Dodaj do ulubionych

wiosenna chandra....

IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 00:22
...która dopada samotnych...
Obserwuj wątek
    • przyladek.dobrej.nadziei Mało to chłopów do okoła? 23.04.06, 00:29
      Po cholerę szukasz księcia z bajki?
      • Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 00:51
        nie wiem...chyba za dużo książke przeczytałam :)
        • Gość: on Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 11:54
          ehhhhhhhh :/
          • Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 12:37
            Ja wczoraj wieczorem zalapalem takiego mega dola ze szok :/ dzis od rana leze w
            lozku i patrze sie w sufit... nic mi sie nie chce i w ogole. Niby mam bliska mi
            osobe ale Ona jest daleko i to sensu nie ma :( w ogole to chetnie kogos nowego
            bym poznal ale nie jestem facetem bez uczuc - czasem mysle ze NIESTETY NIE JESTEM :(
            • Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 13:27
              To może wczoraj był jakiś taki dołujący wieczór, zresztą nocą zawsze "wychodzą
              demony", a rano jakoś tak wszystko lepiej wygląda, a co do Twojego związku,
              jeżeli Ci naprawdę zależy to może warto pocierpieć, przeczekać..moze się
              wszystko jakoś ułoży. W sumie, ja już dziś jakoś bardziej pozytywnie patrze na
              świat, wczorajszy kryzys minął, proponuje, zebyś wyszedł sobie dziś na spacer
              (może z psem), wydaje mi się , ze słońce i fajna pogoda to niezły "pocieszacz"
              =) Głowa do góry...trzeba się cieszyć z drobnych rzeczy ...chociaż czasem te
              kryzysy....ach :) Pozdrawiam
          • Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 13:28
            ach te nieracjonalne romantyczki... :)
            • Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 17:10
              dzieki za rade ;) wskoczylem w ubranko i przeszedlem sie po alejach... :)
              • Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:03
                I widzę, że humor się poprawił...i bardzo dobrze =)
                • Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 18:03
                  Moze sie poprawil - ale nie do konca :/
                  • Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:09
                    To teraz jeszcze musisz coś słodkiego zjeść ;)
                    • Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 18:11
                      pije sok z czarnych porzeczek ;) juz od niego usta mi ciemnieja ;) a na cos
                      slodkiego moze mam i ochote ale to najlepiej nie samemu i nie u mnie tylko
                      gdzies na miejscie - albo i u mnie ?? hmm...
                      • Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:13
                        czy to aby nie jest propozycja ;>
                    • Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:11
                      acha i jeszcze tylko posłuchać Louisa Armstronga -> "What a wonderful world"
                      • Gość: Marek Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 18:12
                        No ale to samemu ?? poglebi sie chyba tylko chandra:/
                        • Gość: ona Re: Mało to chłopów do okoła? IP: *.man.czest.pl 23.04.06, 18:20
                          niestety nie można mieć wszystkiego ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka