Dodaj do ulubionych

pytanie do mezczyzn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:52
Mam pytanie dlaczego tak jest...jezeli dziewczyna was odtroci...po prostu nie
che sie wiazac to zaraz pozniej ja niszczycie??Nio nie wime czy ja teraz mam
jakis okres gdzie mi wszystko przeszkadza, ale bez przesady...mam dyzo
kolegow i stosunki miedzy nami sa tylko kolezenskie...i zawsez kiedy cos
idzie w zlym keirunku to przystopuje<daje do zrozumienia ze che byc
sama>...czy nie mozna sie tylko kolegowac???qrde nio jestem taka zla...nie
musze miec kogos tylko dlatego ze kogos lubie...i nie ma tego czegos...jak
bede z kims to musez byc pewna i musez czuc "chemie"... poczatku bylo fajnie
naparwde myslam i klocilam sie z koleznakmi ze przyjazn miedzy chlopakiem a
dziewczyna istnieje...a co sie okazalo po czasie?? okazalo sie to ze jak mam
mniej czasu ...szkola etc... i nie poswiecalam mu"w sumie to jest ich 2" tyle
czasu to zaraz zaczynaja jakie glupie teksty leciec przy mnei na moj
temat ...dogryzanie mi i wogole...i czy to ma byc przyjazn chyba to bylo za
mocne slowo ...
echh jescez pewnie teraz mnie dobijecie mnie odp oktopne posta ze jestem beee
ech ale ja nic takiego nie robie znam ich dosc dlugo...moze nie jestem
idealna...zawsze bylam taka sama... a nie ma ludzi bez wad... ale czy wy
wszyscy tacy jestescie??czy po prostu zawsez trafiam na niewlasciwe osoby??
Obserwuj wątek
    • Gość: men Re: pytanie do mezczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:07
      prawda jest taka ze to zależy od charakteru danego faceta. czasami jest tak ze
      jesli facet czuje sie atrakcyjny i jest "pewien" ze podoba sie kazdej kobiecie
      to po takim zimnym prysznicu najzyczajniej go szlag trafia i zaczyna gadac
      głupoty aby odreagowac. zapewniam cie ze trafiłas na niewłasciwe osoby przez
      które przemawia zwykłą zazdrośc i narcyzm
      • Gość: Ja Re: pytanie do mezczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:31
        DoMena... dzieki za odp...ale Problem polega na tym...ze nie bylo miedzy nami
        takie konkretnej rozmowy o czyms wiecej...tylko po zachowaniu było widac ze
        traktuje mnie inaczej niz kiedys<znajomi anwte dyskretnie nmnei
        informowali)...wiec ja bardziej dyskretnie dawalam mu do zrozumienia ze mnie to
        nie interesuje...nio i od tej pory zachowuje sie nie fair... a najgorsze jest
        to ze trace wiare w mezczyz...nie che tu nikogo obrazac moze po prostu aj nie
        trafiam na tych wlasciwych...

• Gość: taki jeden Re: pytanie do mezczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:44
          Jeśli tylko masz ochote to sypiaj z nim :) i nie będzie chciał z Tobą sie
          wiązać :)
    • Gość: o. Re: pytanie do mezczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:19
      Kobieto!!! Napisz to poprawnie, tak, by się dało to przeczytać, to może ktoś Ci
      odpowie ;)
      • Gość: ja Re: pytanie do mezczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:24
        ech sorki moze literowki zrobilam ale to dlatego ze sie zdenerowalam i musialam
        jakos odreagowac...
        • Gość: men Re: pytanie do mezczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:32
          ano własnie. jak sie jest zdenerwowaną osobą to można zbyt powaznie traktowac
          wiele rzeczy ;-)))
          • Gość: Ja Re: pytanie do mezczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:38
            Nio w sumie moze to i racja ...powinnam to olac...ale ciezki tydzien mialam i
            zamiast mnie wspierac to wszyscy mnie dobijaja:)))) thx za "rozmowe" heh
            • Gość: men Re: pytanie do mezczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:35
              spoko czasami warto się wykrzyczeć na forum :))))
              • afekt Re: pytanie do mezczyzn 25.03.06, 00:46
                naczy może zacznę tak.. właściwie odpowiadając na Twoje pytanie...tak, myślę, że
                tak... znaczy nie...inaczej może... to jest, wydaje mi sie że nie -tak-
                stanowczo nie, chociaż jak tak o tym pomyśleć to...kurde może jednak...powiem
                krótko - "tak". odpowiedz na Twoje pytanie brzmi "tak".
    • Gość: marcin_r Re: pytanie do mezczyzn IP: 213.199.204.* 25.03.06, 08:49
      Weź dwa głębokie oddechy, zrelaksuj się i napisz to wszystko jeszcze raz po
      polsku. Dziewczynę, którą w taki sposób wyraża swoje myśli porzuciłbym w tempie
      ekspresowym na miejscu tego chłopaka.
      • Gość: ja Re: pytanie do mezczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:35
        echh nie pytam sie czy bylbys ze man czy nie... zreszta juz niewazne...
        odechcialo mi sie pisac na tym forum...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka