Gość: Sylwia IP: 80.54.168.* 11.05.06, 07:51 Mam pytanie,jak pracujes sie na Stacji Paliw Bp??? Czy ktos moze wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: Praca na BP IP: 217.96.15.* 11.05.06, 20:16 Na której BP bo to bardzo istotne W mieście mamy 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Praca na BP IP: 80.54.168.* 12.05.06, 07:22 Na Blesznie,kolo KFC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: Praca na BP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.06, 11:34 Pozytywnie. Kazdy ma swoje zadania, brak jakis spiec. Poza tym firma, ktora ma horendalnie wysokie standarty bezpieczenstwa i dbaja o pracownika. Tyle wiem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Praca na BP IP: *.pcz.pl 12.05.06, 11:51 najbardziej rozbawiła mnie ostania wypowiedź dotyczaca tego "dbania o pracownika", radze porozmawiać z byłymi ale i obecnymi pracownikami stacji Bp, zwłaszcza ci obecni jeżeli zdecydują się na szczerą rozmowę... oj długo by mogli opowiadać. najbardziej boli fakt że centrala firmy nie dba o "los" pracowników szeregowych stacji czyli sprzedawców. nie ma żadnej kontroli monitorującej działania kierowników. w zasadzie kierownicy mogą robić co chcą, i nie ma komu się poskarżyć. a boli również fakt że służby odpowiedzialne za los pracowników PIP też jakoś nie specjalnie drązą temat. na stacji paliw bp nie są respektowane podstawowe prawa pracownika, m.in. prawo do przerwy w czasie pracy itd., system premiowania też pozostawia wiele do życzenia. w zasadzie co niektórym można bez problemu zarzucić stosowanie mobingu. może w końcu centrala firmy opamięta się trochę... Odpowiedz Link Zgłoś