Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:23 czy jest to bolesne badanie, ile trwa i polećcie jakiegoś naprawdę dobrego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkkkk Re: kto miał kolonoskopię lub sigmoskopię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:46 Czy na ten temat nikt nie potrafi się wypowiedzieć.Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: kto miał kolonoskopię lub sigmoskopię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:50 Jedz do Katowic. Tam poszukaj specjalistów. W Częstochowie albo cię będą leczyć mimo że jesteś zdrowa albo jeśli będziesz chora to ci powiedzą że wszystko jest OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: kto miał kolonoskopię lub sigmoskopię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:56 Dr Zofia Kruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: kto miał kolonoskopię lub sigmoskopię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:30 MNie też to interesuje.A tu brak konkretnej wypowiedzi na postawione pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: kto miał kolonoskopię lub sigmoskopię IP: 80.48.243.* 02.04.06, 16:18 ...bo wypowiedzi były tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=38989001&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: kto miał kolonoskopię lub sigmoskopię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 16:33 Jeżeli kolonka to tylko u Gołdysa o przepraszam u dr Gołdysa. Badanie nie bardzo przyjemne, ale wszystko do zniesienia choć w moim przypadku następna bez narkozy ani rusz, ale lekarza polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:02 czy to bolesne badanie ? dlaczego bez narkozy ani rusz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:44 Moje zdanie jest takie - jeżeli ktoś wykonuje to badanie mając zdrowe jelita powiedzmy profilaktycznie:/ to sądze że nie jest to bolesne ale jeśli ktoś zamiast jelita ma sitko to niestety boli jak diabli i tak było w moim przypadku :( dlatego uzgodniliśmy z lekarzem że następnym razem będzie znieczulenie ogólne ponieważ trzeba sprawdzić całe jelito co nie dało się zrobić za pierwszym razem. Fakt faktem dają na początek głupiego Jasia ale na mnie nic to nie działało, lekarz stwierdził, że duża część ludzi po tym smacznie śpi, ale mnie to w ogóle nie ruszało. A czy coś u Ciebie podejrzewają, że wykonujesz to badanie??? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:36 mam śladowe ilości krwi utajonej w kale, (przypadkiem zobione badanie, które jeszcze muszę powtórzyć), poza tym nigdy nie miałam i nie mam żadnych dolegliwości typu zaparcia, biegunki, itp. Jeśli wogóle zdecyduje się na to badanie to może na sigmoskopię. A czy ty robiłaś badanie prywatnie czy państwowo i ile czasu ono trwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:17 dr Jacek Mizerski w szpitalu na PCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 17:24 mój mail: ewa.21@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 00:00 Podaj maila to opowiem dokładnie;) Odpowiedz Link Zgłoś