Gość: bonus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:51 napiszcie po jednym przykladzie tego co was DZISIAJ zirytowalo :P a ja sie posmieje :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lars Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:51 zaczarowany pierniczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:55 mnie reklama Halo gotowki - widze twoja przyszlosc (zawsze mi sie kojarzy z bankructwem) albo jak leci na TVN-ie z rana ten program gdzie przez pol godziny babka nie odbiera telefonu a naiwniaki dzwonią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lars Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:59 nawet mnie nie wpieniaj... kiedyś 20zł na sms wyrzuciłem w bloto bo po imprezie zaspany rano chcialem wygrac 2000zł :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:01 Zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:01 Zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:02 pogoda mnie irytuje, jest taka do dupy, że szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.man.czest.pl 30.05.06, 19:36 głupota ludzka ( a to nawet dość często mnie irytuje ) =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:32 zirytowała mnie pewność siebie urzędników urzędu miasta w Częstochowie. Sprawy proste i oczywiste są nie do załatwienia bo kilku panów i kilka pań siedzi na tych samych stołkach w urzędzie od kilku jeśli nie kilkunastu lat. Na razie wydaje im się, że są nie do ruszenia i że mogą być bezkarni w swoim postępowaniu w stosunku do przeciętnego mieszkańca miasta. Może tak niektórzy przypomnieliby sobie o tym, że gdyby nie było mieszkańców miasta to oni nie mieliby pracy, ciepłych, dobrze płatnych stołeczków i kolesi którzy wszystko dla kolesia załatwią. Nawet rzeczy niemożliwe stają się możliwe. Panie Prezydencie Wrona niech pan się dobrze zastanowi komu dał pan zeszłoroczne nagrody za podobno dobrą i wyróżniającą się pracę. Im wyższy stołek w urzędzie tym mniej szacunku dla mieszkańca, który przychodzi ze swoją sprawą. A nasz papież Jan Paweł II głosił aby nawzajem siebie szanować. Jakoś nie widać tego w naszym kochanym urzędzie a ponoć kolejny pomnik chcą postawić papieżowi. Ja się pytam PO CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 30.05.06, 20:20 mecz tak zwanej reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:41 to że robiąc opłaty za tzw. wymianę prawa jazdy musiałam zapłacić 70zł i 1zł. Do tego znaczki za 5,50zł. Mało tego żeby nie zemdleć w szalonej kolejce do kas banku śląskiego w urzędzie miasta, zrobiłam opłaty na poczcie. No i następny prztyczek w nos a raczej w kieszeń - za wpłatę 1 złotówki- opłata 3zł. Czyli moje ukochane państwo bez mojej zgody orżnęło mnie na niezłą kasę, w razie niedokonania tej wpłaty i wymiany przymusowej zagrożono utratę tegoż prawka do jazdy. Może tym zajął by się Trybunał Konstytucyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 30.05.06, 20:54 że nie moge skończyć pisania przeklętej pracy no a jeszcze reprezentacja poprawiła mi humor jak jasna cholera:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:57 Racja. To jest paranoja, żeby od wpłaty 1zł uiszczać opłatę 3zł. Był taki problem z wpłatami na rzecz Radia Maryja, gdzie sprytni oszukiwali i wpłacali po 5 groszy na konto Radia Maryja, a opłata za wpłatę wynosiła 2,50 i pokrywało ją Radio :) Teraz się wycfanili i najmniejszą kwotę można wpłacić 5 zł bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:55 pseudofutbolisci i dorn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.trustnet.pl 30.05.06, 21:07 buraki na rejestracjach SKL w swoich podrdzewiałych brykach na ulicach MIASTA CZĘSTOCHOWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:11 Postawa Polaków w przegranym meczu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
volker5 Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 30.05.06, 21:14 A mnie ogół kraju który się zwie Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.21.pl / *.21.pl 30.05.06, 22:07 Znajoma powiedziała mi że jest w ciąży. Ze mną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:33 hehehe powiedziala ze zartuje? bo jak nie to to jzunie jest smieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:38 Rodzinka i praca - rzadko to sie zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:42 to napisz czym cie zirytowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:23 Nie bardzo mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:14 szkoda.. po wpiach widac ze malo kogo cos zirytowalo :) a wszyscy tak narzekaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.21.pl / *.21.pl 31.05.06, 09:17 NA szczęście prywatni lekarze nie strajkują i okazało się, że nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:54 ty nooo :P mialobyc o irytacji :P do tematow na temat zadowolenia jest drugi dzial -> "czy jestescie szczesliwi"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: 87.239.176.* 31.05.06, 13:59 wymyślone opowieści koleżanki o jej adoratorach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:32 heheh to jest dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:40 Efekt Bauschingera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajida Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:20 to że przyszła do mnie pani z Polskich Książek Telefonicznych i zaproponowała wpis podstawowy za 500 zł!!!!!!!! A ja myślałam że taki wpisa jest za darmo skoro firma wyraziła taką chęć i płaci abonament TP który jest nie wiem w takim razie za co?? I zachowywyała sie jeszcze jakby łaskę rbiła że mozemy tam zaistnieć. Powiem tak nie będzie TP bez abonentów i książek telefonicznych bez abonentów czyli amma nadzieję ze niedługo znikną z tego globu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 01.06.06, 11:43 awantura w kolejce do laboratorium w przychodni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:48 500 zl? nie za duzo tych zer? a ty prowadzisz firme tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcb Klatka dla gości na stadionie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:57 j.w. !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Klatka dla gości na stadionie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:03 a co tam sie stalo? ze awantura wyszla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcb Re: Klatka dla gości na stadionie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=42818319 Poczytaj dokładnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajida 500zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:20 nie prowadze firmy - jestem dyr. szkoły językowej- i w książce z roku 2006 nas jako szkoły nie ma - więc Pani zaproponowała wpis podstawowy nr. telefonu + nazwa szkoly za 500 zł - dawniej jeśli się nie mylę taki wpis był za darmo a jak ktoś chciał się zareklamować to placił. Nie rozumię czemu ma służyc taka polityka firmy ditel książka ma być bazą adresową w końcu telefonów TP!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: 500zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:18 500 zl to chyba w ramce (jako reklama i wogole) przeciez to firmy ktore sie reklamuja na pierwszych stronach lub ladnie w ramkach placa za to... normalne wpisy powinny byc za darmo. Tak przewaznie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajida Re: 500zł do bonusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:26 wpis w ramce kosztuje 720 zł dobra wiadomość można placić w ratach- naprawdę uwierz mi ja też myślałam ze podstawowoy wpis jest za darmo- ale NIE!!!!!aha i jeszcze Pani do której mam namiar tel. robiła cały czas łaskę że cokolwiek powiedziała - nie wiem po co była w naszej szkole!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosiA Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: 80.48.49.* 01.06.06, 16:13 wiadomość, że w Holandii powstała partia gejów. Geje wszystkich krajów łączcie się i wypier...... do Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty pedo. Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.paged.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:19 O ile mi wiadomo to powstaje partia pedofili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:48 Tiry jezdzace szczegolnie w nocy szybko. Dlaczego policja nie sprawdza im tahografow i jesli jechal w nocy w terenie zabudowanym wiecej jak 60 na godzine powinien dostac mandat.Mieszkam na ulicy Glownej jak jedzie TIR szybko podskakuje w swoim domu jak tak dlugo jeszcze bedzie. Panowie TIROWCY musicie troche pomyslec ze komus to przeszkadza ze ludzie blisko mieszkaja ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:58 Uczniowie mający same jedynki,którzy wywołani do odpowiedzi twierdzili,że na dzisiaj się nie nauczyli. Nic mnie więc nie zmusi,żeby ich pytać ponownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:22 mnie zawwsze motywowaly dobre oceny.. jakis system plusow - typu jak komus sie nazbiera zwolnienie z przeypytywania itp... zawsze sa jakies sposoby zeby zmotywowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:20 dowiedz sie o makiete (takiego auto policyjnego) na reklamie zywca jest pokazane wiekszosc kierowcow od razu zdejmie noge z gazu : D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 06:18 policja jedzie lewym pasem 20 na godz. jak tak maja jezdzic to niech jedzie rowerem bo szkoda paliwa. tylko tak jest w czestochowie od jutra bede pisal numery sluzbowe na autach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:24 sprawdzaja czy nie wyprzedzisz z prawej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: 87.239.176.* 04.06.06, 12:10 Mój facet irytuje mnie z minuty na minutę coraz bardziej!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:21 zamien go na inny model : D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:01 Ja niestety zamienić go nie mogę, bo mój ojciec mnie zdenerwował okropnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 05:49 mnie dzis tir jechal lewym pasem na wojska polskiego caly czas az do wrzosowej wariat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:31 zdarzaja sie tacy... Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka1978 Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 05.06.06, 14:32 Kolega z pracy stwierdził, że wychowanie fizyczne w szkole jest przyczyną chorych kręgosłupów. Wiedza potwierdzona medycznie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:33 sadze ze czestsza przyczyna jest garbienie sie przed ksiazkami... Odpowiedz Link Zgłoś
majkaplus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 05.06.06, 21:58 klient który ma chyba niskie poczucie wartości bo obrażając innych lepiej się czuje.i to już drugi raz mnie obraził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 00:06 a gdzie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 00:55 Wizyta u lekarza! Czekalem 25 min po to zeby wejsc do gabinetu, lekarka spojrzała, przepisala to co zawsze i kazala przyjsc za dwa dni po druga recepte... A dzisiaj nie mogla wypisac? Odpowiedz Link Zgłoś
majkaplus5 Re: Co was dzisiaj zirytowalo? 06.06.06, 21:55 obawiam się,że nie tam gdzie myslisz .W sklepie motoryzacyjnym.Niestety jest wielu irytujących klientów niestety mężczyzn.Ale potrafię to zrozumieć.Muszą wydać sporą kasę zeby ich firma funkcjonowała i przynosiła dochód.ale są tez mili faceci.I dlatego dziś już jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:13 o dziwo dzisiaj nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:18 Stojąca woda na przystanku autobusowym i wokół niego, tak że nie można było skryć się przed deszczem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:01 Z przyjemnością odnotowuję, że dziś nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:11 hmm, kucharka w szkolnej stolowce - zwrocila dziecku w ten sposob uwage, ze mi sie zrobilo wsytd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonecznik Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:43 Jeden przebrzydły burak, który uzależnia ton swojej wypowiedzi od zawartości portfela rozmówcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:40 zazdroszczę, ja właśnie wpadam w stan głębokiego poirytowania... a tak miło było wczoraj... ech.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankade Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:01 Złodziej wynoszący mi dzisiaj piwo ze sklepu. I policj , ktora przyjeżdza lekko po pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:25 napisz o jaka dzielnice chodzi - ulice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:49 To że nikt nie chce się ze mną zamienić na zmianę w pracy, a jak trzeba posiedzieć za kogoś, to ja owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:08 teść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:14 Podział funduszu socjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:51 Nic, absolutnie nic. wręcz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 09:09 ten wątek funkcjonuje na zasaadzie doraźnej pomocy terapeutycznej;) nie ma to jak się pożalić, sama korzystam;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:59 Masz rację! Mnie dziś wkurzyło niepomiernie to,że na ulicy Kilińskiego(na chodniku)wpadli na mnie 3 rowerzyści - lat 12-14,popchnęli mnie, jeden minimalnie wjechał na zewnętrzną krawędź mojej stopy, urwał pasek od nowych sandałów i nawet nie powiedzieli "przepraszam".Noga mnie boli,robię okłady i cieszę się,że mnie nie przewrócili. Boli mnie jednak to,że tak bezceremonialnie się ze mną obeszli i nic. Wg mnie to są skutki wychowania (raczej jego braku) i nastawienia,że dziecko jest najważniejsze i tylko ono oraz jego odczucia i potrzeby się liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:01 moze napalily sie na ciebie dzieciaki : D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:02 He, he.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:24 albo popadlas im czyms :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:38 Moja reakcja: he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeremienka Re: Co was dzisiaj zirytowalo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:24 Idiotyczne zagrywki mojego Prezesa i wszystko to co się wyprawia w mojej pracy z pracownikami. Odpowiedz Link Zgłoś