Gość: Justin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:27 Wpisujcie sie kto ma internet z Lan Softu i dzielcie sie spotrzezeniami ja mam wrazenie ze nie zbyt dobry jest ten net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dumper Re: Lan Soft IP: *.com.pl 21.04.06, 10:47 Miałem przez ponad rok. Szczerze to ogolnie spoko firma. Zero awarii. Support tez w porzadku. Jednak zrezygnowalem, poniewaz ich ewolucja oferty jest bardzo powolna. Mialem lacze 128/64 i placilem dosc drogo. Potrzebuje przede wszystkim dobry upload. Ale jezeli komus naprawde zalezy na stabilnosci, to polecam. Maja w ofercie fajny pakiet 512 kB/s, calkiem niedrogi, ale upload jest niemilosiernie wolny, ok. 70 kB/s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Lan Soft IP: 212.87.244.* 17.09.06, 13:41 Net z Lan Softu dziala spoko mam juz 2 lata i bez wiekszych awari wczesniej mialem z alfa netu i byla lipa zero wysylki i ciagle problem a te ich anteny tuby z kawalkiem patyka w srodku ... jak to mialo dzialac - teraz jestem zadowolony wprowadzaja nowe promocje dziala bez zarzutu - moge polecic. Zasieg tez maja duzy polecilem ostatnio koledze u ktorego nikt nie mial zasiegu a oni mieli i tez mu dziala spoko. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś