Dodaj do ulubionych

Hanka Bielicka KŁAMIE????

18.02.06, 20:25
Otrzymalam informacje telefoniczna od Hanki Bielickiej ze moge wygrac
1.000.000 zl po wysluchaniu komunikatu.
Sympatyczny meski glos poinformowal mnie ze moj numer zostal wylosowany i na
PODSTAWIE JAKIEGOS ROZPORZADZENIA Nr. 136/02/2006 z dnia 08.02.2006 moge
wyGRAC 1.000.000 ZL PLUS DODATKOWE PREMIE po zarejestrowaniu sie na Nr. tel.
0300600200
Im szybciej to zrobie tym wieksze szanse.
Nie bedac glupia zadzwonilam zaraz na 9393 i okazalo sie ze ten numer to
nastepny przekret.
Pani zablokowala mi wyjscie na ten numer.

DLATEGO NIE SLUCHAJCIE PANI HANKI BIELICKIEJ w tym komumikacie

NIE DZWONCIE NA ZADNE TAKIE NUMERY
Obserwuj wątek
    • Gość: seba Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? IP: 195.117.153.* 18.02.06, 20:34
      Córa nie wiedziałem że Ciebie tak łatwo nabrać...
    • Gość: ktoś Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:47
      Ja też miałam taki telefon, ale nie słuchałam do końca. Mam pytanie - dlaczego
      zablokowałaś wyjście na ten numer?
      • Gość: ndege Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:26
        Bo gdyby ktos nieopatrznie na niego zadzwonił, to przyszedłby niezły rachuneczek
        rzędu np 20tys nawet, jeśli osoba szybko odłożyłaby słuchawkę.
        Niestety, TP nie uwzględniłoby reklamacji, bo przeciez to osoba dzwoniła a nie
        ktoś sie podłączył, a że rozmowa szła np przez Wyspy Kanaryjskie czy tym
        podobne, to już nie ich sprawa...
        • Gość: Romka Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? IP: *.prenet.pl 19.02.06, 00:20
          Ojej, zadzwoniłam na podany numer, po jakimś czasie wyłączylam się, ale
          zdążyłam zapisać podany adres internetowy
          www.interkontakt.net.pl/
          Co teraz? Boję się rachunku.
          Na liście nagrodzonych są osoby z Częstochowy, może napiszą?
          • ja_corka Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? 19.02.06, 01:33
            Nie jestem naiwna ani glupia. Wysluchalam komunikatu do konca a wiedzac o co
            chodzi spisalam wszystko dokladnie i to przekazalam Pani z TP.
            Mam nadzieje ze TP jakos zlokalizuje nadawce i wyciagnie konsekwencje.
            Kto i jak ma dostep do tych numerow?

Ostrzezenie dla ludzi ktorym sie mazy wielka kasa za frico.
            • ja_corka Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? 19.02.06, 01:36
              a oto co pisze na tej stronie

3. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za prawidłowość działania
              operatorów prowadzących lub obsługujących sieć telefonii stacjonarnej, w tym w
              szczególności za dostępność lub przepustowość sieci, czytelność lub poprawność
              wiadomości głosowych, a także innych kwestii technicznych mogących mieć wpływ
              na prawidłowe wykonywanie i skuteczność połączeń telefonicznych. W
              szczególności Organizator nie ponosi odpowiedzialności za przerwanie,
              zawieszenie, zniekształcenie, jakość oraz inne parametry techniczne połączeń
              telefonicznych. Rejestracje niespełniające wymogów Regulaminu, w szczególności
              niepełne, przerwane, zawieszone, zniekształcone, nienależytej jakości lub o
              złych innych parametrach technicznych w stopniu uniemożliwiającym lub
              utrudniającym jego czytelność lub możliwość weryfikacji umieszczonych na nich
              danych są nieważne.
              4. Regulamin w formie pisemnej jest dostępny w siedzibie Organizatora w
              Warszawie, ul. Żurawia 8 oraz w wersji elektronicznej na stronie internetowej:
              www.interkontakt.net.pl.
              5. Adres do korespondencji: informacja@interkontakt.net.pl
              6. Lista osób nagrodzonych premią dodatkową będzie opublikowana w wersji
              elektronicznej na stronie internetowej: www.interkontakt.net.pl .

WYGLADA Z TEGO ZE ORGANIZATOR i operator NIE PONOSI za nic winy ani
              odpowiedzialnosci wiec lepiej nie kusic losu
          • Gość: wygrana Re: Do Romki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:38
            Bardzo mi przykro. Gdybym była na Twoim miejscu miałabym dwa wyjścia - zapłacić
            albo pójść z tym do sądu. Nie jestem prawnikiem, nie mam pojęcia jak załatwia
            się takie sprawy. Może trzeba zgłosić to w Prokuraturze? W końcu jest to
            przestępstwo.
            • Gość: ndege Re: Do Romki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:49
              Do sądu?
              Nie ma podstaw - przecież nikt nie kazał jej dzwonić na ten numer.
              Oby skończyło się na tych 4,88 za minutę (pod warunkiem, ze nie zablokowali
              czegoś i impulsy nie leciały nawet po odłożeniu słuchawki)
              Słodka naiwności...
              • Gość: wygrana Re: Do Romki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:37
                Konkretnie to do Prokuratury. Oszustwo jest przestępstwem i chyba jest ścigane
                z powództwa publicznego. Przecież oni dzwonią do naszych domów, nie wszyscy są
                tak dojrzali i inteligentni jak Ty. Wykorzystują przy tym głos osoby znanej i
                wzbudzającej zaufanie.
    • dudi_82 Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? 19.02.06, 01:36
      Wczoraj miałem ten sam telefon. Nie dosłuchałem do końca bo i po co? Jak ktoś
      mówi że mogę wygrać 100000zł to na pewno przekręt.
      • Gość: Piłkorz Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:31
        No ale pomyslcie ide osób się na to nabierze.
        W podobnych typu firemkach, których namnożyło się sporo ostatnimi czasy, chodzi
        o malutką grupę naiwnych którym uda sie wcisnać taki złodzejski shit. Niestety
        prawo pod tym względem szwankuje-sprawy są do wygrania lecz względnie dużym
        kosztem i finansowym i psychicznym i oszukana jednostka często kierując się
        wstydem lub brakiem kasy-przełyka owa zniewagę nic z tym nie robiąc.
        Oczywiście-istnieją zrzeszenia oszukanych w ten czy inny sposób lecz gromadzą
        się one najczęściej w dużych miastach.Niestety klienci takich oszustów to
        najczęściej ludzie spoza miasta która nabiera się na coś takiego a potem nie wie
        co z tym zrobić-siedzi cicho na co właśnie liczą tacy naciągacze.
        A teraz-można nagłaśniać sprawę by uświadomić w jakiś sposób większe grono ludzi
        dookoła nas. Nie dajmy się wykorzystać sku..elom-nie wierzmy w cuda (na kiju) a
        bedzie ok..
    • Gość: xx Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? IP: 80.54.171.* 19.02.06, 12:57
      Do mnie też dzwoniła Hanka Bielicka, i w trakcie jej nadawania wyłączyłem się.
    • Gość: jacek Re: To nie ona kłamie IP: *.stacje.agora.pl 19.02.06, 13:11
      Ludzie, przecież nie można mówić, że „Hanka Bielicka kłamie”. Ona została
      zatrudniona przez firme do odczytania tekstu, nagrała go, dostała kasę i tyle.
      Przecież nie będzie sprawdzała czy wszystkie formalności z ta firmą są ok. To
      tak jakby panna, grajaca w reklamie proszku do prania była winna, ze jednak nie
      dopiero on majtek aż do takiej białość jak na ekranie. Jeżeli ja_corka ma
      pretensje do firmy to niech ją oskarża, a nie Hankę Bielicką. To jakaś paranoja
    • Gość: xx Re: Hanka Bielicka KŁAMIE???? IP: 80.54.171.* 19.02.06, 15:57
      Ale nie mówimy bezpośrednio że Hanka Bielicka kłamie. Ona jest spoko. Tylko Ci
      co ją zatrudnili dali jej tekst kłamliwy.Ona przeczytała, wzieła kase i po
      zawodach.A ludzie po mróczą, po mróczą i zapomną.Życie toczy się dalej.
      • ja_corka Ktos odpowiada za swoj wizerunek 19.02.06, 19:35
        Hanka Bielicka jest osoba tak znana, ze podejrzewam ze nawet nie wiedziala do
        czego wykorzystali Jej nagranie.
        W koNcu od pewnych osob wymaga sie uczciwosci.
        Ja nie zamierzalam dzwonic, ale czytajac ostzrezenia wysluchalam informacji do
        konca, a majac mozliwosc zapisalam podane dane i przekazalam tutaj.

KU PRZESTRODZE INNYM.

Sama tez zaraz ostrzeglam starszych rodzicow i swoja rodzine, gdyz jestem
        przekonana, ze sa jeszcze osoby, ktorym nie zapala sie lampka opsrzegawcza, a
        spece na tych czekaja.

Dziwi mnie tylko, ze TP nie blokuje od razu linii z ktorej wychodza takie
        informacje,
        ale moze .......reka reke myje?

Ja juz NIKOMU nie wierze
        • Gość: yyyy Re: Ktos odpowiada za swoj wizerunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:28
          z tego co mowicie wynika ze jak sie odslucha do konca komunikat w sluchawce to
          juz sie za to placi, nawet gdy sie nie oddzwonilo?? moze mi to ktos
          wytlumaczyc?
          • Gość: out Re: Ktos odpowiada za swoj wizerunek IP: *.czest.enion.pl 20.02.06, 09:08
            Na szczęście nie. Dopiero jak oddzwonisz na owy nr aby sie zarejestrować to
            wybulisz niezłą kasę. Swoją drogą interes nieźle się kręci skoro stać ich na
            dzwonienie do tak wielu ludzi. Stara prawda że frajerów nie brakuje potwierdza się.
            • Gość: TP SP Re: Ktos odpowiada za swoj wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:52
              Za wysluchanie TY nie płacisz.
              Płaci ten co sie z Tobą łaczy.
              Ale że TP nie zablokuje tego to aż dziwne.
              Podejrzewam, że ma z tego niezłą kasiorę i dlatego milczy i pozwala na takie
              komunikaty.

Naiwnych nie sieją a sami się rodzą
              • Gość: Felicja Re: Ktos odpowiada za swoj wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:42
                Ludzie nie wierzcie, że to głos Bielickiej to doskonała parodia, a pani Hania
                została w to świetnie wmanipulowana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka