Dodaj do ulubionych

dr Tomasz Strzelczyk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:28
Czy ktoś się może orientuje, ile kosztuje wizyta u dr Tomasza Strzelczyka? Z
góry bardzo dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • masterix69 Re: dr Tomasz Strzelczyk 10.03.06, 13:52
      Jesli chcesz to moge sie dowiedziec bo w mojej rodzinie jest duzo Strzelczyków
      lekarzy jednak fajnie by było gdybys powiedziała jaki to jest lekarz np chirurg
      , urolog itp . :)))
    • Gość: kika Re: dr Tomasz Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:29
      Jeśli chodzi o ginekologa to 50 zł,jeśli Cię bada z usg i cytologią jeśli
      trzeba. Jeśli bez badania,np po receptę idziesz to nic nie bierze.Pozdrawiam i
      polecam:)
      • Gość: ola Re: dr Tomasz Strzelczyk IP: 80.48.243.* 10.03.06, 16:38
        Dziękuję za odpowiedź. Wiem, że jest wart polecenia, bo chodziłam do niego w
        przychodni. Jeszcze raz dziękuję! Pozdrawiam
        • Gość: Dziunia01 Re: dr Tomasz Strzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:26
          Dziewczyny napiszcie prosze gdzie ten Strzelczyk przyjmuje.Mam problemy z
          zajściem w ciąże i może coś sensownego wreszcie mi doradzi.
          • Gość: kika Re: dr Tomasz Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:38
            Prywatnie przyjmuje na Nowowiejskiego, na nfz w przychodni na Orkana,ppozdrawiam
            i wszystko będzie ok:)
            • Gość: Dziunia01 Re: dr Tomasz Strzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:55
              Dziekuje za szybka odpowiedz Kika i naprawde mam nadzieje ze moze on wreszcie
              cos mi poradzi.Jeszcze raz wielkie dzieki
              • Gość: Kasiaaa Re: dr Tomasz Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:49
                Jezeli masz problem z zajsiem w ciaze to pewnie wysle cie do Katowic do kliniki
                leczenia nieplodosci Provita.
                Ewentualnie zleci badania hormonalne dla ciebie i badanie nasienia dla meza.
              • Gość: kika Re: dr Tomasz Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 08:24
                Pozdrawiam, jak chcesz to mogę dać Ci dokładniejsze namiary, chyba mam nr tel. i
                dokładny adres gabinetu. Aha mam nadzieję że cena się nie zmieniła, bo dawno nie
                byłam:)
                • Gość: ola Re: dr Tomasz Strzelczyk IP: 80.48.243.* 11.03.06, 09:44
                  Cena się nie zmieniła - 50 zł :)Gabinet jest na Nowowiejskiego 4 m.17.
                  Pozdrawiam :)
                  • paula242 Do Dziuni 11.03.06, 10:26
                    Jesli masz problemy z zajściem w ciążę nie polecam żadnego zwykłego
                    ginekologa.Ja tez mam problemy ale leczę sie w klinice leczenia
                    niepłodności.Dr Strzelczyk pomógł mi jak miałam sprawdzaną drożność jajowodów
                    ale sam powiedział że nie mógłby mnie dalej prowadzić bo nie zna sie na
                    niepłodności tak jak powinien.Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to pisz na
                    priv.Pozdrawiam
              • Gość: aga Re: dr Tomasz Strzelczyk IP: *.21.pl / 213.199.204.* 17.03.06, 20:54
                dr.Strzelczyk bierze nadal 50 zł i przyjmuje na Nowowiejskiego tak jak
                dziewczyny pisały, a jeśli chodzi o to że nie możesz zajść w ciążę to właśnie
                on dał mi namiary do prof.Malinowskiego który leczył mnie też z tego powodu i
                tym sposobem jestem mamą 7 m-cznej córeczki.Aha tylko że jeżdziłam do Łodzi bo
                stamtąd profesor jest.A tak naprawdę to gdyby nie dr.Strzelczyk to pewnie nie
                byłabym jeszcze mamą.Wielkie dzięki doktorowi Strzelczykowi!Nie martw się i
                wybierz się jak najszybciej i nie zwlekaj.Pozdrawiam - Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka