Dodaj do ulubionych

agencja pocztowa u Błocha na Wręczyckiej....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:38
jak zawsze idę zapłacić rachunki, to ciśnienie mi się podnosi. i to nie z
powodu wysokości rachunków, tylko z powodu okropnej baby która tam pracuje.
Kultury brak, wielka łaska że mnie obsługuje, wielka łaska i wręcz wyrzut, że
musi mi udzielić jakiejś informacji. Po co tacy ludzie pracują w tym
charakterze? To babsko nadaje się do jakiegoś archiwum w podziemiach, gdzie
nikomu humoru nie popsuje....
Obserwuj wątek
    • Gość: Flisert Re: agencja pocztowa u Błocha na Wręczyckiej.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:33
      Mam to samo też jej nie lubie dlatego chodze koło -ARSU- !!!
      • Gość: Gość Re: agencja pocztowa u Błocha na Wręczyckiej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 17:06
        To żadna nowość,już dawno baaaardzo dawno temu myśleli, że są ponad
        wszystkich.Ale czasy się zmieniły i kultura powinna być na pierwszym miejscu, a
        ich chyba w lesie została. Chyba,że to pracownica właściciela, ale jaki kram
        taki pan.
        • Gość: lulu Re: agencja pocztowa u Błocha na Wręczyckiej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 20:05
          co wy spokojna kobieta???nie zauwazylam jej humorow,choc godziny otwarcia
          szokuja...
          • Gość: evenstar Re: agencja pocztowa u Błocha na Wręczyckiej.... IP: *.21.pl / *.21.pl 19.04.06, 20:58
            ludzie zastanówcie się ....w jakim świecie wy żyjecie...byliście kiedyś na poczcie na Orzechowskiego lub innej dużej poczcie.. z Waszych wypowiedzi wynika ,że nie wystawiacie nosa z Waszej dzielnicy ,jeśli Wam tu nie odpowiada obsługa to jedżcie do miasta postoicie w kolejce i dowiecie się jak wygląda "kulturalna" obsługa na poczcie.Zawodnik przedstawiający się jako mila993 to zwykły ignorant ,który nie ma odwagi powiedzieć w twarz o co mu chodzi,w takim razie lepiej niech nie zabiera głosu.
            • Gość: mila993 do zawodnika evenstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:32
              hahaha boki zrywam ze śmiechu! pewnie jestes z rodziny Państwa Błochów! Więc do
              Twojej wiadomości:
              - napisałam "w twarz" jak to określiłeś- o co mi chodzi! Naucz się czytać ze
              zrozumieniem :)))))))
              - byłam na wielu pocztach zarówno w Polsce jak i na świecie dlatego jestem
              przeciwna "kulturze" reprezentowanej przez babsko pracujące w tej
              agencji,zabronisz mi?
              - zamierzam zabierać głos teraz i w przyszłości. Best regards
              • Gość: Darek22 Re:mila833 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:27
                Słuchaj mila933, mam jedno pytanie skoro już podajesz do publicznej wiadomości kogoś dane to czemu sama nie masz odwagi się przedstawić? Nie rozumiem tego! i myślę to ty w tym momencie jesteś tym wrednym babskiem które nie potrafi się przedstawić i dopiero wtedy pisać co tam sobie ubzdurałaś.
              • Gość: evenstar do gość mila993 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:44
                z twojej wypowiedzi wynika ,że byłaś na wielu pocztach,ale niestety niczego to
                Cię nie nauczyło.Nie uważaj się za "Swiatową osobę" bo nią nie jesteś.Nie
                zabraniam Ci przychodzić,ale napisz kiedy przyjdziesz,też przyjdę,żeby
                zobaczyć "Swiatową kobietę:(jeśli masz odwagę ujawnić się) w co wątpie....A tak
                na marginesie nie jestem z rodziny Błochów
                • Gość: bodzio Re: do gość mila993 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:37
                  słuchaj mila993 :sprawa mnie zaciekawiła i ta :archaiczna baba" też .Nie
                  wiedziałem do tej pory o istnieniu czegoś takiego,choć tam tędy często
                  przejeżdżam.Kiedyn tam wszedłem z rachunkami zostałem miło i sprawnie obsłużony
                  i to bez czekania nie wiem ile w kolejkach.Od dzisiaj będę korzystał z usług
                  tej placówki.Przy okazji ta agencja mieści się przy Wielkoborskiej ,a nie przy
                  Wręczyckiej jak napisałaś.Dzięki za podpowiedż dla mnie i wielu innych ludzi.
                  • Gość: mila no widzicie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:37
                    Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Może moja ulubiona sprzedawczynio-
                    ekspedientka także czytuje fora internetowe i słowa budującej krytyki
                    poskutkowały. Skoro Pani znów jest miła i grzeczna to i ja tam powrócę by
                    załatwiać sprawunki.
                    • Gość: Lizzy Re: do mila IP: *.21.pl / *.21.pl 20.04.06, 21:58
                      Ja jestem dość częstym gościem tej poczty i bynajmniej nie zauważyłam humorów czy nieuprzejmego zachowania wobec klientów.Wręcz przeciwnie obsługa jest zawsze sprawna, a Pani tam pracująca sypmatyczna i życzliwa.

P.S Odnośnie znajomości gościa Mila języka angielskiego muszę stwierdzić, że posiada duże braki. Jak na kogoś kto pisuje anglojęzyczne zakończenia swoich wypowiedzi spodziewałam się, iż wie co oznacza "Evenstar", ale najwyraźniej się pomyliłam. Wywnioskowałam to po formie wypowiedzi. Była on w rodzaju męskim, a przecież "evenstar" to w wolnym tłumaczeniu "gwiazda wieczorna", która ma formę rodzaju żeńskiego.
                      Pozdrawiam i radzę się następnym razem zastanowić zamim się coś napisze.
        • Gość: LIV do Gościa "ponad wszystkich" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:15
          Zabierasz głos na Forum nie oceniając,a może nawewt nie znając pracującej tam
          osoby,wylewając swoje żale do w.w. rodziny, może nawet nie korzystając z jej
          usług. A może Ty jesteś ponad wszystkich dla siebie i boli Cię czyjaś praca i
          jej efekty. Zastanów się nad sobą i nad swoimi wypowiedziami na temat innych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka