Gość: zuzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:15 podobno w maju ma odwiedzić częstochowe :) czy wie ktośw jakich dniach? podobno w te kilka dni nie bedzie lekcji w szkolach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szcz Re: papież benedykt IP: *.czestochowa.agora.pl 03.04.06, 19:27 Chyba będziesz zawiedziona, bo Benedykt XVI do Czestochowy przyjedzie tylko na jedno popołudnie, więc może się zdarzyć, że rano jeszcze grzecznie poczłapiesz do szkółki, a dopiero po lekcjach na mszę. Szczegółowy plan wizyty 26 maja: miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,43169,3198146.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: papież benedykt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:41 Dlaczego papież Benedyk przyjedzie tylko na jedne popołudnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: papież benedykt IP: *.czestochowa.agora.pl 10.04.06, 20:27 Skoro cała wizyta w Polsce trwa tylko cztery dni, to powinniśmy być zadowoleni, że choć kilka godzin w spędzi z częstochowianami na Jasnej Górze. Ja się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfd Re: papież benedykt IP: 80.54.171.* 09.04.06, 10:08 A ja specjalnie wyjeżdżam w plener,żeby nie przeszkadzać mocherowym beretom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: papież benedykt IP: *.man.czest.pl 09.04.06, 22:56 Wyobraź sobie, że nie tylko "mocherowe berety" chcą się spotkać z nowym Papieżem, jestem studentką, nie słucham Radia Maryja, nie popieram PiS, a jednak chcę przywitać Benedykta XVI w Polsce. Czy to takie dziwne, Jana Pawła II wszędzie witano z ogromnym szacunkiem, możemy zrobić to samo dla Jego następcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: papież benedykt IP: 80.54.171.* 10.04.06, 20:07 To tylko polacy tak potrafią.Poprzednik był polakiem i żył z nami i naszymi problemami. Obecny przyjeżdża bo na siłe zostaje zapraszany, a on i tak żyje innym światem.A kto by na jego miejscu nie przyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: papież benedykt IP: *.v.pppool.de 10.04.06, 20:16 na siłe - to ty starasz sie tutaj napisać coś sensownego. A wyszło odwrotnie - wlaśnie pokazałeś, że jesteś idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.tadeo Re: papież benedykt IP: *.21.pl / *.21.pl 14.04.06, 16:08 Pozdrawiam, prosze ściszyć radio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: papież benedykt IP: 80.54.171.* 10.04.06, 21:08 Dzieci nie mają co jeść. Chorzy umierają z braku funduszy. Lekarze uciekają za granicę do pracy. My zostajemy przy praktykantach, a i to się skończy niebawem. A wizyta papierza pochłonie grube pieniądze.Inne państwa na to nie stać, mimo ,że są bogatrze od nas. Pomyśl logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: papież benedykt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:11 Wedlug mnie to Benek 16ty moze spedzac w Czestochowie nawet swoje wakacje, byle tylko za swoje, a nie moje pieniadze. Ten co zyje za cudze to jest pospolity PASOZYT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herod Re: papież benedykt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:28 a ile ty masz tych swoich grosików szmaciarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: papież benedykt IP: 80.51.57.* 14.04.06, 22:41 Nie ważne ile ma grosików herodku, ważne że dobrze mówi i ma 100% racji !!!!! Pozdrawiam Dziada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: papież benedykt IP: *.icis.pcz.pl 14.04.06, 13:09 Inne panstwa sa pewnie rowniez dlatego bogatsze ze maja bardziej wyksztalconych obywateli - lepiej znajacych swoj jezyk ojczysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BENEDYKT XVI Re: papież benedykt IP: 80.51.57.* 14.04.06, 15:43 Posdrafiam wsytkich Poliakuw, szcensz bosze !!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś