość: Pati Re: dzionek IP: *.katowice.msk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 14:28
      Witajcie wszyscy już dawno nic nie pisałam. Hmm od czego tu zacząć może od tego że własnie wróciłam z majówki hehe ciekawie było. Ogniska co wieczór a wczorajsze przebiło wszystko chłopaki zrobili taką fojerę że hej o mało co lasu nie podpalili:D;d Ognień do samego nieba:d Teraz trzeba wracać do rzeczywistości jutro czeka was poważny egzamin więc życze powodzenia i połamania długopisa:p pozdrawiam wszystkich buźki papa
    • Gość: vader Re: Anders wygrał turniej siatkówki IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 03.05.06, 15:11
      Gratulacje od absolwenta "starego" Andersa! Pozdro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka