Dodaj do ulubionych

stepper,sąsiadka,oszaleje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:21
Moja sąsiadka kupiła sobie steper,wstaje o 5 rano cwiczy godzine,na 7 idzie
do pracy.Dziś ma wolne juz godzine cwiczy,można oszleć,ona biega po tym
steperze,mieszka nad nami jest trzydziesto paroletnią panną,ja mam
dość,pomocy co z taką zrobić,co to siłowni nie ma.Rany boskie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.hcz.com.pl 07.04.06, 10:02
      jest u siebie, wolno jej...
      • Gość: ? Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:17
        nie bardzo wolno jej/to nie te zasadyco "Paweł i Gaweł" w jednym stali domku..
        /, piętro niżej mieszka ktoś komu przeszkadza jej zachowanie.
        Porozmawiać delikatnie ,umówić się z panienką na wspólny steep ,może wspólny
        aerobik w jej mieszkaniu ,???? - brak porozumienia zostaje SM.P
        • Gość: x Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.hcz.com.pl 07.04.06, 10:36
          ja mam podobną sytuację tyle, że moja sąsiadka chodzi po domu w szpilkach, a
          podłogę ma drewnianą .Przecież nie mogę nikomu nakazać chodzić w kapciach, a
          prośbę zlekceważyła.
          • joselkaa Re: stepper,sąsiadka,oszaleje 07.04.06, 10:44
            Gość portalu: x napisał(a):

> ja mam podobną sytuację tyle, że moja sąsiadka chodzi po domu w szpilkach, a
            > podłogę ma drewnianą .Przecież nie mogę nikomu nakazać chodzić w kapciach, a
            > prośbę zlekceważyła.

Oj wy to buraki macie widać problemy życia !!
            i przez to nalezy śmietnik z tego forum robic !! WSTYD "prostaki" !!
            • Gość: x Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.hcz.com.pl 07.04.06, 11:08
              żal mi ludzi , którzy nie mając nic sensownego do powiedzenie ,dowartościowują
              się używając epitetów.
          • Gość: HEHE Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.pl / 82.160.8.* 10.04.06, 23:20
            KUP BABCE ORBITREK I PO SZUMIE
    • Gość: mamdość Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:26
      dziekuje za słowa pocieszenia ze ktoś mnie rozumie .Jeszcze ćwiczy,ona tak
      wskakuje na ten steper, puzniej biegnie w miejscu i zeskakuje.opisuje to zeby
      miec wyobrazenie jak to u nas w mieszkaniu słychać ;galopujący koń.
      • Gość: Ol Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:38
        30 paroletnia stara panna .Nic wiecej nie musisz dodawac:)
        • Gość: west Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.net.pl / 193.138.241.* 07.04.06, 12:10
          nie bardzo może ... od 22 do 6 jest cisz nocna, ona powiadasz zaczyna o 5 rano
          galopować ? No to spokojnie możesz na straż miejską dzwonić (po entym
          razie-telefonie w końcu przyjadą)a wcześniej możesz z tą lampucerą pogadać :)
          • Gość: ? Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:28
            mamdość" sąsiadka z góry chce tylko zainteresować Ciebie swoją
            osobą.Porozmawiaj i jw., bez epitetów w stylu -west-. To napewno fajna
            dziewczyna i Twojej troski potrzebuje.
            • Gość: mamdość Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:10
              Juz cisza,do jutra.Ale nie lubię nie konczyc tematu jak zaczełam.Dziękuje wam
              za słowa otuchy,syn za młody do niej,może bym męza posłała z petycją do
              panny,ale troszke się boje o niego.A na mnie kobiete to ja juz wiem jak
              zareaguje,zarzucono mi ze smietnik robie z forum,mysle jednak ze może ludzie
              tez nieswiadomi są co wyprawiają,trzeba by ją do nas zaprosic,a na górze
              postawic kogoś cwiczącego.,nich by usłyszała tą galopade.Pozdrawiam i juz
              znikam.
    • Gość: smerf Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.21.pl / *.21.pl 07.04.06, 12:26
      Może robić w mieszkaniu co chce pod jednym warunkiem, że nie narusza innej
      własności. Na tym polega własność prywatna. Rozumowanie, że to jest jej to może
      wszystko i nikomu nic do tego świadczy o socjalistycznej jeszcze mentalności.
      Prywatnośc to odpowiedzialność i szacunek dla innej własności.
    • Gość: TTT Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 20:57
      znam ten problem :) sąsiad nie wiem na czym cwiczy ale codziennie o 6 rano
      ciagnie ten ciezki sprzet przez pół mieszkania i potem wali wrr nie wszyscy
      wstaja o 6 rano a niektórzy przychodza po nocce a w takim halasie nie da sie
      spac. cisza nocna jest od 22 do 6 rano, ale chyba trzeba miec na uwadze że żyje
      sie w bloku a nie w domu z dala od innych. Precz z burakami blokowymi !!!
    • qmar Re: stepper,sąsiadka,oszaleje 08.04.06, 00:56
      samotna 30 latka?
      to musicie jej kogoś znaleźć...
      ale wtedy też będą hałasować :D
    • Gość: Tomek Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:14
      wyslij jąn siłownie:)
      • Gość: mamdość Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:51
        Dziś przechodzi samą siebie,ide do spółdzielni,w głowie się przewróciło z tego
        staropańienstwa,myślałam ze ma internet,moze poczyta,przestanie i jakoś się to
        po kościach rozejdzie,ale skąd,dokupiła nowy sprzęt,skakanke,ona wcale nie jest
        tega,po co to wszystko,ja piernicze.
        • Gość: do" mam dość" Re: stepper,sąsiadka,oszaleje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:20
          wiem co to znaczy,ja sama nabawiłam się nerwicy z powodu takich sąsiadów-współczuję ci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka