Dodaj do ulubionych

papież benedykt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:15
podobno w maju ma odwiedzić częstochowe :) czy wie ktośw jakich dniach?
podobno w te kilka dni nie bedzie lekcji w szkolach :)
Obserwuj wątek
    • Gość: szcz Re: papież benedykt IP: *.czestochowa.agora.pl 03.04.06, 19:27
      Chyba będziesz zawiedziona, bo Benedykt XVI do Czestochowy przyjedzie tylko na
      jedno popołudnie, więc może się zdarzyć, że rano jeszcze grzecznie poczłapiesz
      do szkółki, a dopiero po lekcjach na mszę. Szczegółowy plan wizyty 26 maja:
      miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,43169,3198146.html
      • Gość: Władysław Re: papież benedykt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:41
        Dlaczego papież Benedyk przyjedzie tylko na jedne popołudnie?
        • Gość: szcz Re: papież benedykt IP: *.czestochowa.agora.pl 10.04.06, 20:27
          Skoro cała wizyta w Polsce trwa tylko cztery dni, to powinniśmy być zadowoleni,
          że choć kilka godzin w spędzi z częstochowianami na Jasnej Górze. Ja się cieszę
    • Gość: sfd Re: papież benedykt IP: 80.54.171.* 09.04.06, 10:08
      A ja specjalnie wyjeżdżam w plener,żeby nie przeszkadzać mocherowym beretom.
      • Gość: Gośka Re: papież benedykt IP: *.man.czest.pl 09.04.06, 22:56
        Wyobraź sobie, że nie tylko "mocherowe berety" chcą się spotkać z nowym
        Papieżem, jestem studentką, nie słucham Radia Maryja, nie popieram PiS, a jednak
        chcę przywitać Benedykta XVI w Polsce. Czy to takie dziwne, Jana Pawła II
        wszędzie witano z ogromnym szacunkiem, możemy zrobić to samo dla Jego następcy.
        • Gość: xx Re: papież benedykt IP: 80.54.171.* 10.04.06, 20:07
          To tylko polacy tak potrafią.Poprzednik był polakiem i żył z nami i naszymi
          problemami. Obecny przyjeżdża bo na siłe zostaje zapraszany, a on i tak żyje
          innym światem.A kto by na jego miejscu nie przyjechał.
          • Gość: 007 Re: papież benedykt IP: *.v.pppool.de 10.04.06, 20:16
            na siłe - to ty starasz sie tutaj napisać coś sensownego. A wyszło odwrotnie -
            wlaśnie pokazałeś, że jesteś idiotą.
        • Gość: o.tadeo Re: papież benedykt IP: *.21.pl / *.21.pl 14.04.06, 16:08
          Pozdrawiam, prosze ściszyć radio...
    • Gość: xx Re: papież benedykt IP: 80.54.171.* 10.04.06, 21:08
      Dzieci nie mają co jeść. Chorzy umierają z braku funduszy. Lekarze uciekają za
      granicę do pracy. My zostajemy przy praktykantach, a i to się skończy niebawem.
      A wizyta papierza pochłonie grube pieniądze.Inne państwa na to nie stać,
      mimo ,że są bogatrze od nas. Pomyśl logicznie.
      • Gość: dziad Re: papież benedykt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:11
        Wedlug mnie to Benek 16ty moze spedzac w Czestochowie nawet swoje wakacje, byle tylko za swoje, a nie moje pieniadze. Ten co zyje za cudze to jest pospolity PASOZYT!!!
        • Gość: herod Re: papież benedykt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:28
          a ile ty masz tych swoich grosików szmaciarzu?
          • Gość: ZIELE Re: papież benedykt IP: 80.51.57.* 14.04.06, 22:41
            Nie ważne ile ma grosików herodku, ważne że dobrze mówi i ma 100% racji !!!!!
            Pozdrawiam Dziada :)
      • Gość: xx Re: papież benedykt IP: *.icis.pcz.pl 14.04.06, 13:09
        Inne panstwa sa pewnie rowniez dlatego bogatsze ze maja bardziej wyksztalconych
        obywateli - lepiej znajacych swoj jezyk ojczysty.
      • Gość: BENEDYKT XVI Re: papież benedykt IP: 80.51.57.* 14.04.06, 15:43
        Posdrafiam wsytkich Poliakuw, szcensz bosze !!!!
        :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka