Gość: martyna IP: *.com / *.strefa.com 17.02.06, 18:24 Mieszkam w dzielnicy Wrzosowiak. Gdzie zapisać dziecko do gimnazjum? Gdzie jest w miarę spokojnie. Nie miałabym nic przeciwko temu, gdyby kadra była dobra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czestochowianik Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:45 wszystkie są ch..owe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:38 Czesc.... obecnie mam 20 lat i studiuje... mieszkam na wrzosowiaku... skonczylem sp53 a pozniej w tym samym budynku gim 18 ktore polecam... byly tam grupki patologicznej mlodzierzy ale nie za wiele... napewno odradzam gim 22 na jesienne.... gim 15 w tzn i gim 9 na sobieskego to zwlaszcza :) gim 7 za trasa tez nie bardzo a gim 8 na groszu to tez rudera... zdecydowanie 18... :D Pameitaj ze wszystko zalezy jak jest dizecko wychwane czy kieryje sie samo czy zdecydowania moga na nie wplynac koledzy kolezanki... kadra w gim 18 jest spoko.. ja po gim 18 spokjnie dostalem sie do slowackiego i sienkieiwcza wyralem slowackiego profil mi pasowal lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 07:06 Takie małe sprostowaznie - Gimnazjum nt 7 na Zmenhoffa już nie ma. Jest tam tylko Szkoła Podstawowa nr 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 09:44 Polecam gimnazjum 18 przy ulicy Orkana. Większość nauczycieli bardzo dobra, duża sala gimnastyczna, mnóstwo kółek zainteresowań, konkursów. Każdy dla siebie coś znajdzie. Ukończyłam je 3 lata temu. Bez problemu dostałam się do Norwida. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orkan Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:40 Ukonczylem 18-tke Plusem jest to, ze rzeczywiscie poziom szkoly jest wysoki, a nawet bardzo wysoki w porownaniu z innymi. Jesli wiec dziecko niechetnie sie uczy i moze po prostu nie zdac, to trzeba to wziac pod uwage Co do bezpieczenstwa - na pewno sa kamery, jest jakis ochroniarz chyba, a na pewno do szkoly nie wejdzie nikt podejrzany Minusem dla mnie byl jednak mimo wszystko brak atmosfery, ktora odczulem dopiero w szkole sreniej, ale moze to i lepiej? Nikt z nas nawet nie myslal o wagarach, wiec sie uczylismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:29 jaja sobie robisz ,wchodze kiedy chce,mimo ze skonczyłem 2 lata temu, a co po kamerach ,i wszystkich duperelach,jak ktos chce to robi co chce, Odpowiedz Link Zgłoś