Gość: ona IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 00:22 ...która dopada samotnych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyladek.dobrej.nadziei Mało to chłopów do okoła? 23.04.06, 00:29 Po cholerę szukasz księcia z bajki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 00:51 nie wiem...chyba za dużo książke przeczytałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 11:54 ehhhhhhhh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 12:37 Ja wczoraj wieczorem zalapalem takiego mega dola ze szok :/ dzis od rana leze w lozku i patrze sie w sufit... nic mi sie nie chce i w ogole. Niby mam bliska mi osobe ale Ona jest daleko i to sensu nie ma :( w ogole to chetnie kogos nowego bym poznal ale nie jestem facetem bez uczuc - czasem mysle ze NIESTETY NIE JESTEM :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 13:27 To może wczoraj był jakiś taki dołujący wieczór, zresztą nocą zawsze "wychodzą demony", a rano jakoś tak wszystko lepiej wygląda, a co do Twojego związku, jeżeli Ci naprawdę zależy to może warto pocierpieć, przeczekać..moze się wszystko jakoś ułoży. W sumie, ja już dziś jakoś bardziej pozytywnie patrze na świat, wczorajszy kryzys minął, proponuje, zebyś wyszedł sobie dziś na spacer (może z psem), wydaje mi się , ze słońce i fajna pogoda to niezły "pocieszacz" =) Głowa do góry...trzeba się cieszyć z drobnych rzeczy ...chociaż czasem te kryzysy....ach :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 13:28 ach te nieracjonalne romantyczki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 17:10 dzieki za rade ;) wskoczylem w ubranko i przeszedlem sie po alejach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:03 I widzę, że humor się poprawił...i bardzo dobrze =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 18:03 Moze sie poprawil - ale nie do konca :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:09 To teraz jeszcze musisz coś słodkiego zjeść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 18:11 pije sok z czarnych porzeczek ;) juz od niego usta mi ciemnieja ;) a na cos slodkiego moze mam i ochote ale to najlepiej nie samemu i nie u mnie tylko gdzies na miejscie - albo i u mnie ?? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:13 czy to aby nie jest propozycja ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:11 acha i jeszcze tylko posłuchać Louisa Armstronga -> "What a wonderful world" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 18:12 No ale to samemu ?? poglebi sie chyba tylko chandra:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:20 niestety nie można mieć wszystkiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś