Dodaj do ulubionych

Dyslektycy!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:09
Obserwuj wątek
    • Gość: typ Re: Dyslektycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:13
      ach ten enter :)

Ok cos sie pomylilo, ale nie wazne. Dyslektyków jest sporo i sam jestem ciekaw
      jak sobie radza z tą wadą, bo ostatnio jest nagonka na błedy na forach... może
      niektorzy załapia że jest cos takiego jak dysleksja, dysortografia itd i
      przestana wyzywac ludzi od debili i niełókuw :)
      • Gość: Sphinx Re: Dyslektycy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:25
        Prawda jest taka, że dysleksja nie jest chorobą masową. Większość domniemanych
        dyslektyków to śmierdzący lenie i nieucy, którzy wszystko mają w dupie i we
        wszystkim są wyręczani przez rodziców.
        Mam kilku znajomych, którzy uczą w szkołach. Teraz częstym zjawiskiem jest
        przynoszenie do szkół zaświadczeń o dysleksji. Najczęściej przynoszą je rodzice
        rozpieszczonych, aroganckich trolli którym po prostu nic się nie chce i są
        chowani bezstresowo.
        Cierpią na tym prawdziwi dyslektycy, ludzie którzy mają prawdziwe problemy.

Jak sobie radzić z dysleksją pisząc na forach? A sprawdź sobie jeden z drugim
        swoje złote myśli np. w Wordzie. To nic nie kosztuje.
        • Gość: typ Re: Dyslektycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:14
          Bycie ignorantem i hipokryta tez widocznie nic nie kosztuje, ba jak sie okazuje
          dodawane jest gratis do głupoty...
          • Gość: piter Re: Dyslektycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:30
            Sphinx ma rację, wiekszość dyslektyków to lenie. Moj kolega pare lat temu
            fatalnie pisał, popełniał straszne błędy ortograficzne. Dzięki temu, że
            intensywnie ćwiczył i poświecił na to dużo czasu pisze teraz całkiem nieźle. Jak
            widze kogoś w liceum kto pisze w zeszycie od polskiego "wruce" to krew mnie
            zalewa! A nie raz takie rzeczy widziałem i jest to ewidentnie sprawa lenistwa
            takiej osoby.
            • Gość: piter Re: Dyslektycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:31
              *nieraz ... ahh ta spacja;)
          • Gość: Sphinx Re: Dyslektycy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:54
            Może wyrażaj się jaśniej, bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi i do kogo
            pijesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka