Dodaj do ulubionych

Co was dzisiaj zirytowalo?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:51
napiszcie po jednym przykladzie tego co was DZISIAJ zirytowalo :P a ja sie
posmieje :P
Obserwuj wątek
    • Gość: lars Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:51
      zaczarowany pierniczek
      • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:55
        mnie reklama Halo gotowki - widze twoja przyszlosc (zawsze mi sie kojarzy z
        bankructwem) albo jak leci na TVN-ie z rana ten program gdzie przez pol godziny
        babka nie odbiera telefonu a naiwniaki dzwonią :)
        • Gość: lars Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:59
          nawet mnie nie wpieniaj... kiedyś 20zł na sms wyrzuciłem w bloto bo po imprezie
          zaspany rano chcialem wygrac 2000zł :>
          • Gość: Ola Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:01
            Zimno.
          • Gość: Ola Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:01
            Zimno
          • Gość: domino Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:02
            pogoda mnie irytuje, jest taka do dupy, że szkoda gadać...
            • Gość: Gośka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.man.czest.pl 30.05.06, 19:36
              głupota ludzka ( a to nawet dość często mnie irytuje ) =)
              • Gość: baba Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:32
                zirytowała mnie pewność siebie urzędników urzędu miasta w Częstochowie. Sprawy
                proste i oczywiste są nie do załatwienia bo kilku panów i kilka pań siedzi na
                tych samych stołkach w urzędzie od kilku jeśli nie kilkunastu lat. Na razie
                wydaje im się, że są nie do ruszenia i że mogą być bezkarni w swoim
                postępowaniu w stosunku do przeciętnego mieszkańca miasta. Może tak niektórzy
                przypomnieliby sobie o tym, że gdyby nie było mieszkańców miasta to oni nie
                mieliby pracy, ciepłych, dobrze płatnych stołeczków i kolesi którzy wszystko
                dla kolesia załatwią. Nawet rzeczy niemożliwe stają się możliwe. Panie
                Prezydencie Wrona niech pan się dobrze zastanowi komu dał pan zeszłoroczne
                nagrody za podobno dobrą i wyróżniającą się pracę. Im wyższy stołek w urzędzie
                tym mniej szacunku dla mieszkańca, który przychodzi ze swoją sprawą. A nasz
                papież Jan Paweł II głosił aby nawzajem siebie szanować. Jakoś nie widać tego w
                naszym kochanym urzędzie a ponoć kolejny pomnik chcą postawić papieżowi. Ja
                się pytam PO CO ?
    • marcelmilau Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 30.05.06, 20:20
      mecz tak zwanej reprezentacji
    • Gość: baba Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:41
      to że robiąc opłaty za tzw. wymianę prawa jazdy musiałam zapłacić 70zł i 1zł.
      Do tego znaczki za 5,50zł. Mało tego żeby nie zemdleć w szalonej kolejce do kas
      banku śląskiego w urzędzie miasta, zrobiłam opłaty na poczcie. No i następny
      prztyczek w nos a raczej w kieszeń - za wpłatę 1 złotówki- opłata 3zł. Czyli
      moje ukochane państwo bez mojej zgody orżnęło mnie na niezłą kasę, w razie
      niedokonania tej wpłaty i wymiany przymusowej zagrożono utratę tegoż prawka do
      jazdy. Może tym zajął by się Trybunał Konstytucyjny?
      • henryczek-czewa Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 30.05.06, 20:54
        że nie moge skończyć pisania przeklętej pracy
        no a jeszcze reprezentacja poprawiła mi humor jak jasna cholera:]
      • Gość: domino Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:57
        Racja. To jest paranoja, żeby od wpłaty 1zł uiszczać opłatę 3zł.
        Był taki problem z wpłatami na rzecz Radia Maryja, gdzie sprytni oszukiwali i
        wpłacali po 5 groszy na konto Radia Maryja, a opłata za wpłatę wynosiła 2,50 i
        pokrywało ją Radio :) Teraz się wycfanili i najmniejszą kwotę można wpłacić 5
        zł bodajże.
    • Gość: pak Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:55
      pseudofutbolisci i dorn
      • Gość: edd Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.trustnet.pl 30.05.06, 21:07
        buraki na rejestracjach SKL w swoich podrdzewiałych brykach
        na ulicach MIASTA CZĘSTOCHOWY
    • Gość: xyz Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:11
      Postawa Polaków w przegranym meczu !!!
      • volker5 Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 30.05.06, 21:14
        A mnie ogół kraju który się zwie Polska
    • Gość: byczek Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.21.pl / *.21.pl 30.05.06, 22:07
      Znajoma powiedziała mi że jest w ciąży. Ze mną...
      • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:33
        hehehe powiedziala ze zartuje? bo jak nie to to jzunie jest smieszne :)
        • Gość: Kaska Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:38
          Rodzinka i praca - rzadko to sie zdarza
          • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:42
            to napisz czym cie zirytowali
            • Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:23
              Nie bardzo mogę...
              • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:14
                szkoda.. po wpiach widac ze malo kogo cos zirytowalo :) a wszyscy tak
                narzekaja :)
        • Gość: byczek Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.21.pl / *.21.pl 31.05.06, 09:17
          NA szczęście prywatni lekarze nie strajkują i okazało się, że nie jest :)
          • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:54
            ty nooo :P mialobyc o irytacji :P do tematow na temat zadowolenia jest drugi
            dzial -> "czy jestescie szczesliwi"? :)
            • Gość: carmen Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: 87.239.176.* 31.05.06, 13:59
              wymyślone opowieści koleżanki o jej adoratorach...
              • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:32
                heheh to jest dobre :)
                • Gość: gocha Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:40
                  Efekt Bauschingera
              • Gość: ajida Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:20
                to że przyszła do mnie pani z Polskich Książek Telefonicznych i zaproponowała
                wpis podstawowy za 500 zł!!!!!!!! A ja myślałam że taki wpisa jest za darmo
                skoro firma wyraziła taką chęć i płaci abonament TP który jest nie wiem w takim
                razie za co?? I zachowywyała sie jeszcze jakby łaskę rbiła że mozemy tam
                zaistnieć. Powiem tak nie będzie TP bez abonentów i książek telefonicznych bez
                abonentów czyli amma nadzieję ze niedługo znikną z tego globu..........
                • utunia Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 01.06.06, 11:43
                  awantura w kolejce do laboratorium w przychodni...
                • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:48
                  500 zl? nie za duzo tych zer? a ty prowadzisz firme tak?
                  • Gość: vcb Klatka dla gości na stadionie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:57
                    j.w. !!!!!!!!!!
                    • Gość: bonus Re: Klatka dla gości na stadionie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:03
                      a co tam sie stalo? ze awantura wyszla?
                      • Gość: vcb Re: Klatka dla gości na stadionie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:05
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=42818319
                        Poczytaj dokładnie :(
                  • Gość: ajida 500zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:20
                    nie prowadze firmy - jestem dyr. szkoły językowej- i w książce z roku 2006 nas
                    jako szkoły nie ma - więc Pani zaproponowała wpis podstawowy nr. telefonu +
                    nazwa szkoly za 500 zł - dawniej jeśli się nie mylę taki wpis był za darmo a
                    jak ktoś chciał się zareklamować to placił. Nie rozumię czemu ma służyc taka
                    polityka firmy ditel książka ma być bazą adresową w końcu telefonów TP!!
                    • Gość: bonus Re: 500zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:18
                      500 zl to chyba w ramce (jako reklama i wogole) przeciez to firmy ktore sie
                      reklamuja na pierwszych stronach lub ladnie w ramkach placa za to... normalne
                      wpisy powinny byc za darmo. Tak przewaznie jest..
                      • Gość: ajida Re: 500zł do bonusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:26
                        wpis w ramce kosztuje 720 zł dobra wiadomość można placić w ratach- naprawdę
                        uwierz mi ja też myślałam ze podstawowoy wpis jest za darmo- ale NIE!!!!!aha i
                        jeszcze Pani do której mam namiar tel. robiła cały czas łaskę że cokolwiek
                        powiedziała - nie wiem po co była w naszej szkole!!!!!!!!
    • Gość: małgosiA Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: 80.48.49.* 01.06.06, 16:13
      wiadomość, że w Holandii powstała partia gejów.
      Geje wszystkich krajów łączcie się i wypier...... do Holandii.
      • Gość: anty pedo. Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.paged.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:19
        O ile mi wiadomo to powstaje partia pedofili.
    • Gość: mieszkaniec Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:48
      Tiry jezdzace szczegolnie w nocy szybko. Dlaczego policja nie sprawdza im
      tahografow i jesli jechal w nocy w terenie zabudowanym wiecej jak 60 na godzine
      powinien dostac mandat.Mieszkam na ulicy Glownej jak jedzie TIR szybko
      podskakuje w swoim domu jak tak dlugo jeszcze bedzie. Panowie TIROWCY musicie
      troche pomyslec ze komus to przeszkadza ze ludzie blisko mieszkaja ulicy
      • Gość: wawa Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:58
        Uczniowie mający same jedynki,którzy wywołani do odpowiedzi twierdzili,że na
        dzisiaj się nie nauczyli. Nic mnie więc nie zmusi,żeby ich pytać ponownie...
        • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:22
          mnie zawwsze motywowaly dobre oceny.. jakis system plusow - typu jak komus sie
          nazbiera zwolnienie z przeypytywania itp... zawsze sa jakies sposoby zeby
          zmotywowac
      • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:20
        dowiedz sie o makiete (takiego auto policyjnego) na reklamie zywca jest
        pokazane wiekszosc kierowcow od razu zdejmie noge z gazu : D
    • Gość: kierowca Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 06:18
      policja jedzie lewym pasem 20 na godz. jak tak maja jezdzic to niech jedzie
      rowerem bo szkoda paliwa. tylko tak jest w czestochowie od jutra bede pisal
      numery sluzbowe na autach
      • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:24
        sprawdzaja czy nie wyprzedzisz z prawej :)
    • Gość: ella Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: 87.239.176.* 04.06.06, 12:10
      Mój facet irytuje mnie z minuty na minutę coraz bardziej!!!1
      • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:21
        zamien go na inny model : D
        • Gość: B. Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:01
          Ja niestety zamienić go nie mogę, bo mój ojciec mnie zdenerwował okropnie!
    • Gość: kierowca Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 05:49
      mnie dzis tir jechal lewym pasem na wojska polskiego caly czas az do wrzosowej
      wariat
      • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:31
        zdarzaja sie tacy...
    • wisienka1978 Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 05.06.06, 14:32
      Kolega z pracy stwierdził, że wychowanie fizyczne w szkole jest przyczyną
      chorych kręgosłupów. Wiedza potwierdzona medycznie!!!!!
      • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:33
        sadze ze czestsza przyczyna jest garbienie sie przed ksiazkami...
        • majkaplus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 05.06.06, 21:58
          klient który ma chyba niskie poczucie wartości bo obrażając innych lepiej się
          czuje.i to już drugi raz mnie obraził
          • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 00:06
            a gdzie pracujesz?
            • Gość: kot Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 00:55
              Wizyta u lekarza! Czekalem 25 min po to zeby wejsc do gabinetu, lekarka
              spojrzała, przepisala to co zawsze i kazala przyjsc za dwa dni po druga
              recepte... A dzisiaj nie mogla wypisac?
            • majkaplus5 Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 06.06.06, 21:55
              obawiam się,że nie tam gdzie myslisz .W sklepie motoryzacyjnym.Niestety jest
              wielu irytujących klientów niestety mężczyzn.Ale potrafię to zrozumieć.Muszą
              wydać sporą kasę zeby ich firma funkcjonowała i przynosiła dochód.ale są tez
              mili faceci.I dlatego dziś już jest ok.
    • Gość: gocha Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:13
      o dziwo dzisiaj nic ;)
      • Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:18
        Stojąca woda na przystanku autobusowym i wokół niego, tak że nie można było
        skryć się przed deszczem...
        • Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:01
          Z przyjemnością odnotowuję, że dziś nic!!!
          • Gość: miki Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:11
            hmm, kucharka w szkolnej stolowce - zwrocila dziecku w ten sposob uwage, ze mi
            sie zrobilo wsytd!!!
            • Gość: Słonecznik Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:43
              Jeden przebrzydły burak, który uzależnia ton swojej wypowiedzi od zawartości
              portfela rozmówcy
          • Gość: gocha Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:40
            zazdroszczę, ja właśnie wpadam w stan głębokiego poirytowania...
            a tak miło było wczoraj... ech.... ;)
    • Gość: Ankade Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:01
      Złodziej wynoszący mi dzisiaj piwo ze sklepu. I policj , ktora przyjeżdza lekko
      po pół godziny.
      • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:25
        napisz o jaka dzielnice chodzi - ulice
    • Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:49
      To że nikt nie chce się ze mną zamienić na zmianę w pracy, a jak trzeba
      posiedzieć za kogoś, to ja owszem...
    • Gość: DS Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:08
      teść
      • Gość: ? Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:14
        Podział funduszu socjalnego
      • Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:51
        Nic, absolutnie nic. wręcz przeciwnie!
        • Gość: gocha Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 09:09
          ten wątek funkcjonuje na zasaadzie doraźnej pomocy terapeutycznej;)
          nie ma to jak się pożalić, sama korzystam;D
          • Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:59
            Masz rację! Mnie dziś wkurzyło niepomiernie to,że na ulicy Kilińskiego(na
            chodniku)wpadli na mnie 3 rowerzyści - lat 12-14,popchnęli mnie, jeden
            minimalnie wjechał na zewnętrzną krawędź mojej stopy, urwał pasek od nowych
            sandałów i nawet nie powiedzieli "przepraszam".Noga mnie boli,robię okłady i
            cieszę się,że mnie nie przewrócili. Boli mnie jednak to,że tak bezceremonialnie
            się ze mną obeszli i nic. Wg mnie to są skutki wychowania (raczej jego braku) i
            nastawienia,że dziecko jest najważniejsze i tylko ono oraz jego odczucia i
            potrzeby się liczą.
            • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:01
              moze napalily sie na ciebie dzieciaki : D
              • Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:02
                He, he....
                • Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:24
                  albo popadlas im czyms :P
                  • Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:38
                    Moja reakcja: he, he...
    • Gość: Jeremienka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:24
      Idiotyczne zagrywki mojego Prezesa i wszystko to co się wyprawia w mojej pracy z
      pracownikami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka