Dodaj do ulubionych

hutnicy to do was

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl / 10.2.25.* 31.12.02, 13:03
Życzę wam pracy nowej pracy bo na zatrudnienie w obecnej hucie nie liczcie.
Juz was sprzedano łącznie z prezydentem. A jak nie wierzycie zapytajcie T.W.
dlaczego nie chce poręczyć kredytu dla częstochowskiego hutnictwa
pa
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: hutnicy to do was IP: *.icis.pcz.pl 31.12.02, 15:25
      Zeby utopic miasto ?

A co wtedy powiedza np. nauczyciele ?
      Kto im zaplaci ?

Gość portalu: Toya napisał(a):

> Życzę wam pracy nowej pracy bo na zatrudnienie w obecnej hucie nie liczcie.
      > Juz was sprzedano łącznie z prezydentem. A jak nie wierzycie zapytajcie T.W.
      > dlaczego nie chce poręczyć kredytu dla częstochowskiego hutnictwa
      > pa
      • Gość: mieszkaniec Re: hutnicy to do was Odpow. dla" xx" IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 31.12.02, 15:40
        XX zadales pytanie kto zalaci ?Odpowiedz !: Ten kto urzadza bal sylwestrowy !
        Szczesliwego Nowego Roku 2003!
        mieszkaniec .
        • Gość: xx Re: hutnicy to do was Odpow. dla' xx' IP: *.icis.pcz.pl 31.12.02, 15:58
          To sa rozne skale - 50 tys. i 40 mln.

Zabawa sie po prostu mieszkancom nalezy. Takie zabawy wszystkie normalne miasta
          organizuja w Polsce. I dobrze ze je robia.

Gość portalu: mieszkaniec napisał(a):

> XX zadales pytanie kto zalaci ?Odpowiedz !: Ten kto urzadza bal sylwestrowy !
          > Szczesliwego Nowego Roku 2003!
          > mieszkaniec .
    • Gość: Filip Re: hutnicy to do was (_(__(_()ooo..........2003 IP: *.look.ca 31.12.02, 23:45
      Podziekowania im za ciezka prace przez okragly rok i gdy teperatura na zewnatrz
      dochodzi do 30-tu stopni C w hucie jest jak w piekle. Wiekszosc z hutnikow nie
      dozywa 65-go roku zycia. Umiraja na choroby drog oddechowych i na bialaczke ze
      wzgledu na duze zatrucie powietrza tlenkami metali i napromieniowania.

Kochani hutnicy i gornicy ; zycze wam bardziej wrazliwego czlowieka wokol
      siebie. Gatunku ludzkiego, ktory potrafi zrozumiec wasza trudna sytuacje.
      Zycze wam .... R O Z U M U...bo wy sami wydajecie na siebie wyrok glosujac na
      ludzi handlujacych waszym losem. Nie mowcie mi ze: " Mnie polityka nie
      interesuje" Jesli ty sie nie zainteresujesz polityka, to polityka zainteresuje
      sie toba. I to jest pewne !
      Zycze wam ...J E D N O S C I ...i odsuniecia z waszych szeregow cwanych
      sprzedawczykow.

• Gość: xx Re: hutnicy to do was (_(__(_()ooo..........2003 IP: *.icis.pcz.pl 01.01.03, 16:27
        Jesli jestes taki madry, to rzuc te swoja pie... Kanade i przyjezdzaj do Polski.
        Zrob cos dla niej, tak jak Ci co tutaj pracuja.

A tak siedzisz sobie w bogatym kraju i stroisz sie na medrca.

Ja swojego kraju nie rzuce, kocham Polske i nie mam patentu na madrosc jak TY.
        Ale pracuje dla niej, nie dla Kanady.

Gość portalu: Filip napisał(a):

> Podziekowania im za ciezka prace przez okragly rok i gdy teperatura na
        zewnatrz
        >
        > dochodzi do 30-tu stopni C w hucie jest jak w piekle. Wiekszosc z hutnikow
        nie
        > dozywa 65-go roku zycia. Umiraja na choroby drog oddechowych i na bialaczke
        ze
        > wzgledu na duze zatrucie powietrza tlenkami metali i napromieniowania.
        >
        > Kochani hutnicy i gornicy ; zycze wam bardziej wrazliwego czlowieka wokol
        > siebie. Gatunku ludzkiego, ktory potrafi zrozumiec wasza trudna sytuacje.
        > Zycze wam .... R O Z U M U...bo wy sami wydajecie na siebie wyrok glosujac na
        > ludzi handlujacych waszym losem. Nie mowcie mi ze: " Mnie polityka nie
        > interesuje" Jesli ty sie nie zainteresujesz polityka, to polityka
        zainteresuje
        > sie toba. I to jest pewne !
        > Zycze wam ...J E D N O S C I ...i odsuniecia z waszych szeregow cwanych
        > sprzedawczykow.
        >
        • Gość: Filip Re: hutnicy to do was (_(__(_()ooo..........2003 IP: *.look.ca 02.01.03, 05:26
          No dobrze !
          Jutro sie pakuje.

Ale czy nie sadzisz ze nanezaloby jeszcze troche porozmawiac na temat glupoty
          prominentow PRL-u Bis ?
          To moze byc bardzo odswiezajaca kuracja.

Poza tym, czy sadzisz ze lepiej zachowuja sie ci byli czlonkowie Solidarnosci
          80, ktorzy opuszczajac Polske calkowicie zamilkli. A jest ich tu spora grupa.
          Ja naleze do tej ktora cos dla Polski robi.Forum nie jest dobrym miejscem na
          podawanie faktow i tego bede unikal. Tutaj zyjac jest sie energetycznie
          rozdwojonym bo o sprawy polonijne tez trzeba dbac.
          Jednak z perspektywy zycia w innej kulturze sprawy polskie widzi sie w dosc
          beznadziejnym swietle.
          Sprawa tej biedy w kraju to nie jest sprawa zapchanych rynkow zbytu. Bo swiat
          czeka na produkcje. To nie jest sprawa swiatowych finansow bo w Polsce z
          powodzeniem mozna bylo rozwinac spoleczne zasoby finansow.
          Gdzie jest spoldzielczosc ?
          Gdzie jest prywatyzacja ?
          Gdzie uwlaszczenie ?

Gdzie spoleczne forum (skladajace sie z roznych grop spolecznych) i gdzie ich
          glos w dyskusji nad przyszloscia Polski.

Uprawiacie dalej ta sama propagande sukcesu towazysze. Wciskacie temu
          spoleczenstwu kit !
          Straszny kit. T R G E D I A
    • Gość: TOM GŁUPIE GADANIE IP: *.mim.pcz.czest.pl 01.01.03, 19:04
      Jestem jak najbardziej za uratowaniem Huty (sam jestem z wykształcenia
      Hutnikiem), a właściwie należy powiedzieć za nie pogrążaniem dalszym Huty
      Częstochowa. Ale spychanie problemów zakladu który generalnie był własnościa
      Państwa na barki mista jest nieporozumieniem. Tymbardziej że inne hytu np.
      kochana Katowice przy ratowaniu korzystają z naszych bo państwowych pieniędzy.
      Dlaczego z naszą hutą ma być inaczej. Huta nie jest i nie była własnością
      miasta.Toya jak nie odpowiada Ci T.W. to napisz a nie uprawiaj jakieś głupiej
      polityki wykorzystując jeszcze czyjeś problemy.
      Natomiast co na to inni działacze lokalni zasiadający np. sejmiku jak Pan
      wspaniały Maras.

Pozdrowienia dla braci Hutników
      TOM
      Jestem za tym aby w geście solidarności z hutnikami zaprotestowało miasto,
      wszyscy mieszkańcy przeciwko polityce pogrążania huty a w konsekwencji miasta,
      ale problem polegA NA TYM ŻE NP. WŁODKOWI BĘDZIE SIĘ WYDAWAŁO ŻE ON NIE MA W
      TYM ŻADNEGO INTERESU, PO CO ON MA PROTeSTOWAC SKORO SŁYSZAŁ ZE TA HUTA TO STARA
      JAKAS A ON PRZECIEZ MA BUDKĘ Z HOT-DOGAMI.
      Pokażmy raz, że jesteśmy tutaj w Częstochowie społecznością, a nie przypadkową
      zbieraniną, no ale gest musi iśc od Was hutnicy.
      Zdrówka TOM

• Gość: hutnik Re:C.D.N.!! 2003r. IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 08.01.03, 11:02
        8.06.2003 -NIE -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka