Gość: myszka600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:38 zapraszam na swietna impreze ktora odbedzie sie 3 czerwca.wszystkich zainteresowanych prosze o pytania i propozycje jak chcielibyscie sie bawic bo wszystko jest do zorganizowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A&K Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:46 A fajnego faceta już znalazłaś Myszko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Re: impreza!!! IP: *.akom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:49 drugiego tez! teraz sczególy prosze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:14 chcemy zorganizowac fajna impreze w jednym z lokali w centrum czestochowy.chcemy zaprosic ciekawych ludzi ktorzy potrafia sie fajnie bawic a np.znudzily sie im dyskoteki typu don kichot czy inne depo.mamy duzo mozliwosci i pomyslow.min.wystepy taneczne facetow i fajnych kobiet byc moze polaczone ze striptisem.wjazd do lokalu za free.czekam na propozycje jak chcielibyscie sie pobawic i jakich atrakcji barkuje w czestochowie a kto wie moze damy rade to zorganizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&K Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:28 A tak na serjo to wydaje mi się że lepszym pomysłem było by zorganizowanie wielkiego pikniku przy ognisku napewno przyszło by więcej osób swego czasu dużo takich imprez organizowaliśmy w różnych zakątkach miasta pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: impreza!!! 21.05.06, 22:32 tu sytuacja jest troszke inna....my mamy lokal w ktorym chcemy zrobic imprezke z atrakcjami.w tym dniu organizujemy imprezke dla ludzi z czata z interii i przy okazji chcemy zaprosic innych ludkow zeby sie fajnie pobawic w gronie ok.60 osob w lokalu dwupozimowym z dwoma barami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&K Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:38 TO Bardzo ładnie z waszej strony oby tam były wybrane osoby,bo my nieraz najedliśmy się wstydu za nieproszonych gości... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: impreza!!! 21.05.06, 22:48 zastanawiam sie co mozna fajnego zrobic.........dyskoteka to norma ,karaoke sie juz troszke przejadlo.....dlatego czekan na propozycje jak ludzie w czestochowie chca sie pobawic.czesto slysze same narzekania ze nie ma gdzie sie fajnie zabawic.mam miejsce i checi tylko co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&K Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 23:29 Napewno jeśli wszyscy będą poinformowani a muzyka byłaby z lat 80-tych (dyskotekowa mniej rockowa)to przyciągnie dużo osób wiem z doświadczenia niema w Częstochowie fajnej dyskoteki z tamtych lat może bawiący byliby troszkę starsi ale to jeszcze jeden plus mniej osób z ochrony i mniej problemów z łobuzami i policją,pojawiało się pare takich dyskotek ale właściciele uważali że na dyskoteki chdzi większość młodzieży 16,20 lat zmieniali styl i najczęściej po jakimś czasie je zamykali najczęściej z braku dochodów lub przez skargi sąsiadów nikt tego stylu nie propagował dłużej niż pół roku a to musi troszke potrwać ,sukces gwarantowany A i jeszcze żadnych pakerskich DJ-ów najwyżej prowadzący ty Myszko chyba już tak bardzo młoda nie jesteś oczywiście bez obrazy to chyba wiesz przy czym ludzie się kiedyś bawili POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: A&K 21.05.06, 23:35 wiek tu chyba nie ma znaczenia ale podejrzewam ze moglabym cie zaskoczyc.......... wiem przy czym bawili sie ludzie kiedys i jakiej muzyki sluchali-bez wzgledu na to ile wiosenek sobie licze............ masz racje sama lubie muzyke lat 80-tych.dzieki za wskazowke.zalezy nam na ludziach pow.30-stki.wedlug mnie to sa ludzie ktorzy potrafia sie swietnie bawic i co najwazniejsze w wiekszosci na jakims poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia:) Re: impreza!!! IP: *.man.czest.pl 22.05.06, 12:16 Zgadzam się w zupełności taka impreza w rytmy lat 80 byłaby naprawdę fajna:) A poza studenckim filutkiem gdzie można od czasu do czasu usłyszeć takie rytmy to w Cezstochowie nie ma gdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: a.k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:09 hmmmmmmmmm...........to chyba nie jest ten temat :-) nie znalazlam,pewnie dlatego ze nie szukam.a tak wlasciwie to moze mi napiszesz jak sie szuka facetow? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: impreza!!! 22.05.06, 00:55 widze ze w czestochowie nie ma co imprez organizowac bo nie ma dla kogo. coz zdarza sie!to jest jednak bardzo specyficzne miasto i bardzo swieci ludzi. nie rozumiem tylko tych ktorzy tak narzekaja ze czestochowa to dziura i nic sie tu nie dzieje!dlaczego tak jest?bo nie ma dla kogo robic fajnych imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helcia Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 02:14 Myszko a dla ludzi z II polowy wieku????? Moze dla nich cos? Tylu samotnych u nas? Wiesz teraz ;D;D;D nie czas na takie przygotowania..teraz musimy sie szykowac na przyjazd Najwyższewgo hehhehee Tobie tez radze .........poczekaj...... bo Cie ekskomunikuja, ze rozpraszasz uwage i probujesz cos dzialac w takim "napiętym okresie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 02:30 jakos sie nie przejmuje przyjazdem papieza bardziej mnie interesuje wolne w pracy z tego powodu heheheheheheheh........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaznodziej Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:23 Oj dede.narażasz sie KK. UWAZAJ!!!! nie dostaniesz komunii, ostatniego napieszczenia ;D i świetej ziemi pod trunmnę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:52 muza z lat 80-tych czemu nie.chetnie sie na to pisze.hmmmmmm..........i moze jeszcze na taniec tych pan o ktorych wspomnialas myszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: impreza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:41 I znowu rano głowa będzie mi pękać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: impreza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:54 o ile sie nie myle to 3 czerwca jest noc kulturalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek O. Re: impreza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:12 fajny pomysł na imprę lata 80 - 70 (muza) i styl np. ubiory fryzura itp pod koniec może być trochę śpiewania. Ale radzę zrobić wcześniej rezerwację nawet za jakąś symboliczną kwotę i porozmawiać z chętnymi na GG czy skype może niektórzy chętni mają zdolności quasi kabaretowe? Termin jest o tyle super, że tej nocy odbędzie się jakś tam noc kulturalna - otwarte muzea, wystawy etc. i można by to ew. podciągnąć. Dinozaury jeszcze żyją. Nie załamuj się kilkoma wypowiedziami tylko działaj jeżeli masz energię i pomysł. Bo nie ulega wątpliwości, że ktoś to musi zorganizować czasy spontonów umarły niestety wraz z komuną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bole Re: impreza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:01 Poczekajmy na Noc Kulturalną :) Odpowiedz Link Zgłoś