Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:32 polećcie jakieś dobre i sprawdzone biuro turystyczne z którym warto wybrać się na wczasy do Hiszpanii lub Włoch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:45 "Almatur" Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 23.04.06, 19:59 Również polecam "ALmatur"... Do tej pory nie miałem żadnych przykrych niespodzianek z ich strony... Almatur znajdziesz na ul. Nowowiejskiego - zaraz za "Popówką"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max9810 Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:08 Spróbuj w LOT I TURYSTYKA wejscie do klastki koło cukierni Jałowiec w alejach, potem na pierwsze piętro. Ja polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 23.04.06, 20:20 ja osobiście rainbow tours. siedzibę mieli na mirowskiej zaraz na początku, ceny porównywalne z almaturem a warunki lepsze. byłam z nimi we włoszech jakieś trzy lata temu i na prawdę byli super. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 23.04.06, 20:58 "Zawadzkie" na przeciwko "Orbisu". Bardzo przystępne ceny i oferta ze zdjęciami i opisem w 100% ma odzwierciedlenie w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 23.04.06, 21:25 Zawadzkie - korzystałam i ówczesna obsługa)nie wiem kto teraz tam pracuje - to było kilka lat temu) było super, a potem kilka lat z rzędu korzystałam z malutkiego biura na ul. Krakowskiej (chyba) - nazywa sie Biuro Podóży Marzena. Rewelacja, być może dlatego że jest to mała rodzinna firma, bardzo się starają, są mili, cierpliwi (mówię są - bo pracuje tam właścicielka pani Marzena i czasem był jej mąż). Wiem, że jeśli teraz w tym roku bede szukać jakiejś oferty - tylko tam. Mają ofertę większości turoperatorów.pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:35 Również polecam biuro "Marzena" na Krakowskiej. Bardzo miła właścicielka, potrafi fachowo doradzić, duża oferta sprawdzonych biur. Zarówno ja jak i moi znajomi korzystamy z usług Pani Marzeny i zawsze, podkreslam zawsze jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:48 Polecam biuro podrozy "Gandalf" w bramie koło Levisa w 1 Aleji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.prenet.pl 24.04.06, 13:32 Włochy /Północ/ najlepiej robi ALMATUR, natomiast Południe - Kalabria super oferta warszawskie biuro ORKA TRAVEL, jeśli chcesz, chętnie dam Ci namiar, Hiszpania - Almatur, lub agencja ZAWADZKIE, miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 24.04.06, 15:25 TRIADA TRIADA I JESZCZE RAZ TRIADA. Byłam na wakacjach lotniczych organizowanych przez nich 3 razy - wszystko bylo jak najbardziej ok. Moi rodzice korzystali z ich usług jeszcze częsciej i równiez zawsze wracali usmiechnieci i zadowoleni. Mieszczą sie na ul. Wolnosci, niedaleko zegarmistrza Rybkickiego. ale niestety nie pamietam dokładnie jaki to jest numer.Za to moge Ci podac ich strone www.triada.pl Odpowiedz Link Zgłoś