Dodaj do ulubionych

Praca na BP

IP: 80.54.168.* 11.05.06, 07:51
Mam pytanie,jak pracujes sie na Stacji Paliw Bp??? Czy ktos moze wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: Praca na BP IP: 217.96.15.* 11.05.06, 20:16
      Na której BP bo to bardzo istotne W mieście mamy 4
      • Gość: Sylwia Re: Praca na BP IP: 80.54.168.* 12.05.06, 07:22
        Na Blesznie,kolo KFC.
        • Gość: up Re: Praca na BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:46
          up
          • Gość: morning calm Re: Praca na BP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.06, 11:34
            Pozytywnie. Kazdy ma swoje zadania, brak jakis spiec. Poza tym firma, ktora ma
            horendalnie wysokie standarty bezpieczenstwa i dbaja o pracownika. Tyle wiem.

Pzdr.
      • Gość: były pracownik Re: Praca na BP IP: *.pcz.pl 12.05.06, 11:51
        najbardziej rozbawiła mnie ostania wypowiedź dotyczaca tego "dbania o
        pracownika", radze porozmawiać z byłymi ale i obecnymi pracownikami stacji Bp,
        zwłaszcza ci obecni jeżeli zdecydują się na szczerą rozmowę... oj długo by
        mogli opowiadać. najbardziej boli fakt że centrala firmy nie dba o "los"
        pracowników szeregowych stacji czyli sprzedawców. nie ma żadnej kontroli
        monitorującej działania kierowników. w zasadzie kierownicy mogą robić co chcą,
        i nie ma komu się poskarżyć. a boli również fakt że służby odpowiedzialne za
        los pracowników PIP też jakoś nie specjalnie drązą temat.
        na stacji paliw bp nie są respektowane podstawowe prawa pracownika, m.in. prawo
        do przerwy w czasie pracy itd., system premiowania też pozostawia wiele do
        życzenia. w zasadzie co niektórym można bez problemu zarzucić stosowanie
        mobingu.
        może w końcu centrala firmy opamięta się trochę...
    • Gość: max Re: Praca na BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 09:02
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka