Dodaj do ulubionych

Samochód do ślubu!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 16:32
Witam! Wiem, ze to juz było:-)Poszukuje z Cz-wy lub okolic samochodu do slubu
w kolorze jasnym! Slub dopiero we wrzesniu. Cieszyłabym sie, gdyby ktoś dał
mi namiar na autko typu: audi, mercedes, bmw...:-)Z góry dziekuje! Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz Re: Samochód do ślubu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:23
      chetnie bym sie przejechał na weselu ale niestety toyota bie wchodzi w gre ,
      wiec ...
      przykro mi :(((
      • justa1211 Re: Samochód do ślubu! 27.02.06, 18:27
        Mercedes klasy C srebrny - pisz na priva
        • Gość: P.M. Re: Samochód do ślubu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:31
          Witam justa! Byłabym zainteresowana, ale trudno mi Cie tam odnależć.To moj
          mail: Kathi1@op.pl. Napisz. Pozdro!
          • Gość: Milka Re: Samochód do ślubu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 07:33
            Witam, ja też poszukuję samochodu do ślubu,co do tej Toyoty to jestem
            zainteresowana.Mile widziane Mercedesy, BMW itd.
            • Gość: józiu Re: Samochód do ślubu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 09:52

A może Rolls-Roys w super stanie?
              • Gość: Milka Re: Samochód do ślubu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:18
                Podaj namiary.:-)
              • Gość: Fred Re: Samochód do ślubu! IP: *.34.pl / 80.51.236.* 01.03.06, 10:29
                Gość portalu: józiu napisał(a):

>
                > A może Rolls-Roys w super stanie?

A może taczka na gumowym kółeczku ??
                • Gość: Łukasz Re: Samochód do ślubu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:47
                  Ja mam czarnego passata '99 rok,klimatyzacja,biała skóra,przyciemnione szyby
                  • Gość: P.M. Re: Samochód do ślubu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:36
                    up up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka