Dodaj do ulubionych

Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie!

IP: 80.51.57.* 18.05.06, 18:49
Z całym szacunkiem dla Pawła i Kuby ale przydałby sie jeszcze
rozzgrywajacy... nie moze byc tak ze cały sezon w kazdym meczu trener szuka
pierwszego
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenon Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: *.icpnet.pl 18.05.06, 19:15
      czy z tego artykułu wynika, że wymienieni zawodnicy (poza nowym Salmonem i
      Gawryszewskim_ podpisali kontrakty 2-LETNIE ????
      • Gość: fan Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:30
        Salmon tez podpisal dwuletni :))
    • Gość: DigitAZS Poważnie ???? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:17
      08.05.2006 napisaliśmy o tym, ale wtedy jeszcze oczywiście nikt nic nie
      wiedział ... Napewno pomagacie drodzy Prezesi samym sobie, zaprzeczając
      transferom podczas gdy połowa Czestochowy o nich trąbi !

Ale super. Fajnie że Salmon u nas zagra ;)
    • Gość: DigitAZS Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:19
      "Coraz częściej słychać także o tym, że zmiany mogą nastąpić także w sztabie
      szkoleniowym AZS-u."

Juz nastąpiły, ale oczywiście NIKT NIC NIE WIE :)
      • Gość: Robert Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 07:54
        To powiedz coś wiecej o tych zmianach w sztabie szkoleniowym :)
    • Gość: sidney Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:55
      gruszeczke kusza w azs-ie graniem po przekatnejz rozgrywaczem- dojdzie jeszcze
      baku i szczerbaty i bedzie dream team
    • Gość: janek Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:28
      W AZS na 98% bedzie grał Szczerbaniuk i Grucha a na 100%bracia Stelmachowie.
      Informacje pewne od znajomego sponsora
      Pozdro
      • Gość: Al_Capone Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: *.lodz.mm.pl 18.05.06, 22:59
        To kiepski jakis ten sponsor bo K.Stelmach zostaje w Skrze z jendego prostego
        powodu-ma ważny kontrakt,a pozatym jak niedawno stwierdził z Bełchatowa się
        nigdzie nie rusza.
        • Gość: jimmy Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: 80.54.168.* 19.05.06, 00:00
          Zarąbisty żart. Nigdzie się nie musi ruszać ciapku,bo mieszka w Częstochowie:)
          • Gość: heniek z brzezin Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: *.net.pl / *.net.pl 19.05.06, 11:32
            Dziwi mnie niekonsekwencja ludzi którzy namiętnie udzialają się na różnego
            rodzaju forach internetowych. W kilku minionych latach było tak, że na osoby
            decydujące o pozyskaniu pieniędzy i transferach w Częstochowie wylano mnóstwo
            pomyj. Sytuacja w trakcie poprzedniego sezonu uległa zmianie. Rozmowy z
            zawodnikami zostały rozpoczęte w listopadzie i grudniu, a większość z
            dotychczas zawartych umów została zawarta w styczniu i w lutym. Gdyby teraz
            rozpoczęto rozmowy z tymi zawodnikami ich menedżerowie dyktowali by zawrotne
            kwoty, tak jak ma to miejsce w przypadku graczy, którzy jeszcze nie podpisali
            kontraktów. Dlaczego nikt nie ma cywilnej odwagi stwierdzić, że Częstochowa
            uprzedziła w działaniu innych możnych ligi? Czemu nikt nie pisze, że Salmonem
            było zainteresowane Jastrzębie, a gdyby w tej chwili AZS zaczął z nim rozmawiać
            kwota za którą skłonny byłby przyjść sięgnęła by 200 tyś euro? Poza tym gdzie
            byłby w tej chwili gierek i gato, gdyby rozmowy z nimi rozpoczęły się po
            ostatnim meczu w Olsztynie? Nie wiem, czy osoby piszące w internecie o tym, że
            wiedzą coś na pewno, na 100 % zdają sobie sprawy, że w sposób zasadniczy
            utrudniają rozmowy, bo zawodnicy w sposób znaczący podnoszą swoje warunki? Poza
            tym jak ktoś nie zna sposobu zawierania umów w spółkach prawa handlowego, to
            niech najpierw się przepisami, a dopiero później bryluje w necie. Poza tym kogo
            ma pozyskać nasz AZS, jeśli w polskiej lidze może grać tylko trzech
            obcokrajowców? No i jak wyobrażacie sobie rozegranie w sezonie ok. 50 spotkań
            bez zawodników, którzy są doświadczeni i obyci na międzynarodowej arenie?
            Możemy spekulować, czy X jest lepszy od Y. A może najlepszy byłby Z? To w
            klubie najlepiej wiedzą kto ile kosztuje i ile ma się talarów w sakiewce. Poza
            tym, jeśli ktoś obraża w necie zawodników niech pokaże jakim jest twardzielem i
            powie to tym graczom prosto w twarz. Poza tym ciekawe, czy zawodnicy, którzy
            mieli propozycję gry w Częstochowie, a z niej zrezygnowali teraz nie żałują?
            Mając w perspektywie ligę mistrzów, puchar Polski i PLS a więc około 50 meczy
            uważam, że potrzebujemy co najmniej 10 chłopów do gry. Jeśli uda się pozyskać
            benka, gruchę i młodszego stelmasiaka, to możemy powalczyć na wszystkich
            frontach ... z powodzeniem powalczyć.
            Myślę, że co niektórzy nie pamiętają już nawet ostatniego sukcesu naszego
            zespołu ... MP `99 w Kędzierzynie. Marzy mi się i myślę nie tylko mnie, by już
            za rok Częstochowa wróciła na należne jej miejsce w PLS. I chciałby zobaczyć
            minę ludzi z bełchatowa i z olsztyna, gdybyśmy wyrawali im w sumie trzech
            podstawowych graczy.
            Pozdrawiam wszystkich
            • Gość: DigitAZS Re: Siatkówka. Riley Salmon będzie grał w AZS-ie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:13
              "Pozatym, jeśli ktoś obraża w necie zawodników niech pokaże jakim jest
              twardzielem i powie to tym graczom prosto w twarz."

To samo mozna powiedzieć o pracownikach klubu którzy obrażają Kibiców !! Z miłą
              chęcią udostępnie koledze (jesli dobrze rozkminiłem autora poprzedniego posta )
              wypowiedzi osoby baaaardzo blisko związanej z klubem na nasz temat, ewentualnie
              wyjasnie o co chodziło w pewnej relacji umieszczonej na jednej ze stron
              internetowych !

Kontakt telefoniczny :)

Sedrecznie pozdrawiam.

• Gość: Ner AREK GOŁAŚ IP: *.man.czest.pl 19.05.06, 10:32
      Czy może coś słychać na temat tunieju poświęconego pamięci ARKA GOŁASIA, po jego śmiwrci tyle się na ten temat mówiło , a teraz absolutna cisza.
      • leandrao Re: AREK GOŁAŚ 19.05.06, 12:26
        Powinien być jakiś turniej,mam nadzieję,że znajdą się osoby, które go
        zorganizują.Musimy pamiętać o tym chłopaku. Właściwie to tak jakby zginął będąc
        siatkarzem AZSu.
        Na pewno przyjdziemy na taki turniej,myślę,że wszyscy kibice powinni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka