Gość: typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: typ Re: Dyslektycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:13 ach ten enter :) Ok cos sie pomylilo, ale nie wazne. Dyslektyków jest sporo i sam jestem ciekaw jak sobie radza z tą wadą, bo ostatnio jest nagonka na błedy na forach... może niektorzy załapia że jest cos takiego jak dysleksja, dysortografia itd i przestana wyzywac ludzi od debili i niełókuw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Re: Dyslektycy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:25 Prawda jest taka, że dysleksja nie jest chorobą masową. Większość domniemanych dyslektyków to śmierdzący lenie i nieucy, którzy wszystko mają w dupie i we wszystkim są wyręczani przez rodziców. Mam kilku znajomych, którzy uczą w szkołach. Teraz częstym zjawiskiem jest przynoszenie do szkół zaświadczeń o dysleksji. Najczęściej przynoszą je rodzice rozpieszczonych, aroganckich trolli którym po prostu nic się nie chce i są chowani bezstresowo. Cierpią na tym prawdziwi dyslektycy, ludzie którzy mają prawdziwe problemy. Jak sobie radzić z dysleksją pisząc na forach? A sprawdź sobie jeden z drugim swoje złote myśli np. w Wordzie. To nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: Dyslektycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:14 Bycie ignorantem i hipokryta tez widocznie nic nie kosztuje, ba jak sie okazuje dodawane jest gratis do głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Dyslektycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:30 Sphinx ma rację, wiekszość dyslektyków to lenie. Moj kolega pare lat temu fatalnie pisał, popełniał straszne błędy ortograficzne. Dzięki temu, że intensywnie ćwiczył i poświecił na to dużo czasu pisze teraz całkiem nieźle. Jak widze kogoś w liceum kto pisze w zeszycie od polskiego "wruce" to krew mnie zalewa! A nie raz takie rzeczy widziałem i jest to ewidentnie sprawa lenistwa takiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Dyslektycy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:31 *nieraz ... ahh ta spacja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Re: Dyslektycy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:54 Może wyrażaj się jaśniej, bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi i do kogo pijesz. Odpowiedz Link Zgłoś