Dodaj do ulubionych

gimnazja - Wrzosowiak

IP: *.com / *.strefa.com 17.02.06, 18:24
Mieszkam w dzielnicy Wrzosowiak. Gdzie zapisać dziecko do gimnazjum? Gdzie
jest w miarę spokojnie. Nie miałabym nic przeciwko temu, gdyby kadra była
dobra.
Obserwuj wątek
    • Gość: czestochowianik Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:45
      wszystkie są ch..owe!
      • Gość: Lukas Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:38
        Czesc.... obecnie mam 20 lat i studiuje... mieszkam na wrzosowiaku...
        skonczylem sp53 a pozniej w tym samym budynku gim 18 ktore polecam... byly tam
        grupki patologicznej mlodzierzy ale nie za wiele... napewno odradzam gim 22 na
        jesienne.... gim 15 w tzn i gim 9 na sobieskego to zwlaszcza :) gim 7 za trasa
        tez nie bardzo a gim 8 na groszu to tez rudera... zdecydowanie 18... :D
        Pameitaj ze wszystko zalezy jak jest dizecko wychwane czy kieryje sie samo czy
        zdecydowania moga na nie wplynac koledzy kolezanki... kadra w gim 18 jest
        spoko.. ja po gim 18 spokjnie dostalem sie do slowackiego i sienkieiwcza
        wyralem slowackiego profil mi pasowal lepiej
        • Gość: Tomek Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 07:06
          Takie małe sprostowaznie - Gimnazjum nt 7 na Zmenhoffa już nie ma. Jest tam
          tylko Szkoła Podstawowa nr 7.
    • Gość: anka Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 09:44
      Polecam gimnazjum 18 przy ulicy Orkana. Większość nauczycieli bardzo dobra,
      duża sala gimnastyczna, mnóstwo kółek zainteresowań, konkursów. Każdy dla
      siebie coś znajdzie. Ukończyłam je 3 lata temu. Bez problemu dostałam się do
      Norwida. Polecam i pozdrawiam.
    • Gość: Orkan Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:40
      Ukonczylem 18-tke
      Plusem jest to, ze rzeczywiscie poziom szkoly jest wysoki, a nawet bardzo
      wysoki w porownaniu z innymi. Jesli wiec dziecko niechetnie sie uczy i moze po
      prostu nie zdac, to trzeba to wziac pod uwage
      Co do bezpieczenstwa - na pewno sa kamery, jest jakis ochroniarz chyba, a na
      pewno do szkoly nie wejdzie nikt podejrzany

Minusem dla mnie byl jednak mimo wszystko brak atmosfery, ktora odczulem
      dopiero w szkole sreniej, ale moze to i lepiej? Nikt z nas nawet nie myslal o
      wagarach, wiec sie uczylismy :)
      • Gość: bill Re: gimnazja - Wrzosowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:29
        jaja sobie robisz ,wchodze kiedy chce,mimo ze skonczyłem 2 lata temu, a co po
        kamerach ,i wszystkich duperelach,jak ktos chce to robi co chce,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka