Dodaj do ulubionych

Oczekujący

IP: *.net / *.net 29.05.06, 21:50
ludzie ,mam dosyć bezrobocia.załatwcie mi dobrze płatna pracę, pod dachem.Moze
być na zmiany. Mogę pracować jako robotnik. Ewentualnie dajcie mi znać, gdzie
mogę sie udać. Proszę o konkrety
Obserwuj wątek
    • machara Re: Oczekujący 29.05.06, 22:14
      a co Ty sobie myślisz? też długo nie mogę znaleźć pracy w stolicy, bo tacy jak
      wy z prowincji przyjeżdzacie do nas i pracujecie za grosze zabierając nam
      etaty. mam na wychowaniu dzieci i jestem sama. kazdy powinien wiedzieć gdzie
      jest jego miejsce. prowincjusze z częstochowy i innych wsi do siebie....!!!!!!!
      • Gość: karol Re: Oczekujący IP: *.net / *.net 29.05.06, 22:23
        czego chcesz ?. Też jestem bezrobotny. Może Ty znasz dobrą propozycje pracy, ale
        dla chłopa.
        • machara Re: Oczekujący 29.05.06, 22:27
          sorry Karol. jestem sfrustrowana. narazie nie wiem nic o pracy dla ciebie w
          Twoim mieście. ale jak coś będę słyszała to napewno dam Ci znać. pozdrawiam
          serdecznie i życzę owocnych poszukiwań. a może umówimy się na spotkanie. dwoje
          bezrobotnych nieudaczników. może coś nam uda razem. a ile masz wiosen?
          • Gość: karol Re: Oczekujący IP: *.net / *.net 29.05.06, 22:40
            teraz jestes miła.mam zasade. Najpierw praca- kasa a potem życie
            • machara Re: Oczekujący 29.05.06, 22:43
              o kurczę, to chyba się zestarzeję zanim Cie poznam;-(
              • Gość: karol Re: Oczekujący IP: *.net / *.net 29.05.06, 22:50
                Zdarza się i tak.Weź pod uwagę odnowę biologiczną i program Polsatu-Bądż piękna.
                Myślę, że nie będzie tak źle, a może piękniej. Ja mam ochotę znaleźć pracę jak
                najszybciej
                • machara Re: Oczekujący 29.05.06, 22:56
                  ja na szczęście nie muszę korzystać z programów upiększających. podobam sie
                  sobie i facetom. mam to szczęście że jestem atrakcyjna i młoda. tylko niestety
                  nie potrafię tego wykorzystać. pozdrawiam
                  • Gość: karol Re: Oczekujący IP: *.net / *.net 29.05.06, 23:22
                    jako chłop rzeknę Ci : stań przed lustrem i powiedz sobie; życie mam jedno,
                    przezyć wiele i co ja TAKA ROBIE.Uśmiechnij się, weź bardzo głęboki oddech i
                    spójrz na siebie oczami kobiety w pełni zrealizowanej, pewnej. Wyprostuj się i
                    wszystko osiągniesz. Tylko sumienia starego nie włanczaj.Oky
                    U mnie to nie dziala, ale może Tobie sie to uda. A zwlaszcza,że pokazałas swoje
                    dwa oblicza
      • mila2223 Re: Oczekujący 29.05.06, 23:23
        machara napisała:

> a co Ty sobie myślisz? też długo nie mogę znaleźć pracy w stolicy, bo tacy jak
        > wy z prowincji przyjeżdzacie do nas i pracujecie za grosze zabierając nam
        > etaty. mam na wychowaniu dzieci i jestem sama. kazdy powinien wiedzieć gdzie
        > jest jego miejsce. prowincjusze z częstochowy i innych wsi do siebie....!!!!!!!
        ja radze zebys się palnęła w łeb....ładna buzia nie wystarczy,jeszcze coś w
        głowie by się przydało..co wtym złego że ktos wyjeżdza,wielka miastowa się
        znalazła.PHI!!!
        • Gość: karol Re: Oczekujący IP: *.net / *.net 30.05.06, 00:36
          Karol prosi te dwie kobiety o spokój, A z resztą, kto się kłóci na mojej
          stronie to zbrzydnieje. Mam pecha!!!!!!!!!! Chłopy pomóżcie.
          • machara Re: Oczekujący 30.05.06, 08:58
            karolku ja sie poprawiłam. napisałam Ci że wylałam moje frustracje; to taka
            chwila słabości. a tamta małpa podsyca nienawiść do mnie. w głowie to ja mam
            więcej niż ci się wydaje "podła" kobieto ;-)
            • Gość: rannyptaszek Re: Oczekujący IP: *.hcz.com.pl / 212.160.234.* 30.05.06, 09:09
              Karolek śpi.....
    • Gość: Aga Re: Oczekujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:06
      Jeśli umiesz układać płytki, jesteś solidny i uczciwy to cię zatrudnię.Mówię
      poważnie.Jeśli cię to interesuje to się odezwij, dam ci wtedy moje namiary.
      • machara Re: Oczekujący 30.05.06, 13:04
        no Karolku jest ciń szansy że niedługo się ze mną umówisz i to dzięki pracy
        jaką da Ci kolezanka Aga.pozdrowionka
      • Gość: karol Re: Oczekujący IP: *.net / *.net 30.05.06, 19:44
        miło mi,że otrzymałem poważną propozycję. Przyznaję się uczciwie, że nigdy nie
        układałem płytek, ale mogę się nauczyć.
        • Gość: aga Re: Oczekujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:02
          Niestety:( Potrzebuję kogoś na już. Nie mam czasu uczyć. Przykro mi. A swoją
          drogą to gdzie są ci bezrobotni??? Ja szukam kogoś już dłuższy czas i nic!!!
          • volker5 Re: Oczekujący 30.05.06, 21:10
            Gość portalu: aga napisał(a):

> Niestety:( Potrzebuję kogoś na już. Nie mam czasu uczyć. Przykro mi. A swoją
            > drogą to gdzie są ci bezrobotni??? Ja szukam kogoś już dłuższy czas i nic!!!

Pewnie chcesz im placic jak dziadom to i ich ni ma. Zaproponuj uczciwe warunki
            napewno się znajdą
            • eufrazja Re: Oczekujący 30.05.06, 21:23
              volker5 napisał:

> Gość portalu: aga napisał(a):
              >
              > > Niestety:( Potrzebuję kogoś na już. Nie mam czasu uczyć. Przykro mi. A sw
              > oją
              > > drogą to gdzie są ci bezrobotni??? Ja szukam kogoś już dłuższy czas i nic
              > !!!
              >
              > Pewnie chcesz im placic jak dziadom to i ich ni ma. Zaproponuj uczciwe
              warunki
              > napewno się znajdą

Wydaje mi się, że 1500 zł. to nie jest tak bardzo mało, ale może się mylę.
              • Gość: aga Vel eufrazja Re: Oczekujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:28
                A swoją drogą, dlaczego jesli ktoś chce zaoferować komuś pracę, to zaraz musi
                być ostatnim sukinsynem, który gnębi ludzi??? Może tak szanowny volkerze5
                otworzysz własną firmę i poznasz samk "bogactwa". I wtedy pogadamy.
                • volker5 Re: Oczekujący 30.05.06, 21:31
                  Gość portalu: aga Vel eufrazja napisał(a):

> A swoją drogą, dlaczego jesli ktoś chce zaoferować komuś pracę, to zaraz musi
                  > być ostatnim sukinsynem, który gnębi ludzi??? Może tak szanowny volkerze5
                  > otworzysz własną firmę i poznasz samk "bogactwa". I wtedy pogadamy.

Dlaczego - bo mam o tym pojęcie i wiem jak pracodawca postępuje z pracownikiem.
                  Wiem jak mu płaci wiem jak odprowadza za niego składki itd. Wiem jak się
                  dorabia na kimś w Polsce.
              • volker5 Re: Oczekujący 30.05.06, 21:28
                eufrazja napisała:

> Wydaje mi się, że 1500 zł. to nie jest tak bardzo mało, ale może się mylę.
                >

A ile godzinek? Od rana do wieczora na kolanach ?.
          • Gość: karol Re: Oczekujący IP: *.net / *.net 30.05.06, 21:18
            no trudno
            • volker5 Re: Oczekujący 30.05.06, 21:23
              Karol - szukałeś poza cz-wą. Słyszałem, że w Herbach jest dużo roboty. Ponoć
              przyjmują do kilku tamtejszych firm.
              • Gość: aga Vel eufrazja Re: Oczekujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:32
                Może i tak, ale dla ciebie chyba łatwiej iść do pośrdeniaka i mieć kasę bez
                pracy? Znam ludzi, którzy pracują za naprawdę śmieszne pieniądze (i nie myśl,że
                u mnie) i cieszą się, że mają tę pracę. Wydaje mi się, że pracownika należy
                szanować i oczekiwać od niego tego samego. Tyle mojej dyskusji z tobą.
                • volker5 Re: Oczekujący 30.05.06, 21:40
                  No ja również uważam że dalsza dyskusja z Tobą to strata mojego cennego czasu.
                  Powiem tylko jedno. Ja nie muszę wyrabiać u dorobkiewiczów bo pracę mam od
                  wielu lat i to na dobrym stanowisku w dobrej firmie. Moje zdanie wyraziłem
                  tylko dlatego aby przestrzegać ludzi takich jak Karol przed wyzyskiem,
                  cygaństwem i kombinatorstwem. płaceniem np. 1500 zł za 16 h pracy łącznie z
                  sobotami.
                  • Gość: aga Vel eufrazja Re: Oczekujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:49
                    Po co dyskutować skoro ty mnie znasz lepiej niż ja siebie??? Cenisz wszystkich
                    jedną miarą i zastanów się nad tym, żebyś komuś nie zrobił tym krzywdy.
                    • volker5 Re: Oczekujący 30.05.06, 21:53
                      Gość portalu: aga Vel eufrazja napisał(a):

> Po co dyskutować skoro ty mnie znasz lepiej niż ja siebie??? Cenisz
                      wszystkich
                      > jedną miarą i zastanów się nad tym, żebyś komuś nie zrobił tym krzywdy.

Tu nie chodzi o Ciebie tylko o ogół krętactwa i kombinatorstwa w Polsce. Ludzie
                      powinni być szanowani i godziwie wynagradzani. Ja zapytałem ile godzin pracy za
                      te 1500 zł i czy 1500 zł to brutto czy netto?, a ty od razu się burzysz.
                      • Gość: aga Vel eufrazja Re: Oczekujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:06
                        Nie burzę się to ty najechałeś na moją osobę. Ja do pracy nikogo nie zmuszam.
                        Może i długo trzeba pracować, czasem po 10-12 godzin, ale mnie też nie jest
                        lekko. Skoro tyle wiesz, to nie będę mówić o kosztach jakie każdy uczciwy,
                        podkreślam uczciwy, pracodawca ponosi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka